Glada besked!

Oj så glad jag känner mig just i denna stund. Kan nu på kvällskvisten tänka tillbaka på den här veckan och känna att det varit en otroligt bra vecka! :) En känsla som inte går av för hackor inte. Kommer verkligen sova gott inatt.
 
Imorgon börjar en ny vecka och jag hoppas på att den blir minst lika bra! Ser fram emot valborg på tisdag och till fredag då min syster Linn och hennes kille kommer.
 
 
Är så himla glad över mig själv. Att jag återkommande alltid klarar mig igenom tuffa tider. Det stämmer verkligen med orden: What doesn´t kill you makes you stronger! Så har jag tänkt och känt många gånger! Jag ser på mig själv som en väldigt stark människa, som vet vad som betyder något, vad jag klarar mig utan och vad jag absolut inte klarar mig utan. Livet är verkligen en berg och dal bana, men vad tråkigt det hade varit att inte få vara med på den resan.
 

Mulen onsdag

Tråkigt väder ute. Typiskt när man känner för att gå ut och gå. Fast bra ändå eftersom jag fortfarande är snuvig och har svårt att andas. Jäkla förkylning, att den inte försvinner helt snart! Blev en kort promenix till skolan och tillbaka i alla fall. Skönt med frisk luft ändå men jösses vad det blåste! Halv storm ute.
 
Känns som jag gjort massor idag fast ändå inte. Förstår inte varför klockan springer iväg så. Behöver handla och plugga och massa annat. Gaah, ge mig kraft! En assistent vore nog bra också. Kunna säga "gör si, gör så". Assistenten kunde ha tvättat, städat och sånt medan jag pluggade, hehe. Nä kanske inte. Men ändå. Kul idé ;)
 

Hela dan får hon arbeta, hon får jobba hon får streta

Just nu är det så mycket hit och dit att jag känner mig nästan knäpp. Vet inte vart jag har mig själv. Tur jag har världens bästa sambo som är den enda i världen som får mig lugn när jag känner mig sådär stressad. Tack älsklingen för det! Håller tummarna att jag klarar igenom dagarna framåt. Skulle gärna vilja dra täcket över huvudet och bara sova bort tills bättre dagar. Gäller väl att bryta ihop och komma igen antar jag.
 

Hoping

Fick höra positiva nyheter idag. Nyheter som gör mig så otroligt glad inombords. Alfred blev det också! :) Känns som det går framåt! Känslan av glädje och lycka är svå att slå! Nu hoppas vi bara på att det blir helt bra och inte bara halvt! Längtar tills allt är återställt. Skulle vara skönt för oss alla! Still thinking, still waiting.
 

:)

Har varit en härlig dag! :) Känner mig mycket bättre än vad jag gjort tidigare i veckan. Förkylningen börjar äntligen släppa! Frihetskänsla kan jag säga. Har känt mig så tråkig det senaste. Inte vart som det brukar med promenader osv.
 
Har bakat bröd idag. Jag gjorde en vallmofläta och Alfred gjorde två limpor med lite hopkok av vad som fanns i skåpen! :) Vallmoflätan ska vi ha till soppan vi strax ska äta . Ängamatsoppa :) Är hur hungrig som helst, så hoppas på att det blir mumma för magen det! Ser gudomligt gott och fräscht ut i alla fall! :)
 

Mysdagar

Igår hade vi en riktig mysdag här hemma. Halvt bakis, halvt krasslig med snuva och hosta. Med film och pizza blev dagen fulländad. Aldrig varit så nöjd med en myskväll förut! Kändes som att det var precis det jag behövde. Vi kollade på Madagaskar 3 filmen. Jättebra tyckte vi den var! Riktigt härlig! :) En film som känns sådär bra i magen när man kollar på den! :)
 
Senare sen lutar det åt en kväll i soffan igen. Hoppas på att se någon film! Sen ska jag även se Inför Eurovision som är kl.21 på ettan. Brukar kolla på det varje år innan själva Eurovision är! Tycker det är jättekul! Är ju en riktig mellonörd och älskar därför också Eurovision! :)
 

Lyckad kväll!

Hade fest för Alfred här hemma i fredags! Vilken fest det blev! Väldigt lyckad tycker jag! Härliga människor under samma tak, vad kan gå fel? Inget! Superkul verkligen. Hade gäster kvar tills 3.30 på morgonen. Tiden går fort när man har kul! Ser fram emot nästa gång det blir sånt party igen! :)
 
Söta folk är när de kommer med presenter och blommor till Alfred :) Tycker det är så fint gjort. När man inte förväntar sig något, men ändå får. Då betyder det extra mycket. Små gester kan betyda så mycket.
 
