Shopping

Det har inte bara blivit julklappar nu. Fick ju pengar av mormor i present, köpte ett par skridskor och sen fick det bli lite kläder till mig själv:)
 
Bland annat en kjol, några cardigans, strumpbyxor och en tvål :)
 
Hur nöjd som helst med allt :)
 
 

Finally!

Yes, äntligen är vi färdiga! Sprang på stan hit och dit och överallt. Nu kan vi pusta ut ;) Allt är inslaget dessutom:) Nu ska allt bara packas ner i kassar. Hur ska vi kunna åka till Skövde imorgon? Kommer vara helt fullpackat. Dessutom ska Oskar med och hans packning. Jisses! Men det går nog, eller? Får hoppas på det :) Lite stressigt med allt som ska hinnas innan man åker, men så skönt när man sitter i bilen sen och känner att man är påväg:)
 
 
 
Alfred målade till och med en fin fjäril på paketet jag ska få av honom :)
 
Hoppas alla blir nöjda och glada :)
 
 
Märks det att jag gillar att pyssla? Massivs med olika papper, former och utseenden:) Det ska vara en fröjd för ögat att titta på paketen också :)

Mitt och Viktorias firande :)

Vi var ett litet gäng som firade mig och Viktoria som fyllde 46år ihop, men det gjorde inget. Var snarare mer personligt och mysigt istället:)
 
Oskar var såklart med :)
 
Petra och Emelie tittade in också :)
 
Var jättetrevligt att sitta och tjöta med trevliga människor :)
 
 
Fick present av Viktoria :) Självklart fick hon av mig också, fast på sin födelsedag :)
 
Gaj var såklart som alltid glad över att ha gäster hemma :)
 
 
Tack alla som var med, hade en jättebra kväll :)
 

Soon!

Pratade med både mamma och mormor i telefonen förut. Saknar alla så in i bomben! :) ♥ Tänk att vi snart åker ner, hihi :) Skulle egentligen ha åkt imorgon, men vi kör på fredag istället, så slipper vi stressa. Kan diska upp allt i lugn och ro, handla sista klapparna och bara ta det lugnt innan stormen i Skövde börjar;) Haha!

Julpynt

Det känns som när man väl fått upp alla julgrejer, så ska man plötsligt åka till skövde över jul och så missar man det mesta mysiga med allt pynt. Tur då att alla andra också har pyntat och man får ta del av det :)
 
 
 
 
 
 
 
Älskar julpynt, både gammalt som nytt pynt. Änglarna i mitten har jag haft sen jag var 11 ungefär :)
 
 

Kvällsbestyr

Gajen har fått mat och husse och matte snart likaså. Tur det, för det luktar riktigt gott och jag är hungrig! Till julafton ska lillkillen få något riktigt gott att äta :) En tradition på speciella dagar så som julafton, hans födelsedag och midsommar med mera :) Inte varje gång det är något speciellt, men inte för få gånger heller. Klart Gaj också ska få något smarrigt i mellan åt :)
 
 

Mammas födelsedag :)

 
Idag fyller min mamma 42år :) Stort grattis till henne :) Önskar jag kunde vara hos henne och fira och så, men det får bli när vi ses istället. Inte alls långt kvar nu. Då blir det paket och massa annat :) Ska bli så kul! Vet att jag tjatar om det hela tiden, men så är det verkligen :) Behöver lite annat än allt det vanliga!
 
Har idag gått ute i det härliga vädret med Gaj:) Så kul att se alla barn åka pulka, skridskor och bygga kojor. Hade gärna velat vara med;) Tycker sånt är jättekul, haha :) Kanske skulle blivit fritidspedagog eller något liknande istället ;)
 
Har även bakat mer julgodis idag, kokostoppar med saffran och apelsinsmak :) Farligt goda! Nu är det bara knäcken kvar, sen är allt redo att delas upp mellan alla hushåll som ska få av mig :) Än så länge har jag bara smakat på en av säkert över 200 julgodisar. Förstår inte hur jag kan hålla mig, duktigt tycker jag allt :) Får se om jag gör knäcken idag eller om det blir imorgon. Mat ska vi göra idag i alla fall. Blir något med kassler och pasta, får se vad vi kan slänga ihop :)
 
