Lång vecka!

Det har varit en vecka fullproppad med saker som måste hinnas göras och människor att hinna träffa. Tror jag snart tappar mig själv i all stress. Fast på ett sätt bra stress, har träffat underbar släkt som fyller på en med energi, som verkligen behövs! Alfred och jag har firat jul med mamma och syrrorna och även Alfreds föräldrar, syrra och farmor. Har varit jättemysigt, med god mat och många fina paket:) Ska ta kort på massor när vi kommit hem till Karlstad igen, vilket blir nästa vecka någon gång skulle jag tro. Har tagit massvis med kort när jag varit här också, så får se hur jag löser med att visa er dem:) Vill ju som sagt ha många bilder och texter att kunna se tillbaka på:)


Mammas gran:)

Idag var jag, Alfred och Linnéa nere på stan för att kika in rean, väldigt lovande måste jag säga:) Och ändå var vi nere sent på rean i år. Jag brukar nästintill vara den som står först att gå in i affären när dem öppnar. Hittade tre nya nagellack, två mascaror, två olika ljusgrejer, kaffekokare, ring, två par strumpbyxor och mer:) Det mesta har jag handlar för presentkort som jag och Alfred fått i julklapp:) Alltid uppskattat att få det och så roligt att kunna kika efter saker man kollat på länge:) Ska bli så kul sen och komma hem och kunna ställa fram allt man fått och använda dem:) På ett sätt längtar jag hem till mitt och alfreds hem, där vi har våra rutiner och allr flyter på som vi brukar ha det.  Samtidigt som jag verkligen tar vara på tiden jag är här i Skövde, vet att jag kommer sakna alla väldigt mycket sen när vi åker ifrån dem!

På stan åt vi på Vete och råg:) Vi tog varsina sallader, jag och Linnéa tog kycklingsallader och Alfred sallad med räkor och kräftstjärtar! Var goda, men ångrar nästan att jag inte tog samma som Alfred, jisses vad god den såg ut! Får allt bli att äta något med räkor och sånt snart. Har cravings för det känner jag! Har även cravings efter att baka bröd, älskar att pöta med sånt! I want my original life back;)


Lilla Gaj i Leos stora bädd:)

Något som varit väldigt tråkigt nu när vi varit här i Skövde är att jag inte kunnat träffa pappa, Tina och systrarna än:( Dem är sjuka i mykoplasma/lunginflammation:( Inte kul alls! Så här ligger alla paketen och väntar på att bli öppnade av dem! Hoppas jag hinner träffa dem innan vi åker! Vore väldigt roligt i alla fall:) Samtidigt som jag självklart förstår om det inte går, vill ju inte bli smittad av det heller:( Ska ringa pappa imorgon tänkte jag och se hur läget är. Kanske kan ses en snabbis i alla fall!? Vore guld värt!:)<3

Har träffat underbara moster Sari och kusinerna Amanda och Jessica i veckan:) Har varit otroligt roligt! Var år och dar sen jag såg dem, senast i somras, men ändå, evigheter sen känns det som! Vi spelade spel och tjötade i timtals! Älskar att prata med underbara moster, det har jag alltid gjort, hon säger saker man verkligen behöver höra! Och man skrattar så mycket i hennes närhet:)




Mitt i allt det roliga har det också varit tungt och jobbigt. Påminns ständigt om mina besvär. Dock försöker jag otroligt mycket att fokusera på det som faktiskt är bra. Är inte alltid lätt, men med nära och käras hjälp och att kunna skriva av sig i min dagbok är väldigt skönt:)! Hoppas att jag en dag också får vara helt utan besvär och känna mig fri inombords, inga hinder alls. Att inte behöva ha ont i magen, knut i bröstet, tårar på kinderna och demontankar i huvudet. För så kan det faktiskt se ut ibland. Som tur är, är det inte så alls lika ofta längre, tack och lov, men som i dessa stressiga stunder, kryper dem på mig snabbare än vad jag själv märker och jag hamnar i en ond spiral igen. En spiral jag så många gånger försökt ta mig ur. Har alltid hjälpt andra före mig själv, bara sån jag är, men nu tror jag att jag får tänka om lite. Att inte helt glömma bort mig själv, jag är också värd att tänkas på, så det så<3

Så otroligt skönt att bara kunna umgås med familj, vilket jag menar då är Alfred, mamma, systrarna Linn och Frida, mormor och morfar, Alfreds föräldrar och syster, även hundarna såklart:) Det är dessa människor som främst fyller på mig med energi. Med dem kan jag komma och gå nästan hur jag vill och vilket skick jag vill,  för dem älskar mig ändå. Behöver inte lura någon. Sen är det ju klart att jag är närmre vissa mer än andra, men det är ju så det är! Familjen för mig ligger närmast hjärtat, min prio ett! De som alltid finns kvar.


Mys<3

Börjar själv bli sjuk tror jag. Vaknade igår natt av att jag hade förbannat ont i magen, vet inte alls varför, har mått illa hela dagen och haft ont i magen ständigt, pallrade mig ner till stan eftersom jag lovat Alfred och Linnéa det, gick förvånansvärt bra trots omständigheterna. Däremot nu på kvällen har jag blivit snuvig och halsmandlarna svullnat upp och har jätteont i halsen :( Hoppas det mesta går över nu inatt. Har ingen som helst lust med att vara sjuk. Tror dock det kan vara ett tecken på att ta det lite lugnare, att jag borde tillåta mig att bara vila. Så det ska jag göra nu, krypa ner hos Alfred och bli kramad av honom, känna all kärlek från honom och ge massor tillbaka<3

Skövde:)

Tänkte bara kika in här och hälsa lite från oss här i Skövde:) Har varit en mysig kväll med systrarna och deras killar:) Är massor med snö här, så otroligt mysigt:) Jag och Alfred tog en nattpromenad med Gaj och Leo förut:) Ville inte gå in! Härligt:)Nu kan de allt ligga kvar ett tag:) Snart blir det att sova, för att imorgon ta en shoppingtur med Alfred och mormor på stan. Förhoppningsvis fikar vi på något mysigt ställe också:) Sov gott, så hörs vi imorgon. Kram:)

Natt och jag är vaken

Idag har varit en jobbig dag. Kännt mig otroligt trött, trots att det inte hänt över mycket. Okej, mycket i perioder idag. Men usch, känner bara för att sova. Skulle nog kunna sova i hundra år, MINST. All julstress som gör sig påmind tror jag. Klockan är snart 1 på natten och jag kan inte lägga mig än. Lussekatterna ska gräddas. Blä, är så trött så jag snart grinar. Nä så farligt är det inte än, men snart!! Förstår inte vart dagen tagit vägen. Kan inte minnas att jag bara suttit still och tagit det lugnt idag. Har gjort något hela tiden. Nu på slutet bara som det varit lite stressigt. Kommer sova gott kan jag lova. Tror jag somnar före Alfred idag!

Inte nog med det så måste vi upp tidigt också. Alfred har fått för sig att tvätta. Fattar inte varför, bara tre veckor sen sist vi gjorde det. Vadå, behöver han kläder liksom? Jag har fortfarande en överfull garderob, har både underkläder och vanliga kläder så det räcker år och dar framöver^^. Men nää, Alfred tycker det är bra att komma upp i tid, men han tänker inte på att lägga sig i tid;) Han är söt han;)

Dagens ros går till mitt fina nagellack jag har på fingrarna:) Trots att jag har diskat idag, så är allt lika fint fortfarande:) Trodde jag skulle få göra om allt.

Dagens ris går till mig som missade bikarbonaten i ena brödet jag gjorde, som gjorde att hela brödet gick åt piiiiiiip. INTE KUL!!! Aja, ett av bröden blev hur fina som helst i alla fall:)


Söta älsklingen när vi bakade igår:)

Julklappar i mängder!




Sötnosen försöker slå in paket:)


Koncentrerad var han allt;)


Är avis på alla er som bara behöver köpa något enstaka paket. Det kommer vi aldrig kunna göra. Fast samtidigt är det jätteroligt att kunna slå in på så många olika sätt och göra paketen personliga och så:)



Har man 4 systrar, en sambo, föräldrar, morföräldrar, Alfreds farmor och mormor, svärföräldrarna och Alfreds syster med mera att köpa till, ja då kommer man inte undan med att köpa julklappar, bara att börja tidigt och gilla läget. Det som är så bra är ju att man får julklappar tillbaka:) Alla julklappar är packade i en gigantiskt stor Ullared bag, den hade vi till julklappar förra året också, smidigt och bra. Tack alltså för att vi har bil, hur hade vi annars fått med oss allt ner till Skövde? INTE ALLS är nog mitt svar :P

Moms day:)

Vilket fint och härligt väder det varit idag:) Snön ligger till och med kvar på marken:) Det gillar jag starkt! Kanske det blir lite snö på julafton i alla fall:) Vore otroligt mysigt!

