Bilder från Spex overallsittning

Var en rolig kväll med massvis med lekar :)
 
Mycket skratt under kvällen :)
 
Koncentrerad Olivia!
 
Mitt lag vann hela skiten i slutet! Vi hade mest poäng! Wohoo :)
 
 
Matilda och Jasmine :)
 
Koncentrerade herrar!
 
 
 
 
 
Smälla ballonger :)
 
 
Var som sagt en rolig kväll :) Ser fram emot nästa gång det blir fest med Spex :)

Trött

Har försökt plugga in i det sista idag, men nu känns det fullt i hjärnan. Kan inte få in mer nu. Det får gå som det går, jag har gjort allt jag kunnat känns det som. Är fortfarande nervös och kommer säkert få huvudvärk imorgon. Brukar bli så när jag anstränger mig väldigt intensivt. Men peppar peppar ta i trä, som man brukar säga;) Glädjer mig att jag ska på bio imorgon, fira lite att tentan är över. Bara njuta i salongen och äntligen se den sista Twilight filmen. Jag längtar som en tok! Senare i veckan väntar en rolig helg. Robin och Frida kommer hit! Wohoo! Mys, fest och massa annat ska vi göra:) Var allt för länge sen vi sågs, så det ska bli jättekul att få träffa dem!
 
Fin svartvit bild på Gaj♥

Nervös

Dagen innan tentan är här. Är alltid lika nervös. Tvivlar på mig själv och så. Ändå har jag pluggat på bra. Siktar på att få ett G, VG spelar mig ingen roll, då det inte gör så mycket skillnad inför framtiden. Var annat när man gick på gymnasiet. Då var det ju viktigare med högre betyg för att komma in på högskolan och så. Men skulle jag få ett VG skulle jag självklart inte klaga;) Menar bara att jag inte tänker ha det kravet på mig.
 
Blir att plugga och repetera idag. Imorgon skriver jag tentan och sen är det över. Då kanske man kan bli människa igen. Känns som det mesta kommit i skymundan bara för att jag måste pluggapluggaplugga hela tiden. Tar kraft så in i bomben. Det är något speciellt med salstentor. Finns nog ingenting jag blir så nervös över som det när det gäller Universitetet. Allt annat känns lätt som en plätt i jämförelse. Nepp, nu gäller det att tänka positivt! Bara bombardera mig med sånna tankar! Negativa hjälper inte över huvud taget!
 

Yeey!

Wooohoo! Fick reda på att min inlämning om Essän var godkänd, bara ett arbete till som jag måste få reda på hur det gick med. Får hämta ut den imorgon eller på onsdag. Det står att jag är godkänd på hela kursen redan, då måste den väl vara godkänd eller? Aja! Får jag komplettering gör väl det ingenting, det fixar man snabbt och lätt. Men nu blev jag allt nyfiken! Får hålla mig tills jag hämtar den. Vill ju inte att polisen griper mig för att jag bryter mig in på skolan bara för att se ett resultat på ett arbete, hehe ;) Nu får vi allt hoppas att tentan går bra på onsdag också! Har pluggat som en tok det senaste nu. Vill ha den gjord så jag kan ta det lugnt sen.
 
Fick reda på idag också att jag kom med i en Buzzador kampanj om Dove. Kommer få hem lotion från Dove och sen lämna ut prover! Första gången jag är med i en kampanj via Buzzador, så det är kul! Vill du också gå med i det och ha chans om att vara med i kampanjer, så är det bara att besöka deras hemsida och skriva in dig där :) Ser fram emot att få hem dem nu! :)
 
Det har snöat idag för första gången för säsongen (som jag har sett)!! Glädjeskuttade runt i lägenheten förut! Nu är min nästa önskan att snön lägger sig och inte smälter bort! Vill kunna göra snöänglar!!
 
 

Träna/handla

Körde så det rykte på gymmet. Jisses vad jag var igång! 35minuter non stop på crosstrainer. I hög fart också. Inte konstigt att jag är trött nu! Efter gymmet åkte vi och handlade också. Blev lite sent så tyvärr hann jag inte gå och strosa runt och titta på allt möjligt, men det får bli nästa gång. Blev mat, julpapper och någon julklapp jag hittade i förbifarten. Får nog bli att slå in lite julklappar imorgon som jag har liggandes. Frågan är bara vart jag ska ha alla?! Kommer inte ihåg vart jag haft dem liggades andra år. Kommer ju ha gäster och fester och så här innan jul, så framme kan de ju inte vara. Hm, får klura på det!
 
 
Älsklingen i nya jackan :)

Pluggpluggplugg!

