Lauantai



Ibland blir dagarna inte som man riktigt tänkt sig. Det man planerat byts mot andra grejer och vise versa. Idag är jag väldigt glad för att det jag hade planerat inte blev av. Pratade med mamma i 2 1/2 h i telefonen. Var så otroligt skönt att prata med henne, underbart telefonsamtal som jag kommer minnas länge. Det fick mig att må så bra. Så mycket skratt:) Älskar att man kan prata om sånt som känns jobbigt och finnas där för varandra, för att i nästa stund skämta och skratta:) Älskar sånna stunder. Älskar att känna hur hon förstår hur jag fungerar i mitt tänkande. Det får mig att inte känna mig knäpp. Så otroligt skönt att kunna plocka upp telefonen och ringa henne och bara prata om allt och inget. Det trivs jag med. Inget krims krams, bara två människor med allt vad det innebär. Det är det som är charmen tycker jag. Det är det jag trivs så mycket också med när vi ses. Spelar ingen roll hur den andra ser ut eller är, vi umgås med varandra ändå och accepterar det. Man behöver inte göra sig till. Man kan vara som man är och det känns äkta. Älskar att känna att något är äkta ut i fingertopparna. Är otroligt tacksam över att vi pratade så länge idag. Var inget som riktigt var planerat, det bara blev så, men oj vad härligt det var. Önskar alla hade sån relation som vi har. Är ingen typisk mamma /dotter relation, det är så mycket mer:) Vad som än händer i livet så har vi varandra! Jag beundrar henne för allt hon åstadkommit och kämpat för. Har sett henne blomma ut på ett sätt som känns så härligt. Blir så glad i hjärtat. Min högsta önskan har alltid varit att hon kommer få ha det bra i resten av sitt liv, utan kanter av tråkigheter, bara massa kärlek och lycka, för det är hon så mycket värd! Du betyder så otroligt mycket för mig!:) Är stolt över att just du är min mamma! Vi må ha våra duster när det känns jobbigt, men stunder som idag bevisar på att vi har stark relation ändå, vilket jag värdesätter mycket. Älskar dig bästa mamma!♥


Mamma och Leo♥♥

20/1-12

Igår var en speciell dag, lite konstig sådär. Pratar inte om någon annan nu, utan mig själv. Vissa dagar kan man bara inte förstå varför man tänker eller mår som man gör. Hur något kan bara vända till motsatsen. Försökte plugga igår, men det gick inte alls lika bra som dagarna innan. Fick till slut ge upp, det ville sig bara inte. Ingen idé att plåga sig då inte. Hade något som bara "hängde" över mig kändes det som. Eftersom Alfred var i skolan också, kändes det väldigt ensam. Har så svårt att komma ur nereperioderna jag har. Därför är det bra att jag har Alfred som ALLTID ser hur jag mår och vad jag tänker. Så när han slutade skolan gick jag och mötte honom med Gaj. Både jag och Gaj blir lika glada när vi ser Alfred, hjärtat dunkar sådär lite extra♥ Släppte Gaj några meter ifrån Alfred och det är så härligt att se honom springa så fort han bara kan till honom:) Trivs med oss tre här hemma, funkar perfekt:) Var så härligt att gå hem och prata om allt och inget. Det är det jag älskar med mig och Alfred. För oss spelar det ingen roll vad vi gör, bara vi har varandra. Ni vet sådär man brukar säga om ett foto, att det säger mer än tusen ord? Så känns det som att en blick eller gest för oss gör. Att bara genom att kolla på varandra, veta precis hur den andra tänker eller mår, det är härligt:)

