What a night!!

Fy fasen vilken natt jag haft. Inte klokt. Först och främst kan jag ju berätta att vi inte sov i sängen inatt, där hade vi ju lagt alla grejer vi hade i byrån som blev såld igår. Vi orkade inte lyfta ur allt ur sängen igen och låta det ta upp all plats på golvet, så vi tog våra extra madrasser och la oss för att sova i vardagsrummet. Alfred somnade direkt som vanligt. Jag var jättetrött först, men sen vände allt. Har sovit hur dåligt som helst inatt. Vaknat från och till hela tiden, hört hur det blåst storm ute, hört klockan ticka, blev ljusare i rummet. Jaa, you name it. Vart med om det mesta den här natten tror jag. Senaste gången vaknade jag 7 imorse av att jag hörde Gaj tassa runt på golvet. Det brukar han aldrig göra. Somnade om lite igen och vaknade till när Alfred skulle upp till skolan. Han började vid 11 och gick upp innan 10. Gaj var hur pigg som helst, piggare än oss. Det brukar vara tvärtom. Han brukar sova långt mer än vi brukar. Men den här morgonen var speciell. Alfred gick till affären för att köpa lite till frukost och tog med sig Gaj på vägen. Han var väl ovanligt nödig på morgonkvisten. Vi var jätteförvånade både jag och Alfred, eftersom under de månader vi haft honom, har detta aldrig hänt förut.

Jag som sovit så dåligt under natten, låg och drog mig ett bra tag innan jag ens vaknade till liv;) Har inte varit så trött på länge. Det har inte gått i många knop idag. Skulle egentligen ha tvättat idag, men tar det imorgon istället. Blir istället att snart göra mig iordning för att åka till Ikea:) Ska bli så kul:)


Så här iordning gjord och mejkad är jag inte idag minsann! Jag orkar helt enkelt inte vara på topp hela tiden. Är väl en helt vanlig människa antar jag;)

Blocket:)

Nu är det tomt i hallen! Nu när vi fått mersmak för att sälja saker på Blocket, så testar vi igen;) Har precis lagt upp en annons angående byrån vi har i sovrummet. Vi älskar den, det är bara det att det är fel färg på den. Både min mormor och morfar och Alfreds föräldrar har sådana, fast de har andra färger. Den färgen vi har säljs inte ens längre. Så vi skulle vilja ha en vit. Jag vet att vi har snöat in oss lite på vitt, men det är så himla snyggt och fräscht. Man kan ju piffa upp med andra färger runt om liksom om man vill det:) Så nu hoppas vi på att någon ringer imorgon och vill köpa den:) Kanske kommer vi hem med två byråer imorgon (om det ens får plats i bilen). Får nog bara bli jag och Alfred som åker till Ikea imorgon, lär nog inte få plats någon mer i bilen tyvärr. Men lite strosande ensam med Alfred är aldrig fel det heller:)


Byrån vi har i sovrummet!


Hallen är tom just nu, men inte länge till!:)

JAAAAA:)

Strax efter att jag skrev förra inlägget ringde personen igen som undrade om måtten på byrån. Hon ville ha den:) Så den hämtas vid 21 idag:) Wiiieeee:) Satan vilken tur vi har!:) Så nu har vi plockat bort allt vi hade i den och gjort rent den. Imorgon åker jag och Alfred till Ikea för att köpa en ny som vi tittat på ett tag:) Den är så otroligt fin:) Efter att vi fått den, är det bara att tapetsera om i hallen som gäller. Men det får vänta någon månad till. Man kan ju inte göra allt man vill på en gång;) Vore så skönt bara att få bort de grymt fula gula väggarna vi har i hallen just nu. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge;)


Den gamla byrån.


Förhoppningsvis vår nya byrå:) Hoppas den finns på Ikea imorgon när vi åker dit:)

Varje dag får hon arbeta, hon får jobba, hon får streta, varje dag är det detsamma..

Idag har det inte hänt mycket. Suttit i sängen och läst boken "att göra kön". Kommit en bra bit nu, så om jag läser imorgon och möjligtvis lite på torsdag, så är jag färdig sen:) Är faktiskt en riktigt intressant och bra bok, så ett arbete av den ska jag nog kunna knåpa ihop:)

Har bara läst och läst och läst. Ätit frukost visserligen och tagit småpauser, men annars inte mycket mer. Har till och med på mig kläderna jag sov i inatt, haha! Skulle egentligen behöva duscha med mera, men vad fasen. Gött att kunna plugga hemma, så slipper folk se lortisen jag just nu är:P Alfred har varit iväg i skolan och även på stan med Mikael och Oskar. Sötnosen skulle leta present till mig, söt han är:) Jag däremot blev tjuris när dem hade fikat på Melkers och ätit goda mackor med mera. jag älskar Melkers!! Och här sitter jag och är hungrig. Har knaprat på några tacochips, men det är allt jag ätit sedan frukost. Så jag vill snart ha maaaat! Får se vad det blir för något. Blir väl att äta och sen fortsätta plugga.

En sak jag hunnit med mellan pluggandet idag är att jag lagt ut en annons på Blocket:) Byrån vi har i hallen ska bort och ersättas av en ny finare:) Hann ha annonsen ute i 20minuter tills första personen ringde, kul:) Fast hon undrade bara måtten på byrån. Hade ju varit klantig och glömt skriva det i annonsen, haha! Hon har inte ringt igen efter det:( Men hoppas att någon köper den så snabbt som möjligt. Vill ha den nya byrån NU!:)



Alfred har så söta jultomtar som hänger vid hans dator och lyser i olika färger:)

Monday all day long

Måndag nu igen! Tror bannimej inte att veckan består av 7 dagar, känns som det för det mesta bara är en och det är måndag, haha!

Har haft en chilldag hemma med lite tv tittande, mys med Gaj, pluggande, ätit extremt god och lyxig mat (för att vara en måndag), slagit in julklappar med mera.  Haft ovanligt ont i huvudet och ryggen idag med, men har inte lika ont längre. Skönt de!:)

Nu sitter jag här med en kopp vanilj/rabarber te, mumma:) Några pepparkakor blir det till det också:)

Ska snart ut med Gaj i kylan, kanske borde druckit tet efteråt istället, lär ju frysa som en jag vet inte vad! Men men, får pälsa på mig rejält när jag går ut!


Myspysiga Gaj:)

Me and my lovely Alfred:)





















Fina grejer:)

Har glömt visa mina fina presenter jag fick när jag var i Skövde senast. Mamma, Linn och Frida firade ju mig lite tidigare, eftersom jag inte kommer att vara i Skövde på min födelsedag.



Otroligt god lukt på den här parfymen kan jag lova:) En duschtvål var det med också:)


Fick den här av min syster Linn:) Blev så otroligt glad för alla presenter jag fick, men den här var lite extra bra:)


Så fin text, som Linn verkligen tyckte passade in på hur hon känner om mig:) Blev tårögd när jag läste det!<3

Har tyvärr inget kort på den sista presenten jag fick, en jättefin liten kula till min monroe piercing. Men tyvärr hann jag använda den en vecka, sen tappade jag den:( I fredags när vi åt, märkte jag att jag bet till på något väldigt hårt, kändes nästan som om halva tanden gick sönder. Usch var jättehemsk känsla. Det gjorde ont i tandköttet också. Sen märkte jag att det var ju staven som hade åkt in i munnen och så hade jag bitit till hårt, började till och med blöda i munnen. Senare på kvällen såg jag att en flis på min tand hade gått av:(  Får se om det blir tandläkaren om ett tag. Ilar inte och gör ont i alla fall, som tur är.