Pluggat största delen av dagen. Aldrig tar det slut ;) Snart blir det träning och sen storhandla. Var ett tag sen vi handlade. Haft så mycket i skolan och så nu så har inte orkat det. Blivit massa småhandlingar istället. Det gillas inte! Har inte riktigt koll på vad som finns hemma och inte då. Men nu är vi snart på banan igen med storhandlingar och listor och allt vad det är :) Ska bli skönt! Sen senare får det nog bli någon film eller något, är sugen på det känner jag!
 
 
Den här har vi hemma. Alfreds gamla som han har haft i evigheter, mer än så länge vi varit tillsammans. Bra att ta fram om man vill träna hemma någon dag. Tar grymt mycket på armar och hjälper att stärka handleder och så! :)

Grå söndag

Nu är det äntligen bestämt! Jag och Viktoria ska gå på sista Twilight filmen i veckan!:) Är grymt glad över det :)! Blir en bra grej att se fram emot mitt i all tentaplugg!
 
Blir så ledsen när jag "ser" hur vissa beter sig. Det är så synligt, men de verkar tro att det är ingen som gör det. Ni får hålla på bäst ni vill, visst ni gör mig ledsen och så, men det är förbi nu. Orkar inte lägga mer energi på det. Ni har tagit alldeles för mycket. Nu är det er jag glömmer.  Jag är glad för de personerna i mitt liv som verkligen betyder något. En dag kanske vi umgås igen, men då hoppas jag ni är mognare. Just nu är ni inte värda mig över huvudtaget.

Till något roligt istället: Pratade med Ellen och Annie i skype förut. Var jättekul:) Blir så glad över mina småsyrror! Min yngsta syster frågade mig om jag tror på tomten;) Deklart jag gör svarade jag! Gör inte du frågade jag tillbaka, NEJ sa hon då. Liten börjar bli stor tror jag;) Gullig konversation var det i alla fall! Ska bli så kul att mysa med dem på julafton!:) En del av dagen:)
Annie:) Sötare person med fräknar får man leta efter :)!
 
 
Fina Ellen:) Saknar hennes busiga sätt att vara! Längtar massvis efter mina härliga syskon:)
 
 

Twilight

Herrejösses! Detta trodde jag nog inte. Men jag är helt besatt i Twilight. Har sett till film fyra. Nu bara MÅSTE jag se femte på bio! Och det väldigt snart! Kan inte vänta känns det som! Den första filmen tyckte jag var sådär och minns att jag tänkte: Jaha, var det inte mer än så?! Men film efter film har ändrat på de tankarna helt. Tycker de blir bättre och bättre för varje gång. Helt otroligt verkligen! Synd att min kära vägrar se dem. Tror allt att han hade tyckt om dem. Inte lika mycket som jag, men han hade nog tagit död på sina förutfattade meningar i alla fall!;) Vet att jag inte är ensam här i världen om att känna sig besatt! Har bestämt mig nu för att läsa böckerna! Kan tänka mig, som det alltid brukar vara, att de är bättre än filmerna! Så mycket mer detaljer och så. Ååååh! Ge mig! Vet vad jag kommer drömma om inatt i alla fall! Bara massa Twilight ^^
 

Segisar

 
 
Lite så här har vi känt oss idag. Sega. Trötta. Myskläder. Ta det i sakta mak. Myyyslördag helt enkelt :)♥

Lördag

Vart försvinner dagarna nu för tiden? Känns som man gör massor men ändå väldigt lite, hur går det ihop?
 
Har spenderat dagen med min älskling, pluggat, varit ute och gått och annat. Nu blir det god mat och även lite gottigottgott efter. Längtar! Magen kurrar! Hoppas det finns något bra på tv sen också! :) Vill bara krypa upp i Alfreds famn och bara ta det lugnt. Pusta ut lite, låta mig själv göra det. Stressen har ju varit lite väl hög den här veckan:/
 

Snack i phånen

Pratade med sis en rätt lång stund förut. Var jättekul ♥:) Pratade mycket om jul och julklappar och så :) Kommer bli en bra jul detta :) Saknar allt med julen! Fasen vad jag tjötar om det, men så är det! Tittade nyss på bilder från förra julen, kändes som igår. Nu taggar vi för ännu en bra jul! Nästa vecka blir det att gå på stan med både Alfred och Viktoria :) Looking forward to that! :) Julklappsletande it is!

Cold friday

Har varit riktigt trött idag. Känns som hela veckan varit en enda stor dimma. När ska dimman lätta tro?
 
Pluggat och stått i och sen slutade jag dagen med att äta gott med Viktoria på Napoli och sen gick vi på teater! Evigt ung blev det. Alltid kul att gå på teater! Det var ett tag sen sist. Extra kul att gå här i Karlstad, eftersom jag aldrig varit på teater här förut. Var inte så bra som jag trodde det skulle vara, så liten besvikelse blev det, men alltid bättre än inget! Nu vill jag snart gå på teater igen:)
 

Filmkväll med vänner!