Mamsen fyller som sagt år idag, har både skrivit på facebook,smsat och ringt:) Är jag inte en bra dotter, så säg;) Hade gärnat velat vara där hemma idag och firat henne, men får bli imorgon(kanske, om hon inte skulle på jul på liseberg, annars blir det någon annan dag). På onsdag ska jag gå shoppa med mormor, så då ska jag köpa present till mamma:):D


Gaj har fått sig en juldusch, tänderna borstade och öronen har rengjorts, så nu är han allt en julfin liten kille:)

Idag står bakning på schemat. Har diskat massor nu, så nu har jag ro att ställa mig och göra det:) Alfred kanske vill hjälpa mig också:) Han kom precis från skolan. Blir nog att vi äter samma som igår, lätt och gott:) Förhoppningsvis hinner jag titta på lite Gleeavsnitt idag:) Man blir så glad av dem:)




Haha, igår bad jag Alfred ta ner alla julklappar för att lägga på bordet med resten av dem som redan låg där. Han frågade mig då om jag hade torkat bordet, nee svarade jag då och skämtade att, du kan väl bära upp Gaj så kan han slicka rent bordet. När jag efter ett tag kollade på Alfred igen, hade han burit upp Gaj på bordet. Haha! Snacka om att jag blev paff, ett roligt minne jag inte får glömma;) P.S, han slickade Aldrig rent bordet, han var chockad över att ens få stå på bordet, så han stog bara still och ville snabbt ner igen;)

Fina tröjor:)

Har glömt visa min och Alfreds  nya tröjor vi köpte förra veckan:) När man lämnar blod kan man välja att få presentkort för det om man vill. Så vi använde dem och köpte varsin tröja för:) Såå fina:)


Min fina tröja:)


:)


:)



:)


Alfreds fina tröja:)


:)


:)

Love nagellack:)







Hahaha, jag hade jättekul när jag tänkte ta kort på min samling med nagellack;) Försökte få den ultimata bilden så man såg alla bra, gick sådär. Roade mig med detta och även att fixa med naglarna igår natt. Blev fint tycker jag:) Älskar negallack. Förr gillade jag inte alls det och kunde bara använda genomskinligt. Nu älskar jag alla möjliga färger:)! Skulle vilja bättra på samlingen med andra färger som mörkblå, grå, brun, röd med mera:) Vore kul:)


Fint:) Tråkigt bara att jag bara kan ha korta naglar nu. Blir så när man diskar så mycket. Hatar att ha långa naglar då, känns som de ska gå av när som helst. Usch, ryser av bara tanken:(


Förutom att mina händer och fötter ser ut som prinskorvar, hahahah^^ Så tycker jag de blev väldigt fina:)


:)


Pigg var ordet:)

Pigg är ordet som beskriver mig just nu. Kanske inte så konstigt. Var uppe till kl.7 imorse. Satt och kollade på musikhjälpen hela natten, pratade i telefon med mamma på natten efter konserten hon var på, hon var helt i extas alltså. Känns otroligt roligt att hon hade en sån bra dag:)<3 Alfred kom hem strax innan 7 på morgonen också, så vi gick och la oss för att sova sen. Vi vaknade vid 16. Herrejösses. Kändes som om jag la huvudet på kudden och vaknade sekunderna efteråt. Har sovit så otroligt tungt.

Så den här dagen har blivit helt omvänd. Men det gör inte så mycket. Har varit en lugn och skön helg. Bra det nästan, eftersom det blir mycket stress hit och dit nu i jul. Har gjort knäck med vaniljsmak idag:) Så nu har vi 70stycken små söta knäckformar till fyllda med gottig smet:) Men tyckte däremot inte att de smakade så mycket vanilj faktiskt, får se vad de andra tycker. Jag  och Alfred har gjort lite godis med choklad och vårgårdaris:) Lite måste man ju ta med och bjuda på:) Känner jag våra släkter rätt har de också gjort goda mat och bakgrejer nu inför jul, så det lär ju inte bli någon brist på det inte.

Imorgon tänkte jag baka julbröd och lussekatter. Kom på att jag inte har någon plats i frysen, så kändes bäst att göra dem så tätt in på vi åker som möjligt. Blir lätt torra och så annars om de bara får ligga. Lär ju dela upp det och ge bort massor:)

Idag den 19e, har min mamma födelsedag:) 41år fyller hon:) Nästan exakt 20år äldre än mig. Har varit så skönt nu när vi pratat mycket ett tag, har funnits där för varandra och har varit mycket skratt och sådär. Känns otroligt värmande i hjärtat. Hoppas hon får en jättebra födelsedag och så kommer jag och Alfred och firar henne på tisdag:) Då blir det massa fika jag har bakat och sen får hon öppna paket:) Hoppas hon gillar det hon får:)



Mamma och hennes vän:)

Jag bara undrar!

Vart tog den här dagen vägen och vad har jag gjort med den? Har fått alla julklappar inslagna som tur är. Tog längre än väntat, blev lite roligt pyssel på paketen. Men det där med att baka, hallå? Skulle ju ha bakat det som vi ska ta med oss till Skövde, eller aa, inte allt, men en del av det. Men när jag var färdig med julklapparna och hade gjort mat och ätit var klockan så mycket och jag orkade inte ställa mig och göra det. På ett sätt går musten ur mig när jag är hemma själv utan Alfred. Alltid så skönt när han är hemma, för vi peppar varandra så mycket. Jag känner att jag behöver det.

Just det ja, har gjort iordning lite i min garderob och så. Har så otroligt mycket smycken så det är hemskt alltså:P Sparat och köpt massor under flera, flera år. Kände att jag behövde få iordning på allt det och sen allt smink med mera jag har. Vet inte om jag har berättat det, men när jag och Alfred var på Ikea sist, köpte vi ett väldigt billigt avlångt, smalt badrumsskåp:) Var välbehövligt kan jag lova:) Nu kan jag och Alfred skjutsa in allt vårt bröte in där. Skämt åsido, men ändå härligt att få alla grejer på samma plats. Inte mina smycken då, de får snällt vara i min garderob och trängas bland mina kläder. Däremot alla mina hud, hår, nagelprodukter med mera. Alfred grejer kan få en tiondelsplats. Nä nu skämtade jag igen. Däremot är det ju klart att jag använder mer olika produkter än honom, men sen har vi gemensamma saker där också:) Så nu vet ni ifall ni är nyfikna och försöker tyst smyga och tjuvkika i våra badrumsskåp^^ Har sagt det efter att vi flyttade hemifrån, att det är på ett sätt otroligt skönt att vara ensam tjej i hushållet. Man får ha alla sina egna grejer ifred:) Inte någon syster eller mamma som lånar och glömmer lägga tillbaka på den platsen den togs ifrån eller som man måste gömma saker för, för att de inte ska göra slut på ens favorit produkt. Haha. Så otroligt skönt att Alfred inte gör det ;)

Är dock inte färdig med det där med iordninggörandet och fixandes med mina produkter och smycken. Visst har gjort så allt tar mindre plats och vissa saker ska in i badrumsskåpet och andra vara kvar i garderoben. Men det där med att göra färdigt saker ibland, det är ju bara tråkigt. Så nu ligger allt i sängen. Borde nog ta bort sakerna därifrån snart. Har en känsla av att jag annars kommer slänga ner allt på golvet när jag är trött sen och ska sova. Får bli sen viiiiill inte nuuu ;)

Sitter nu här i soffan och har musikhjälpen såklart i bakgrunden:)<3 Bästa tidsfördrivet tror jag:) Har lite hemmaspa här samtidigt. Har smörjt in fötterna med massa lotion och sen tagit plastfolie över dem. (hade inga plastpåsar nämligen, annars är det bäst). Sen sitter man så, så länge man känner för. När man sen tar bort plasten är fötterna som nya igen, love it:) Bästa hemmaspa tipset från mig:)





Love skåpet<3

Tänk på den här ni!


What would life be like if we could see the soul of each person rather than what we wear on the outside?




Stämmer mycket väl! Något att ta en funderare på! Hur många gånger gör man inte det omedvetet själv? Eller att människor tror saker om mig? Har många gånger hört människor säga till mig vad de har trott om mig. Ofta stämmer det inte alls, eller bara till viss del. Så är det ju. Fördomar har alla, går inte att komma ifrån. När jag såg det citatet tyckte jag det stämde så otroligt bra med bilden.