De här grejerna fick jag med mig från den personliga sminkkursen jag var på när jag var i Skövde:) Var ju så otroligt nöjd med den sminkkursen:) Alla produkterna är från MIST Stockholm:) Det jag valde var en foundation, en stor och rolig rosa pad till puder, ögonbrynsskugga och en vit rolig grej som man först stryker på, på de partierna på ögat man vill och sedan kan man sätta på glitter med mera, så fastnar glittret:) Tihi* Verkligen älskar produkterna!:)

Bilder från festen igår


Jättefin bild:) Gaj som gillar Caroline så mycket, roligt:)





Tequila sunrise:) Gott:)




Oskars minttu med lite hockuspockus i;)


Nästan hela gänget:)






Tavlan som aldrig hängde rakt igår^^


Sunset:) Fast vi hällde i lite sockerdricka i också, mycket godare då;)



Helgen som varit

Har varit en händelserik helg må jag säga. I fredags var jag, Alfred och Mikael och kikade på de nya affärerna i Välsviken. Jula och Elgiganten Megastore har öppnat där. Jisses vilka stora butiker, kul att det kommer lite nytt:) Önskar att någon av de byggnaderna de bygger intill de här butikerna, kommer vara ämnad för ÖB:) Hade varit så bra om den butiken kom hit. Vi handlar alltid på ÖB i Skövde när vi är där, just för att den inte finns i Karlstad. Konstigt tycker jag. Finns ju utanför, men alldelels för lång väg att åka för att bara köpa lite bra och ha grejer. SÅ nu håller jag allt tummarna!:)

I fredags blev det att äta tacos, mums så gottigt! Vi räknade ut att vi inte ätit det på mer än en månad. Sjukt lång tid att inte äta tacos på, skärpning här med det! Blev att kolla på Idol också:) Nu är det inte långt kvar! Mikael kom förbi pckså och kikade på det, kul:)

I lördags åkte jag, Alfred och Carro på dagen till Bergvik. Där inhandlades det lite grejer på Bolaget, Ica Maxi, Biltema och Apoteket. Köpte mig en otroligt fin bock, lite nytt julpynt är alltid kul:) Så när vi kom hem sattes all julpynt vi har upp. Är iochförsig inte mycket, men det vi har blev jättemysigt och fint:) Hittade en gardinlängd jag sparat som är vit och härligt fluffig och fin. Den satte vi upp i mitten av våra två stora fönster. När vi var färdiga med allt, blev vi riktigt nöjda:) Nu fattas det bara att stryka julduken till bordet, men den ville jag inte ha på bordet när vi skulle ha fest på kvällen. Tur var väl det, blir ju alltid massor med alkohol här och där.

Jag och Alfred gjorde drinkar kvällen till ära. Gott och roligt:) Är Sällan man gör det, så när man väl gör det, känns det riktigt lyxigt:) Var massor med trevligt folk som kom och tyvärr var det några som inte kunde, vilket var synd. Men det blir ju fler gånger. Däremot kändes det inte alls som min födelsedagsfest. Kunde kvittat att heta det egentligen. Hade ju skrivit det i inbjudan alla fick och att det skulle vara en hemmafest, vilket det inte blev. Folk drog mycket tidigare än väntat, så det blev att stuva om lite i det hela. När många sedan hade gått tog vi fram popcorn och pratade vi som var kvar. Var trevligt det också. Pratade mycket med en ny tjej jag lärde Känna, Emelie Midhamn, trevlig tjej det:) Alltid kul att träffa nytt folk. Hon sa massor med bra saker jag vekligen behövde höra. Har väntat länge på en person som henne. Kvällens ros gick till henne:) Det var så roligt för hon tyckte det var så fascinerande att jag och Alfred varit ihop så länge och kallade oss highschool sweethearts:) Gulligt:) Efter ett tag valde vi att också dra ner till stan, Mikael var snäll och körde oss:) Där var det tänkt att gå till först Ankan eller Tables, men var väldigt mycket folk och ingen chans till att komma in, så det fick bli att sätta oss på en pub istället. Var inte så länge vi var där och natten slutade med att jag och Alfred åt Sibylla mat. Snacka om att det var gott! Vi var sjukt hungriga. På dagen hade vi ätit tonfisksallad också, vilket var sjuhelsickes jäkla gott, men det var ju massor med timmar sedan, så deklart vi behövde något i magarna våra. Men kvällen var grymt rolig i det stora hela:)



Min fina bock:) Gaj tyckte den var väldigt intressant, han försökte till och med smaka lite på honom,haha!


Söta Gaj:)


Fina stjärnan vi har i sovrummet:)


Vardagsrummet:)



Idag söndag har bara varit en slappdag.Städade lite från gårdagen och sådär. Mikael kom förbi och hjälpte Alfred att meka med hans cykel. Så nu har han en hel cykel igen:) Så nu kommer det allt bli cykelturer framöver:) Om inte snön väljer att komma då, men då blir det isåfall till våren istället:) Blev första advents fika också med glögg och pepparkakor:) Gott!:) Nu på kvällen somnade jag en stund och sen åt vi havrekli gröt. Har inte ätit nästan något idag och vi hade planerat att göra mat, men sen när mekandet med cykeln drog ut på tiden, var det inte längre någon idé att göra mat. Fick bli gröt istället, snabbt, enkelt och mättande. Nu är det bara chill och mys som gäller. Ser fram emot att krypa ner brevid älsklingen sen för att sova<3



Adventsfika:)

24/11-En månad kvar till julafton!:)

Många tankar i mitt huvud ännu en gång. En helt vanlig dag för mig alltså. Har hunnit med rätt mycket idag, om ni frågar mig. Har inte varit sådär stressat som det kan vara, utan allt har gått i normalt tempo, skönt!

Alfred intervjuade mig till ett arbete han har nu i skolan, intressant var det. Hoppas han får någon nytta av mina svar. Glad att vara till hjälp:) Har även lånat en bok från Universitetets bibliotek, som jag ska använda i ett arbete jag ska skriva om. Skönt att kunna låna ibland och inte alltid köpa allt, kan jag känna. Har varit lite för mycket att köpaköpaköpa litteratur hela tiden, men vad fasen. Slutar ju ändå att man säljer många av dem på Campusbokhandeln. Nu ska jag i alla fall läsa en bok på 270 sidor för att sedan skriva 2 sidor om den. Haha, måtte det allt finnas något bra jag kan använda mig av! Hade nästan varit lättare om man skulle skriva fler sidor, känns lite fjuttigt med bara två. Men men, ska nog bli något av det:) Boken låter ändå rätt så intressant. "Att göra kön- Om vårt våldsamma behov av att vara kvinnor och män". Så lite pluggande har det allt blivit idag. Dock inte så mycket jag hade tänkt mig. Har nämligen inte känt mig riktigt kry idag :( När jag hade gjort mat till mig och Alfred och ätit den, så kändes det plötsligt som all ork försvann, frös och var varm om vartannat. När jag sedan kollade tempern så var det ju feber jag hade. Inte konstigt tänkte jag. Inget jag inbillade mig alltså. Har mått så illa nu i några dagar också,  jättekonstigt. Jag är inte gravid om någon tror det. Hade jag sagt det till mamma hade hon säkert direkt sagt det, "Är du gravid". Så lika bra jag svarar på det på en gång, nej det är jag inte! Nu ikväll har det i alla fall varit som värst. Så har bara blivit att ligga ner i sängen och ta det lugnt. Inget mer man kan göra. Hoppas det försvinner efter en god nattssömn.

Har hunnit med två härliga promenader med Alfred och Gaj idag innan solen hann gå ner. Extra skönt när man går när solen är framme. En speciell känsla! Har även lagat mat, blev parmesan och vitlöks kyckling med pasta:) Idag bakade ja äntligen knäckebröd också! Har tänkt göra det i flera dagar, men nu äntligen gjorde jag det. Tror jag lyckades den här gången. Har bakat knäckebröd en gång förut och då blev det inte alls bra. Men nu tror jag de verkligen ser lovande ut:) Har inte hunnit smaka än, inte så lätt när man bara mår illa. Men det blir det nog till frukost imorgon:)

Imorgon står det lite saker på schemat som ska hinnas. Några saker är att åter igen plugga, ta en sväng ner till välsviken med Alfred och Mikael för att kika in de nya affärerna där, ta upp julgrejer från förrådet och sätta upp stjärnor i fönstrena, äta god mat och ha mys framför tv:n-blir helt klart idol och sen säkert någon film. Det ser jag fram emot!




Bara en månad kvar till julafton också:) Hihi! Känns så konstigt, gått så himla snabbt!

Mån-ons

Har allt varit några dagar med otur. En av dagarna stod jag i duschen och funderade på vad det var för jäkla kasst schampo jag köpt,släppte den tanken och tog sedan balsam i håret. Hade fortfarande en konstig känsla och något var bara fel. Det var inte föränn tills jag kollade på flaskan och såg att det var balsam jag tagit i håret, när jag trodde det var schampo, som jag fattade vad jag gjort. Jag hade tagit balsam båda gångerna! VA FAN LIKSOM!? Har nog aldrig hänt förut. Nu kanske jag ska berätta att jag precis hade stigit upp, så var väl en morgontrött Hanna som var vimsig i duschen! Haha!