Mikael och Oskar var här förut. Vi bjöd på Lasange och sallad :) Efter blev det film. Vi såg Ted :) Faast, den var inte alls så bra som jag hade tänkt mig. Men ändå kul att ha sett den. Alltid trevligt att umgås med vänner! Lite avbrott från allt plugg också. För övrigt är jag avis på alla som är och tittar på SHM idag. Jag hade också velat!!!!! Fan att vi inte köpte biljetter!:/
 
Me and my love♥
 
Oskar, Mikael och Gaj vid Alstern. Bilden är från Mars i år! Pöjkarna har shorts trots att det är is ute fortfarande.

Rainy thursday

Ännu en dag med plugg. Fast först begav jag mig till skolan för att ha PPU-Personlig professionell utveckling. Alltid lika intressant och roligt på de timmarna :) Skönt att ha något som inte har bara med tentan att göra! Efter skolan köpte jag och Alfred med oss lunch från Claessons andra vid universitetet! Supergott och billigt dessutom! Blir garanterat det fler gånger! Men nästa gång tror jag vi ska satsa på att äta där istället. Var hur fint som helst där inne. Nya ägare, ny kedja och total renoverat!
 
Pratade med mormor idag också. Var jätteroligt, älskar min älskade mummu:) Har inte pratat med henne på några dagar, så det har verkligen känts tomt. Så det var skönt att få byta några ord. Hon var allt snackesugen! Får prata med henne om någon dag igen. Saknar alla i Skövde massor nu, även fast det var nyss vi var där. Inte långt kvar till jul nu! snälla kan inte tiden gå liiite fortare!!:)
 
Köpte en vit amaryllis av Annie när vi träffades sist. Till förmån för deras klassresa! Vad gör man inte som storsyrra?;)

Bilder från Simons överraskningsfest :)

Massvis med roliga lekar hade vi :)
 
 
 
 
 
 
Den godaste cidern man kan dricka, dricker jag på bilden! Somersby med smak av ingefära! Massa mumma:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var en jätterolig kväll verkligen! Otroligt lyckad:)
 
Det bjöds på bål under kvällen! Både med och utan alkohol! Jättegod:)
 
Även tårta bjöds det på! Jättesmarrig marrängtårta:)
 
 

Drömmer sig bort en smula

Jao, här var det näsan i böckerna igen. Suttit stora delar av dagen, med micropauser här och där för att inte bli helt knas i huvudet. Diskuterar olika paragrafer och allt vad det är med Alfred. Han säger att "du kan ju", "det kommer gå bra", men vad fasen vet jag. Hoppas på det i alla fall! Jag tänker inte ge upp, jag gör mitt bästa :)
 
Mitt i allt plugg drömmer jag mig vidare och tänker på julen. Kan ingen ge mig all god julmat nu? Vad ska jag köpa till vem? Åå, vill sätta upp julsaker. Jaa, den där julkänslan börjar allt krypa sig på. Igår kom älsklingen hem med en julstjärna också! Så lite börjar det allt kännas :) Vill ha jul nuuuu!
 
Tycker orkidéer är så otroligt fina! Här är mammas♥

Plugga/träna

Läste ut en av böckerna till tentan idag i alla fall. Meeeen har ju en del till, så det blir nya tag imorn. Först föreläsning. Har varit skönt att bara vara hemma och plugga idag. Inte flänga iväg till skolan och så.
 
Var och tränade nyss med Alfred också. Andra gången av tre den här veckan som vi tränar lite senare på kvällen. Gymmet stänger 22, så vi var där till det stängde. Gött när man kan anpassa efter hur man känner själv om man vill på morgonen eller kvällen. Jag och min kära är ju rätt mycket mer kvälls än morgonmänniskor, så det har varit skönt att träna på kvällen. Vi har kommit igång nu igen på riktigt, alltid kul! Våra nedrans förkylningar ställde ju till det ett tag, men nu är vi på banan igen i alla fall! :) Så nästa gång blir på torsdag om inget oförutsett händer.
 
Skönt att bara vara lite efter en dag med plugg och annat. Efter att jag skrivit den där jäkla tentan, ska jag dö en smula. Bara vara, inte göra nått alls i fleeera dagar. Nä det kanske var och ta i, men ändå tyyyp;)
 

Mörk tisdag

Mörkt som attan är det ute nu. Kan det inte börja snöa snart så det slipper vara så här mörkt! 20:e november och ingen snö, var är detta? Annat var det för två år sen här i Karlstad när det var snöstorm och en sjuhelsickes massa snö.
 
 
Har pluggat idag. Har tenta nästa vecka. Jag SKA tänka positivt. Igår kände jag att jag ville bli skjuten men idag känns det lite bättre! Tur jag har Alfred och Frida som peppar mig. Uppskattar mycket att prata med dem! Snart blir det åter näsan i böckerna, men först ska jag äta. Magen kurrar!
 