Today

Idag är en dag som inte riktigt är som vanligt. Har inte min älskade Alfred här som brötar och låter var om vart annat. Att han kallas brutus, är faktiskt ett väldigt passande namn. Min sötnos är nämligen väldigt brötig och han kan verkligen inte smyga. Det låter ändå. De mornarna han ska upp till skolan till exempel, vaknar jag oftast till, för att han låter så mycket. Mer än vanliga människor alltså. Han vet om det själv och jag tycker det är så sött. Vi skrattar ofta åt hur vi är olika på det sättet. Jag är ofta tyst som en mus och han tvärtom. Men det är det som är charmen:) Men nu utan honom är det nästan läskigt tyst. Gaj låter ju aldrig heller, så jag har på tvn hela tiden, för att det inte ska kännas så tomt. Musikhjälpen är på i bakgrunden, vilket jag älskar. Snart är det bara 24timmar kvar, vad tomt det kommer att vara efter att det tagit slut.

Är så avis på min mamma och hennes vän som idag och just nu är i Stockholm. De bor på Globen hotellet och har utsikt över hela Globen. Ikväll/natt ska dem dit för att se Tiesto! Gissa om jag vill vara där med dem nu. De ska ut och äta gott idag och imorgon får de grymt god hotellfrukost. Fy fasen alltså. Hade gärna varit där med dem! Är däremot så otroligt glad för deras skull. Mamma behöver verkligen detta, så kändes så skönt när hon äntligen kom iväg:)<3


Feeling a little pink today. Undra varför^^


Snart blir det att slå in paket med de här fina papprena:)


Så här såg jag ut igår och kommer nog få ta på mig bandaget igen idag efter att jag slagit in alla paket. Har stukat till handleden lite, så det ömmar rätt mycket. Alfred tog på mig den innan han åkte igår, men den satt lite för hårt, vilket resulterade i korvfingrar. Försökte ta på mig den själv igår sen, vilket var väldigt svårt. Men det gick till slut. Får se hur det går att få på sig den sen.

WHAT!?



Hur kan detta vara möjligt?? Jag bara undrar! Snacka om ett "Smäll på käften moment"! Helt sjukt. Är fortfarande paff, tappade hakan rejält kan man säga;) Kollade på skärmen hur länge som helst, bara stirrade och stirrade. Finner inga mer ord alltså. Ja, besegrad blev jag allt, innan jag själv hann börja, tack för den;)^^

Mysfredag:)

Hej och hopp!:) Igår var hälften av dagen riktigt tråkigt hemsk. Vaknade på fel sida och allt kändes allmänt kasst. Dagen idag har varit totalt tvärtom. Vaknade tidigt med Alfred och mös en kortis framför tvn och åt frukost. Kollade lite på Musikhjälpen:) Sen blev det snabbt att duscha och göra sig iordning. Alfred skulle lämna plasma idag, så jag passade på att åka med ner till stan. Köpte de sista julkapparna idag!:) Yeey! Känn så skönt. Har endast en present till min mamma som fyller år på måndag, men tror att hon får ta någon av julklapparna istället och öppna då och sen att jag får kika på någon julklapp till henne i Skövde. Hade en idé som jag letade efter, men gav upp, då jag inte hittade någon som riktigt dög för mig. Mamma ska ju ha det allra bästa vet ni<3

Hittade jättefina inslagningspapper på Lagerhaus också. Köpte därifrån förra året också. Det är så mycket papper på dem rullarna och räcker otrolgit länge. Så blev 4 för 100. De räcker ju mer än ett år, så det är det värt:) Så nu ser jag fram emot att slå in dem:) Ska passa på nu när Alfred är och lanar och är borta ett tag. Så kan jag slå in hans klappar i lugn och ro och slipper smyga;) Hoppas han blir nöjd över det jag köpt:)

Efter vi var i stan åkte vi och handlade på Willys först. Där blev det lite gott som jag ska ha nu ikväll och imorgon:) Chips och dipp, pepsi och Snickers:) Vet inte hur många år sen det är jag åt jordnötter, så Alfred sa att jag skulle unna mig det nu när han är borta. Så jag köpte en liten Snickers:) Gudars vad gott det var när jag åt den. Den njöt jag av kan jag lova!:)

Efter Willys åkte vi till Kvantum där vi köpte lunch från deras salladsbar de har där. Så himla smidigt att kunna plocka till sig det man själv är sugen på och vill ha:) Kostar precis som en vanlig lunch också och är till och med bättre:) Vi var så otroligt nöjda med det och kommer köpa därifrån fler gånger:)



Alfred är på lan nu med några kompisar och trots att han inte är långt borta, så saknar jag och längtar efter honom redan, my love<3 Varje gång vi tjafsar, vilket inte är ofta, men självklart händer ibland, blir vi ännu mer närmre varandra, än vad vi redan är. Älskar dig så otroligt mycket!<3 Nu när han är borta kan man ju se det som att jag får egen tid. Men jag uppskattar mer när han är hemma faktiskt. Jag och han mot allt! Känns mer tomt utan honom här. Planerar att bara vara när han inte är hemma. Ska mysa framför tvn, smaska goda chips, slå in paket och så vidare.

Kollade precis på Svenska hjältar galan. Tyvärr såg jag bara sista halvtimman. Hade gärna sett hela, men hade ingen aning om att det var idag. Tycker den galan är så otroligt bra! Blir så varm i hjärtat över alla dem som fått det priset, de är dem verkligen värda. Satt och bölade som bara den bara för att jag var så glad och lycklig över det dem människorna hade gjort. Blir så inspirerad av dem! Man uppskattar verkligen det man har och att man inte ska vara bitter på det man inte har.

Ibland blir jag så trött på människor som hela tiden klagar och är missnöjda. Varför inte vara lycklig för det man faktiskt har?! Tror ibland att "tänker du dåligt, blir det också så". Jag försöker hela tiden jobba med mig själv och hur jag tänker. Har haft väldiga problem med det, men är nu väldigt trött på det. Upplever själv att jag blivit mycket gladare med mera, genom att tänk på det. Har tagit mig mestadels ur den depression jag varit i under lång tid, helt själv och med Alfreds hjälp. Alfred peppade mig igår och sa många sanna värmande ord, som jag verkligen tar till mig:) Han sa en sak som stämde, att: Du har lyckats ta dig genom allt det svåra helt själv och med min hjälp, helt utan proffesionell hjälp, Fy fasen vad du är duktig. Det är så jag känner mig, gud vad jag är duktig:) Vill verkligen ha en framtid och starta nästa kapitel och resa i livet. Vet att jag inte alltid kommer att känna så här, ibland kommer nergångar, precis som jag hade igår, men det som är bra är att nu kan jag få ångest och det går över efter inte så långt tag och att jag inte alls får det lika ofta längre. Förut kunde vara så att jag fick det minst en gång varje dag och det är inte alls bra. Vet att jag var djupt nere i skiten om man får säga det så, men är så otroligt tacksam över att jag är tillbaka, precis så som det ska vara. Inte helt 100än, har en bit kvar tills jag är Hanna fullt ut igen, men dit ska jag, så är det bara. Gäller att tänka positivt, något annat är inte tänkbart. Bara onödigt att vara pessimistisk. Tar så otroligt mycket energi som man skulle kunna lägga på annat. Självklart måste man känna alla känslor någon gång ibland, det jag menar är bara att det inte får ta över ens liv. Jag vet hur det är, har hänt med mig under ett tag och har sett det på nära håll med andra också. Skänker alla som behöver en god tanke det och lite värme<3

Nu ska jag öppna chipspåsen som inte öppnats än och mysa framför tvn:):D




Långpromenad:)

Efter att Alfred slutade skolan gick vi en långpromenad. Mycket längre än våra vanliga långpromenixar.Blev hela två timmar som vi var ute och traskade. Fick för oss att gå till Lidl och tillbaka, gick på lite kringelikrok vägar och gick på många ställen vi inte varit på förut. Vi gick och kikade på alla hus som fanns längs vägen. Fanns massor med speciella hus och vad fint det är nu när det är julpyntat överallt:) Härligt:) Längtar tills man själv får hus någon gång. Alfred och jag har samma smak också, vilket är kul:) Längtar längtar längtar tills det är våran tur:)

Väl på Lidl köpte vi lite saker vi behövde. Inte för mycket dock. Är ju rätt svårt att konka på allt hemåt. Hem kom vi till slut, men usch vad mörkt det var på sina ställen. Det gillar inte jag som är så mörkrädd:( Väl hemma var både jag och Alfred helt mosiga. Röda äppelkinder hade vi båda två:) Gaj gick raka vägen och la sig i bädden. Han var väldigt pigg under promenaden, men behövde som vi allihopa, vila när vi kom hem.