 

Min dag

Har inte visat bilder från min födelsedag! Min älskling hade dukat fram stor god frukost till oss. Han hade även bakat scones:) Så himla mysigt var det! Tack fina du för att du är så otroligt underbar mot mig♥
 
 
Fick fint inslagna presenter :) ♥
 
 
Det var snö på min födesedag, vilket det aldrig brukar vara annars. Jag repeterar, ALDRIG. Så det var en jättebra present tycker jag :)
 
Vi var ute på lång, härlig promenad:) Dedssutom var det bra väder, vilket vi tackar för :)
 
Presenten jag fick av mamma:)
 
Vi åt god mat och drack vitt vin till :)
 
Vi hade en jättemysig dag:) ♥Var bland annat iväg och köpte skridskor :)
 
 
 

Idéer tack

 
Har suttit med min kära nu på kvällskvisten och funderat på de sista julklapparna. Vad ska man ge vem? Vilka affärer ska vi gå i imorgon? Får bli att gå ett tag, vrida och vända på idéer. Men snart är vi färdiga. Julpapper, snören och etiketter har vi hemma i alla fall som väntar på att få slå in klappar:)

Family

 
 
 
Pratade med både mamma och syster Frida nyss:) Underbart att höra deras röster och byta några ord. Längtar ju inte mindre efter dem nu! Men snart är vi nere i Skövde! Då blir det mys, rulla köttbullar, promenader och allt annat kul man kan göra! Känns som jag bor på världens ände just nu! Gaah! Tur jag inte är helt själv, tur jag bor med Alfred, annars hade det varit väldigt tungt just nu!
 

Let it snow ,let it snow, let it snow

De senaste dagarna har det snöat i mängder! Tycker det är jättemysigt och hoppas att det stannar kvar över jul och nyår:) Blir mycket mys inne nu den här årstiden med tändna ljus. Hoppas på att det blir att vara mycket ute också när vi är i Skövde, med fler promenader och att åka skridskor och så:) Tycker både jag och Alfred varit och är väldigt trötta nu. En konstig trötthet som hänger ihop med årstiderna tror jag. Blir bättre med julledigt och så hoppas jag på. Tur man har varann i både ur och skur♥
 
 

The last few days

 
Nu har fler dagar passerat förbi och massvis har gjorts. Vi såg på The Hobbit på bio som var riktigt bra. Helt klart värd att se på bio. Vi var och fikade hos Viktoria och hon fick öppna presenter. Jag var på glöggmys hos Emma i torsdags, vilket också var jätteroligt. Har fått upp ögonen för Norrstrand mer (där hon bor, så otroligt fint område). På fredagen kom Linnéa och stannade till igår. Har varit en jätterolig helg:) Mycket skratt! Vi var på fest hos Hanna och Petra på fredagen, grymt rolig fest! Så otroligt trevliga tjejor:) På lördagen hade vi en lugn dag. Mjukisbyxor hela dagen! Vi bakade tre olika sorters julgodis. Glöggtryfflar, whiskeytryfflar och tomtefudge. Var riktigt roligt att göra och kommer bli kul att kunna bjuda på :) I veckan ska jag göra två olika julgodisar till :) Vi tittade även på film, The dark knight rises, hur jäkla bra som helst! Igår kom Alfreds föräldrar och Ville också :) Vi firade mig med fika och paket. Jag fick jättefina presenter :) Efteråt åkte vi till Ikea. Där åt vi julbord :) Jag köpte på mig massvis med ljus, då vårt ljusförråd så gott som tagit slut och jag tycker att Ikea har de allra bästa ljusen till bäst pris :)
 
Nu är det bara jag, Alfred och Gaj hemma igen! Det blir några dagar fyllda med måsten. Bland annat baka julgodis, handla sista julklapparna , men också att ta det lugnt innan vi åker mot Skövde den 20:e. Ser så mycket fram emot att åka till Skövde! Är redo för att fira jul och nyår!:) Stress på ett annat sätt. Lite ledigt och släppa allt annat för en stund:)
 
