Härlig fredag:)

Lika underbart väder idag och lika svettig blev man när man varit ute på promenad med hunden:P Men det gjorde inget, för det blev en lång dusch när jag kom hem från promenaden:) Önskar bara att vi hade haft ett badkar istället för vanlig dusch. Men det är väl tur det ändå, för då hade nog både jag och Alfred bott i badkaret. Eller rättare sagt Alfred, man kan nästan tro att han är ett vattendjur istället för en människa, så som han duschar länge varje dag.

Idag när jag stog och diskade och hade diskat det mesta så ringde telefonen. Det var Alfred som hade slutat praktiken och snart var hemma. Han sa att jag skulle göra mig iordning snabbt och sen komma ner till bilen, för vi skulle på en liten utflykt. Blev väldigt glatt överraskad:D Vi åkte till Skåre och handlade varsin stor godispåse med massa smått och gott:D Det var en stor godisaffär med massor att välja på! Rena drömmen för mig som har varit grymt godissugen länge nu! Var bästa överraskningen jag kunde fått idag:)

När vi kom hem gjorde vi god fredagsmat också:) Blev färsk pasta med prosciutto, stor sallad och Ridderheims blandning med mozzarella, parmesan och körsbärstomater. Kan meddela att det var sjukt gott och var en riktig smakexplosion! Detta kommer vi garanterat göra fler gånger!:)




Har precis kollat på Idol, är så många duktiga med i år! Känns som bästa året hittills! Men så känns det varje år;) Ska snart dyka ner i godispåsen och njuta av allt gott:) Blir en lugn fredagskväll för mig!

Solig dag:)

Idag sa jag till Alfred att jag ville ta en långpromenad i det fina vädret, han jag och Gaj. Tog på mig en del kläder eftersom jag precis varit sjuk. Fy fan för det! Det jag inte visste var att det fasen var medelhavsvärme ute ju! Hemskt! Vi var ute i 2 och en halvtimma också, så jag var helt genomsvett när vi kom hem. Men utöver det var det en trevlig promenad:) Gäller att passa på när det är så fint väder:) Vi köpte varsin glass på vägen också och mumsade i oss:)

Snart ska jag och Alfred äta sen mat:) MUMS! Det blir fläskytterfilé och en gratäng med potatis,rödlök,zucchini,tomat,paprika,vitlök,olja och lite kryddor:) Tror det kommer bli riktigt gott. Är så hungrig så jag vet inte vad!!



Titta vad jag köpte häromdagen:) Jag köper en rosabandet rosett varje år:) Har nog minst fem stycken till min samling nu:) Tycker det är något som hör till höstjackan;) Säger man förresten "rosa bandet rosett"? Ajah, ni fattar vad jag menar;
)

:)!

Sometimes the only part of my life I`m sure about, is the part I share with You!<3

A great day:)


What a wonderful day:) Vilken stor sol vi har haft idag!:D Man riktigt känner hur energin fylls på när solen tränger sig in genom kroppen! I like sånna dagar!

Fick för mig att göra något som kändes kul utanför hemmet. Alfred hakade på den idén och vi tog bilen in till stan för att unna oss en fika. Blev att fika på Waynes coffe, fint café och värt pengarna:) Efter det kikade vi runt på stan ett tag, blev mest "lull lull" butiker som Alfred så fint brukar säga;) Det betyder sånt som oftast vi kvinnor har för mycket av, prydnadssaker:) Men det finns ju så mycket inredning som man vill ha! allt ifrån ljus, kuddar och you name it! Men tyckte allt att Alfred själv var lite sugen på att köpa lite grejer till hemmet;) Så jag är inte själv med det.  Skulle kunnat gått på stan i flera timmar till, men det får bli någon annan dag. Jag och Alfred började till och med prata om julen igår, ska man köpa julklappar redan nu? Gaaaah!! Men älskar allt som rör julen, att hjälpa till och laga maten, slå in presenterna osv. Dock brändes nästan lägenheten ned förra året, men de är ju en annan femma;)