När Alfred kom hem tyckte jag det mesta släppte, kan inte bara trycka på en knapp och att allt sånt stängs av, men genom att prata om det, förebygga att inte må sämre. Var lite stressigt eftersom Alfred var i skolan till 16 och sen halv sex åka mot stan, men det fixade sig. Vi slängde i oss mackor och packade ner det som behövdes tas med ner. Väl vid bussen träffade vi Oskar och Jenny:) Med dem gick vi och handlade på Ica Haga och sen gick vi till Viktoria och lagade mat, tacos:) Var jättetrevligt:) Gillar sånt:) Efter någon timma gick vi till stan för att möta Caroline som tagit sin examen samma dag:) Vi gick till Harrys och köpte lite och dricka och bara satt och pratade:) Var första gången jag varit på Harrys överhuvudtaget, så det var kul att testa något nytt:) Caroline fick en examenpresent av oss, en fotobok:) Jag och Viktoria som gjorde den, blev faktiskt väldigt glatt överraskade att den blev så fin, faktiskt bättre än vad vi trodde:) Extra kul att se att hon gillade den så mycket också:) Jag har själv fått sånna presenter och tycker det är så himla roligt, sånt man verkligen vill spara:) Ett tips till er som inte vet vad ni ska ge för present, passar till massor, bröllop, student, examen, födelsedag, you name it;)

Köpte den godaste drinken jag någonsin druckit någon gång!! En Hallon margarita:) Den var verkligen värd pengarna:) Otroligt fin, god och underbar:) När man hade druckit färdigt den var man till och med mätt. Gillar den härliga smaken av hallon skarpt:) Kändes nästan som en smoothie med alkohol i, haha;) Tyckte det var hur trevligt som helst att bara sitta och snacka så och ta någon drink eller så:) Däremot var inte borden alls ultimata, dels hatar jag höga stolar, då jag är så kort. Har svårt att komma upp på stolen och sen även vart jag ska ha benen. Tyckte inte heller att det gick och prata så mycket med alla, då jag satt på utkanten. Hade varit lättare om man satt vid ett lägre bord tror jag. Men det hoppas vi blir bättre nästa gång:)

Väl hemma på natten gick vi efter ett tag ut på nattpromenad med Gaj. Var -10°, så jag tog till och med på mig mina termobyxor för att inte frysa. Gjorde susen:) Hoppas det inte är så kallt nästa vecka på nollningen, lär ju förfrysa mig.


Så fin♥

Perjantai

Vaknade tidigt idag!Blev inte så mycket sömn då vi gick och la oss sent som vanligt^^

Frida ringde och väckte mig imorse innan 8. Jag var inställd på att hon skulle ringa, så jag flög upp när telefonen väl ringde. Skönt att prata med henne innan hon åker utanför Sverige. Synd bara att jag inte hann prata med Linn, skrev i alla fall sms till varandra innan. Linn och Frida ska med deras pappa åka till Thailand och vara där på semester i två veckor! :) Tycker det är så roligt för dem, då dem aldrig varit så lång borta förut. Längsta dem varit har väl varit Danmark, så tycker dem är väl värda detta:) Kan erkänna dock att jag är lite avis!:) Men så är det! Har beordrat dem att fota så mycket dem bara kan! Jag vill kunna se så mycket foton, så jag själv känner att jag är där:) Vore kul att sen kunna få några bilder också som jag kan skicka efter och rama in sen, de biderna jag har på dem här hemma är ju ett antal år gamla, så skulle vilja förnya!:) Åå, saknar dem rackarnsungarna redan. Dem må vara intensiva och vara störande ett x antal gånger varje månad, men det är väl det som är charmen med dem. Fart och fläkt. Kommer sakna det när man inte kan höras av varje dag som vi annars brukar. Hoppas allt blir jättebra för dem och att detta kommer vara en resa dem alltid kommer att minnas! ♥ Mamma kommer ha två lugna veckor i alla fall utan tonåringar hemma. Bara en söt och go Leo, som även han kan vara trotsig ibland;) Hoppas hon får två härliga veckor också:)

Har sedan jag vaknat medvetet inte lagt mig för att sova igen. Bättre att gå upp och starta dagen med allt vad det är som behövs göras. Har inte gjort allt för mycket än, men en del på vägen i alla fall:) Har vikt den mesta tvätten och lagt in i garderoberna, pratat med mormor, ätit frukost, gett Gaj mat och läst tidning med mera. Snart blir det promenad ute i det härliga kalla vädret. (är -8° ute nu, så kallt har det nog inte varit den här vintern tror jag). Efter det blir det en efterlängtad dusch och sen blir det att plugga för några timmar. Hinner jag ska jag diska också, det behövs verkligen göras, men är så otroligt förbannat tråkigt. Alfred har varit i skolan sen 8.30 och ska vara det till 16 i alla fall. Han ska hjälpa till med servering och diskning för studenterna som tar sin examen idag på sjuksköterskeprogrammet:) Sin vita skjorta hade han med sig, så finklädd ska han till och med vara:)