Ibland vill jag byta liv med Gaj. Njuta av livet till fullo och sova stora delar av dagarna;)

Bilder från Halloween

Hade Halloweenfest hos oss för ett tag sen. Här kommer bilderna:) Bättre sent än aldrig;)
 
Fester när alla klär ut sig är nog roligast! Så mycket skratt det blir;)
 
Min älskling ser inte så pigg ut inte.
 
 
 
 
Alla klädde verkligen ut sig också, det var det som var hur kul som helst tycker jag :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Olivia fyllde år dagen till ära:)
 
Underbara tjejor:)
 
 
 
 Var i alla fall en jätterolig Halloween:) Ser fram i mot nästa år:) Nu är det istället julen som närmar sig med stormsteg! :)

Paket

 
 
Har en del julklappar att slå in, kom jag just på, haha! Att pyssla och sånt kommer jag ofta på att fixa och trixa med sent på kvällen. Samma sak idag. Varför det liksom? Kreativiteten hos mig väcks verkligen till liv då;) Tycker det är kul att göra varje paket unikt. Ena blir aldrig den andra lik. Paketet på bilderna gjorde jag till en klasskompis i somras. Pyssel och så är verkligen minn grej. Gillar att skapa. Jag gillar att göra massor; pyssla, sjunga, baka, laga mat, läsa, ja allt möjligt. Vore allra bäst ju om man kunde kombinera alla sina intressen med sitt arbete, så man alltid kunde få göra det man tycker är kul! Det är nog drömmen:)

Lugn kväll

 
Har varit en väldigt lugn kväll. Och dag också för den delen. Tittade på andra twilight filmen. Känns bra att jag sett två av dom nu i alla fall;) Kände mig lite efter när jag inte hade sett någon, men nu är jag påväg;) Tyckte den andra filmen var grymt mycket bättre än den första. Får hoppas att det bara blir bättre och bättre :)
 
Vart är snön förresten? Börjar bli lite otålig nu. Det snöade när vi hade åkt till Skövde, men nu minsann snöar det inget alls. Varför då för? Ge mig snö bums! Vill ha massa snö, vill kunna åka pulka och skridskor och kunna göra snöänglar! Ge mig snö tills min födelsedag, det är det enda jag önskar mig, tack på förhand;)

Mys och middag med fina vänner

 
Igår kväll åkte vi hem till Jasmine och Simon för middag och mys! Blev mycket prat! God middag åt vi och hade det jättetrevligt. Måste verkligen göras om. Nästa gång får vi vara hos mig och Alfred :) Det blev en sen kväll, men det var det värt! Sånna stunder med vänner är guld värda! På lördag ska vi umgås med dom igen. Då åker vi alla till Göteborg. De ska köpa en jättesöt och fin Bengalkatt därifrån. Lou ska deras katt heta:) Ser fram emot det väldigt mycket!

Sunny thursday

Drömde värsta mardrömmen inatt. Att jag miste min Alfred:( Att han lämnade mig för min syster. Världens konstigaste dröm, men usch så verkligt och hemskt det var. Sätter pengar på att jag drömde konstigt för att jag var så stressad igår. Men idag känns det bättre på den fronten i alla fall. Inget stressad alls.
 
Var i skolan och hade föreläsning i förmiddags. Efteråt köpte jag alla böcker till min nya kurs. Blev bara en si sådär 1700kr. Och då är alla begagnade! Jahapp.. Är man student så är man. Får garanterat sälja en del böcker sen så man blir lite rikare. Annars slutar det med ett stort bibliotek här hemma;)
 
Otroligt fint väder det varit idag:) Synd bara att solen går ner så tidigt:(
 
 
 

Grey wednesday

Stress hit och dit. Aldrig försvinner den. Eller jo, men när man är stressad, känns det som att den funnits där i evigheter. Hela min kropp strejkar när jag stressar. Ont i magen, kan inte tänka klart, ingenting. Alfred fick precis säga till mig att bara ta det lugnt och vila en stund. Ibland kommer jag inte ens ihåg vad det var jag stressade för från första början. Knas det där. Har lyssnat på både honom och mig själv och tänkte ta allt i sakta mak nu idag. Göra mig iordning lite inför kvällen. Jag och Alfred ska till Jasmine och Simon för att laga mat ihop och ha det mysigt:) Ska bli kul! Oskar ska komma hit innan en sväng och låna våran skrivare också. Annars händer det inte så mycket. Ta en kopp te kanske.
 