Dagarna mån-ons har sedan efter den händelsen, präglats lite mer än vanligt av otur kan jag känna. Slagit i händer, fötter och huvud mer än vanligt. Hänt så mycket knas, att man blivit lite mer irriterad än vanligt. Som sagt: VA FAN?! Inte nog med detta, känns det som om hela kroppen är svullen som en stor ko. Samtidigt säger Alfred att han tycker jag är den vackraste som finns!:) Jo tack sötnos, verkligen, känns skönt att höra. Men VA FAN? Om det nu är en svullen kossa du tänder på så visst;) Haha. Ne nu är jag väl aningen elak mot mig själv. Men sånna här dagar har jag då och då. Inte roligt alls. Idag onsdag, har nog varit värst när det gäller allt detta. Ingenting har känts bra. Jo det enda var när jag och Alfred tog en promenad med Gaj förut. Det var enda stunden som jag kunde släppa allt annat och bara vara glad:) Annars har det allt varit lite knasigt. Men hoppas att det försvinner snart, för sån här är jag verkligen inte annars. Just a bad Hanna day:/


Nä nu ljög jag. En stund till idag var bra, det var när min älskling kom hem från skolan, han hade precis gjort tentan och så bestämmer han sig för att baka muffins till oss:) Sött tycker jag:) Han gjorde äpple och kanel muffins:) Mums! Godaste muffinsarna jag ätit tror jag:) Var så otroligt goda!!:D


Igår när vi skulle laga mat också, så trodde vi verkligen att maten skulle bli hur god som helst. Alfred lagade maten medan jag diskade! En tamale gratäng skulle det bli. Allt såg jättegott ut, med köttfärs och grönsaker med mera. Låter ju jättegott. Allt blev tvärtom:/ Fy fan vad konstigt allt blev. Inget illa mot Alfred, då han gjorde precis som det stod i receptet, men varken han eller jag tyckte det blev gott. Man skulle använda sig av en speciell redning och den ställde till det rejält för rätten. Vi försökte pina i oss maten. Resten bestämde vi oss för att slänga. Vi har aldrig någonsin slängt så mycket mat förut. Usch, mådde nästan dåligt av att vi gjorde det. Men lets face it, hade inte gått att käka den, hade ju nästan kommit upp lika snabbt igen:( Snacka om att jag var sur efter det. Blev inte helt mätt och sedan igår har jag känt mig hungrig lite konstant, har inte ätit mig helt mätt. Känner för att äta en hel häst! GIVE ME FOOD! MAT SOM GÅR ATT ÄTA:P Haha..

Var roligt i alla fall igår när Carline och Jenny kom förbi i några timmar för lite tvmys/häng. Det behövde jag:) Var inte pepp för något alls egentligen, men det ändrades sen:) Tänk vad lite flum med kompisar kan göra:)


Är så glad i min Alfred som trots mina "Bad Hanna days", klarar att vända allt till att jag blir glad igen, om så bara för några sekunder ibland. Hans vackra ord till mig, gör så gott i hjärtat, värmer otroligt och även om jag inte alltid kan ta emot de ordet just i den studen, så minns jag dem och tar till mig dem när jag kan. Älskar dig sötisnosis, and i always will<3


Alfred gjorde världens godaste muffins idag:) Och titta så fina dem blev:)


Detta bjöd jag och Alfred, Caroline och Jenny på:) Gott:)
Vaniljyoghurt med kanel och socker stekta äpplen:)

Recepten på dem båda kommer senare eller imorgon:)

Bilder från stad i ljus:)





























Mormor och morfar:)

På fredagen åkte vi till mormor och morfar:) Min älskade mormor och morfar:) De är så bra, fina och snälla:) Alltid så mysigt att komma till dem. Även om det ofta kan kännas som kaos, då deras hus är rätt litet och vi ofta brukar vara mycket folk där. Vi var där i en dag och hann göra rätt mycket. Alfred och morfar bytte däck på bilen:) Sommarsulorna fick snällt ställa sig brevid morfars däck i deras förråd. Vi åt mormors goda mat och äppelpaj:) Umgicks och hade det bra! Vi åkte in till stan på kvällen för att kolla på Stad i ljus jag, Alfred, Linn och mormor:) I Skövde är det sjätte året i rad som de anordnar det. En rolig grej faktiskt och staden blir så himla fin med alla sina olika ljuskreationer och så vidare:) Hoppas verkligen att det är något som inte kommer att försvinna. Linn och Frida var  också med hos mormor. De stannade även kvar där när vi åkte till Alfreds föräldrar.Det kändes bra! Annars kan det kännas som det blir så tomt hemma hos dem när man åker och jag vet att de gillar när det är liv och rörelse i huset:) Älskar själv när det är lagom liv med rörelse och speciellt med dem mysiga hundarna! Mormors tre hundar är så olika mot Gaj. De är så busiga och låter hela tiden. Lite annat mot våran tysta lilla krabat här hemma.


Mormors goda äppelkaka :D


Alfred och lilla hunden Leo;) Vart ska jag sova, tänkte jag;)


Jag och söta Leo:)



Linn och jag:)


Hos Alfreds föräldrar stannade vi också en dag. Där var det Gåsamiddag som gällde när vi kom på lördagen:) Hur gott och trevligt som helst. I år vågade jag smaka på svartsoppan också och den var inte så dum faktiskt. Fast ändå tog jag räksoppan som förrätt. Den såg ju så god ut och det var den också!:) Var en trevlig middag och blev en lång kväll med olika alkoholhaltika drycker och trevligt sällskap. Deras grannar var där också, vi känner dem, så det var kul att träffa dem igen:) Dagen efter var det tänkt att vi skulle ha åkt till pappa med familj med eftersom de var sjuka så stannade vi hos Alfreds föräldrar hela dagen. Där åt vi åter igen gudomligt god mat! Ingen kan laga mat som Alfreds pappa! MUMS! Var kul att träffa Ville också:) Gaj fick sina klor klippta, han är så fin nu så:) Linn klippte håret runt hans tassar och så också, när vi var hos mormor och morfar, så nu är han riktigt fin:) Var lite tråkigt med en liten incident bara. Gaj blev rädd när Linn var nära hans tassar, så han bet henne i benet:( Inte kul alls och usch vad jag skämdes över honom då! Linn stackarn blev jättechokad arg och ledsen:( Men det löste sig sen. Hoppas bara att det aldrig mer händer. Är så tråkigt:(!

I´m back:)

Honey i`m home:D

Japp så äre mät:);)

Kom hem runt 22 ikväll. Har varit några underbara dagar i Skövde och längtar redan tills vi åker dit nästa gång:) Hunnit med rätt mycket och träffat de allra allra närmaste:) Skönt de!:) Saknar alla som attans nu, men så är det ju. Samma visa varje gång. Kändes däremot lättare den här gången att åka därifrån, eftersom det är så pass lite tid kvar tills vi ses igen. Tur de, annars hade jag längtat ihjäl mig.

Från onsdag till fredag var vi hos mamma, Linn och Frida:)Och Leo var där:) Så kul att kunna träffa dem allihopa. Även mammas kille var där, inte träffat honom så mycket, så kul att lära känna honom lite mer. Åt god mat där och hade det mysigt. Jag bakade en valnötskaka och hade med mig till dem:) Mums vad god den var och jisses så lätt att göra:) Gjorde den dagen innan, så jag och Alfred fick allt hålla händerna i styr. Den såg ju så god ut och luktade så himlans gott! Mumma:) De som åt av den var mycket belåtna med den också:) Kul när det händer:)

Fick öppna presenter av mamma, Linn och Frida när jag var där också:) Eftersom jag inte firar med dem på min födelsedag. Fick jättebra och fina presenter:) Är så nöjd så:) Fick en söt minipiercing till läppen:) En jättefin prydnad (en ängel med fin text bakom) och en parfym och duschtvål i märket Replay:) Det ni:) Tihi* Gillar att få paket:)

På torsdagen gick jag på personlig makeup kurs på Laclasse:) Jag valde festsminkning! Hon var hur duktig som helst Kia, som sminkade mig:) Och jag blev så satans nöjd med sminkningen! Var mycket mer nöjd den här gången än den när jag var på Makeupstore i Karlstad, går inte ens att jämföra. Hade en hel timma på Laclasse och hon berättade vad som passade just mig och gjorde om frisyren och sådär på mig:) Allt hon sa, lärde jag mig något nytt på:) Det har nog aldrig någon lyckats med förut:) Fick med mig massa härligt nytt smink också, det gillar vi:)

Under tiden hos mamma hann vi äta god Skövdepizza också:) Mumma! Det får man allt unna sig de gångerna man kommer dit:) Det lustiga var att när jag, Alfred och Linn kliver in på pizzerian för att hämta pizzorna så står min pappa och syster Annie där inne. Världen är bra liten alltså. Så vi blev allihopa chockade när vi såg varandra. Men ändå kul att se dem:) Hann även träffa Ellen och Tina som satt i bilen och väntade. Tyvärr kunde vi inte åka hem till dem  och träffa dem den här gången, då de blev sjuka hela högen lagom tills vi skulle åka dit idag:( Så det får bli nästa gång istället. Så hoppas de kryar på sig! Snart tycker jag allt att de får komma hit och hälsa på också, eftersom de inte har gjort det innan;) Men först ska de bli krya som sagt.