Blir så glad varje gång jag ser, hör och märker att folk gillar dig så mycket! Jag förstår dem! Älskar dig mestaste sötnos♥

Thoughts on a saturday night

Thinking of you, every night and every day. Går inte en enda dag utan att jag gör det. Allt är inte som det borde. Men hoppas över allt annat att det kommer bli bättre. Att allt ordnar sig. Things happend, i know that. Men vi är människor båda två som kan prata ut om saker och ting och återställa allt igen. Älskar dig det gör jag och många andra älskar dig också. Det vet du och det kommer aldrig ändras. Dock måste vi ta det samtalet som kanske inte är så roligt, men väldigt behövligt om vi ska kunna gå vidare. Det gör ont i mig att veta att du är där och jag här. Gått ett tag nu sedan vi pratade. Längtar till hur det var. Vill att det ska va så igen. Hoppas du förstår det. Jag tycker inte illa om dig. Bara över hur det blir ibland. Orkar inte med det. Vill att du ska vara ditt braiga jag hela tiden. Vet att det inte är möjligt, alla är vi människor. Men alla har vi saker att jobba på, även du. Jag släpper dig aldrig. Det vägrar jag. Vet att det kommer ordna sig, tillslut. Men tills dess är det inte lätt. Rätt jobbigt faktiskt. Har massvis med tankar så här på natten. Tankar som blir starkare ju längre tiden går. Jag har försökt, men du har inte mött mig. Det känns nog mest jobbigt. Inget svar på det jag skrivit. Är jag inte ens värd det? Ett litet svar. Ett litet svar som kunde gett mig en ynka hopp? Kanske inte. Vad är livet utan berg och dalbanor? Är rätt van vid dem nu. Önskar bara man lärde sig åka med utan att få komplikationer så fort det blir jobbigt när man åker. Trots att det sker ofta blir man aldrig van. Tror du tycker det är lika jobbigt som jag. Jag undrar varför du är så tyst. Är jag så hemsk? Vi hade något som många andra inte har. Visst, du kanske känner dig sårad av mig, men jag känner detsamma från dig. Däremot är det något jag kan komma över. Relationen med dig är viktigare än något bråk vi hade för ett tag sen. "vad gör det om hundra år när allting kommer kring". Så känns det faktiskt! Jag vill ha dig i mitt liv. Bråka det är okej, det gör man, men att bryta en relation på grund av ett fjuttigt bråk, det är jag inte beredd att göra. Mer än så krävs. Speciellt när man är släkt. Finns här när du är redo. Det vet du. Hoppas du möter mig på halva! Love you sweetie, always have, always will♥
 

Fest för älsklingen :)

Imorgon kommer vänner över för lite fest. Det är firande för Alfred som gäller :) Ska bli jättekul! Hoppas bara att jag blir bättre, så jag inte behöver ställa in. Har sett fram emot detta länge nämligen.
 
Moa och hennes kompis kommer förbi :)
 
Helena och Henrik kommer också :) Även andra kommer. Tror vi blir lite mer än 10. Får hoppas på en riktigt bra kväll :)
 
Gaj är också med såklart. Springandes mellan alla och försöker få så mycket uppmärksamhet som det bara går.
 
 
Alfred och jag har knåpat ihop ett musikquiz också ;) Första gången någonsin, så det hoppas vi på går hem hos gästerna :)
 
 

Windy thursday

Hej och hå vad det har blåst ute idag, fast det vet jag inte så jättemycket om ändå. Har bara varit ute en vända och släng massa dret i insamligen här utanför oss. Tyckte det var skönt att få lite frisk luft efter några dagar instängd i lägenheten. Annars har jag bara sett inifrån hur det blåst i träden utanför. Skönt ändå att det varit tråkigt väder ute, så känns det inte så hemskt att vara inne och vara sjuk.
 
Har fått lite gjort idag trots att jag varit hemma och varit krasslig. Försökt städa så gott det går, ringt runt en massa olika samtal. Till lönekontoret, till min chef, även olika ställen inom Karlstad och Hammarökommun för att försöka få till intervjutillfällen för mig och Matilda inför B-uppsatsen. Känns bra att ha fått stryka över massor på min "att göra lista". Får fortsätta stryka lite ikväll och imorgon.
 