Senare sen blir det att åka till Viktoria för att äta lite tacos och tjöta med goa vänner:) Ska bli roligt:)






Ännu en dag slut

Äntligen pluggat färdigt för idag. Skönt att slippa det och bara ta det lugnt. Imorn blir det på´t igen. Har skrivit en och en halv sida på uppgiften och har väl minst två sidor kvar att skriva. Siktar på att göra så mycket som möjligt imorgon innan vi ska iväg och sen får jag göra det sista i helgen. Jupp så ser det ut för tillfället.



Idag förutom pluggande har vi hunnit med att tvätta. Eller Alfred skötte springandet upp och ner och fram och tillbaka till tvättstugan, men jag vek och la in allt i garderoberna sen:) Hela 8 maskiner blev det. Jisses! Blir väl så när man inte tvättat på ett tag. gött att inte ha något kvar i alla fall:) Slippa tänka på det:)

Har börjat följa serien "once upon a time", är helt såld på den. Sitter helt fängslad. Bara älskar det! Blandning av saga och nutid, härligt:) Vill att det ska bli nästa torsdag så fort som möjligt, så jag får se nästa del redan nu:) Något som ändå är mäkta störigt med att titta på tv är alla j*vla reklampauser. Va fasen liksom, På 20minuter var det tre stycken!! TRE! Och korta är dem ju inte heller. Som Alfred sa så kanske man skulle betala lite mer och få så att man kan spela in det man vill se på tvn, så riskerar man inte att missa det man vill och sen kan man bara spola över reklamerna. Tror allt det får bli det i framtiden!:)

Nu blir det äta nattmacka och titta på ett Glee avsnitt innan jag ska sova:) Kommer nog bli väckt av att systrarna ringer imorgonbitti innan de sätter sig på flyget till Thailand! (Är så avis!) Så bäst att inte gå och lägga sig allt för sent;)



Sov gott! Imorgon ny dag, nya tag:)

En helt vanlig dag

..Vet jag väl inte om det har varit, har suttit med näsan i massa böcker som jag behöver till min allra sista uppgift i Genusvetenskapen. Har bara läst läst och läst! Läser en bok nu som heter "Tusen svenska kvinnoår". Rätt intressant faktiskt. Har tre böcker till som det ska läsas några kapitel vardera i. Får se om jag hinner skriva någonting idag eller om det bara blir massa läsande. I vilket fall blir det lite nytta i alla fall:)

Snart blir det att göra mat, är megahungrig! Blir en stor god sallad:)



Alfred och jag hjälptes åt att klippa klorna på den här lilla krabaten för någon dag sen. Brukar vara lite problematiskt då han inte alls gillar det, men gick jättebra när Alfred höll honom och jag klippte:) Nu ser dem jättefina ut igen:) Tror vi får göra så varje gång, bäst för oss alla tre:)

Vad tycker ni?

Nästa månad tror jag det blir att klippa mig. Har ju inte klippt mig på väldigt länge, så det är dags oavsett om det bara blir att toppa eller att göra en ny frisyr.


Antingen funderar jag på att bara ta bort det som behövs på topparna, klippa upp håret lite och ta bort lite längd på luggen.


Eller så funderar jag på att klippa en längre bob frisyr. Alltså lite kortare i nacken och längre i fram. Då åker mycket av längden på mitt hår av.


Velar fram och tillbaka hela tiden. Vet att jag passar i båda frisyrerna. Har haft en bob för några år sen. Funderar på att behålla det långa ett tag till och sen klippa kort nästa gång. Vi får väl se hur det blir. Eller så blir jag så arg för att jag inte kan välja så att jag rakar av mig allt hår och blir skallig, haha!