Efter härligt lugna och sköna dagar hos mamma blev det att åka till mormor och morfar och efter det till Alfreds föräldrar. Men de dagarna berättar jag om mer imorgon. Då kommer det upp bilder från Skövde resan också:)

Sen kväll som vanligt. I Skövde la vi oss i hyffsad tid och gick upp på bra tider, men nu när vi kom hem så blev det tvärtom direkt:P Det ska ändras på, det lovar jag! Nu ska jag sova! Godnatt!

:(



Idag har varit en jobbig och tung dag. Följde med min vän Caroline till veterinären. Mikael och Jenny var också med. Var inget vanligt besök där tyvärr. Vi var med som stöd när hennes lilla katt Sammet fick somna in. Usch:( Har aldrig känt mig så nära döden någon gång tror jag. I alla fall inte med något djur förut, så det var verkligen en speciell upplevelse. Stackars sötnosen:( Aldrig kul när något sådant måste hända, men det var för hennes egen skull. Hon hade vissa problem som inte skulle bli bättre, så då togs det beslutet om att avliva henne. Förstår beslutet helt. Hellre låta somna in, än lida resten av livet. Lida gör ju vi som träffat henne och då speciellt Caroline, vilket är självklart när något sådant händer. Men det är ju på något sätt bättre det än att låta lida hela livet. Kände att det var självklart för mig att följa med dit! Som stöd för min vän! Trodde jag skulle gråta mer än vad jag gjorde, men på något sätt när jag förstår allvaret i saker och ting ibland, så kommer det mesta senare. Var jobbigt att vara med om det, samtidigt som jag är tacksam för det ändå, för man får ett annat perspektiv på livet. Man är så tacksam för det man har. Alla ska vi någon gång gå samma väg. Men jag hoppas att det inte är något jag behöver vara med om med varken mig eller andra på väldigt långt tag. Var så skönt att komma hem till Alfreds varma famn och bara prata av sig om alla tankar och känslor. Var ju trots allt inte länge sen vi var med om en begravning. Var ju i somras senast, så det tänker jag tillbaka på mycket:( Saknar dig Nisse, vi tar hand om din hund på bästa sättet vi kan, han trivs hos oss och får massor av kärlek hela tiden, jag tror han trivs väldigt bra hos oss och vi med honom<3 Vila i frid!<3 Det samma med dig Sammet. Tänker på dig, du blev inte så gammal, men du var nog den bästa katten jag träffat, skulle jag ha en katt någon gång, skulle jag vilja ha en som dig. Vila i frid i kattbebis himlen<3 Ska tända ett ljus för er båda nu ikväll och skänka er lite kärlek där ni nu befinner er<3

Bilder från lördagens middag:)


Majonnäs smaksatt med dill, salt och citron:)


Grönsallad, ägg, majonnäs och räkor:)


Gott vin blev det att ha till också:)



De stirrar så läskigt tycker jag!:P


:)


Nybakta tekakor hade vi till:)


MUMS!:)


Sötnos<3


Skål!:)


Tack Alfred för en supermysig kväll:)!

Bilder från senare delen av veckan!


Gaj myser med mig i sängen:)


Gaj inviger den nya matskålen:)


Jag använde mina nya skor:) Sköna!!


Och använde min nya jacka:)


Jag pysslade:)


Vi åt god mat och drack gott vin:)


Den goda maten:) Vi bakade dessutom tekakorna som vi hade till:)


En sida av albumet som jag gjorde till pappa och Tina:)

Helgen som varit:)

I fredags bar det av hem till Caroline för filmkväll:) Vi hann kolla en film, Lars and the real girl, sen var de flesta så trötta, så det blev ingen mer. Eller jo en liten del till på en annan film, Monty python, som jag inte alls tyckte om.
Hade uppenbarligen inte den humorn;) Hos Caroline träffade vi även hennes nya katt Zelda, söt och go katt:) Tror allt att jag börjar gilla katter mer och mer och dem mig:) Får väl allt se om jag kanske skaffar mig en katt någon gång;)


På lördagen hade jag och Alfred en mysdag:) Åt en god och mysig middag med räkmackor:) Hade tända ljus och satt och åt och pratade länge:) Är inte ofta man äter räkmackor, men gud så gott det är när man väl gör det. Och all den tid det tar att skala de där räkorna och tålamodet som får testas gång på gång, det är bara såå värt det!:D

Efter middagen gjorde Alfred räkfond på resterna som blev av räkorna:) Gott att kunna använda i andra rätter som man gör framöver:) Lite lyx sådär:) Jag själv, var så trött så jag satte mig i soffan, nerkrupen i en filt och smuttade på gott vin:) Blev så dåsig av de lilla vin jag drack, så i soffan blev jag kvar resten av kvällen. Alfred och jag kikade på filmen Due Date. En rätt rolig film;) Chips och dipp blev det till också:)


Idag söndag, har vi städat, återigen lagat mat, blev pasta, kyckling, sås och sallad. Enkelt och bra. Kollade på finalen av True Talent idag. Snyft att det är över, men gud så bra det var:) Några tårar kom allt:) Skrek av lycka när man fick reda på vem som vann miljonen. Han  var helt klart värd det! Vad ska jag följa nu då? Ska kolla ikapp fredagens avsnitt av Idol och sen de avsnitten på Så mycket bättre som jag missat. Men det kommer bli tomt minsann utan True talent, det kan jag lova!

Har gjort färdigt hela pappa och Tinas bröllops album också:) Är så nöjd över den:) Gjord med kärlek:) Hoppas de gillar den:) Har fotat alla sidor, så jag kan se tillbaka på den:) Är så otroligt fina bilder i den:)

Jag och Alfred smakade på Kiviks Äppelglögg nyss, smakar bara som varm saft. Var väl god, men inget märkvärdigt. Lite tråkigt, då jag hade störra förväntningar på den, men men, så är det väl ibland.

Den här veckan har vi vänt på dygnet helt alltså. Hur kunde det hända? Jag har ingen aning. Men det blir det ändring på imorgon!

Piparkakkuja:)


Lyxfrukost:) Fil med pepparkakor i:) Mums! En grej som jag brukar göra så här års:)

Wonderful thursday!:)

Dagar när man känner att hela ens själ, psyke och kropp är på toppen humör och man har energi till tusen, sådana dagar är mer än guld värda för mig. En sådan dag har det varit idag. Har fått umgåtts med min underbar pojkvän alldeles själv idag! Ni kanske tänker att eftersom vi bor ihop så borde man ju tröttna på varandra någon gång. Men min och Alfreds relation är inte sån. Vi uppskattar varandras närvaro och vi kan vara 100% oss själva med varandra och det vet vi båda att det kan vi inte helt och hållet med någon annan. Har varit en dag med mycket skämt och skratt:) Mys på stan:) Ätandes på Subway:) Schoppat lite:) Ååh, underbart! Har egentligen inte gjort sådär jättekonstiga grejer, utan bara uppskattat att vara med varandra. För oss betyder det mycket bara om vi är i samma rum på kvällarna när han spelar på datorn och jag gör det jag vill göra brevid honom. Han är en sån människa som man vet vad man känner om varandra bara man ser varandra i ögonen eller hör hur den andra personen för sig. Om ni aldrig varit med om en sådan relation själva, så kan det säkert vara svårt att förstå. Men Alfred är en sån person för mig och jag vet att vi skulle passa ihop oavsett i vilket skede vi är i, i livet eller hur gamla vi än är. Känns som om jag hela tiden skriver kärleks förklaringar till/om honom här på bloggen. Men han är ju min käraste, mitt allt, så deklart att han får mycket utrymme här<3 När vi var ute och gick kvällspromenaden förut, så pratade vi om massor med varandra, massa tankar vi hade och vi fjantade oss lite sådär som bara vi kan. Och mitt i allt det så slog det mig, att honom ska jag leva med i resten av mitt liv. En häftig känsla det där! När jag såg honom där i skenet av lamporna i mörkret, så fick jag bara en bild i huvudet, hur vi skrattar och håller i varandras händer och går precis en likadan promenad, fast om 20, 30 eller 40 år. Såg en bild på hur vi ser ut då, gamla, men har ändå våra goa personligheter kvar. Jag kan inte fatta hur jag, Hanna, kan ha funnit en sån underbar pojkvän, själsfrände och bästa vän som du! Du finns alltid där, när andra väjer att ibland gå. Den resan vi gjort tillsammans är otrolig. Upp och nergångar har avlöst varandra. Ibland har man undrat om livet ens är till för en. I alla fall har jag tänkt det många gånger. Men du är den personen som aldrig har vikt min sida. Du har alltid trott på mig, uppmuntrat mig på ett sätt som bara du kan. Underbart:) Så vill jag att vi alltid ska ha det, ha varandra!