Tänk, det är snart 1/2år sedan jag klippte mig. Vad kort jag klippte mig då och rakt blev det. Fräscht och härligt! Nu har tiden sprungit iväg och har inte haft en tanke på att det var så länge sedan en sax snuddade vid mitt hår. Har tur när det gäller hårkvalité. Märks nästan inte alls på mitt hår att det behövs klippas. Bara att jag inte har samma frisyr som förut. Växt sig längre och har inte samma raka längder längre. Får ta och klippa mig framåt snart ändå. Får se vad det blir för frisyr då :) Vet vem jag ska klippa mig hos i allafall. Den frisören jag hade sist var jag riktigt nöjd med. Så hoppas jag kan boka tid med samma person igen :)

Thoughts on a Wednesday

Det går inte en enda dag utan att jag tänker på orden: Allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig. Tycker de hjälper mig igenom allt. Det som känns tungt idag kanske inte är det imorgon och så, men de orden är väldigt betydelsefulla för mig. För hur hemskt det känns en dag, så vet jag att det inte varar för evigt. Bara en bråkdel av hela livet. Kanske hoppet man klamrar sig fast vid många gånger också. Intressant det där hur man klarar sig igenom det som är tugnt i livet. Att vi alla är med om sånt någon gång, andra lite mer. Det fascinerar mig hela tiden hur stark jag egentligen är. Hur mycket jag varit med om. Många skulle inte ens tro på det jag har att berätta om det jag varit med om i mitt liv. Hur mycket lilla jag varit med om. Inte ens jag tror på det. Slutar aldrig förvånas. Men en sak är jag på det klara med. Det är att alla mina erfarenheter ska göra mig starkare och klokare. Att kunna finnas där för andra i framtiden med min vetskap om saker och ting. Säkert det som drivit mig till Socionomutbildningen dessutom. Häftigt livet är minsann!
 

sjukling

Varit sjuk idag också och hållt mig hemma. Inte lika hög feber idag som tur är. Igår var bedrövligt på det sättet. Har sovit stora delar av dagen idag. Kroppens sätt att få bort viruset antagligen. I stunder när jag känt mig alldeles för rastlös och stillsittande har jag försökt plocka lite och sådär. Men märker att kroppen inte är frisk än. Konstigt att varje gång man är sjuk så har jag skuldkänslor för det. Hemskt egentligen för det är ju alla från och till och jag skulle tycka andra var dumma som kände så. Man är väl mest hård mot sig själv antar jag.
 
Tankarna drar iväg ofta också. Att man inte hinner det man tänkt och massa sånt. Men vad fasen, livet är ju livet och alla är vi inte perfekta. Bättre att försöka njuta så mycket man kan istället och göra det bästa av det istället. Något av det värsta jag vet är att stressa och gillar inte heller när andra stressar. Känns så onödigt. Visst det finns måttliga mängder som är bra för en, men nu för tiden känns det som att de måttliga mängderna ökat något ofantligt och att var och en idag lider av det. Försöker så ofta jag kan därför att varva ner och inte försöka påverkas av andras stressiga energier osv. Man får hitta sina strategier för att klara av stress och liknande. Jag har mina som funkar för mig. Men bättre kan man ju alltid bli på allt, så är det ju! :)
 
 
Har myst med Gaj i soffan idag. Han är så söt när man verkligen märker att han tyr sig till en och vill att man klappar honom och så. Snuttekillen♥

Följ denna vettja!

Min kära sambo har skaffat sig en egen blogg! Främst tror jag han gjorde det för att jag gav honom idén till det. Tänkte att det kunde passa honom. Han använde ofta facebook som "klagomur" för sina tankar om diverse ting. Jag tänkte direkt att en blogg vore ett bättre forum för detta. Kul att lyssnade och fixade en till slut :) Har redan läst hans första inlägg och känner att det blir perfekt för honom. Tycker han skriver så härligt. Det är en blogg som sticker ut från allt det vanliga. Så vill man läsa något som ingen annan skrivit om ska man läsa hans. Där får man läsa om hans tankar, irritationer, frustrationer och ideér om allt och inget. Ska bli kul att följa honom! Vill ni det också så kan ni det här : tobitterforyou.blogg.se  :)
 
Även om bloggnamnet säger att han är "för bitter för dig" och att han använt facebook mycket som sin "klagomur" känner jag honom ut och in och vet att det är en ytterst liten del av honom. Love you sweetie♥

Foggy tuesday

Kom hem igår kväll från några dagar i Skövde. Åkte främst ner för att vara barnvakt åt Annie och Ellen medan pappa och Tina var och såg Ledin. Gick jättebra och vi hade några mysiga timmar tillsammans :) Inga problem alls! Ellen stackaren blev tyvärr sjuk på natten där sen och som resulterat i att jag även blivit sjuk! Inte lätt med basilusker hit och dit. Inte nog med det så hade även min syster Linn precis varit sjuk och även Alfreds mamma. Så inte skulle jag komma undan med att inte bli sjuk inte. Har varit sjuk i en dag hittills. Får hoppas det inte blir långvarit. Var ju fyra månader sist jag var sjuk. Skönt det i alla fall så inte sjukdomar knackar på dörren hela tiden. Det hade varit uttröttande minst sagt. Har spenderat dagen mestadels i soffan och sängen. Som den bör alltså när man är krasslig. Knaprat febernedsättande och druckit hemmagjord te från min älskling. Jättegott te med färsk ingefära, honung och skivade citronbitar i. En stor kopp blev det! Hoppas det gör susen för mig! Man kan ju prova i alla fall :) Inte är det då dåligt för kroppen inte! Snarare tvärtom :)
 