Har nu hunnit prata med mamma<3 i telefonen och hunnit vila lite. Ska strax väcka Alfred som också vilade lite, tröttisälsklingen<3 Snart blir det något att äta, är hungrig!!



Musikhjälpen<3

Brukar sitta nu lite på dagarna och kika på musikhjälpen<3 Det gillar jag extremt mycket:) Skänka pengar för en god sak:) De spelar så mycket olika musik också:) Passar mig som är allätare när det gäller musik:) Hoppas innerligt att musikhjälpen kommer att fortsätta så länge som möjligt, flera år framöver:) Härligt så mycket pengar de får in:)  Timbuktu och de andra som är med är ju bara så grymma:) Värmer i hjärtat att stta och titta på det programmet<3

Nu de senaste nätterna har jag drömt sjukt konstiga saker alltså. Kommer självklart inte ihåg allt, men vissa mornar vaknar man och känner vilken konstig natt det varit. Häromdagen drömde jag att jag var på en pub ute på landet och åt lasange, den var god men var mer som pyttipanna^^Dessutom var den puben jag var på, mitt och mina systrars gamla dagis/fritids. De hade alltså byggt om dagis/fritidset till en pub^^ Det var det enda jag kom ihåg från den natten. Inatt drömde jag att jag var ute och åt med Alfreds familj, det var en jättefin exklusiv restaurang och alla hade tagit mat förutom jag. När jag försökte ta maten, så tappade jag den bara hela tiden. En annan dag drömde jag att jag mördade min mamma, en annan natt att jag låg i en kista och höll i en annans hand, sen var vi tvugna att ta ett piller som gjorde att vi dog. Skumt det där med drömmar alltså. Gillar att tyda drömmar, jag tror på att det finns viss sanningshalt i dem. Har lärt mig lite att om man drömmer om död, betyder det att man själv eller den personen man drömmer om, står inför nytt skede i livet, man går in på något nytt, det förändras liksom. Som exempelvis när jag drömde om att jag dog, betyder inte det att jag ska dö, utan att jag står inför ett nytt kapitel i livet och det stämmer ju, eftersom att jag i januari börjar socionomlinjen, som är ett stort nytt kapitel i livet. Vet inte om detta är 100% sanning, men har läst i en bok min mamma har om drömmar och där står det ungefär så. Läskigt men otroligt intressant!:)

Bilder från helgen, del 2!


Efter att vi var hos Viktoria åkte vi hem till Caroline:) Där fick vi nattafika och spelade tv-spel:) Va jättekul:)




Japp, full var jag nog allt^^



^^


Bästa och enda tv-spelet jag spelat^^


:)


Tyvärr slutade det med att jag fick världens hemskaste huvudvärk. Kunde nästan inte göra något. Blev att ta taxi hem, skönt att komma hem snabbt. Var bara att slänga sig i sängen och sova.


På söndagen blev det ännu en tur till IKEA. Fattar det inte, nu får vi sluta åka dit, är ju där jämt. Men till mitt försvar så var det för att jag skulle köpa grejer åt mormor:)


Like taking pussbilder:) <3


Vi kikade i några affärer på Bergvik och köpte även några julklappar. Den här slog jag in när vi kom hem. Den är till Linnéa. Tycker den är så cool;)


Hoppas hon gillar den:);)


Nu är det bara några enstaka julklappar att köpa kvar. Skönt! Ska bli skönt på ett sätt när julen är över. Slippa tänka på allt sånt.



SLUTA DÅ!!

Fasen, blir tjurig snart. Sluta regna då!! Det är ju december. Lucia idag och bara regn och rusk överallt. Fy för det:( Sitter man i vardagsrummet och försöker prata i telefon så går de knappt, då det låter så förbannat högt när det regnar!:( Har åter igen pratat massor i telefon idag, men känns bra i alla fall:) Nu hade mormor bakat lussekatter också, så lite julgodis med mera får det allt bli att baka och ta med till Skövde när vi åker dit:) Mysigt så säg:)

Har pluggat riktigt mycket idag, stolt jag är över mig själv:) Måste vänja hjärnan mer och mer nu ni vet, då jag ska gå 3 och 1/2 år till i skolan:) Jajjemän, vad glad man kan vara:) Ska bara skriva rent mitt arbete nu, så är den fixad och klar. Ska bara be Alfred läsa igenom den och sen skicka in den:) Sen börjar vi på nästa uppgift, inte roligaste, men måste få gjort! Kanske inte börjar på den idag, men imorgon i alla fall:)

Snart blir det att göra käk också, Ostpaj med räksallad till, mums:) Fått lite dille på det där med paj nu, men det gör inget, så länge man varierar sig. Skulle aldrig kunna äta samma mat jämt, booooring. Ska allt baka bröd idag också, vanliga brödet vi köpte sist när vi va i affären tar när som helst slut, så då får det allt bli att baka lite bröd att fylla frysen med:) Underbar syssla:)





Bilder från helgen:) Del 1

Kör en klassiker och lägger upp massa bilder från helgen:) Känns lättast så och dessutom tycker i alla fall jag att det är superroligt med bilder, så kul att kunna se tillbaka på dem:)


Började eftermiddag/kvällen på fredagen med att ladda inför festen som skulle vara då:) Gjorde iordning mig och öppnade en cider. Sen kom den hemska huvudvärken:( Var bara att sucka och snällt sitta kvar i soffan. Mikael kom sen och så kollade vi på Idol tillsammans. Hade hur som haver ändå en lugn och skön fredagskväll, även om den inte slutade som det var tänkt från början.


Gaj med sin favorit person:)


Tror Gaj är lyckligast i världen, när Mikael kommer och hälsar på oss:)


På lördagen gjorde jag mig iordning precis likadant som jag såg ut i fredags. Samma kläder, samma frisyr, samma sminkning^^ Den här gången kom jag till festen i alla fall;)


Hemma hos Viktoria:)


Massa trevliga folk var det på festen:)


Min käraste har allt varit mer attraktiv;)


En glad överraskning var att Caroline kom till festen ändå :D


Spelades mycket spel under kvällen:)


:)


Oskar var til stora delar min kameraman under kvällen:) Tyvärr var många av bilderna han tog suddiga:P Och han var nyktrast av oss alla^^


Alla som provat den mössan (Alfreds mössa) passar i den:)


:)


^^






:D


:)


Jenny förklarar något i spelet "med andra ord" :)


<3

Hade en jättetrevlig kväll hos Viktoria:):D

Ursäkta röran jag bygger om!

Ja så skulle man kunna beskriva det. Har ju skaffat mig en till sida: Butterflychick.blogg.se/hannasgodaste , där jag kommer skriva in alla mat och bakinlägg. Känns mest fare så. Lättare att ha allt sånt på ett och samma ställe. Så nu och ett tag framöver kommer jag fixa och dona mycket med det, så att det fortast möjligast blir ordning på båda bloggarna jag har:) Ser fram emot det:) I framtiden skulle jag vilja ha en ytterliggare bloggsida där jag kan ha allt pyssel och sånt som jag älskar att hålla på med. Men eftersom det inte blir så mycket utrymme för sånt i mitt liv just nu, så är det inte aktuellt. Men någon gång vore allt roligt:)


Mysiga köket:) Härligt att nu veta att jag och Alfred om vi vill, kan bo kvar i den här lägenheten i alla fall i 3 och 1/2 år till:) Trygg känsla tycker jag:)


För mig är det viktigt att ha ett hem som man trivs i och som själen kan vila och ha ro i:) Det tycker jag att jag och Alfred har lyckats skapa också:) <3

Värt att tänka på!



Har varit en dag med mycket pratande i telefon. Varit värt det trots att jag har mycket annat att göra. Skönt att känna att man varit snäll och hjälpt någon annan däremot som behöver det<3 Feeling like wonderwoman today for sure!<3


Allt löser sig till slut. Jag ser i alla fall positivt för framtiden och allt kommer bli hur bra som helst. Bara att sikta på att 2012 kommer att bli det bästa året hittills. Människor kommer och går och dem allra bästa består! Skönt att veta att sin släkt och familj alltid är närmast. I alla fall vad jag fått erfara genom åren. Har världens bästa mormor och morfar, ingen är bättre än dem. Minä rakastan sinua mummu, för att du alltid finns där<3 Love you mum, en så stark människa som dig som varit med om så mycket, men som ändå klarar igenom livet ändå, det är starkt gjort. För mig är du både min mamma och pappa, alltid funnits där, trots våra meningsskiljaktiheter ibland. Framtiden är vår, kommer bli hur bra som helst, det är jag säker på!