Kom hem med två nya teér i alla fall:) Lös-teér, aldrig testat det förut, men de luktade så gott, så kände att de fick följa med hem:) Smakerna var Tuttifrutti och polkagris, har smakat det med polkagris och FY vad hemsk den var :P Mådde illa av det, men får försöka testa igen, gillar inte att köpa något som man tycker smakar blä direkt, nepp, ska fasen pina i mig det;) Har ju trots allt betalat fört;) Var tvungen att köpa en sån där tesil också, för det hade jag ingen, men det fanns på ICA när vi handlade, så det var ju bra:)


Alltid kul att testa något nytt:)



Har ätit tacos idag! ÄNTLIGEN var det min och Alfreds tur:) Många vi känner har ätit det nu det senaste och vi var så sugna på det nu vi också, så idag slog vi till:) Och kan berätta att det var väldigt gott! Det som är så bra med tacos är ju att man kan variera i oändlighet med vad man känner för att ha i! Blir aldrig samma här hos oss. Alltid olika, men det har ju sin charm det också:)

Har lyckats skicka iväg massor av tradera paketen också, så nu kan vi använda vår nya hallmöbel här. Har haft lite skuldkänslor över att jag använt den med att lasta alla paket på, men nu är de borta:D

Kaos minst sagt!

Måndag och ny start på veckan. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, gillar helgen! Igår städade vi undan så det såg fint ut här hemma och idag känns det som om det är ett enda stort nytt bombnedslag här. Har nämligen tvättat massor idag, så ligger massor med tvätthögar och en del kläder som hänger på tork. Har även massa disk som står och torkar och en del som behöver diskas. Disken tar ju aldrig slut, alltid är det något som behöver diskas. Men så är det väl också om man bakar mycket och sådär. Just det ja, jag bakar faktiskt, tro det eller ej;) Har ju pratat om det i några dagar nu och nu äntligen fick jag tummen loss att göra det;) Den här gången blir det två limpor med rågbröd:) Är inte färdig än, så lär väl stå här ett tag, var väldigt omständigt recept såg jag. Men det ska jag nog klara:) Har aldrig bakat det förut, men gillar utmaningar:) Älskar att skapa saker, både när det gäller pyssel som egna julkort och även bröd och bakelser med mera:)

Senare blir det att lägga upp nya tradera auktioner, kanske smaka det nybakta brödet (beroende på när det blir färdigt), kolla på Idol och True talent och äta lite kräm som Alfred gjorde förut, hur enkelt att göra som helst enligt honom själv. Älskar när man gör sånt själv istället för att köpa:) Var och köpte mjölk förut också så nu ska här ätas hemmagjord kräm:) Kanske kommer upp lite bilder på både brödet och krämen sen:) Har förresten skapat en ny kategori där det så småningom kommer att komma upp bilder, som jag också tänkte skriva recept till. Det kommer vara sånt jag själv gör och tycker om:) Både kul för mig att se tillbaka på vad jag själv har lagat och tyckt om det samt för andra att ta efter och laga det själva:) Älskar själv att läsa bloggar både vanliga hederliga bloggar, men också inrednings, mat eller bak bloggar:) Man får så mycket inspiration från andra, vilket jag tycker är så himla kul!

Vad härligt förresten att det blivit så mysigt nu, med hösten och det. Fast jag måste säga att jag har väldigt mycket blandade känslor inför det. Tycker sommaren borde hängt i längre, kändes som att jag inte riktigt var färdig med den, men samtidigt välkomnar jag hösten med allt mys och annat som det innebär:)


Stort grattis till min pappa som fyller år idag:)<3 Är inte långt kvar varken till min födelsedag och inte min mammas och mormors heller, även julafton är snart! Inom tre månader har de här tre födelsedagarna firats och den bästa högtiden på året betats av:) Längtar!:)


Nu ska jag fortsätta baka:D

Nattuggla!

Dagen har bara sprungit iväg och jag har fått massor gjort. Fast även inte hunnit med mycket saker som jag hade velat. Men mycket av det kryssar vi av imorgon.

Har äntligen slängt allt det vi har sorterat här hemma, vi hade så mycket så allt låg bara i en enda stor hög. Men nu ser det fint ut igen. Har gjort massa smågrejer här hemma,som gör att man inte känner sig så stressad längre, över vad man måste hinna med som exempelvis bäddat rent i sängen. Låter kanske knäppt, men sånt kan reta gallfeber på mig. Men nu är det klart och gjort!