Blev inget pysslande igår. Kollade på två avsnitt av Allt för Sverige istället. Jättebra program tycker jag. Tycker släktforskning är så intressant! :) Skulle själv vilja göra det i framtiden! Eftersom det inte blev något pyssel igår, tänkte jag allt att det får bli att börja idag och kanske slutföra imorgon:) Julkort it is:)
 
 
 
 

Pyssel

Har nog inte visat bilder från när jag gjorde en scrapbook med massa bilder och pyssel i till min syster i somras. Hon fyllde 18, så då gjorde jag en personlig lite bok till henne som hon gillade massvis:) Tänkte sätta mig och pyssla lite sen:) Ville det redan igår, men kände att jag inte hade någon tid till det. Blir nog en del julkort och så:)
 
Jag började med att köpa en scrapbook på Akademibokhandeln. Sånna finns på många ställen, men fastnade för den här som är lite mindre och hade fint tryck på framsidan:)
 
 
Det tar tid att göra och man måste lägga ner mycket energi på den, men är garanterat uppskattad av den som får den! :)
 
Man kan använda mycket man har hemma, gäller att vara kreativ. Man kommer långt med att se sig om och rota i lådor efter användbara saker!
 
Har fått liknande sånna här av kompisar och även gett till andra. Tycker nästan det är den absolut bästa presenten man kan få!
 
 
Älskade Molly♥
 
True words!
 
 
Tycker boken ska dels spegla den man gör den till men också sig själv. Man ska kunna se att det är jag som gjort den! :)
 
Linn:)
 
 
 
 
 
:)
 
 
 
 
Det är väldigt många sidor i en sån bok och jag satt nog nästan tre dagar och knåpade med den.
 
 
 
 
 
So true!
 
 
 
 
 
 
 
 
Är väldigt nöjd över scrapbooken! Vet att hon är det också. Känns bra att ha tagit bilder på alla sidorna jag gjort, så man kommer ihåg :) Blev väldigt många bilder i det här inlägget, men kan säga att det var massor jag inte ville visa, som var mer personliga! Men jobb är vad som krävs och ett hjärta att vilja göra det! ;)
 
 

Photos:)

Träffade den här busiga sötnosen igen! Speciellt Gaj var glad att träffa honom! De har blivit så bra vänner och leker hela tiden för fullt! Nu är han inte längre  lika liten som på bilden, har allt växt till sig lite.
 
Promenader blir det alltid en del när man är i Skövde, de flesta vi brukar träffa har hundar!
 
Saknar alla redan! Tänk att man kan göra det så fort! Självklart är det skönt att vara hemma i sitt egna hem också med rutiner och allt, men hade allt varit skönt att bo närmare.
 
Pappa fick såklart paket på farsdag. Nöjd blev han :) Denna fick han i födelsedagspresent:)
 
Fina Annie :) Ska fira jul halva dagen med pappa, systrarna och övrig släkt på den sidan:) Andra halvan blir med Alfreds familj och släkt:)
 
Var och tittade på när Ellen spelade klassinnebandy! De vann 4 av 4 matcher! Duktigt av dom! Så små och söta de var:) Var jätteroligt att få va med och titta på :)
 
Pappsen:)
 
Jag och min älskade, fina, underbara, söta Alfred♥
 
Fick några presenter och julklappar köpta i Skövde också :) Var inget planerat, men snubblar man över en del saker, då är det bara att slå till;)
 
Hittade en del presenter till den här tjejen:) Men har någon grej kvar att hitta:) Bilden är från när vi stannade i Danmark och fikade i somras:)
 
Gaj trivdes som fisken i vattnet i Skövde. Massa lek och uppmärksamhet från alla håll. Men bra med blandning också. Nu får han ta igen sig hemma lite efter alla intryck;)
 
Fick mysa mycket som jag ville med den här godingen också:) Saknat honom massor!
 
Grattis än en gång till mamsen som fick reda på att hon fick arbete igår:) Superkul verkligen:)
 
Fick träffa Linn och Frida också :) Även Linns kille:) Alltid kul att umgås med sina nära och kära:)
 
 
Mamma, Frida och Fanny♥
 
 
 
 

Underbar höstdag!

Är så gott som frisk nu också:) Bara hosta kvar och sen att jag känner mig hängig, men inget mer! Var ju väldigt långdraget det som jag hade, men man blir så lättad när det försvinner, för det är faktiskt inget kul med att vara sjuk och dålig. Nu känns det som att energin är tillbaka igen:) Däremot tror jag att jag får vänta någon dag till med att träna. Den där hostan ställer till det. Bara när jag cyklade till skolan fick jag hostattack:/ Men det bara kryper i benen på mig. Vill till gymmet NU! Får bli promenader än så länge! Är ju så härligt med promenader nu också:) Idag har frosten legat kvar länge på marken! Kallt har det varit också. Mössa, vantar, halsduk och tjockjacka! Hela köret pälsade jag på mig! Det var tur det! För när vi skulle på studiebesök på Klarälvsgården idag, så var det ännu kallare där! Burr! Men tycker det ändå är så härligt med det kalla nu! Låt vintern komma:)
 