Still can´t believe it!

fatting notting som jag brukar säga. Lite "Hannaegengjorda" ord sådär;) Ni som känner mig allra bäst, vet hur jag brukar prata ibland:)

Nee, förstår faktiskt ingenting. Har frågat Alfred flera gånger idag om det verkligen stämmer att jag har kommit in. Känns helt konstigt. Så länge som jag gått och funderat på de och så nu så är det verklighet, amazing alltså!
Har både pratat med mamma, mormor och Alfreds mamma i telefon idag och alla var jätteglada för min skull:) Kul när folk runt om mig också är glada, gör glädjen dubbelt så bra:) Men är som sagt väldigt nervös. Har en tendens att vara rätt blyg med helt nya människor. Men det ska väl lösa sig till slut som det mesta annat:) Är redo för nästa kapitell i livet i alla fall:) My future, here i come:)

Blev ingen fest idag. Har haft sån hemsk huvudvärk idag. Brukar få det efter att jag spänt mig eller varit nervös för något. Och nervositeten sen igår var ju inte nådig, så det var inte så konstigt att jag fick det. Drack mängder med vatten, vilade och åt värktabletter men inget hjälpte. Tänkte först gå på festen, så gjorde i ordning mig och allt. Drack till och med lite alkohol till maten och sådär, men det var då som jag kände att allt bara blev värre. Så kände bara att det var att strunta i planerna för kvällen. Fick bli en hemmakväll i soffan istället. Var inte fy skam det heller, då det var Idol:) Sista avsnittet nu och final! Var ingen sån där hejdundrande final som det varit många andra år tycker jag. Var lite lamt faktiskt. Men  final var det i alla fall och Amanda Fondell vann. Hon var bäst ikväll och har gjort störst resa av dem två enligt mig. Både som artist och person. Men Robin har jag tyckt varit så jäkla bra sen starten, så han höll jag på i hjärtat. Men tyvärr vann han inte. Hans version av vinnarlåten var bäst också, men den lär vi ju inte höra något mer. Hoppas innerligt det blir något av Robin. Men som det har varit de senaste åren nu så har det ju gått bäst för den som kommit tvåa, så hoppas att det finns något riktigt bra för honom dör ute:)

Hörde lite prat om att det kanske blir fest imorgon. Blom pratade något om det:) Om min huvudvärk är helt borta, vilket jag verkligen hoppas efter en hel natts sömn, så är jag och Alfred på:) Vore kul! Hade ju laddat för idag och så blev det inget, så det vore kul imorgon isåfall:)

Nu ska jag knapra chips och vara allmänt glad:)! Hihi!

Äntligen min tur:)

Som min mamma sa till mig, det löser sig alltid till slut! Och så känns det nu verkligen, så som jag har väntat! Sett Alfred börja sjuksköterskeprogrammet och börjat sin resa. Har varit så stolt över honom och så skönt att en av oss kunnat börja. Men nu är det äntligen min tur också. Jag tog mod till mig igår/inatt vid 3 ungefär att kolla mitt antagningsbesked inför vårterminen 2012. Var jättenervös. Trodde jag skulle spy och hade en jättestor klump i magen. Visste inte vad jag skulle vänta mig. Men jag vågade titta och det var ett glädjande besked att jag hade kommit in på Socionomprogrammet i Karlstad:) Sååå otroligt skönt och vilken lättnad alltså! Grät efteråt för det var sån lättnad. Var tvungen att skriva sms direkt till min syster Frida och även till mamma. Frida ringde upp direkt och grattade mig;) Så skönt att ha dem så nära mig, som stöttar och finns där. Som jag skrev till min syster igår så är hon en sann syster och en otroligt fin vän också!<3 Även om vi tjafsar och sådär ibland, så älskar jag dem båda jättemycket!! Även Linn såklart!<3 Nu ska jag snart ringa mormor och morfar och berätta. De flesta har redan fått reda på det via facebook, så gamlingarna måste jag berätta via telefon;) Ska bli så kuuul:D!

Nu måste jag ut med Gaj en sväng också. Det är en dag med massor att göra. Måste hinna att plugga, diska, städa, handla, ringa samtal och fest! Så det är bara att sätta igång!:)



Äntligen är det min tur:)!!! Lättnad för både mig och Alfred:) Alfred berättade också att när jag nollas kommer vi ibland ha gemensamma aktiviteter med sjuksköterskeprogrammet;) Och Alfred ska ju vara fadder också, så det ska bli kul:)

Bilder från 7e och 8e december:)


Paketet jag fick av mina fina vänner:D


Miakel och Jenny:)


Gaj var med:) Han hoppades säkert på att någon av oss skulle tappa något som han sen skulle kunna norpa åt sig;)


Caroline och Viktoria:)


Alfred:)


"Baka baka liten kaka, rulla rulla liten bulla"


Fina lussekatter/lussebullar:)


Hann baka en del:)


Jenny:)


Fika:)


Min fina tekopp:)


Caroline lärde mig att man kan ha pärlsocker på:) Blev både fint och gott med det:)


Fina födelsedagskort jag fått:)


Söta korten jag fick av mina systrar Annie och Ellen:) Fick även två pärlplattor av dem:) Såå sött gjorda alltihop:)


Den här fick jag av Ellen 6år:)


Fått av Annie 9år:)


Otroligt fin vinterbild på Gaj:)


Sötnosen:)


Många bilder blev det på promenaden idag:)


:)


Jag och lovelie!<3


:D


Lillkillen:)


Mina älsklingar:)


Gaj och jag:)

Bilder från min födelsedag:)


Kvällen innan jag fyllde år bakade jag massor med bullar:) Jag kallar dem pressbyrån bullar, för dem blev gigantiska, precis som dem man kan köpa på pressbyrån är:) Goda blev dem:D När klockan hade slagit till min födelsedag kalasade vi på bullar och mjölk:)


Även Gaj fick smaka på en bulle:) Är det kalas fika så är det:)


Fick öppna ett paket av Alfred på natten:) Fick ett jättefint nagellack från Isadora, Sweet violet:) Riktigt fint:) Gillar det mer och mer hela tiden:)


Fina nagellacket:)


På morgonen väckte min älskling mig med att han hade gjort varsin pepparkaks smoothie:) Den var goood:)


Efter frukost myste Gaj med oss i sängen:)


Naturell födelsedags tjej;)


Hade en bra födelsedag med Alfred och Gaj:) Tog dagen som den kom:)


Under halva dagen var lägenheten ett enda stort kaos. Den nya byrån hade skruvats ihop och den gamla skulle hämtas. Så allt som var i byrån innan låg lite överallt, men till slut blev det ordning på allt:)


Nya tillskottet bland våra blommor:)


<3


Vi åt potatispaj med äpple och örter:) Till det blev det kallskuren rökt fläskfilé:) Jättegod födelsedags mat:)


Fick öppna en till present vid maten:)


Jättefint inslaget:)


I paketet låg den här. Alfred lurade mig rejält. Han hade tagit en kartong och lagt i en av hans tunga skolböcker och sen lagt den här på;)


Fick en Hot stone massage av älsklingen:D Blev jättenöjd!:)<3


Jättegod födelsedags tårta:)


Fina ljus va?:) Har använt dem i tre år nu, Haha. Man tänder dem ju snabbt bara och sen blåser man ut dem. Bra att spara på det man har och använda igen;)


Visste ni att den 6e december, min födelsedag, är det även Finlands självständighets dag också? Passar ju mig som är halvt finsk och allt:) Är mormor och morfars första barnbarn också, så tror nog allt att dem är mäkta stolta över mig som föddes just på den dagen;)


Så mysigt med tändna ljus i mörkret:) Behövs nu i lägenheten också när det blir allt kallare ute. Går ju inte riktigt att få upp värmen i lägenheten som man vill tyvärr.