Har även fixat och donat med massa traderapaket hit och dit idag. Har ungefär 10paket här hemma som folk köpt från mig på Tradera som är redo att skickas iväg,hela hallen är full av dem. Men så skönt när de sen försvinner:) Den här veckan har jag tjänat ihop 700kr på gamla saker jag sålt, fasen inte dåligt alltså! Bästa tradera veckan ever tror jag;) Älskar det! Wiieeehoo!:D 

Skulle även skicka iväg ett paket förut och brukar vanligtvis skicka med posten, men kunden frågade om jag kunde skicka med Schenker, visst tänkte jag. Tog en promenad med Alfred och Gaj till Pressbyrån vid universitetet och när jag kommer dit, så säger hon i kassan att det inte går, att man bara kan hämta paket där. Aha tänkte jag och knatade tillbaka hem igen. Tyckte det var väldigt konstigt, eftersom det stod på Schenkers hemsida att det skulle gå att både skicka och hämta paket där. Men men, letade upp nästa ombud som hade Schenker och åkte dit med Alfred, då säger killen i kassan att man måste fixa ett papper på internet först och sen skriva ut det och sen TA MED DET till dem, fasen vad irriterande. Både jag och Alfred började hata det där paketet lite smått. Tänk vad krångligt allt blev, inte fasen är det så krångligt med posten inte! När jag väl var hemma, var det bara att fixa det där krångliga pappret och skriva ut det, för det måste vart det hon i kassan menade, fast jag inte fattade, men nu får pappret allt ligga och vila här tills imorgon. Är nog krånglande med det på en dag tycker jag allt. Haha!

Har haft en bra dag med älsklingen idag:D Bara jag och han, love it! Det behövde jag! Vi tog en sväng till Bergvik. Där köpte sig älsklingen en leksak och jag två:D Kul att vi båda fick saker vi ville ha:) Nu ska här lyssnas på musik för full volym och baka och göras mat:D<3





:D


(Blev inget brödbakande idag, typiskt mig att säga att jag ska det i två dagar och sen blir det inte, men imorgon måste jag baka, annars måste jag gå och köpa bröd. Nu tror ni jag bakar jämt, men det är typ varannan gång.)

:)

Som det står längst upp på min sida "Everyday is an opportunity to make a new happy ending", det hade jag först glömt av helt och hållet. Har ju skrivit det där av en anledning. Just för att alltid ha det nära mig. Kvällen igår blev bättre sen:) Självklart var det min ängel Alfreds förtjänst! Han ser verkligen alla osynliga tårar och hjälper mig alltid när jag behöver det som mest. Är så otroligt oändligt tacksam över det. Han är den enda personen som verkligen känner mig ut och in, ser allt som ingen annan ser, han kan se saker bara på hur jag har munnen, ögonen, eller bara känna av vilken energi jag har. Häftigt sånt tycker jag!

Efter en lång natt och sovit hur tungt som helst, så är jag redo för dagen och vad den har att bjuda på. Ska äta en stor frukost för att kicka igång dagen:) Sen består dagen av att delvis baka bröd (Blev inte gjort igår), ringa älskade mormor,mamma,systrar, ta härlig promenad ute, boka tvättid, kanske även en utflykt med mera:)

Nu måste jag äta för magen kurrar massor!:P

?

Hjärnan vilar ta mig fan aldrig. Går på högvarv hela tiden. Jobbigt kan jag lova. Alfred brukar säga till mig att inte tänka så mycket, men hey, hur fasen ska det gå till:P Ge mig ett svar i så fall..

Usch vad allt vände på bara någon minut, från att vara lyckligast i hela världen, till att känna sig otroligt nere. Antar att det är just alla mina tankar som gör det så. Hemskt! Ångesten är min värsta fiende, tyvärr kommer den väldigt ofta och hälsar på mig:( Min familj är för långt bort just nu. Hade velat bo närmare och bara kunna krama dem när jag vill! Älskar kramar, det behöver jag mycket och ofta! Är otroligt glad att Alfred orkar med mig när jag har sånna här stunder. Ser upp till honom otroligt mycket, han är allt för mig,guld värd helt enkelt! Önskar bara att han inte alltid skulle behöva vara den som får ta allt och lyssna på allt. Blir väl så när man bo ihop och är varandras bästa vänner.