Studiebesöket idag var hur bra som helst! Man blev så otroligt inspirerad! Nu kan jag tänka mig att jobba inom den slutna ungdomsvården också! Peppad till tusen blev man! Även om det ofta är trökigt att plugga, så fick man en morot idag! Att en dag kunna jobba där, eller på något annat ställe som ger så mycket! Erfarenheter och allt vad det är! Jag vill börja jobba nu, få testa på olika arbeten. Det är det jag gillar med Socionomyrket, att man kan förflytta sig till oändligt många olika arbeten. Du behöver inte vara fast inom ett område hela tiden.
 
Bild från Skövde! Så här nära ligger Segerstorp Volvo (där min mormor och morfar bor).
Bara ett stenkast bort!
 
 
 
 

Summering

Har varit full rulle som allt som oftast nu för tiden. Fattar fortfarande inte att det är November. Hänger inte med. Haha! Var i Skövde från ons-sön förra veckan! Hann göra massor, men ändå inte allt jag ville. Hade exempelvis velat va med vänner, men tyvärr går familjen före när man åker ner mot Skövde. Är så sällan man träffas så då prioriterar jag dom. Är ju dom jag är närmst också. Känns som att vänner kan komma upp oftare till oss, eller att man separat bestämmer med dom om man ska träffas och så. Precis som vi gjort med Robin och Frida nu :) Sen i jul hoppas jag på att träffa fler i Skövde! Då kommer jag ha tid för mer än bara fläng;)
 
Har varit kul att träffa all släkt i Skövde:) Eller inte alla, men många:) Både på Alfreds och min sida:) Blev Gåsamiddag, glöggmys, tacokväll, kika på stan, luncha på Glädje, följde med mormor när hon klippte sig och allt möjligt! Hände tyvärr en tråkig grej också. Mormors hund åt råttgift, så det var bara raka vägen till veterinären! Men nu är hon bra, så det är ju tur det! Men oj så det kan gå!
 
Mamma fick reda på att hon fick ett jobb som hon sökt nu:) Hon var en av tre som blev anställda av hela 140sökanden! Så otroligt stolt över henne! Har önskat att detta skulle ske! Är så glad! Ett jobb betyder så mycket! Kommer gå galant för henne detta !:)
 
För en stund var hon nära döden, men som tur var behövde det inte ske. Ibland vänds allt på ända snabbare än ögat kan blinka. Vi ska verkligen vara tacksamma för den stund man har med varandra. Man vet aldrig vad som händer imorgon!♥

Mitt hår.

Min nya frisyr har jag mer och mer vant mig vid. Känns bra det, så man inte går och grubblar på det i evigheter. Jag har genom åren haft väldigt olika frisyrer. Någon gång vore det roligt att samla massvis med bilder och ställa brevid varandra, så man verkligen ser hur olika det har varit. Olika färger, frisyrer och längder osv. Nu under några år så har jag haft min egna hårfärg, endast inslag med ljusare slingor, men inte så mycket skillnad. Trivs med att inte behöva färga håret ständigt. Kommer ihåg hur omständigt det var, var eviga månad behöva färga. Är ju mest naturligt också med sin egna hårfärg. Min egna hårfärg brukar jag kalla guldblond, skimrar lite i guld när ljuset faller på. Innan jag klippte mig hade jag väldigt långt hår. Längsta på väldigt länge. Men till slut blev det så slitet och jag kände för något helt nytt, så nu fick det bli att byta helt. Så klippte av säkert 15-20cm. Frisören sa att det låg en hel peruk på golvet, haha! Vad skönt det är från att gå från att känna att man vill raka av sig håret, för att det är så slitet, till att klippa sig och känna att det är så fräscht! Jag har väldigt bra hårkvalité och kan vänta otroligt länge innan jag klipper mig, men såklart tar ju det slut och jag verkligen nästan desperat måste klippa mig. Men när jag säger att jag har slitet hår så fnyser andra och säger att det inte är sant. För det varken känns om man tar på det och eller ser det med synen. Även om det är pirrigt att klippa sig och speciellt ny frisyr, så är det ju faktiskt bara hår. Visst kanske man blir ledsen om det blir förjävligt resultat. Men jag känner mig nöjd med mitt hår i alla fall! Nu när jag ser bilder på mitt långa hår så är det ju klart att jag saknar det, men är ändå skönt med kortare hår. Inte fastna med det långa överallt.
 
Långa håret!
 