När vi fikade lite och åt tårtan, kollade vi på Sunes jul samtidigt. Var jättelänge sen jag kollade på det och vilken nostalgi alltså:) Jätteroligt var det:)


Nu var födelsedagen slut för den här gången. Ser fram emot nästa år:)
Tack alla ni som gett mig presenter, är så nöjd över allt jag fått:)

Leos 2års dag:)

Igår var det den här sötnosens födelsedag:) Jag ringde till mamma igår, som fick sätta på högtalare och så sjöng jag för Leo:) Det lät så här: VoffVoffVoffVoffVoff VoffVoffVoffVoffVoff, Voff Voff Voff Voff Voff VOOOOOFFFF:)






Leo som valp:)



Leo nu:)

ons-tors

Igår kom det massor med fina vänner hit:) Vi gick gemensamt till affären och köpte ingredienser till julbaket:) Vi hade några trevliga timmar tillsammans med bakande av massa olika slag:) Blev att vi bakade pepparkakor, knäck, lussebullar och sånna där goda julgodisar med choklad och vårgårda ris. Vet inte vad dem heter. Jättetrevligt var det i alla fall:) Hann inte vara med så jättemycket själv och göra pepparkakor och så, blir lätt så när man är hemma hos en själv. Blir mycket att man är som en assistent och plockar fram alla grejer och så som behövs. Men det gjorde inget. Har ju massor av tid att baka själv någon annan gång också:) På slutet blev det att vi fikade ihop:) Synd att inte alla hade möjlighet att vara kvar, var riktigt mysigt:) Däremot får det allt bli att vi alla hjälps åt att diska nästa gång, känns mer rätt så, än att jag och Alfred ska stå och diska allt.

Fick en jättefin present av dem också:D Älskar paket, hihi:) Fick ett jättefint smyckesträd:) Den kan man både använda till smycken, men också bara ha som prydnad:) Har inte riktigt funnit den ultimata platsen än för den, men det kommer nog sen:) Har redan hängt lite smycken i den i alla fall:)

Blev att vi la oss sent inatt. Jag satt och kikade på massor med klipp på en söt liten tjej på 8år som sjöng så otroligt bra! Och jisses vilken energi hon hade. Den energin smittade av sig på mig! Jag blev helt speedad och sjöng och dansade om vart annat, haha!

Sov som en stock inatt och vaknade av att det var Alfred den här gången som var speedad. Sprang runt och flummade, det gillar vi:) Jag och Alfred är allt lite knas båda två;)

Blev en grymt härlig promenad i det fina vädret:) En timma och en kvart var vi ute:) Hade så röda kinder efteråt, så det tog ett jädra tag innan dem försvann;) Tog fina bilder ute:) När vi kom in kalasade vi på några mackor och te:) Värmde gott i kropparna våra:)

Har hunnit med att plugga idag också. Ska fortsätta igen senare. Viktigt med pauser vet ni!:) Ska bli så skönt att snart bli klar med den här uppgiften för att kunna gå över till nästa:)


Sötnosis Gaj:)

Hans hemska tandsten har kommit tillbaka fullt igen:( När vi precis fick honom, var vi hos veterinären med honom och skrapade bort det mesta på tänderna. Blev att dem fick dra bort en tand på honom också. Veterinären sa att det är saliven som gör att vissa hundar får så mycket och andra inget alls. Så Gaj kommer alltid ha det. Däremot är det vi som nu ska börja bortsa tänderna på honom kontinuerligt, så hoppas vi på att vi får bukt på det lite i alla fall:) Sen i vår, när vi haft honom i ett år, blir det nog att beställa tid och skrapa tänderna igen. Kanske blir det även att dra ut någon mer tand. Tänk om våran gamling blir tannalös!:P

My day:)

Nu är det bara några minuter kvar på min dag:)(började skriva innan tolvslaget) Har varit en bra dag över lag. Inte varit riktigt som en typisk födelsedag kanske, men varit jättehärlig med bara mig, Alfred och Gaj ändå:) Som det oftast brukar vara och som jag trivs med allra bäst:)

Vi har trixat och fixat och donat med massor med grejer här hemma. Fått sålt och hämtat den gamla byrån, blev såld till ett jättetrevligt par, så det var kul:) Så nu har vi fått den nya byrån på plats och allt gammalt bråte har lagts tillbaka i den också;) I och för sig, väldigt mycket rensat, men ändå;)

Vi var ute på en skön promenad förut alla tre, var riktigt fint väder ute. Soligt och fint födelsedags väder, men hade gärnat velat ha snö. Skövde har ju fått massor!! Jag som önskade mig snö ju. Men det haglade här förut, kanske det närmsta vi kommer nu, men det duger väl så länge;)

Åt god mat idag och även tårtan var mumsig:):D Bilder kommer imorgon, orkar inte det nu riktigt. Blir en promenad med Alfred och Gaj igen och sen blir det mys med älsklingen<3

Har fått massor med samtal, sms och folk som skrivit på Facebook, som har grattat mig på min dag idag:) Alltid kul:) Det allra bästa var när Alfreds 87åriga mormor Britta ringde och grattade mig. Det var så sött och så härligt. Blev så glad så jag faktiskt rördes till tårar:) Betydde väldigt mycket för mig<3

Har fått en present till av Alfred idag, inatt öppnade jag ju ett paket. Där i var det ju ett jättefint nagellack från Isadora:) Till maten förut fick jag öppna ett till och där i var det en jättebra present. Blev väldigt chockad över vad det var. Hade inte alls väntat mig det. Det första jag sa var "Är du knäpp eller" ^^ Det var nämligen en " Hot stone"massage på 1 h och 10minuter!:) Blev verkligen jätteglad, men samtidigt kändes det som om han gav mig för mycket. Jag hade verkligen blivit jätteglad även om han hade köpt något mycket mindre till mig och så. Speciellt eftersom det är Alfred också:) Men han ville ge mig det och det var otroligt gulligt av honom!<3 Älskar honom mestaste, tack babie, för att du gjort min dag, till en alldeles, alldeles, alldeles underbar dag:D

har fått massor med söta kort på posten också:) Jättesöta och fina är dem:) Det kommer att komma upp massor med olika bilder på presenterna jag fick, maten och tårtan vi åt, nya byrån med mera:)

Idag fick jag mina första kommentarer av folk som jag inte känner också. Det var extra roligt:) Betyder att det inte bara är jag och mina närmsta som läser den alltså:) Kul:) Har ju främst bloggen för mig själv och skriva av mig i, samt att kunna kika tillbaka i den i framtiden och se hur jag hade det då. Lite vardag kombinerat med hem och mat och bakande:) Precis så jag gillar det:)

Har egentligen massor mer jag skulle kunna och vilja skriva, men får rensa tankarna lite och begränsa mig lite ibland. För annars blir det lätt för mycket.

Hade en svacka ikväll. Lite tråkiga känslor som "kommit tillbaka" till mig. Men som tur var försvann ångesten snabbt och med Alfreds hjälp, känns det som bortblåst. Hatar när det blir så och vill verkligen inte få tillbaka alla de känslorna. Alla svarta och hemska tankar som förgör en. Vill att allt ska vara vitt, skönt och bra. Vara lycklig och känna kärleken strömma inom hela mig:) Med Alfreds hjälp går det, är så otroligt tacksam över det!<3

Nu ska jag mysa med min Alfred<3 Sov så gott, så syns vi imorgon:) Natti natti!



Måste bara säga att jag blev jätteglad över min vän Jenny:) Kollade på hennes videoblogg inlägg idag och i slutet grattade hon mig och så:) Var verkligen en glad överraskning som värmde massor:):D Imorgon ska jag träffa bland annat henne och även andra kompisar som ska hit och baka med mig:) Blir både knäck, muffins och lussekatter:):D längtar redan:)

My birthday:D

Neeeeejjjjj Detttttt ääärrrr innggeeeeen vaaaanliigg daaag föööööör deeet ääärrrr juu miiiin 21års daaag HURRAA HURAAAA HURRAAAA! HURRA HURRA HURAAAAAAAA:D!<3

Och min och Alfreds 3månaders förlovningsdag:D<3

Alfred har redan hunnit sjunga för mig, jättekort truddilutt men jättefin sådan:) Har fått öppna en present också, fick ett jättefint lila nagellack från Isadora:) Har även ätit nybakta bullar och mjölk:) Mums:) Snart blir det sova, känns konstigt, vill ju vara vaken på min födelsedag, men men, ska sova lite och sen blir det en underbar dag:) mer snö vill jag ha också:)!