 

Viktoria :)

Idag fyller Viktoria år :) Grattis till henne:) 24år fyller hon :) Ska hem till henne senare idag:) Ska bli jättetrevligt:)Då ska hon få paket, hihi :) Vi avslutar kvällen tillsammans också med bio, Bilbo :) Som jag och hon har längtat! Grattis än en gång fina du. Du betyder mycket för mig:) Ditt alltid så glada jag, lyser alltid upp min tillvaro:)♥

Natt

Ojdå, blev visst lite sent! Fastnade framför datorn och tv:n. Sitter och knåpar ihop några julklappar och tittar samtidigt på Musikhjälpen på tv. Älskar musikhjälpen! Tittade nästan konstant förra året. Nu i år tittar jag så mycket jag kan :) Har inte skänkt pengar än, men det kan jag lova att jag ska! Det gjorde jag förra året också!
 
Ska fortsätta med julklapparna imorgon, då hoppas jag att jag blir färdig med några till. Snart färdig med alla, snart;)
 
Imorgon händer det rätt mycket, ska iväg och umgås med Olivia, Jennie med flera:) Senare ska jag hem till Viktoria som fyller år, där blir det fika och så ska hon få paket:) Kvällen avslutas med att se Bilbo på bio! Kommer bli en jäkligt grym dag alltså! :) Ser fram emot det!:)
 
Hepp, nu måste jag fasen sova. Alfred sover för länge sen. Fy mig som älskar att vara vaken sent! Skärpning!
 
Eljus är en bra uppfinning. Speciellt om man vill att det ska vara lite upplyst men är rädd för att ha ljus tändna. Man kanske har barn eller djur och så vidare. Då är dessa perfekta :) Vi har köpt oss några, avger ingen värme och är inte lika bra som vanliga, men fina ändå  och praktiska:)
 
Den här lilla krabaten tappade en av fyra skor när vi var ute och gick kvällsrundan förut. Var bara att traska tillbaka hela vägen igen och leta. Lagom kul när det kändes som man skulle frysa ihjäl. Men som tur var hittade vi den :)!
 
Mys♥
 

Julmys

 
 
Har haft det mysigt nu de senaste dagarna med tändna ljus, julpynt, slagit in julklappar och presenter och så :)
 
 
 
 
 
Paketet jag fick av mamma när jag fyllde år :)
 
 
 
 
 
 

Fest

I helgen var vi på inflyttningsfest hos de här godingarna:) Jasmine och Simon :) De har flyttat till en jättefin lägenhet på Frödingshöjd:) Inte alls avis;) Någon gång blir det vår tur att flytta till större också :) Var massor med folk där och det var jättetrevligt. Körde musikquiz och snackade en massa:) Urtrevligt!
 
Moa var en av dem som var där :)
 
 
Alfred i sin otroligt fina nya jacka och nya snygga byxor:)
 
Jag och Viktoria firade i fredags våra födelsedagar med några vänner. Det var också roligt!:) Fick fin present av Viktoria och sen kom även några klasskompisar och överraskade mig med presenter:) Ett bakplåtsställ och ett cupcake stand fick jag av dem! Passar verkligen mig! :)
 
46 år fyllde vi tillsammans :) Många jag känner som förresten fyller år i December!
 
 
 

Vinter

 
Vi tittade på sista avsnittet av V förut. I alla fall sista på första säsongen. Måste se nästa nuu!!
 
Blir snart att gå ut och gå en nattpromenad med Gaj. Det behöver jag. Andas frisk luft! Då sover jag gott sen :) Hoppas att min andra göbbe följer med mig;)
 

Gaj :)

Gaj har blivit lite bortskämd det senaste, men det gör inget, det får man bli mycket när man är gammal :)
När vi var på Ikea med mamma och mormor köpte vi en stor pläd till honom att ha i bädden, han bara älskar den. Ligger och gosar ofta och länge. tror han behövde den extra värmen, även fast han har två brassande element precis brevid sig. Men han klagar inte, snarare njuter han för fullt :)
 
Nu när det kommit snö också har vi märkt vilket problem det blir med att det fastnar massa snö i hans tassar. Ibland vill han inte ens gå vidare, så Alfred har fått bära hem honom. Vi gjorde någonting åt det och köpte små skor till honom att ha ute nu. Funkar perfekt och han har vant sig. Först tyckte han det var läskigt, men nu går det som på räls. Skönt att det jobbiga problemet försvann för både honom och oss.
 