Korta håret :)
 
 

Tuesday again

Sitter och tittar på första twilight filmen nu. Har ju inte sett någon av dom innan, känner mig lite efter;) Haha! Får se vad jag tycker när jag sett hela. Än så länge är den väl helt okej:) Senare sen blir det nog valvaka så länge jag orkar! Tycker sånt är spännande. Jag kollade sist det var det i USA. Var en upplevelse jag kommer ihåg än idag!
 
För övrigt känns det lite bättre idag, men det är verkligen segdragen skit jag dragit på mig. Tråkigt:( Hoppas att jag är bättre imorgon så vi kan åka mot Skövde :) Annars får det nog bli på torsdag. Dagsformen avgör helt enkelt. Pratade med både mamma, mormor och pappa förut, så nu är det planerat vart vi ska vara när i Skövde:) Längtar efter alla som en tok och det kommer bli så kul! Som sagt måste jag bara bli friskare. Får nog ta det väldigt lugnt ändå när vi är där. Bättre det! Flänga blir det ju, men man kan försöka ta det så lugnt som möjligt ändå.
 
Gaj kommer bli så glad när han får träffa sin vänner igen:) Han blir som en helt annan hund när vi är i Skövde. Så mer levande på något sätt. Mer glad. Här trivs han också, men blir inte lika aktiverad. Så det ska bli kul att han får leka av sig lite med Fanny, Leo, Ville och Marley:)
 
Först ska vi åka till mormor och morfar:)
 
På torsdag blir det att åka till mamma och umgås med henne och syrrorna:)♥
 
Har längtat så efter den här lurven! Gosa in sig i hans otroligt mjuka päls! Få gå promenader med honom!:)
 
På söndag blir det att träffa pappa, Tina och systrarna:) Är ju farsdag så tänkte ge pappa några presenter:)
 
 

Spelkväll med fina vänner

Blev en spelkväll hemma hos oss för inte så länge sen:) Alltid kul att spela olika spel,
dessutom med härliga kompisar :)
 
Det blev en del olika under kvällen. Hade velat spela fler, men tiden räckte tyvärr inte till.
Hoppas på att det blir fler gånger :)
 
Här ser alla allvarliga ut och så, men det var helt tvärtom under kvällen. Mycket skratt!:)
 
Här är de flesta spelen som jag och Alfred har. Hoppas på att utöka den samligen så småningom. Tycker det är grymt kul att spela spel. Något av det bästa jag vet. Några av de som kom på spelkvällen hade med sig andra roliga spel också :D
 
Koncentrerade till max;)
 
In action!
 
 
Finisar:)
 
Helena:)
 
BICEPS ;)
 
 
 
 
:D
 
 

LOVE

Det allra bästa jag vet är ju min älskade Alfred, såklart:) ♥ Vet ni säkert vid det här laget:) Älskar att fira våra årsdagar och även halvårsdagar. Nästa gång firar vi 8år tillsammans:) Längtar som en tok dit! Älskar även att få spendera så mycket tid som möjligt med min älskling. Ser upp till honom så otroligt mycket! Förutom min egen lycka tycker jag om när det går bra för andra! Speciellt med förhållanden och så. Just för att jag känner igen mig så med Alfred och mig:) Idag firar våra fina och härliga vänner Robin och Frida 6 år tillsammans!:) Våra enda vänner som varit tillsammns så länge! Tycker det är jättekul och häftigt! Hoppas det håller för både dom och oss:) Har dessutom bestämt att Robin och Frida ska komma upp till oss om några helger :) Ska bli grymt kul! Länge sen vi sågs! Verkligen något att se fram emot:)
 

sjukis

Sjukling fortfarande:( Kunde inte somna inatt för min hosta var så hemsk. Och var det inte hosta så var jag alldeles för torr i munnen. Kunde inte få igång salivproduktionen i munnen. Försökte med allt. Dricka vatten, te, proviva, äta, bita mig i tungan och allt möjligt. Gick inte helt enkelt! Somnde av utmattning 6.30 imorse. Sen sov jag konstant till 15. Var verkligen behövligt. Så sömn fick jag till slut, men hade migrän när jag vaknade och feber. Så nu den korta tiden jag varit vaken, har jag bra legat i soffan och kikat på tv och datorn. Lär inte hända så mycket mer idag. Kanske plocka iordning lite och göra något att äta. Känner tyvärr däremot inte så mycket smaker. Men lite i alla fall. Blir nog en ostpaj med matig sallad sen. Lätt att göra och sköter sig självt i ugnen. För äta måste jag ju oavsett om jag vill eller inte. + att Alfred såklart behöver mat. Men mest måste jag bara vara. Inte gå utanför dörren. Bara bli frisk. Annars kan vi nog inte åka till Skövde i veckan som det är tänkt. Hoppas innerligt att jag hinner bli frisk.
 