Sov sött allihopa, för det ska jag:)

Foton från helgen som var:)


Helgen började med att jag lämnade blod (fredagen kändes som helg för mig i alla fall:P)


Fina lyktan vi fick av Alfreds föräldrar:D


Ville<3


Det fina som var inne i lyktan:)


Fina skylten vi har på dörren nu:)


Fina servetthållaren som vi använder att ha kaffefilter i:)


Dörren:)


:D Ni är alltid välkomna till oss när ni vill, ni vet vilka ni är:)


Söta lilla mini lyktan:)


Så mysigt och fint:)


De fina paketen jag fick:) Såå fint inslagna:)


Ville och Alfred myser:) Jisses vad ögonen lyser:P


Titta vilka fina, mysiga, gosiga och varma sånna här jag fick:)


:)


Ska bli spännande att testa dessa:) Luktade väldigt gott:)


Mycket mysigare i verkligheten:)


Fina snöflingor som sitter på badrumsspegeln:)


Jättefina kökshanddukar jag fick:D


Underbara filten som jag önskat mig (precis i den färgen) och så fick jag den:) Wiiee:)


Brandfilt som vi fick av Alfreds pappa. Han är ju brandingenjör, så han tyckte vi skulle ha en ifall att. Jag blev mest nojig och nervös av att vi fick den. "Vadå liksom, ska det börja brinna hos oss nu;)"


Jag var väldigt tröttis här och satt vid datorn. Men somnade runt 22 igår. Jisses vad trött jag var:) Om ni undrar och tycker att jag skriver konstiga ord ibland så är de för att jag ofta använder egenkomponerade ord när jag pratar ofta och så brukar jag skriva dem också;) Inget jag riktigt tänker på. Är inte att jag inte kan stava och så, utan att jag mer tycker att ord som "tröttis, hungris, sötispötis,lessispessis" och sånt är sött:):P

Det snöar:)

Aa, eller gjorde för ett tag sen. Var ute med Gaj och gick i det kalla vädret och det var nästan så att jag inte alls märkte att det snöade. Men efter massa kisande så såg man de små flingorna i alla fall:) Första dagen det snöar detta halvåret:) Kanske finns lite snö på marken imorgon på min födelsedag:)? Det är något jag önskar mig i alla fall:)

Somnade jättetidigt igår, runt 22. Vaknade tolv timmar senare. Herrejösses. Har varit en helg med fart och fläkt. Resultatet av det var: SOVA!:P:)

Efter skolan åkte Alfred och kikade present till mig, mötte honom när han kom tillbaka, skulle precis gå ut med Gaj då. När jag kommer in igen sitter min sötnos på golvet och slår in mina paket:) Han är så söt när han koncentrerar sig så:) Presenterna blev jättefina:) Längtar tills jag för öppna dem:D<3

Idag har jag slagit in massor med tradera paket(igen), de tar ju aldrig slut. Men det gör inget, tur att någon annan får användning för sakerna jag inte längre behöver:) Senare blir det nog att slå in lite julklappar också:) Vi har fått en rätt stor hög nu med julklappar som vi ska ta med hem till Skövde:)

Senare idag blir det att plugga, göra mat och baka. Även lite telefonsamtal till nära och kära och mer bloggande såklart:) Se you all later:D



Den goda omeletten Alfred gjorde till oss förut:) Jättegod och mättande!:)
Inte så fin bild och ser inte så god ut. Men det var den:)

Underbar helg:)

Ja det har den allt varit:) Enda dumma var att jag haft otroligt hemsk huvudvärk, men har lyckats koppla bort det som tur var. Nu är den borta i alla fall:)

Alfreds föräldrar, syster och deras hund Ville kom igår:) Vi fikade lite och begav oss sen ner mot stan. Där gick vi i någon timma, hittade julklapp till Alfreds farmor och mamma, även de andra hittade lite saker. Slutade den härliga stunden i stan med fika på mat och muffins:) Tog en kladdkaka med grädde och en varm choklad med grädde och marsmallows. Det var mastigt kan jag säga! Glömde av att jag inte klarar grädde i allt för stora mängder. Var ett jättemysigt ställe att fika på, kommer garanterat gå dit igen:) Däremot var hon som stog i kassan väldigt otrevlig, sånt gillas inte alls!:(

På kvällen igår åt vi tacos, mums:) Vi hann även med att spela spel, promenera med hundarna och även ,mysa med dem. Fick öppna paket av dem igår också eftersom det bara är någon dag kvar tills jag fyller:) Fick jättefina grejer och är hur nöjd som helst:) Fick en mysig filt(som jag och Alfred kallar bumbifilt)(det är en sån jag redan har, fast en lila), är så himla gosig. Sitter invirad i den nu:) Fick även en jättefin stor lykta med ljus i, schampo och balsam från Lindas klipphörna, mysiga tofflor och två jättefina kökshanddukar:) Like it lots:) Saker jag verkligen kommer att använda:)

På turen på stan igår köpte jag och Alfred en jättefin skylt till dörren:) Och ett jättefint servettställ, fast som jag och Alfred använder till att ha kaffefilter i:)

Idag åt vi frukost och efter det begav vi oss ut på en långpromenad och visade dem runt lite:) Innan dem åkte hem idag blev det en tur till Ikea (igen), men alla som inte har Ikea, vill ju alltid passa på när dem kommer till en stad med den affären, vilket är förståeligt! Så såväl dem som vi hittade grejer. Jag köpte julklapp till mamma och mormor och sen köpte vi lite smågrejer som underlägg till grytor, halkskydd till matta, vas och en till byrå:) Vi fick ju nämligen sålt den gamla byrån vi har i sovrummet, så vi köpte en ny likadan fast vit:) Kommer bli hur fint som helst:) Personen som köpte den hämtar den på tisdag, så då är den helt borta, ska bli skönt! Men nu får det allt väntas ett tag med att åka till Ikea igen, vi har varit där alldeles för mycket nu!

På Ikea åt vi julbord allihopa också:) Jisses vad mycket folk det var som skulle äta det, men efter att ha stått i kö ett tag fick vi alla mat. Man äter sig ju så otroligt mätt när det är just julbord också. Så vi alla blev nog väldigt trötta för det. Men gott var det allt, men julbordet hemma hos familj och släkt är alltid bäst:)









Har varit en rolig och trevlig helg, men nu är vi så trötta här, så det går inte i alls många knop. Får bli en lugn söndagskväll för våran del:)

Kyckling på fredag, nanananananana!!

Hepp ingen kyckling idag inte. Även om jag ofta sjunger på den låten just när det är fredag:)

Blev att gå upp tidigare än vanligt idag. Lite jobbigt sådär när man varit bortskämd med sovmornar länge. Men det gick:) Skönt när man får rätsida på dagen redan från början, det är så det ska vara:)

Både jag och Alfred gjorde oss iordning för att åka mot Claratappen. Där skulle jag lämna blod och Alfred lämna plasma. Allt gick bra till en början. Fick en sköterska som det kändes jättebra med och även om det var lite pirrigt så gick det bra. Var ju trots allt ett väldans tag jag var där sist. Gjorde ont när den stora nålen stacks in i armen på mig, men känslan av att göra något bra för någon annan, det är såklart värt det. Däremot är det inte värt det när man svimmar och tappar medvetandet, som jag gjorde idag:( Allt gick som sagt bra att lämna själva blodet, när jag sedan skulle sätta mig i väntrummet för att vänta på Alfred (då det tar längre tid att lämna plasma), så gick det också bra till en början. Drack lite vatten och åt en pepparkaka medan jag läste en tidning. Efter ett tag började jag känna att jag mådde illa. Det blev bara värre och värre, usch vad hemskt det var. Sådär så att man bara ville spy rakt ut kändes det som. Mindes i den stunden att det var precis så förra gången jag svimmade. Jag ställde mig upp och började gå mot tapphallen igen, tänkte att jag skulle lägga mig på en brits. Hann inte ens dit:/ Komiska var ju att Alfred precis var klar med sin tappning, så vi hann möta varandras blickar(och alfred som alltid vet och känner allt om mig, såg ju vad som höll på att hända), så han hann ta mig i sin famn och så svimmade jag. Det enda jag kommer ihåg är att jag faller och sedan att jag ligger på en brits. Precis samma som förra gången. Hatar det som fan! Skönt som attan att Alfred var där också. Lite romantiskt kanske att han tog emot mig när jag föll, fast man hade ju önskat att jag var vaken och att det hela slutade med en kyss eller liknande, men icke sa nicke.

Väl liggandes där på britsen och de tagit puls och massor mer grejer, så börjar jag fatta vart ja är någonstans. De får mig att dricka vatten och jag hör Alfreds ljuva stämma. En stämma som betyder allt för mig. I den stunden fattade jag att jag var okej, han var ju trots allt med mig. Men både förra gången och den här gången så var jag livrädd för jag trodde att jag skulle behöva åka ambulans. Jag är nämligen lite rädd för ljudet på ambulanssirenerna. Får för mig så fort jag hör dem att det är någon jag känner som det har hänt något med. Så självklart ville jag inte vara den som skulle åka i den heller. Allt slutade bra till slut. Efter vilande och så, så åkte vi därifrån. Den extra kalla luften ute nu hjälpte mycket kan jag säga, underbart! Däremot bestämde jag med dem på tapphallen att jag inte ska lämna nu på ett tag. Alltså något år eller så. Jag tänker vänta ett år minst i alla fall, sen ska jag ge det ett försök igen. Jag vill ju så gärna lämna blod och hjälpa andra!! En så liten grej som är så lätt att göra, fattar faktiskt inte varför det inte är fler som gör det.