Tänker tillbaka på många vänner jag haft igenom åren och det känns sorgligt att man inte ens har någon kontakt alls med vissa längre. Men så är det ju. Känner mig bara så otroligt ensam:( Skulle vilja så mycket,men det går så långsamt. Var är allt det jag behöver?Inte här.konstig känsla.hoppas det ändras. Vill så gärna,vill så gärna väldigt mycket vara någon,något för någon. Vet att jag är det för vissa,andra inte.

Sprängs och mår illa av alla känslor,hjälp mig att sortera någon?Tips?Något jag behöver bli bättre på!Skönt att bara skriva av sig,hade kunnat fortsätta hur länge som helst, flera sidor,men bäst att hejda sig. Vill ju bli glad igen:) Funderar på att gå en promenad med Gaj och rensa tankarna lite. Andas in härlig frisk luft och andas ut alla dåliga tankar jag har om mig själv. hoppas jag lyckas.

Fredag-lördag

Hann inte skriva något igår, var full rulle från morgon till kväll. Alfred var ledig från praktiken igår, vilket var skönt, för då kunde vi umgås mycket den dagen:) Vi började dagen med storstädning, skönt att känna att allt är rent! Då kan man pusta ut och inte ha den stressen hängandes över en. Nu är det bara tvättid som vi måste boka. När städningen var färdig begav vi oss med Mikael till Bergvik. Där åt vi på Subway, kikade i affärer och handlade mat. Var en trevlig stund med killarna. Däremot märktes det att jag var smått sjuk fortfarande. Fick sätta mig ner stundtals då det kändes som att jag inte orkade alls mer. Var väldiga upp och nedgångar när det gällde det. Jag däremot var så taggad inför kvällens planer, så försökte ignorera allt det mådåliga.

På kvällen bar det av till Carro för lite kalasande. Många trevliga folk där och som vanligt var det roligt! Träffade några nya ansikten också vilket var extra roligt. Kvällen slutade med lite funderingar och irritation, men så kan det vara ibland. Hade en pratstund med syster Frida under en del av trippen hem, vilket var väldigt skönt! Saknar henne och många i min familj så jag snart dör känns det som. Usch vad det känns så tomt utan dem. Tänker på dem hela tiden och de finns alltid med mig i mina tankar. Hoppas snart att vi ses igen. Grattis till Alfreds pappa också som fyllde hela 50år igår:) Hoppas han fick kortet som jag och Alfred skickade till honom:)

Min och Alfreds natt slutade med att vi åt hamburgare hemma, jisses vad gott det var! Behövdes verkligen, var så jäkla hungriga när vi kom hem!

Imorse vaknade jag av att jag kände mig krasslig fortfarande, men efter frukost och mitt älskade te så kändes det som en bra start på dagen. Har inte varit alls bakis, vilket har varit väldigt skönt! Har bara tagit det lugnt idag och inte gjort alls mycket. Planerar att baka bröd antingen idag eller imorgon, får se om det hinns med idag. Jag och Alfred ska också laga en mustig köttgryta sen, mums vad gott det ska bli! Är första grytan vi gör tillsammans också, så får se om vi lyckas, men det brukar vi göra med de maträtterna som vi tar oss för:)



Hittade krukan idag också:) Så fin den blev! Äntligen har vi i alla fall en blomma hemma;) Fler kommer det garanterat att bli!:)

Wonderful evening!:)

Dagen idag har varit bra:) Men allra bäst var den när Alfred kom hem:) Han hade sån härlig energi som verkligen smittade av sig på mig:) Han var så söt, han hade köpt en "krya på dig" blomma till mig:) En färgglad orkidé:D



Har aldrig sett en orkidé i den färgen förut. Måste medge en pinsam grej. Det är vår andra blomma någonsin som vi haft här hemma. Den första dog, trots att det var en blomma som bara skulle vattnas två gånger i månaden. Men vi vattnade den nog alldeles för mycket. Så hoppas att den här överlever:) Måste bara hitta krukan som ska vara här någonstans.