Efter alla måsten idag, så tog vi en tur till stan. Älskar att ibland bara få gå med dig. Strosa runt och göra det man känner för. Blev att äta på Subway som vi älskar så mycket. Mums:) (vet att jag skriver mums ofta, men det ordet passar så bra när något är så gott). Vi tog en tur till systemet (idag igen) och köpte lite vin och någon cider och öl. I helgen  tänkte vi nämligen ha lite mys bara jag och Alfred och göra en god middag och dricka lite gott. Härligt att få lyxa till en helg så ibland. Träffade Jenny på systemet också:) Henne träffar vi imorgon igen, när det är filmkväll hos Caroline, som är på schemat:) Trevligt!

På stan hittade vi äntligen två nya hundmatskålar äntligen till Gaj:) Har letat så otroligt länge efter några snygga, ända sedan vi fick honom tror jag. Men nu hittade vi två söta på Boulevard i stan och de va billiga också, Pluspoäng för det:) Blev så glad när vi kom hem och gjorde iordning dem och han fick "inviga" dem:) Känns så kul att kunna skämma bort vår lilla goding ibland:)



Blev skor för oss idag också:) Anledningen till att vi egentligen åkte iväg över huvudtaget var ju att Alfred fick ett sms av Din Sko. Vi är medlemmar där eller vad man ska säga och de brukar höra av sig när de har erbjudanden. Och idag och några dagar framöver hade dem stor rea på skor:) Till och med halva priset på reapriset:) Så vi chansade och åkte iväg dit. Tur var det! Vi hittade sjukt fina skor till sjukt billigt pris. Alfred köpte ett par ursnygga skinnskor för endast 275kr. Går ju inte ens att förstå! Inte alls ofta man kommer över ett sådant pangpris alltså! Jag köpte två par skor, ett par kängor och ett par finare skor med kilklack:) Urfina dem också:) Dem köpte jag för 375kr:) Så nu är vi verkligen rustade för vintern. Båda har var sin ny jacka och så har vi även vinterskor:) Känns bra!:) Man får ju passa på när sådana erbjudanden kommer!





Så otroligt fina:)


Även mina skor är i skinn:) Såå sköna:) Har redan premiär testat dem:)


Alfreds skinnskor:)

Nu ikväll har jag gjort iordning alla fotokalendrar, blev en till sedan. Så nu har jag knåpat ihop 5 stycken olika kalendrar till olika personer. Har även beställt dem nu, så väntar spänt på att få dem:) Ska bli så roligt:) Tihi:)

Myspys:)









Glögg och fikamys blev det igår:) Men vi tog den vanliga Blossa glöggen den här gången:) Tycker den smakar jättegott:)

Lite bilder på vad vi köpte i förrgår!


Vår nya blomma i hallen:) Köpt på Ikea, billigt och bra:) Det enda som behövs göras är att plantera om den i krukan. Annars är den prima ballerina:) Gaj var nog lite chockad när han märkte att hans "mat plats" blivit tagen av blomman. Men vi fixade såklart en ny plats till honom på en gång:) Någon som förresten vet vart snygga hundmat skålar finns att köpa? Skulle behöva köpa det!


Glöggarna vi köpte på systembolaget:) Den till vänster ville Alfred ha, årets glögg med smak av kaffe. Nej tack, enligt mig. Men självklart får han testa den:) Jag däremot valde äppelglöggen:) Ska bli intressant att testa den! Vet att det ska finnas tre till som Kivik har lanserat nu. Men tyvärr fanns dem inte när vi var där. Får hoppas det finns framåt, de ska självklart testas! Dessa kommer vi smaka framåt, när det blivit kyligare ute och man känner för något varmt och smarrigt:)


Lite av allt det vi kom hem med. Massa ljus, lunchlådor, skohorn, skärbrädor, plastskålar med mera. Kul med nytt ibland:)

Ännu en onsdag!

Nu undrar ni säkert varför jag är uppe så sent igen. Jo har nämligen suttit sen 18 ungefär och hållt på med att göra personliga fotokalendrar.Herrejösses! Inte trodde jag att det skulle ta så lång tid att göra dem. Har gjort färdigt tre stycken helt. Har den allra sista kvar nu. Och såklart skulle sidan och allt krångla precis nästan när jag är färdig. Inte kul! Tänker göra färdigt den imorgon istället! Orkar inte mer, har inget tålamod kvar nu:P

Har valt ut bilder till fyra olika fotokalendrar, alla till olika personer. I varje är det mer än 20bilder och så ska man ladda upp dem på sin sida, sen sätta in dem så det ser bra ut, på rätt månad. I en skrev jag citat på varje månad också. Hoppas för bövelen att allt blir bra nu och att folk blir nöjda, annars får dem pisk! Vad gör man inte för lite julklappar!

Nu unnar jag mig lite popcorn som plåster på såren. Får se om det finns några kvar till mig förresten, Gaj är väldigt glad i dem;) Snart blir det nog en sen promenix med Alfred och Gaj också. Efter det blir det raka vägen och nana kudden!




Ja, vad har jag gjort annars idag då?

Vaknade av att Alfred min älskling väckte mig:) Han hade varit ambitiös och gått upp och bakat vaniljscones till frukost:) Det gillas starkt! Fler sånna mornar tack:) Inte anade jag något heller, extra roligt sånt då:) Mums fillibabba var det allt:)





Inte nog med att han bakade imorse, han gjorde maten till oss idag också:) Pasta med räksås:) God och fräsch rätt:)

Vi tog en långpromenad idag alla tre:) Var hur fint väder som helst och solen sken stort, samtidigt som det var rätt kallt. Gaj gick lös i skogen ett bra tag, duktig vår hund är:)


Igår och idag.




Hann inte skriva något här i bloggen igår. Vi tvättade och städade lite. Sen var det bara att hoppa in i duschen, duscha snabbt och sedan göra sig iordning för att åka en tur till Bergvik. Alfred och jag skulle åkt själva först men sen följde Mikael med:) Blev Ikea först. Älskar Ikea:) Tycker det är så härligt att gå där, fast man ska inte gå där för ofta! Nu var det trots allt ett tag sedan vi var där, så nu kändes det lagom att åka dit igen:) Det vi mest skulle ha letat efter var en matta till vardagsrummet, men det hittade vi ingen där, så får kika i någon annan affär istället. Blev i alla fall en fika där för oss:) De har så god mat och fika där:D Blev en räksmörgås för mig och Alfred:) Såååå god! Mums! Blev även att vi tog var sin kaka/bakelse:) Alfred och Mikael åt var sin äppelpaj, jag tog en söt liten prinsessbakelse:)

Efter att ha gått där i någon timma, fick vi med oss en del grejer hem:) Lite smått och gott som, ljus både vanliga värmeljus och doftljus (Ikea har bäst värmeljus!), skohorn, stor blomma, kruka, skärbrädor, batterier med mera.

Efter Ikea blev det en sväng till både Stadium och Jack and Jones. Alfred och Mikael hittade var sin jacka. Mikael köpte även termobrallor. Måste bara säga att Alfred var så himla snygg i sin jacka! Verkligen värd pengarna! Han är såå fin:D Blev en ny mössa för honom också:) Vi avslutade med att handla mat på Ica maxi. Väl där hade vi alla ont i fötterna och var hungriga. Så det var sådär att handla. +att en i personalen där var så dryg mot mig, så jag blev väldigt putt!