Om ni har någon idé på vad ni tycker så kommentera vettja:)

Very good day:)

Har varit en bra dag:) Tog som vanligt en långpromenad på mer än en timma ute i det härliga vädret! Gäller att passa på medan det är fint. Som tur var gjorde vi det på dagen, när den stora härliga solen sken. Nu är det ju hemsk dimma ute:( Tur att jag inte ska ut med Gaj än på ett tag. Sitter härligt nerkrupen i mitt täcke. Har precis sett på tv4play på avsnittet av The voice som jag missade förra veckan. Väldigt bra var det:) Ser fram emot att följa säsongen med alla duktiga människor:)


Underbart fin bild:)




Har pluggat även idag så är lite närmare att bli färdig med hemtentan, blir nog helt färdig imorgon:) Känns så skönt! Inte det roligaste jag gjort precis, är så otroligt segt då också. MEN fy fan vad jag ska fira när den är inskickad. Dock är det bara en hemtenta efter det kvar, sen kan jag lägga Genusvetenskapen bakom mig (om jag inte får komplettering då, men det gör inget i så fall). Ska bli kul att börja Socionomprogrammet nästa vecka och börja på något nytt:)

Igår var vi och handlade på Bergvik, blev en tur in på Apoteket och sen till ICA Maxi. Hittade sötaste reflexen på apoteket, en liten mumin reflex. Kändes bara såå mig:) Är uppväxt med mumin och alla sagorna och filmerna som finns med dem, på både svenska och finska:) Har även varit i Finland där muminlandet finns:) Så en liten sån fick allt pryda min jacka kände jag:) Fanns med Lilla my också, kanske det får bli nästa gång? Vem vet;)





Vi köpte var sin burk från Apoteket också med kosttillskott, en som hette Kvinna och en Man. Vi brukar ju köra Berocca en gång i halvåret ungefär, så nu tänkte vi testa något nytt:) Så fick bli det:) Spännande och se vad vi tycker om dem:)




Har tänkt baka en kaka nu i evigheter, har nog sagt att jag ska göra den varje dag i en vecka tror jag och aldrig blir det av. Idag åt vi världens pangmiddag med hemmagjorda köttbullar, sås och potatis, så man blev ju gravidmätt alltså! Kände därför inte för en bit kaka på det. Hepp, inte idag heller. Men imorn då jäklar, då SKA jag det;) Eller? Hoppas det i alla fall:) Bröd måste jag baka snart också, var alldeles för länge sen!

Nu blir det att ta kort på nya tradera grejer som ska läggas upp och säljas:)

Bilder från helgen :)



Hittade den här godingen, tittat på den ett tag, nu äntligen blev den min, endast 39kr:)


Fick bli den här också, alltid kul med olika kok/bak böcker tycker jag:) Endast ynka 10kr :)


Den här fick också komma hem till oss:) Otroligt söt:) Kostade bara 10kr :) Alla tre grejerna köptes från ICA Maxi :)


Visste inte vad jag skulle ha den till först, men fick bli att ha alla mina formar till cupcakes, knäck med mera:) Love it :)



Otroligt ful bild, men var bara tvungen att visa hur de söta mini elementen ser ut :) Kan meddela att det är mycket bättre temperatur här hemma nu :) Inte alls lika kallt som förut. Köpta på Rusta:) Vi köpte två stycken för 200kr, egentligen skulle de ha kostat 400kr tillsammans, men dem hade skrivit fel pris i affären, så vi fick dem ändå för 200. Riktigt bra kap:)


Blivit en del härliga promenader i helgen:) Blir fler idag, snön ligger fortfarande kvar på marken, yeey:)


Bild på mig från helgen:) Vad lång hår jag börjat få! Inte konstigt egentligen, har inte klippt mig på år och dar. Har så bra hårkvalitet så mitt hår blir inte slitet nästan någonting.


Bild från i fredags:)


Lovely friends:) ♥


Jenny:)


Oskar:)


Viktoria:)


Rolig kväll var det allt :)


Ibland kan sugrör vara väldigt roliga att hålla på med ^^




Har varit en bra helg :)

Tiden går fort när man har roligt

Eller? Är det så för er? Man brukar ju säga så och kan tycka att det stämmer. Självklart går tiden precis lika långsamt/fort som förut, bara man själv som tror det är så.