Den underbart härliga enrgin jag och Alfred hade gjorde att han bakade en sockerkaka med bär i och jag bakade hallongrottor. De blev enormt fula, men smakar underbart:) Sen gjorde Alfred hemmagjorda köttbullar, han lyckades verkligen, MUMMA vad goda de var:) Det blev självklart kokt potatis, sås och lingonsylt till det:D Riktig enkel husmanskost, men som är något av det godaste jag vet:)




De är så fula:P skrattar så jag gråter, ser ut som att ett litet barn gjort dem:P


Efter middagen och lite fika blev det att prata på skype med min underbara syster Frida<3 Pratade hur länge som helst och det är så kul att prata med henne. Allt är så naturligt och vi skrattar alltid mycket och kan prata om allt:) Saknar min familj så mycket! Hoppas att vi träffas snart!Love you mamma, Linn och Frida<3

En ny dag, nya tag!

En ny dag idag med då. Måendet hos mig har väl inte ändrats så mycket. Tyckte jag var väldigt pigg igår, men hepp, inte samma idag. Blev inte som jag tänkte igår heller. Den där energin jag pratade om räckte till att dammsuga lägenheten och att måla naglarna. Sen var det laddning av batterierna som gällde. Kunde sova några timmar brevid Alfred, vilket är ett framsteg, men fick hostattacker med jämna mellanrum, så det var bara att pallra sig ut till soffan igen. Kunde somna vid 4 inatt och de andra dagarna har det varit att jag gått och lagt mig vid 6 när Alfred har gått upp. Det har ungefär varit, "Godmorgon och godnatt" som vi säger till varandra.

Jag hoppas nu verkligen att jag hinner bli frisk till imorgon men statistiken visar ju det motsatta. Skulle så gärna vilja vara med kompisarna, men går ju inte om jag är så här. Buhu! Har sagt till Alfred att är det så att vi inte är med dem, så måste vi ha en myskväll hemma som heter duga! Den ska vara så mysig och äta god mat och sådär, så att jag inte deppar allt för mycket över att det inte blev något med kompisarna. Usch känner mig så elak, har sagt nej flera gånger nu den senaste veckan till mina kompisar, som varit så snälla och frågat om vi ska göra saker. Känns inte alls kul att ha behövt göra det:( Vad ni än gör så sluta inte med det, det är bara jag som är sjuk just nu! När jag är frisk så säger jag mer än gärna ja:)

Idag var en gubbe här och satte upp en grej som vi ska slänga våra matrester i. Det är något nytt som kommer att starta om några veckor. Intressant tycker jag och bra! Jag och Alfred sorterar redan så mycket olika grejer och så mycket som det bara går, så att behöva göra det känns inte alls jobbigt. Det enda minuset är att han satte den så konstigt så våran papperskorg inte får plats:S Får försöka ändra om lite och se om det går ändå. Den står liksom lite halvt öppet nu, vilket inte är så kul. Kommer ju lukta sopor:(  Men jag ska nog hitta någon lösning!:)




Nu ska jag pallra mig ut med hunden, gå till affären och tillbaka. Rätt okej promenad för att vara sjuk. Han får gå längre senare sen när Alfred kommit hem. Ska skicka ett paket och ett födelsedagskort till Alfreds pappa som fyller 50 imorgon! Ska även köpa lite ingredienser till hallongrottor. För om energin finns tänkte jag baka det. Har kliat i mina fingrar i flera dagar att göra något, är ju inte så mycket man gör när man är sjuk. Men nu ska det förhoppningsvis ändras på!:) Har för övrigt aldrig bakat hallongrottor, så det kan bli intressant;)

Hej då så länge!:)

Vill vill vill!!!

Jag vill så gärna vara frisk och kunna göra allt som man kan göra när man är frisk! Har så mycket energi inom mig,fast ändå inte på ett sätt! Kroppen hänger inte med just nu,men så är det ju. Lite svårt att acceptera bara. Speciellt inte när de va så lång tid sen jag var sjuk senast. Tur är väl det att man inte är sjuk så ofta. Peppar peppar!!