Är alltid så roligt när speciellt jag, Alfred och Mikael handlar, för på något sätt lyckas vi alltid fylla den bilen vi åker i. Någon gång har oskar varit med också. Haha! Man sitter tajt som bara den, med kassar i knät och så vidare! Haha, man får sig alltid ett gott skratt! Den här gången hade jag blomman rakt i ansiktet. Jag skrek hela tiden: "det sticks, det sticks":P

När vi kom hem lastade vi in allt och åt lite mat. Efter det somnade jag i Alfreds knä i soffan. Somnade innan 22.30 igår. Händer nästan aldrig med mig. Alfred förde mig efter ett tag till sängen. Där sov jag tills idag. Kom på att jag sov i 12timmar inatt. Det är inte dåligt det:P Men behövde verkligen det. Har varit så psykiskt jobbigt ett tag och efter att ha varit och gått i olika affärer i så många timmar, så orkade kroppen inget mer till slut. Nu är jag i alla fall utvilad:) Skönt!

Har varit en så otroligt fin dag idag:) Alfred och jag tog en promenad med Gaj förut:) Härligt när vi gör det tillsammans:) Såg ett träd som fått skott, nu i november! Inte klokt! Blev väldigt paff när jag såg det. Vad händer liksom?!

På kvällen åkte jag och Jenny till Caroline:) Det var kul:) Skönt att komma bort från allt vardagliga ibland:) Kollade på outsiders och Desperate housewifes:) Alfred både körde och hämtade oss:) Snäll pojkvän jag har:)

Lite om mig:)



1. Mitt namn? - Hanna Eveliina Klaar
2. Exakt ålder? - 20år 11månader och 2dagar
3. Vart bor du? - Karlstad
4. Syskon? -Fyra yngre systrar
5. Husdjur? -Basset griffon petit hunden Gaj
6. Färg på ditt hus? -Vitt tegel
7. När är du född? - 6 december
8. Klass? - Heter inget speciellt
9. Vilket år tar du studenten? -Gjorde jag 2009
10. Har du något jobb? -Nej
11. När ska du sova ikväll? -Vet jag inte
12. Mitt största intresse?-Pyssla
13. Duschat idag? -Nej
14. Kramat någon idag? -Japp, Alfred och Carro
15. Pussat någon idag? - Alfred<3
16. Vad har du ätit? -Olika. Mackor, fil, te, ris och gryta med mera.
17. Dagens klädsel? -Marinblå ballongklänning, vitt linne, vita leggings och en fleecetröja
19. Dagens sötnos? -Carolines katt Sammet
20. Dagens roligaste? -När jag umgicks med Caroline och Jenny idag:)
21. Har du många vänner? -Nej, men de jag har håller jag varmt om hjärtat.
22. Vad ska du göra idag?-Kolla på True talent, dricka te, blogga.
23. Vem kramade du senast? -Caroline.
24. Hur många vill du ha sex med? -My one and only Alfred.
26. Hur många har varit otrogna mot dig som du vet? -1.
27. Har du pojk-/flickvän? -Pojkvän, sambo, fästman: Alfred<3
28. Vem pratade du med i telefon senast? -Jenny.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? -Alfred- i am utsida xD

Favorit
31. Film? -Kan inte välja
32. Låt? Chris Medina- What are words (dock väldigt uttjatad nu)
33. Mat? - Min och Alfreds:)
34. Dryck? Coca cola.
37. Stad? - Lund.
38. Land? - Sverige.
39. Ämne i skolan? Genusvetenskap.
40. År? - Svår! En av dem är i alla fall 2010, året jag och Alfred flyttade ihop.

Senaste
41. Personen du tänkte på? - Mormor<3
42. Personen du kysste? -Alfred.
43. Gången du spydde? -Halloween. Hade sån hemsk migrän.
44. Gången du grät? -Idag.
45. Pizzan du åt? -Kommer inte exakt ihåg när, en fredag för någon vecka sedan med Alfred och Mikael.
46. Gången du var i göteborg? -Oktober 2010
47. Gången du var i stockholm? -Maj 2009.
48. Gången du var full? -Full och full, lite påverkad var jag på Halloween.
49. Gången du var hög? -Aldrig varit.
50. Personen som såg dig gråta? -Alfred.

Antingen eller
51. Svart eller vitt? -Svart.
52. Hund eller katt? -Hund.
53. Ute på disco eller hemma och mysa? Både och, mest hemma och mysa.
54. Tv-spel eller datorspel? -Tv-spel.
55. Singel eller upptagen? -Upptagen.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? -Ingen.
58. Ragga eller bli uppraggad? -Bli uppraggad.
59. Big brother eller paradise hotel? -Båda:)
60. Svart hår eller blont? -Blont.
61. Blåa ögon eller bruna? -Blåa.
62. Choklad eller lakrits? -Choklad.
63. Göteborg eller stockholm? -Göteborg.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? -Högerhänt.
65. Coca cola eller fanta? -Coca cola.
66. Pizza eller kebab? -Pizza.
67. Randigt eller prickigt? Beror på vad, men gillar båda:)
68. Älska eller älskas? -Båda!
69. Leva eller dö? -Leva.

Antal
70. Personer du älskar? -Många,de allra närmaste mest.
71. Personer du hatar? -Starkt ord, men två personer från det förflutna.
72. Personer som sagt jag älskar dig? -Många, kommer inte ihåg hur många.
73. Personer du strulat med inom en 24-timmars-period? -Ingen.
74. Glassar du ätit på en dag? -Kommer inte ihåg. Minst två i alla fall.
75. Antal festivaler du ska på/har varit på iår? -Ingen.
76. Gånger du haft minnesluckor? -Minst tre gånger.
77. Piercingar har du? Näsan, Labret/monroe, 6 stycken i öronen.
78. Personer du saknar just nu? -Familj och släkt+deras djur.
79. Gånger ditt hjärta brustit? -Några gånger.

Vem
80. Vill du kyssa nu? -Alfred.
81. Ska du träffa imorgon? Ingen mer än Alfred och Gaj.
82. Sjöng du senast för? -Alfred.
83. Hade du senast en msn konversation med? -Skypekonversation, med Jenny.
84. Spelade du tv-spel med senast? -Kommer inte ihåg.
85. Vill du ta med på en resa nu? -Alfred.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? -Ingen!
87. Förtjänar att dö? -Gillar inte att tänka så.
89. Vill du sova brevid inatt? -Alfred.

Vad
90. Gör dig glad? Alfred gör mig mest glad- Men också nära och kära-Hundarna Gaj,Leo,Molly,Fanny och Ville:)
91. Gör dig ledsen? -När folk beter sig som skit mot mig eller dem jag älskar.
92. Vad vill du helst göra nu? -Chilla.
93. Önskar du att du slapp göra? -Diska.
94. Vill du ha nu? -Mys med Alfred.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -Massor:)
96.Längtar du till? -Julafton.
97. Tycker du om dina betyg? -Från gymnasiet är dem perfekta.
98. Ångrar du i ditt liv? -Att jag har snattat. Med mera.
99. Är det bästa som har hänt dig? Alfred!<3

6/11-11

Idag har jag och Alfred varit förlovade i 2 månader:)<3 Känns jättekonstigt, men så himla roligt:) Tänk vad länge vi pratade om det innan vi gjorde det. Flera år faktiskt. Nu sitter ringen där och aldrig ska den åka av:) Det är nog först nu som man verkligen vant sig vid den. Alfred sa till och med att när han inte har den på så känns det tomt. Det är ju så, dem har ju givna platser på våra ringfingrar nu:)

Idag har vi gjort lte bra att göra saker här hemma. Tvättat, skönt! Men tyvärr blir det en omgång till redan imorgon. Gäller att få bort det mesta direkt, så man slipper tvätta på ett tag igen sen! Så det är det första jag kommer att göra imorgon. yeey, eller inte:P Ser fram emot imorgon i alla fall, efter tvättandet. För då blir det Bergvik, för att kolla på Ikea och handla:) Tror faktiskt det blir sytemet också, men bara för att köpa Kiviks nya glöggsmaker:) Ska bli spännande!:)

Bakade vaniljmuffins idag:) Blev en söt ljusrosa glasyr på också:) Så söta så:) Hade däremot större förväntningar på dem, men men. Allt kan ju inte alltid bli gott. Smakade nästan bara socker alltihop. Som tur var var jag sugen på socker:P Men finns mycket godare saker man kunde bakat.