Har varit en rätt intensiv dag. Tog sovmorgon idag, dels för att vi såg färdigt Band of Brothers avsnitten på natten där. För f*n vad bra dem är! Däremot var det näst sista avsnittet mer känslosamt än de andra. Fick riktigt ont i hjärtat ett antal gånger där. Tänk att det var så på andra världskriget, mår dåligt bara jag tänker på det. Ens egna problem går ju inte ens att jämföra med hur dem hade det då. Därför känns livet jäkligt bra, precis som man har det. Jag har tak över huvudet, en säng att sova i, mat att äta varje dag, vänner och familj runt om mig, vad mer kan man önska sig egentligen? Det materiella med mera är ju bara ett + på allt det andra!

Efter frukost har det varit full rulle utan vila, duschat och gjort iordning mig, diskat, Mikael och Viktoria var här och fikat, de stannade några timmar, var hur trevligt som helst:) Fick en del saker gjorda också:) Kommer bli perfekt:) Efter det blev det att göra sen middag, har varit så fullt upp så det inte funnits utrymme för det. Efter maten var jag göör trött. Blev bara att kika runt lite på internet, det gamla vanliga, facebook och Tradera mestadels. Svarade på en del mejl, chattade med systrar och vänner med mera.


Viktoria:)

Kollade på två avsnitt på tv4play.se förut. Det handlade om extrema beteenden. En tjej hade ett behov av att äta tvål och tvättmedel varje dag. Mådde riktigt illa när jag såg det. Kan inte förstå det. En annan tjej i 24års åldern sög fortfarande på tummen, helt skumt det också. Men ändå intressant sånt där. Det finns ju bakomliggande orsaker angående varför dem gör så. Hoppas dem får bukt på dem, kanske ersätta beteendena med något bättre alternativ.

fredag och lördag

Det var full rulle för både mig och Alfred igår, så hann inte riktigt sitta ner och skriva inlägg, även att jag ville det. Men så är det ibland. Annars brukar jag vilja hinna med det. Det betyder så mycket för mig. Älskar att skriva av mig lite. Bildas på något sätt ett lugn inom mig.

Igår gick vi upp tidigt, blev inte många timmars sömn då vi var uppe väldigt sent på natten. Vid 10.30 åkte vi hemifrån. Alfred skulle lämna plasma på Klaratappen, så jag följde med och pluggade i väntrummet medan han var där inne. Smidigt och bra:) Efteråt gick vi lite på stan men hittade inget. Fick bli att åka till Rusta istället där vi köpte två mini element. De är så otroligt söta:) Har aldrig sett så små förut. Har det ju så kallt här hemma, så när vi såg att det var otroligt bra och billigt pris på dem, slog vi till utan att fundera en extra gång. Något vi inte ångrar:) Efter detta åkte vi till Bergvik, där gick vi ett tag. Åt på Subway♥, bytte en del till dammsugaren som gått sönder, handlade lite smågrejer inför kvällen. Vi var borta några timmar, nästan 6 timmar tror jag. Tiden går fort när man har roligt;)

På kvällen kom vänner hit, det var kul:) Efter ett tag gick vi till Bunkern. Var massvis med folk där och gudars vad varmt det var. Snackade med en del nytt folk, alltid kul:) Blev ändå en tidig kväll hemma som slutade med Band of brothers, nu har vi bara 3 och 1/2 avsnitt kvar:) Hoppas vi ser färdigt dem idag, eller senast imorgon:)

Idag har vi gått en långis med Gaj, jag och Alfred. Älskar vädret som varit idag:) Älskar den friska luften i lungorna man får:) Bara älskar det:) ♥



Har pratat länge i telefon med både mormor och mamma idag. Något jag värdesätter väldigt mycket:) När man inte träffas så ofta, får man prata i telefon:) Att prata med dem blir aldrig tråkigt och man har oftast alltid något att prata om:) Saknar dem massor!!