Inte nog med det så har han även fått nytt foder. Ett som det är mycket mindre bitar i och som då blir lättare för honom att tugga. Han verkar vara nöjd och då är vi också det :)
 
 

Leo :)

Den här godingen fyllde år den 7:e december, dagen efter mig :) Synd att jag inte kunde va där och ge dig en stor grattiskram, det hade jag velat!
 
3 år fyllde han :) Snart stora killen :) Fast på ett annat sätt är han ju det redan;) Känns som det var igår du var en liten skrutt på inte alls många kg och nu väger du runt 60kg, helt sjukt! Men världens goaste är du! :)
 
Längtar tills vi ses, inte långt kvar nu. Då ska du få present, vi ska gå många promenader och vi ska leka och mysa :)

V

Förra veckan  började jag och Alfred kolla på serien V. Vi är helt tagna och tycker den bara är såå bra! Vi har redan kollat 11 avsnitt, haha! Via Netflix är det jättebra! Smidigt och så :) Den serien är så otroligt spännande, man vill inte missa en enda sekund. Tror allt vi kommer se fler avsnitt så fort vi kan. Blir nog att titta på 12:e när Alfred kommer hem sen. Can´t wait!! :)
 
 

New week, new start

Fortfarande massor planerat hit och dit, så jag inte hinner annat än att vara som en robot. Längtar sjukt mycket efter julen och bara njuta av allt. Umgås med nära och kära, all god mat, spela spel, skratta och allt sånt jag gillar:)
 
Sitter och klurar på lite julklappar. Alltid lika svårt till vissa. Jämt är det vissa personer man fastnar på. Har till och med skrivit lång lista för att komma ihåg och att veta när man är färdig med vem och så vidare. Börjar känna att det vore skönt att vara färdig med alla klappar snart, så man inte behöver tänka på det. Vet inte ens vart jag ska ha alla julklappar.. Blir ett senare problem när det blir så fullt så jag verkligen måste bestämma mig;)
 
Måndag idag och har ännu en vecka full med aktiviteter, umgås med några här och några där. I mellan ska jag fixa alla bestyr hemma. Hur ska detta gå? Ska försöka hålla mig över vattenytan i alla fall! Men ibland är det inte lätt att få ihop allt. Tänk hur det blir i framtiden när man har barn, jösses, vill nästan inte tänka på det!
 
Är hungrig som attan alltså! Länge sen jag var så här hungrig. Skulle seriöst kunna äta en hel ko. Eller som det känns nu i alla fall;) Blir sen middag idag då Alfred fått hoppa in och jobba extra. Jättekul för honom:) Skönt också när det är äldreboendet precis brevid oss. Så han kan ju snabbt bara traska hem när han jobbat färdigt. Blir gött att äta tillsammans sen. Hatar att äta själv, fattar liksom inte vitsen. Tråkigt är vad det är!

Min födelsedag :)

Hihi, idag är det min dag! :) Alltid kul att fylla år! Blev lite grattad av mamma och mormor i tisdags :) De var här och hälsade på. Vi fikade, var på Ikea och köpte lite grejer och hade det bra :) Jättekul att få träffa dem, som jag längtat :) Fick världens finaste kavel från GreenGate av mamma! Den kommer jag använda många många gånger framöver kan jag lova! :) Av mormor fick jag pengar. Ska främst köpa skridskor för dem. Ska bli kul att få äga ett par egna! Sen blir det att åka massvis nu i vinter :) Can´t wait :)
 