Nu blir det kvällspromenix med Gaj och Alfred och sedan äta macka, är hungrig!:P


Haha, rolig bild;)

Lördag


Vilken härlig dag det har varit:) Bara verkligen tagit det lugnt och gjort sådant som vi båda har känt för här hemma. Blev en långpromenad med Gaj idag. Härlig luft ute och man blev pigg av det. Det som var negativt var väl att jag tänkte för mycket. Efetrsom jag inte hade någon med mig mer förutom Gaj, så blev det ju att man försvann in i sina egna tankar. Har en tendens att tänka alldeles för mycket ibland. Alfred märkte det på mig när jag kom hem att jag var lite annorluna i sinnesstämningen. Men när jag sedan satte mig och kikade på ett antal Glee avsnitt, ändrades humöret:) Gosh, vad jag älskar Glee alltså. Har tänkt på det ofta, att är det något jag älskar verkligen att göra så är det att sjunga. Mamma och alla har alltid stöttat mig att söka Idol och gå i körer med mera. Men på något sätt har jag alltid varit för blyg för att ta för mig. Man tror nog inte det om mig lika mycket nu, att jag är blyg. Och visst är det så att mycket av det där blyga har växt bort. Men det finns ändå lite kvar som skulle behöva försvinna om jag verkligen skulle vilja satsa på något sådant någon gång. Har ju alltid älskat teater också och på gymnasiet hade vi väldigt många föreställningar vi gjorde. Därför hade ju en musikal varit en dröm att uppfylla någon gång! Skulle jag någon gång få den möjligheten, så hade jag verkligen varit tacksam och överlycklig:) Än så länge kan man ju drömma sig bort lite då och då i alla fall och kolla på Glee och liknande:) Sitter alltid och sjunger med i låtarna jag kan:) Älskar att sjunga. Tråkigt nog har jag blivit tystare och tystare. Tror nog att mitt mående nu ett tag förstört det där. Synd! Väldigt synd! Sjöng all ledig tid jag hade förut och det känner jag i kvalitén på min röst nu med. Den är ju självklart bäst när man jobbar med den som mest! Jag måste ta tag i det där och verkligen börja sjunga mer:) Jag vet ju att jag kan. Hade jag inte kunnat och det hade låtit surt och hemskt, då hade jag verkligen inte sjungt något alls, men som tur är så är ju läget tvärtom:) Jag kan:) Vad kul det kändes för en gångs skull och vara snäll mot sig själv och säga att jag kan:) Det är något jag verkligen behöver jobba på:) Att erkänna saker man är bra på och som man är stolt över:)

Idag har jag tagit kort på alla tradera sakerna som snart ska läggas upp för att säljas. Brukar bli runt 50 bilder varje gång. Tar ju ett tag att lägga upp alla de auktionerna kan jag säga, men det tycker jag ändå är kul:) Gillar att följa processen hela tiden. Från en vara hos mig, till att packetera in och skickas iväg.

Har pratat mycket med Linn nu sedan hon var här:) Känns kul. Är inte så ofta annars som man ringer varandra. Hon och jag brukar mest prata när vi ses, men kul att det är tvärtom nu:) Hon har köpt en födelsedagspresent till mig sa hon:D Jag blir så nyfiken, hihi:) Älskar paket:) Eller älskar rättare sagt tanken, att folk har mig i åtanke, det är det finaste:)

Idag åt vi rackarns god mat alltså:) Kokt potatis, hemmagjord gräddsås och hemmagjorda köttbullar. Till och med de rårörda lingona gjorde vi själva idag:) Imponerade eller vad? Jag och Alfred är riktigt duktiga i köket måste jag säga:) En framtida dröm man har tillsammans är att öppna ett café eller restaurang:) Min syster Linn sa när hon var här: " Alltså, ni gör alltid så bra och god mat, varför öppnar ni inte eget egentligen?" Tyckte jag verkligen var en fin komplimang:) Så tack Linn:)


Lite bilder från veckan:)


Ringarna fyndade jag i stan i veckan, 30 kr för båda:)
Teét köpte jag också i veckan, tror det är nytt favorit te:)


Några av julklapparna jag slagit in i veckan:)


Slagit in paketet som en bock:) Ser ni det:):P?


Ellen och Alfred i fina ramen:)


Jag och Alfred:)


Gaj utklädd till påskkärring:)


Bosse:)


Bosse och Frida:)


Jag och mina systrar Annie och Ellen:) Detta är en av ramarna jag har pysslat iordning idag:)


Jag och Ellen:) En till ram som jag pysslat på:)

3-4/11-11

I torsdags var jag och Frida hundvakt åt min och Alfreds granne, Jennys hund Bosse en stund. Vi var ute och gick med både Gaj och Bosse. Kul att ha två hundar att va ute och gå med och ha hand om var sin. Det roligaste var att se hur olika Bosse och Gaj var. Gaj var superlugn hel tiden, som jag brukar säga "vår lilla gubbe". Bosse däremot var precis tvärt om, en ung kille med energi till tusen. Av mig fick han kallas "duracell hunden". Han fick följa med oss hem en stund efter att vi varit ute på långpromenaden. Frida busade med honom jättemycket. Även om man själv inte ville det, så skulle han alltid försöka:P Skönt att ha en lugn kille att ta hand om som Gaj, han gör inte mycket väsen av sig han. Han har blivit en riktig soffpotatis:P





Idag fredag, åkte syster Frida hem. Usch vad ledsamt det kändes. Var slutet på en vecka, då jag har haft två av mina fyra systrar här. Har varit jättekul, även om det varit ett och annat tjafs, men så är det alltid ibland med oss systrar. Bara att vänja sig;) Är ju inte långt kvar tills jag träffar dem igen. Kommer åka till Skövde den 16 eller 17 november, så då träffar jag ju dem igen:)

Åkte med Frida ner till stan för att vänta på tåget hon skulle med till Skövde. Blev litet ledamt farväl, båda blir alltid så "gråtiga" när man ska säga hej då. Helst hade jag bott närmare dem. Fast ibland kan jag allt känna att det ändå är skönt med lite avstånd, så man hinner längta efter dem<3

Har blivit en och annan film i veckan också, vi har sett på "i am number 4", "brides mades". Kollade på dem samma kväll. Brides mades var helt sjuk i början, men riktigt rolig ändå. Haha! Den andra filmen var jättebra och det kommer att komma en uppföljare, så det ser jag fram emot:D Härligt att se på film tycker jag:) Är sällan jag tycker att en film är riktigt dålig. Är en allätare när de gäller både film och musik, så gillar att kolla och lyssna på mycket olika. Annars tröttnar jag snabbt.

När Frida hade gått hem var jag bara tvungen att gå in på några affärer och titta och hittade julklappar till linn och Frida:) Så nu ikväll har jag pysslat med att slå in julklappar och "pimpa" några ramar:) Blev riktigt fina, några ska jag ge bort och några behålla:) Har även slagit in massa tradera paket som blivit sålda och tagit fram nya grejer. Imorgon tänkte jag ta kort på de nya auktions sakerna och lägga upp dem på Tradera, tänkte även börja pyssla på scrapbooken till pappa och Tina:) Nu har jag allt jag behöver till det:)

Blev att bara vara hemma idag och bara vara och göra saker här hemma. Ibland trivs jag väldigt bra med det:) Blev att göra god mat med kyckling, sås med färska örter och tagliatelle:) Mums! Saknade sallad till maten idag, hade varit grymt gott, pricken över i. Men orkade inte göra det idag. Så är det. Prioriterade att diska lite istället. Lär ju bli att diska imorgon också och även boka tvättid. Vi simmar snart i tvätt och disk här:P Förhoppnigsvis om Alfred känner att han har tid, så blir det nog en sväng till Ikea i helgen:) Behöver värmeljus, nya skärbrädor och en vardagsrumsmatta:) Så hoppas vi kommer iväg dit och hittar lite fynd:)

4/11-11 :)



Idag har jag och Alfred varit tillsammans i 6 år och 10månader:)<3 Vi brukar alltid säga grattis till varandra varje månad den fjärde, har blivit lite som en tävling och se vem som hinner säga det först. Idag vann jag;) Alfred svarade med " Gumman, vi börjar bli gamla" ;) Känns verkligen som att vi varit tillsammans forever and ever och att vi alltid känt varandra. Ett liv utan varandra är inte tänkbart. Vi är som svanar på det sättet. Svanar kan inte leva utan sin partner, de blir deprimerade då. Visste ni det? Jag och Alfred är nog svanar tror jag;)

Tänker på all den tid vi varit tillsammans. Det är lång tid och vi har varit med om otroligt mycket tillsammans. Vi har funnits för varandra i vått och torrt. Finns ingen jag litar på så mycket som på dig. Många undrar hur vi lyckats hålla ihop så länge som vi har trots att vi är så unga. Vi bara kollar på varandra då och vet i varandras ögon svaret på dem frågorna. Det är bara så. Vi är ämnade för varandra. Vi har varit med om så mycket som sagt med varandra och vi känner varandra ut och in, att något annat inte är tänkbart. Vi är varandras trygga punkt, varandras allra bästa vänner och vi älskar varandra innerligt mycket! Är så otroligt lycklig över det!<3 Är så skönt att veta att om allt annat skulle gå åt fanders, så har jag alltid dig och för mig kommer du alltid vara perfekt, det bara är så! För mig är du den finaste som finns, både på in och utsidan!<3 Jag älskar dig Johan Alfred Hjortsberg, längtar efter att se vad framtiden bär oss<3

Frida:)

Idag har det varit en händelserik och härlig dag med syster Frida och Alfred:) Jag och Frida åkte ner till stan och gick där i några timmar. Gick i massor roliga affärer och vi båda hittade en del. Både jag och Frida har köpt våra första julkappar idag:) Jag har köpt julklappar till tre av mina fyra systrar och en julklapp till Alfred:) Skönt att känna att man är igång med det, så man slipper springa runt och stressa sen när det närmar sig ännu mer. Är långt ifrån färdig i alla fall, så lär ju få åka ner till stan ett antal gånger till, innan jag är helt färdig.