Otroligt fint väder är det ute idag:) Man blir så glad tycker jag av det! När jag var ute och gick med Gaj för någon dag sen  var det några som grillade korv ute, jisses om det luktade gott! Skulle vara så mysigt att göra en höstutflukt snart och bara mysa i det fina vädret! Allt sånt jag känner att jag vill göra nu när jag inte kan, ska jag bannimej göra när jag är helt frisk! You have my words on that one!

Är så skönt att för en gångs skull känna sig glad och kunna inspireras av vädret:D tycker man blir så himlans dyster när det är regnigt och så ute. I alla fall i början, sen när man är mer van, när det varit höst ett tag, ja då är det lättare på något sätt. Då är det mysigt att krypa upp i soffan invirad i en filt, dricka en kopp te och läsa en härlig bok:) Sånna stunder för mig kallar jag vardagslyx!

Tror jag börjar bli friskare nu eftersom jag känner mig så ivrig att sätta igång med allt jag vill. Får nog dock hejda mig lite, man kan lätt luras av sånt när man är sjuk. Att man för tidigt gör saker man inte borde och därför inte blir frisk. Det felet har jag gjort många gånger. Men så länge jag är hemma när jag är sjuk, eller bara går ut med hunden, så känns det som att jag har större chans att bli frisk. Har sån energi nu så jag skulle kunna äta en häst, pyssla,tvätta, you name it. Skulle nog till och med tycka det vore roligt att storstäda! Hoppas resten av dagen känns så här!:D

Värt att tänka på:)




Detta fina hjärtat har jag köpt från Tradera. Helt underbart fin är den:) Personen jag köpt den från syr sånna själv och det finns massor med citat och liknande att välja bland. Kommer garanterat bli att jag köper fler från henne. Man verkligen ser och känner att den är gjord med god omsorg. 

Gillar det citatet, då jag tycker det representerar mycket för hur jag tänker nu för tiden. Det är inte viktigt att ha senaste modet eller finaste hemmet, det är faktiskt det lilla i vardagen som i alla fall för mig, gör livet värt att leva:)

Tänkte bara säga också att Tradera är hur roligt som helst att hålla på med. Jag säljer själv massor med saker varje vecka. Får inte alltid in så jättemycket pengar, men det blir alltid lite pengar som kommer in på kontot varje månad. Är för mig en rolig hobby att hålla på med. Gillar även att själv köpa saker därifrån. Har funnit vissa riktiga guldkorn där genom åren, vilket sporrar en att alltid leta vidare efter fler härliga fynd. Det bästa jag vet är att finna något som man letar efter och lyckas hitta det till väldigt billigt pris. Det är många som är förundrade över hur jag lyckas hitta så billiga saker. Men sån är jag när jag går och kollar i affärer också. Jag hittar alltid det som är rea i en affär och köper oftast saker som jag anser har rimligt pris. Skulle aldrig falla mig in att köpa något som är dyrt eller bara för märkets skull. Självklart finns det vissa saker som gränserna då måste tänjas på, där det inte går att kompromissa för lägre pris, vilket för mig ofta handlar om när jag ska köpa glasögon,bh med mera. Men det är ju så det är,vissa saker behöver man helt enkelt och som man köper till nästan vilket pris som helst, bara för att de är livsviktiga. Men det är ju så det är, kan vara väldiga skillnader där.


Nu ska jag äta lite och umgås med Alfred, är ju inte mycket han är hemma nu på dagarna när han har praktik. Ska proppa i mig ipren och alvedon också, så jag kan vara lite människa igen;)

See yaa!:)

The day from hell!

FY FAN! Fortfarande har man feber och mår SKIT! Är så trött på det. Knarkar tabletter, dricker oändligt mycket med vatten och har snart snorat upp allt papper vi har här hemma! Hade ju varit bättre att läsa om jag hade något roligare att skriva om, men just nu är höjdpunkten när man sjunker ner i soffan för att kolla på tv. Orkar inte så mycket mer. Har i och för sig varit ute och gått med Gaj idag och diskat en liten del av vår monsterdisk som vi har. Men det orkade jag bara för tabletternas skull. Annars hade jag varit ännu mer som en zombie kan jag lova!