Har chattat med syrran i pauserna när jag pluggat. Bytt citat och sådär. Älskar dikter och citat, sånt betyder väldigt mycket för mig. Så alltid kul att få lite nytt:)

Plugget har gått både bra och dåligt idag. Har så satans svårt att börja skriva på ett arbete, men sen när man är igång går det oftast av bara farten. Tur att jag har Alfred att diskutera med också, så blir det lättare:)

Åt godaste köttfärssåsen med spaggeti idag:) Alfred gjorde maten helt själv idag och my god vad gott det var:) Den fick puttra riktigt länge, så den var härligt mustig:) Namnam!!







Nu blir det att plugga lite till, tragiskt så här på lördagskvällen, men skönt när det är gjort. Efter det hoppas jag på band of brothers:)

Så fel det kan bli;)



Alla ser väl att det här är bullar, eller hur? Bad Alfred att ta ur lussebullar och tina som vi kunde mumsa på, vad gör han? Jo han kommer med en tallrik med kanelbullar. Jag bara skrek; Neeeeej, är du knäpp eller? Han kollade på mig och fattade ingenting. När jag sen berättade skrattade vi rätt gott åt det;) Goda var de i alla fall:)

Sant så sant..

ibland kan jag tycka i alla fall..


Är som sagt inte alltid så, men ofta många gånger när man absolut inte vill att det ska bli det. Varför är det så? Lyssnar personen man säger det till bara på det dem själva vill höra? Börjar faktiskt tro det ibland. Hatar att vara ovän med någon. Värsta jag vet och tar onödig energi. Många personer som jag inte längre umgås med, känns det fortfarande inte helt ok med. Många har det bara blivit så med, andra har jag försökt prata med så att båda kan känna att allt känns okej ändå. Ibland med gott resultat och ibland inte alls. Antar att det många gånger bara är att glömma och gå vidare. Något som jag har väldigt svårt för. Jag är en riktig tänkare. Tänker på allt och då menar jag ALLT. Fråga Alfred, han är den som får höra massa tankar och ideér här hemma. Helt sanslöst alltså. Inte konstigt att jag ofta har ont i huvudet eller är trött. Dock finns inte lika mycket energi inom mig i den mån jag tänker. För er som inte är någon tänkare som jag är det säkert svårt att förstå, samtidigt som jag inte förstår mig på andra som inte är det. Jag vet inte hur jag "blev" sån, har snarare alltid varit det. Mamma är nog den enda som verkligen förstår mig, hon anser sig själv vara likadan. Vet inte om det är till en för eller nackdel, ofta både och tror jag. Spelar väl självklart roll vilken situation det är. Så typiskt mig också nu mitt i natten att börja skriva och tänka så mycket.

Idag ringde en tjej mig, såg att det var ett Karlstad nummer så jag svarade. Hon var jättetrevlig och presenterade sig (kommer inte ihåg namnet, var så nervös). Hon var en av faddrarna i nollningen. Fick schema inför det och sådär. Ska verkligen bli hur roligt som helst, så jag har väntat allstå! Men gudars vad jag är nervös. Jag är fasen sjukligt nervös, har alltid varit det och kommer förmodligen alltid vara sån. Alltid inför nya grejer som jag inte har riktigt koll på, blir jag nervös inför. Men sen när jag kommit in i det, blir allt mycket bättre. Jag vet att det inte "dödar mig", att de inte "mobbar mig", vet allt det där som man kanske skulle vara nervös för. Jag är bara rädd ändå och skulle ni fråga mig varför, så vet jag ärligt talat inte. Även om det är mer än en vecka kvar så börjar allt nu. Så jobbigt, förstör så mycket annat! Har försökt att bli bättre på det. Men att skriva och prata om det gör att allt blir lättare, annars bär jag bara allt inom mig och sen spricker jag och alla känslor väller ur mig.