Blev att fika på Waynes coffe idag med Frida:) Det där med Melkers café gick helt åt skogen. Aja, får ta det om ett tag igen med Alfred och kompisar. När vi gick runt idag på stan, så såg jag massor med nya caféer som jag aldrig sett tidigare:) Så vore kul att testa ett nytt café nästa gång:)

Har köpt pysselgrejer till pappas och Tinas bröllopspresent idag:) Och bilderna jag hade beställt kom idag också:) Bilderna var så otroligt fina och detta kommer bli hur bra som helst, känner det på mig:D Ska sätta mig i lugn och ro någon dag nu framåt och verkligen lägga ner hela min själ i den:) Tar självklart kort på den sen när den är färdig:) Ååå, längtar efter att sätta tänderna i det och börja:)!

Nu på kvällen har vi ätit, blev hemmagjord pizza:) Till det kollade vi på film, bride wars. När vi kikat på filmen ett tag, kom jag på att jag redan sett den:P Haha, lyckat!

Nu känner jag mig seg och jävligt trött. Har haft feber nu ikväll, inte mycket, men tillräckligt för att känna att man inte orkar någonting. Så har bara varit att softa i soffan. Hoppas det är borta till imorgon. Nu ska jag sova, natt natti!




Sister number 2:)



Blev att vi gick och lade oss sent igår. Ingen av oss tre kunde somna. Linn som sov i vardagsrummet skrev ett sms till mig 3.45 och sa att hon hade drömt en mardröm. Stackarn! Jätteläskig var den också! Så blev så att Linn sov brevid mig resten av natten och Alfred sov i vardagsrummet. Somnade konstigt nog direkt efter det.

På morgonen var vi alla extra sega. Men efter lite frukost blev det fart på oss och så började vi städa i lägenheten allihopa. Riktigt effektivt var det när vi alla tre hjälptes åt. Linn hade kämpat med att få våran sovrumsmatta helt ren från Gajs hundhår och hon lyckades! Stort tack till henne, för det har vi aldrig lyckats med helt och hållet:P

Mamma, Frida och mammas kille kom efter ett tag:) Blev att fika lite, blev som en andra frukost för mig, Alfred och Linn, men gjorde ingenting, vi var hungriga efter allt städande. Var trevligt att ha dem här:) efter någon timmma åkte Linn med dem hem och Frida stannade. Har varit jättekul med Linn och saknar henne redan lite:) Men ska ha lika kul med Frida nu när hon är här:) Gäller att verkligen ta vara på den tiden som finns, som man har med varandra:)



Hittills har vi ätit lite, blev lite olika rester idag, hänt i veckan så att säga. Vi har kollat på filmen Baksmällan 2, riktigt sjuk film, haha! Men ändå rolig att se!:P

Resten av kvällen blir det bara chill här:) Frida  Imorgon planerar vi att gå på stan jag och Frida. Blir en till runda på väldigt kort tid jag är där, men har fortfarande inte kollat i alla affärer jag tänkte kolla i de föregående gångerna, så det passar väl att jag kikar i dem imorgon:)


Mamma, Frida och Linn:)<3

A long day:)

Linn och jag kom iväg till stan sen, Alfred var snäll och skjutsade oss:) Kändes som att det skulle gå lite snabbare så än att ta buss, så krångligt och tråkigt. Bättre att åka bil, med bästa chauffören och lyssna på musik högt som man gillar:)

På stan hittade Linn mest grejer, tur var väl det eftersom jag redan köpte massa saker förra veckan. Hon köpte smink, nagellack och två presenter till sin pojkvän:) Vi fikade, men blev inte på Melkers som jag ville:P Det blev att vi tog var sin kycking curry röra baguette och var sin dricka istället. Men det var gott det också:)! Kanske går till Melkers med Frida istället, ska försöka övertala henne det:);)



En rolig grej som Linn och jag snackade om idag var att Linn sa att hon skulle köpa presenter till sin kille, för han fyller år snart. Okej sa jag, när fyller han år då? Jo, om bara lite mer än en månad. Det var snart sa jag! Fyller han år i december då eller, löd min nästa fråga. Aa, men det gör han. (Hon var inte helt säker på vilket datum han fyllde år eftersom de inte varit ihop alls länge). Så när hon pratade med honom i telefon nästa gång så sa jag till Linn att fråga honom när i december han fyllde år. Det roligaste och läskigaste kommer nu. Han svarar då att han fyller år den 6 december (precis som jag), när vi frågade lite mer och ännu mer, så kom det fram att han var 90a(precis som jag), att han föddes ungefär vid 23 på kvällen(nästan som jag, är född 22.20) och att han har finskt påbrå och kan prata finska, haha! (precis som jag!). Eftersom han har finskt påbrå också, så är det lite roligt, för på just hans och min födelsedag så är det Finlands självständighetsdag! Haha! Passar ju in;) Mormor och morfar har alltid varit stolta över att jag, deras första barnbarn, föddes på just den dagen!:P Men detta var väldigt läskigt faktiskt:P Hade never in a million years gissat på det alltså! Men där ser man! Som jag brukar säga när sånt händer, "världen är bra liten alltså". Just för att det känns som att, sånt händer ju bara inte! Samtalet om detta slutade med att jag sa till Linn: "Aha Linn, jag fyller år på samma dag som din kille, honom har du köpt present till, trots att ni inte varit tillsammans alls länge, men inte till mig som varit din syster i 17år, vad är det för stil:P) Haha! Måste dock tillägga, att jag inte är bitter över detta och att det var ett skämt:P Sa till henne också att hon mer än gärna kommer kunna fira hans födelsedag den 6e december, då jag ändå inte kommer att vara i Skövde då.

På stan hittade jag och Linn en liten "outlet" affär. Där inne fanns det sjukt snygga klänningar och skor! Orgasm för ögonen, man ville ha massor där inne! Linn hittade ett par skor och även jag. Tyvärr hade Linn inga pengar att köpa dem för och jag var snäll mot henne och struntade i att köpa dem jag hittade. (vilket jag ångrar, lite..)^^ Men vad gör man inte för att vara snäll.

Jag och Linn slutade våran runda på stan med en bussresa hem, fy vad illa vi mådde, busschauffören körde ju som en DÅRE! Mådde illa ett bra tag efteråt.


När jag och Linn kom hem bakade vi tunnbröd. Kul att göra det tillsammans:) Jag hade inte gjort det förut, vilket hon hade, så hon fick lära mig:) Gick galant! Var riktigt bra egentligen att vara två också när man gör just tunnbröd! Smakade en förut och måste nog säga att det är det godaste brödet jag har bakat hittills! Hade bara smör på och testade en inte så lång tid efter att vi hade bakat färdigt dem och gudars vad gott det var:) Mumma!! Det blir det många många många fler gånger:)



Medan vi bakade brödet så började vi med maten samtidigt, vilket blev en couscous sallad med räkor och ungsrostade grönsaker, med en kall sås till:) Gott blev det:)

Nu ikväll har vi bara umgåtts, haft lite hemma spa:) Haft ansiktsmasker på oss och smort in fötterna med lotion och haft plastpåsar på:) Prima ballerina för både våra ansikten och fötter. Baby lena på båda ställena:) Skönt att ta hans om sig lite och känna sig fräsch:)

Nu är den här dagen över och vi ska sova. Imorgon kommer mamma med Frida. Så då byter vi:) Linn åker hem och Frida kommer hit:) Ska bli trevligt, men samtidigt tråkigt att Linn åker. Men har haft det otroligt trevligt med Linn nu den stunden hon varit här:)


butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0