 
Saknar Skövde som vanligt när vi varit där och hälsat på. Hade varit härligt att bo närmare och kunnat hälsa på varann oftare. Får försöka träffa varann mer kontinuerligt framåt, även om det är svårt att pussla ihop ibland. Skönt att veta i alla fall att Alfreds syster kommer upp en helg framåt och även min syster Linn och hennes pojkvän Citte! Ser fram emot det väldigt mycket :) Sånt är kul att kunna se fram emot!

Fest

Ikväll blir det fest hos Viktoria! Ser fram emot att tillbringa kvällen med härliga vänner! Igår var vi med ett gäng vänner och ikväll blir det med ett annat! :)
 
Emma kommer nog :)
Hoppas på att Emelie också kommer:) (bild från festen hos mig senast).
 
Blom bland andra kommer också :) Känns som kvällen kommer bli jättebra! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Grillkväll

 
Imorgon är det tänkt att grilla med vänner! Hoppas vädret håller i sig! Kanske blir det att spela kubb också! :)
 
Jenny och hennes kille bland andra ska vara med! :)
 
Får hoppas på en underbart rolig kväll! :)
 
 

Vårdag!

Då var man åter i skolan igen efter påsken. Ny kurs och ska börja skriva B-uppsats! Ska jobba med Matilda den här gången!:) Kommer bli jättebra, känner jag på mig! :)
 
Efter skolan kom Blom på besök! Fikade och snackade ett bra tag! Jättekul att se honom igen! Man uppskattar verkligen att träffa vänner man inte träffar så ofta. Blir ju så när många bor långt bort. Får träffa honom på lördag igen. Då är det fest som gäller :) Ska bli kul! Ser fram emot det!
 
Har varit riktigt skönt ute idag! Verkligen vår i luften! Solen tar väldigt mycket också. Har märkt det nu de sista dagarna när jag varit ute. Får kanske börja använda solskyddsfaktor snart. Fräknarna har tittat fram smått också. Vet inte om man tänker att jag har det egentligen, bara jag som ser dem säkert. Men lite framträder dem när det blir varmare ute. Min syster Annie har ju massvis med fräknar, så sött :)

Påsken över för i år.

Påsken är över och vi är hemma i Karlstad igen. Har varit skönt med några dagar i Skövde och träffa all släkt! Träffade till och med släkt som man inte träffar varje gång man är i Skövde, så det var kul! :) Mina yngsta kusiner till exempel, jösses vad barn växer! Snabbt går det också.
 
Vi åt påskmat och  fick massvis med påskägg, 4 närmare bestämt. Har inte ens ätit upp ett enda påskägg än, alla ligger så fint och pryder vardagsrumsbordet. Känns som det aldrig kommer att ta slut. Tur vi är två här hemma som får dela påt;) Får jag gäster någon gång framåt kommer det inte bjudas på fika inte, eller jo i form av te/kaffe och godis! Hehe! Bättre blir det inte av att jag fick reklam från Ica Maxi där det står att "om du köper för 200kr får du köpa lösgodis för 10kr/kg!". Har aldrig sett att det varit så billigt! Men NEJ, vi ska inget ha!! Haha! Ibland får man hejda sig! Bara för att det är billigt behöver man ju faktiskt inte alltid köpa.
 
Har inte vant mig vid att det blir allt ljusare på dagarna heller. Kommit på mig själv många kvällar att jag tror att klockan är mindre än vad den är. Får sig en chock varje gång den faktiskt visar mer..Hoppas att jag kommer in i det snart! Dock är det skönt med ljuset, känner mig piggare och allt sånt i och med det! Dessutom börjar värmen komma och snön sakta smälta, så det ska nog minsann bli vår snart här också! :) På fredag ska vi grilla med lite vänner, så det ser jag fram emot! Är vädret som idag så blir det ju perfa :)
 
Ville var jätteglad att se oss trots att vi inte var ifrån varandra så många dagar. Det jag älskar med djur är att de alltid visar sån kärlek. De blir alltid glada när man kommer och "ledsna" när man går. Man känner sig så uppskattad av djur! :) På ett helt annat sätt ofta än med människor.

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0