Läste en blogg idag, hon skrev om att alla jämt ska vara så jäkla lika varandra. Alla ska skriva samma på facebook, alla ska ha samma kläder, träna som fan, lyssna på samma musik, resa till samma resmål med mera. Håller med henne. Rätt störande faktiskt. Men är väl så det är, trender som kommer och går och alla följer dem. Eller dem flesta i alla fall. Jag anser själv i alla fall att jag inte är någon som följer trender slaviskt. Har aldrig köpt elller krävt de senaste kläderna, har funnit min egna stil och kört den så länge jag själv trivts med den. Nu när man tänker tillbaka finns det ju massor med sånna där trender som alla följt. Kommer ihåg redan från när man var liten. Intressant det där. Hur en grej kan vara hur poppis som helst för att nästa säsong vara det värsta man kan ha på sig eller inreda sitt hem med. Kanske är så det är. Vi som gjort mycket nytt här hemma kanske kommer spy på det nästa år, vem vet. Även det här med att träna. Nu för tiden ska alla träna så de spyr, vara smala som fan, inte äta något, plåga sig själva helt enkelt. Jag är den jag är och tänker inte låta mig må dåligt över vad någon annan väljer att göra. För så känns det ibland att har du inte den grejen är du inget, eller äter du inte det här är du kass och framför allt tränar du inte är du ful. Hemskt det där. Vart är världen påväg? Jag är den jag är och därmed basta! Gillar du det inte, kan du vända direkt för då har du inget hos mig att hämta. Jag är i alla fall en person som ser människor bortom allt det yttre och hur människors hem ser ut. Fokuserar istället på vad de verkligen är för personer. Är en människa som hjälper vem som helt så ofta jag kan, även om jag fått inse att jag måste ta mig själv många gånger i första rummet också. Sen är det så också att sviker du mig eller liknande har du förbrukat den chansen. Gäller inte alla. Många, speciellt familjen är det väl så med att det inte riktigt finns gränser för sånt. Men med andra är det bara bye bye direkt. Bli inte skrämda nu gott folk, bara jag som skriver av mig mig lite.

Tror det får vara nog för den här gången. Ska ut med Gaj en sväng, en promenad med frisk luft gör ofta susen till det mesta:)

speciell dag

Väldigt speciell dag. I alla fall hälften av dagen. Vände från att vara hur pigg som helst och kunna göra vad fasen som helst, till att motivationen är på noll. Dessutom har jag känt av feber nu ikväll:/ Känner för att bara sova och vakna upp till en dag med nya tag.

Nu vet jag vad jag ska göra för att få mig att tänka på annat och kanske bli lite glad. Just nu är jag trött och lite tjurig. Jag ska måla naglarna :) Ett snyggt nagellack är uppiggande tycker jag:) Japp, så får det bli! See yaa tomorrow;)


Nice med blått, men idag får det bli rött :) Ett nytt lack jag hittills inte testat än. Spännande:)

Kom att tänka på en sak!



Kom att tänka på en sak. Jag och Alfred har ju varit tillsammans i 7år nu, vilket betyder att vi varit tillsammans i exakt 1/3 av våra liv. Sanslöst alltså! Häftigt:) Var bara tvungen att berätta det;)<3

11/1-12

Blev även idag väckt av att älsklingen hade varit duktig och på eget initiativ gjort saker utan min vetskap och låtit mig sova tills han var färdig:) Sötnöt han är<3 Han gick upp tidigt idag för att skriva en tenta i skolan, när han kom hem efter det ställde han sig och bakade scones:) Så när han väckte mig, var det bara att sätta sig till bords och äta:) Ååh underbara människa tänkte jag, nu fick jag ju i stort sett min "hotell" frukost som jag ville ha för ett par dagar sen. Det roliga är att han inte vetat det;) Blev så otroligt glad och gud så gott det var:) Mycket bra start på dagen:)


Underbar frukost:)


Min sötis<3

Blev en långpromenad för oss alla tre idag igen. Idag bjöds det på stor sol också, vilket var skönt:) Tänk vad vädret kan skifta snabbt. Igår var det många minusgrader och snö och idag har det mesta av snön smält bort och så är det varmt. Väldigt jobbigt att veta hur man ska klä sig under perioder när vädret är så. Antingen har man för mycket och varma kläder på sig, eller så är det tvärtom.


Igår visade jag bilder med massa snö från promenaden. Idag var det tvärtom med sol och nästan ingen snö alls.


Alfred är på nollemöte nu och jag sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Måste plugga, men vill vänta med det en liiiten stund. Energin till det kommer säkert senare. Jag är ju en väldigt typiskt nattuggla som gillar att göra saker då och blir ofta kreativ framåt sen eftermiddag, kväll, natt.