Nu hoppas jag att jag kan sova normalt inatt för det kunde jag inte minsann förra natten. Blev som jag trodde att jag sov i soffan. Tur var väl det, annars hade inte Alfred fått någon sömn heller. Usch vad negativ jag låter:P Det kommer ändras, det kan jag lova er!

Två positiva saker som hänt idag var när Alfred kom hem och vi gjorda hemmagjord pizza! Den blev riktigt mumsig:D Den andra positiva saken var när jag läste min vän Jennys blogg:) Hon hade lagt upp bilder på vänner och skrivit: Tror du pengar gör dig rik? Tyckte jag var en jättefin och smart grej:D Blev så glad! Du gjorde min dag mycket bättre! Längtar till fredag då det förhoppningsvis blir att umgås och festa med mina härliga vänner!<3 Hoppas innerligt också bara att jag blir frisk!! Så nu ska jag kurera mig extra mycket i veckan, så att jag kan det!




Regnar fortfarande!






Helt otroligt vad det regnar ute. Fast rätt skönt ändå när man själv är inne nerkrupen i sängen och är sjuk. Då har man inget dåligt samvete för att man inte gör något. Tänkt om det hade varit fint väder som de har varit många av de andra dagarna den här veckan. Då kan jag lova att jag inte hade vilat som jag gjort idag. Däremot var jag envis och gick ut en sväng med hunden och gick till affären. Var inte så bra gjort. Blev sämre av det. Men var ändå skönt att komma ut och få frisk luft!:) Nu ska vi sova här för Alfreds praktik startar imorgon och han behöver åka tidigt eftersom den är i Arvika. Är lite nervös bara för mitt hostande. Funderar nästan på att sova ute i soffan, så att han får den sömnen han behöver. Mitt hostande är inte nådigt alltså! Är svullen i halsen bara för att jag hostar så! Men vi får se hur det blir! Sov gott allihopa så ses vi imorgon!:)

Sjukling:(

Usch fy och blä! Idag vaknade jag av feber och allmänt snorig och slemhosta. Inte roligt kan jag lova. Blev att proppa i sig värktabletter och krypa ner i sängen igen. Har inte lämnat sängen än. Får bli en sån dag idag. Det får vara så när man är sjuk! En skön sak med att vara sjuk är att man blir ompysslad:) Alfred gjorde frukost till mig och kom med den till sängen:) Va länge sen jag fick frukost på sängen. Man kanske borde va sjuk oftare:P Skämt åsido. Aldrig roligt att vara sjuk. Var faktiskt nästan precis ett år sen jag va sjuk, så jag har ju klarat mig ett bra tag:) Nu ska jag ligga kvar i sängen och kurera mig, lär bli mycket te drickande idag. Alfred köpte nytt gott te till mig igår:D

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik som Alfred bestämde skulle vara på. Han är ju rolig egentligen, för han har på musik, vilket gör att jag sjunger,som jag alltid gör när det är musik på. Men samtidigt säger han att jag ska va tyst och inte anstränga min hals! FAN, säger jag! Har du på musik så går det bara inte att vara tyst och han vet ju att jag är sån:P Ändå har han på musik:P Ajah, det enda är väl att jag hostar mer och att det låter förjävligt när jag sjunger. I alla fall nu när jag är sjuk;)

Välkomna vettja:)

Äntligen har jag skaffat en blogg. Har haft en förut, men kände för att skaffa mig en helt ny och fräsch, samt att kunna börja om på ny kula:)

Så hejsan! Hanna heter jag, är 20 år (fyller 21 om någon månad) och bor i Karlstad. Här studerar jag med min sambo Alfred! Vi har bott i Karlstad i ett år och stormtrivs!:)

Följ med mig i min vardag när jag delar med mig av smått och gott, från allt mellan roliga brödbak till tråkiga rastlösa stunder! Jag kommer att dela med mig av det som faller mig in, mycket vardag, mycket mig och mycket bilder och recept!

Hej och hå, nu kör vi:D

Välkommen till min nya blogg!

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0