 
Blir mycket pillande på mobilen nu, mer än vanligt, speciellt när man är sjuk och ligger mestadels i soffan eller sängen. Tänkt vad mycket man kan göra med mobilerna nu för tiden. Låter som jag är gammal, haha! Men det är fascinerande faktiskt. När jag var liten kunde man ju bara smsa och ringa och spela snake. Nu kan man läsa tidningar, ta kort, spela spel och allt möjligt! Tänk hur det ser ut om tio år. Nästan så man inte vågar tänka på det.

Bilder från Simons Överraskningsfest :)

Vi var många hemma hos oss den kvällen! Över 20 stycken:)
 
 
 
Vi lekte lekar, hur roligt som helst! Henrik vann en av lekarna :)
 
En del nya ansikten var det som kom, alltid kul att träffa nya människor!
 
Johanna och Moa :)
 
Vi hade bål med massa goda bär och frukter i som vi bjöd på:)
 
 
 
 
 
 
Leken - Vem rullar tungan bäst?
 
 
 
 
 
 
En väldigt lyckad kväll var det :)
 Stressigt och nervöst med alla förberedelser innan, men det var det verkligen värt! :)
 
 
 
 
 

Sunday

Härlig söndag idag med bara att vila och ta det lugnt. Haft massvis planerat de senaste dagarna, så det är skönt att bara vara. Dessutom är det 5e dagen jag är förkyld, så vila är det jag behöver mest just nu. Mornarna är värst. Rinner i ögon och näsa, feber och har hostan from hell. Inte kul alls:/ Inte gjort det bättre med allt fläng och så de senaste dagarna, men det har inte gått att avboka, så har gjort det bästa av det. Hade inte velat missa något av det, så det var det verkligen värt. I fredags anordnade vi en överraskningsfest hemma hos mig och Alfred. Våran kompis Simon fyllde 25. Allt var jättebra! Bakade stor god tårta, han fick jättebra present, vi gjorde bål och bjöd på och dekorerade med massvis av ballonger och serpentiner. Vi var över 20personer. Han trodde vi bara skulle vara 4 stycken som skulle umgås, så han blev verkligen chockad när alla ropade grattis och började sjunga för honom. Aaah jisses vilket minne! Underbart alltså:) Under kvällen blev det att umgås med härliga människor och lekte lekar. Senare på kvällen gick vi en sväng till Bunkern. Blev en sen men grymt rolig kväll:) Kul att det blev så lyckat!
 
På lördagen fick vi börja städa. Det var väl det tråkiga, men det gick rätt fort. På kvällen fick vi ny gäster. Den här kvällen va vi inte lika många. Våran vän Blom och hans flickväm var och hälsade på:) Första gången sen han flyttade från Karlstad. Det var jättekul att ta igen lite och så:) Blev lite fika och spel:)
 
Idag tänkte vi göra god mat och sen ska jag göra sånt jag känt för att göra länge men inte haft tid för. Äskar när man verkligen har tiden till sånt. Tänkte pyssla lite och så :)
 
Mina fina killar♥


Bästa kvällen på länge för mig och min kära :)
Städade, diskade och lagade god mat. Avnjöt den tillsammans med rött vin till. Pestobiffar med tomatsås och pasta blev det. Urgott verkligen :) Vi  kan laga mat vi:)! Efter maten blev det mys framför tv:n med sista avsnittet på "torka aldrig tårar utan handskar". Hur bra miniserie som helst. Tycker alla ska se den. Verkligen tänkvärd. Många känslor som samlas inom en. Efter det blev det lugn fortsatt kväll för oss. Lite chips, lite tv, lite dator. Underbart helt enkelt. Första kvällen på länge som inte involverar massa andra måsten som plugg och så. Lycklig Hanna idag! Kommer sova gott:) Enda tråkiga är fortfarande förkylningen, men det är inga problem en sån här kväll! Som alltid alla kvällar, blir det snart promenad med lillkillen. Hoppas på att det inte regnar bara, mycket mysigare när det inte gör det.
 
 

Torsdag

Idag vaknade jag upp och förkylningen var värre än igår. Toktäppt i näsan, hade nästan ingen röst och sen feber på det :/ Var bara att proppa i sig värktabletter och göra sig iordning för redovisning i skolan. Väl i skolan gick allt bra och rösten kom tillbaka. Tror jag blivit sjuk igen för att jag varit rätt stressad hela tiden nu det senaste. Inget bra alls att vara det! Så fick mig en känga där känns det som! Nu har jag lärt mig och ska försöka varva ner! Eller nee inte försöka, jag SKA det;)

 Lämnade samtidigt in en hemtenta och var på möte efter skolan. Så nu sitter jag välförtjänt här och tänkte bara ta det lugnt lite. Sen blir det att laga mat och städa! Imorgon kommer det folk hit igen, så då behöver det se okej ut här i alla fall ;)
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0