Att bero på den kalla luften förresten, så fullkomligt älskar jag den:) Tror det mycket är för att jag fyller år i december, det är mig!:) Sen har jag så många minnen med just bara den kalla luften, exempelvis alla promenader med min älskade Alfred. Efter min födelsedag är det bara att räkna ner mot alla andra underbara speciella dagar efter det, som till exempel mammas och mormors födelsedagar, jul och nyår, men den allra bästa av dem alla, min och Alfreds 7års dag i januari! Längtar! Fan va häftigt att kunna säga att vi varit tillsammans i HELA 7år, insane, så säg;) LOVE december alltså, lever upp mer inom mig och så känner jag!:D

Har varit en fullspäckad dag även idag. Känner att hela den här veckan varit lite sån. Men det gillar vi;) Har inte varit sådär trött efter blodgivningen som jag brukar vara, så det är ju visserligen skönt:) Känner att jag haft oändligt med energi just nu. Kanske är det några månaders saknad av den riktigt "köttiga" energin som nu vänder tillbaka? Hoppas det. Jag är åtminstonde taggad för livet. Det kan jag inte påstå att jag haft den känslan nu i ett par månader, tyvärr, snarare tvärtom. Men nu jäklar, Hanna is here to stay!

Efter blodgivningen åkte vi inte hem som man skulle kunna tro. Blev istället en runda till några affärer. Hittade en supersöt och billig liten lykta som vi har på vår grymt snygga byrå:) Vi är förälskad i den båda två:) Blev en tur till Bergvik. Kikade i lite affärer och avslutades med Ica Maxi. Fyllde på matförrådet. Alfreds familj kommer ju till oss imorgon, så det kan allt behövas;) Fem personer allt som allt som är grymt glada i mat, vilket jag älskar, så vad kan gå fel liksom? Tacos blir det i alla fall:) Lätt, gott, alla gillar det, går snabbt att göra. Perfa:) Har bakat bröd idag också så nu ska dem få smaka på mitt hemmagjorda bröd som dem så länge velat smaka på:) Bovetebröd blev det:)

Jaa vad ska jag säga, har skrivit som bara den idag. Har energi till tusen. Skulle kunna skriva flera hundratals rader till. Men det tar vi någon annan dag. Nu ska jag och Alfred fortsätta tvätta( JA, vi gör det en fredagkväll  efter 23, vadå gör inte alla det:P) Ska även baka bullar nu, måste ha något hemmabakat att bjuda på. Sen kanske det blir att diska lite också, får se. Har lite kvar att pyssla med innan dem kommer imorgon i alla fall. De skulle komma på förmiddagen också, så det är väl bara att rappa på så att vi hinner i tid.

Citerar min härliga vän Jenny: tja tjaaa bloggeeeen:) *Vinkar*


Småsyskon alltså..

Ibland är dem det bästa som finns och ibland vill man bara göra vad som helst för att dem är så jobbiga!

Ännu en dag fullt med massa "måste göra saker". Skönt när det är så ibland, fast samtidigt inte. Har plockat undan alla saker från sängen och så som vi hade, så inatt kan vi sova i sängen i alla fall:) Men natten på golvet gick jättebra den här gången. Vi gjorde så att Alfred och jag bytte plats och sen tog vi ut batterierna ur klockan, så slapp man höra den ticka hela tiden. Skönt:)

Har pluggat lite till idag, för jädra bra bok det där alltså. Säger till Alfred hela tiden att det är saker jag vill läsa för honom, bara för att det är just så intressant:) Har inte riktigt haft ron till att plugga helt och hållet heller. Dels för att det alltid finns massa andra "roligare" saker att göra (tror jag de flesta känner igen) och sen för att det har varit så rörigt här med saker huller om buller. När det är så här, så funkar inte min hjärna riktigt som den ska. Nästan bäst att städa och göra iordning först och sedan plugga, då funkar jag som allra bäst.

Har pratat med både mina sysytar Linn och Frida i telefon idag. Vad är det med det här att vara storasyster? Gaaaah, vad jobbigt det är ibland alltså! De ringer upp mig för att jag ska meddela mellan dem och hjälpa dem att sluta bråka. Är så nästan varje gång. Varje gång säger jag i princip samma sak också. De är så otroligt dåliga på att diskutera i lugn och bra ton och måste istället stå och skrika på varandra. När man har pratat med dem höjs pulsen rejält kan jag säga. Jisses! Känns ju nästan som om man får hjärtattack! Var ett tag sen vi la på nu och fortfarande känns det som att hjärtat rusar snabbare än vanligt. Don`t like it:( Allt löste sig i alla fall, tror jag, för en stund.. Imorgon är det väl något nytt igen. Om ni läser detta LINN och FRIDA, så hoppas jag att ni tar till er det jag gång på gång försöker säga till er. Blir inte bättre när ni gör som ni gör. Ni kommer att ta ihjäl varandra någon dag om det fortsätter. Måste lugna ner mig alltså, andas ett..tvåå..tree,djupa andetag! Haha, ne så dåligt är det inte med mig. Bara läskigt när man inte kunnat varva ner än. De är alltid, för det mesta, sån fart och fläkt på dem hela tiden och de lyckas oftast ta upp mig till deras nivå hela tiden(eller ner kanske man brukar säga). Stressen och allt vad det är, smittas liksom av på mig. och det gillar jag INTE. För varken om dem inte vill det eller att jag inte vill det, så blir det ofta så ändå. Storasyster är minsann inte det lättaste att vara kan jag lova!

Nu ska jag äta choklad, för det är jag bannimej värd!!!

Lagom tills jag lugnat ner mig helt ska jag gå ut med Gaj i blåsten också. TYPISKT!:P

Så vacker!:)

Har efter en jobbig natt/morgon fått dagen till att vända till det bättre:) Tur det, är trött på motgångar!

Blev att åka till Bergvik med bästaste Alfred<3 Ikea stog först på tur, där hittade vi lite smått och gott, små lysen i form av snöflingor(hur söta som helst), julklappar, med mera och såklart den vackra byrån!!:) Blev lite ledsna där ett tag, då åbäket var så jädrans tungt. Hela 70kg ungefär, mamma mia på den liksom! En hel människa för tusan!! Fick den mot förmodan in i bilen(hur det nu gick till och sen hela vägen upp i lägenheten). Var INTE kul kan jag lova. Träning of a lifetime liksom!;)

Efter Ikea bidde det Coop forum. Gillar inte alls coop på bergvik, världens största och sämsta affär, fulaste coop dessutom,blir ju för fasen stressad av att gå där, ingen köpglädje, tacka vet jag Ica Maxi, det är grejer det! Men idag envisades vi med att handla på coop, trots att vi vet att vi inte gillar det, men Alfreds argument var att  den va närmast, aja tänkte jag. Där handlade vi bara lite basgrejer. Hade tänk baka kanelbullar tills alfreds familj kommer i helgen, så detta ska jag ägna mig åt någon dag framöver:) Ska bli kul:)

Blev efter detta lite flötmat på MAX. Gott javisst. Inte det ultimata att äta det, men var sjukt länge sedan och gudars vad gott det var. Tur att vi åt där kan jag lova, för när jag och Alfred kom hem, satt vi sjuhelsickes massa timmar och bara skruvade ihop den där stackars byrån. Men efter lite styrka, svett ovh skratt, fick vi i alla fall ihop den, tillsammans:) Så nöjda vi är! Bästa möbelköpet helt klart!:) Tur att vi åt innan vi åkte hem också, annars hade vi mördat varandra, det kan jag lova. Skämt åsido, men så får det bli när man får för sig att åka en tur till Ikea och kommer hem lite för många timmar senare;) Nu börjar vi i alla fall få ordning på allt. Lite saker som ska ner i källaren och så, men det tar vi någon annan dag. Nu är det snart bara sova som gäller. Hoppas och önskar att den här natten blir tvärtom!

Sista november och ingen snö i sikte, vad är detta?! Så var det minsann inte förra året. Önskar mig här och nu snö på min födelsedag, för det är jag värd:)!


Efter lite skruvande..


och ännu mer skuvande..


Så såg byrån ut så här!


Men nu ser den ut så här:)


:)


:D


butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0