Idag den 5:e var vi i Jasmine och Simons nya lägenhet, jättefin var den :) Vill verkligen själv flytta och få det större, det vore allt något :) Vi var 9 som var där och vi julbakade ihop. Det var jättemysigt. Bakade pepparkakor, knäck och lussebullar :) Mumma vad gott allt blev! Mysigt  var det med julmusik i bakgrunden också :)
 
Snart blir det att sova så man kan vakna upp till sin födelsedag igen och ta vara på dagen:) Ser fram emot det, äta gott, umgås, paket och massa sånt :) Vill inte fira något speciellt, bara vara med min älskling och ta det lugnt:) Nu är jag 22 år då:) Skumt det känns! Om exakt 1 vecka och 6 dagar fyller mamma 42:) Att fylla år är något speciellt tycker jag :) Tur att vi alla har födelsedagar så alla får känna så :)
 
Tänk att den 10/12 var det 2 månader sen jag klippte mig! Helt sjukt!

Dagarna som gått

Haft alldeles för mycket på schemat för att ens hinna skriva här, tyvärr. Åå som jag ändå längtat för att få göra det. Trivs verkligen när det blir rutin på det hela, gillar inte alls när man kommer av sig lite!
 
Summering från dagarna som gått sen jag senast skrev: Skrev tentan, var nervös innan, mådde skit efteråt. Kändes inte bra. Var helt knäckt efteråt. Lyckades sen koppla bort det tråkiga och sen fokusera på roliga saker istället. Bakade kaka på torsdagen som jag sen dagen efter bjöd Alfred, Robin, Frida och Oskar på. Det var en av de godaste jag någonsin ätit! Spenderade helgen med främst Alfred, Robin och Frida. Vi hade det mysigt och kollade på film, åt god mat, snackade en massa, festade och gick på stan. En bra helg! Förutom att vi hamnade på akuten med Robin på natten till söndagen, men allt är bra nu! Tur att vi reagera direkt, för att sen konstatera att det inte var så farligt, än att inte reagera alls och bara strunta i det. Igår kväll var jag och Alfred helt slut efter en intensiv helg, så vi köpte pizza och åt tills vi storknade. Finns det något godare än bakispizza? Tror nästan inte det. Och cola ska det vara till också!
 
Idag sov vi ut och sen var det dags för mig att åka ner till stan för att bli masserad. Fick hotstone massage av Alfred i present förra året, så det var hög tid att använda den nu! Var avslappnande och roligt att få vara med om. Däremot är jag mer för massager som det tas i lite mer i än som den här som mest var lugnt. Efteråt var jag mosig och trött. Åkte hem och fikade på glögg och bullar. Har ju bakat idag också. Saffransbullar med vanilj, supergoda! Vi har även plockat fram julgrejerna idag också, så nu känns det riktigt mysigt här hemma, mer än vanligt! Är så glad också för imorgon kommer mamma och mormor och hälsar på! Längtar som en tok! Blir att åka till Ikea, som allt som oftast när släkt kommer på besök, men det gör mig inget. Bara jag får umgås med dem:) ♥
 
 
 
 
 
 
Gaj har varit en riktig kelgris i helgen och trivts som bara den när Robin och Frida varit här. Myst massa med oss alla och fått massor med uppmärksamhet, precis som han gillar.
 
Varje dag med dig är en gåva! Det är verkligen så! Vill aldrig att det du och jag ska ta slut. Du är det mest dyrbara jag har! Älskar dig♥
 
Gaj med en av sina favoriter här i världen, Oskar.
 
Blev en del olika att dricka i helgen och vi mådde alla därefter dagen efter. Man lär sig tydligen aldrig, haha!
 
Var med den här tjejen på bio i onsdags. Sista Twilight filmen. Var i extas alltså! Såå otroligt bra! De bra nyheterna slutar inte där. Vi har nu bokat biljetter till nästa vecka när vi ska se Bilbo på bio också :) Kommer bli hur bra som helst det med!:) Jag, Alfred, Oskar och Viktoria blir det som ska gå :) Underbart detta!
 
Min vackra mormor som kommer på besök imorgon :)♥
 
Även min vackra mamma kommer imorgon också :) Längtar!!
 
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0