Snart läggdags

Har varit ännu en bra dag:) Älskar känslan av att inte känna oro varken för mig eller andra. Härligt<3

Har kollat på två Band of Brothers avsnitt till, så nu har vi sett hälften:) Gissar på att det blir fler imorgon:)

Nu ligger Gaj och myser med mig i sängen. Han är så go och söt, våran lilla kille:) Säger inte mycket, men pratar med ögonen sådär som bara jag och Alfred förstår. älskar de stunder han verkligen tyr sig till någon av oss:) Hoppas på att få ha kvar dig länge till:) Blir snart en nattpromenix med honom för att sen sova, är ju en dag imorgon också:)


:)


Sötnosen:)

10/1-12

Nu har snart hela den här dagen gått. Har både pluggat och varit ute på promenad med Alfred och Gaj. En riktigt lång promenad blev det. Härligt i det fina och kalla vädret:) När jag kom in tände jag ljus överallt. Är både mysigt och blir lite varmare här hemma i alla fall:) Jag och Alfred somnade en stund förut. Var så härligt att somna tätt ihopkrupna med varandra och vila en stund:) Efter vilostunden blev det att plugga. Alfred gjorde maten under tiden:) Blev så glad för när jag satte mig vid bordet hade han skurit ut ett hjärta av en falukorvbit och lagt på min tallrik, sött:) En enkel grej som gjorde mig jätteglad:) Det är ofta de små sakerna som gör att vardagen blir lättare och bättre:) Gillar sånna små gester. Precis som uttrycket jag gillar: It´s the little things that makes life big:)<3


Gaj när vi var ute och gick:)


Fastnar massa snö lite här och var på den lilla krabaten. Han är så söt Gaj:)


Heej mitt vinterland :D


:)




Mina killar<3



Glöm inte att kika in min matblogg lite då och då:) http://butterflychick.blogg.se/hannasgodaste

Kall tisdag

Fy fasen vad kallt vi har det här hemma!! Får nog bli att ringa vaktmästaren i år igen! Vi har runt 19-20 grader, men fasen vad kallt det är. Det drar i alla fönster och är imma längst ner på dem, vilket blir till is nu när det är så kallt. Går man utanför oss ser man också att de flesta grannar har det så också:( Inatt sov jag med full mundering på. Från topp till tå. Var inte föränn på morgonen någon gång som jag var så varm så jag slängde av mig alla kläder. Men då hade det tagit ett tag att få upp värmen. Hepp, blir allt att ringa. Är ju inte meningen att vi ska behöva ha ugnen på varje dag för att få upp värmen i lägenheten. Hoppas det blir någon lösning på det hela! Annars är det allt vi som åker och köper ett oljeelement! Kommer isåfall vara väl investerade pengar! Nog för att vi gillar kyla både jag och Alfred, men inte att man ska frysa ihjäl inne!



Imorse gick Alfred upp tidigt för att skriva tenta i skolan. Jag märkte inte ens att han hade gått. Vaknade av att telefonen ringde vid 10, då svarade Alfred i den andra änden och sa "godmorgon, kommer hem nu, tentan är färdigskriven". VA? Tänkte jag. Måste verkligen sovit som en stock, dessutom jättemysigt inknökad i täcket. Hade det så varmt och gött. Alfred pratade med mig hela vägen hem så att jag inte somnade om igen, har en tendens att göra det annars. Men icke idag. Nu har jag varit vaken mer än en timma och igår gick vi och la oss tidigare också:) Börjar allt bli rätsida på det hela tror jag:)




Nu ska jag äta frukost, är grymt sugen på det:) Får se vad vi har att erbjuda. Är sugen på hotellfrukost, var ett tag sen jag åt det. Ni vet sån där med massvis med olika goda grejer, som man äter hur mycket som helst av och så står man sig stor del av dagen sen;)? Precis en sån vill jag ha. Meeen, det blir det nog inte. Nöjer mig med någon macka och kokt ägg möjligtvis. Har redan ätit en skål med fil och müsli för en stund sen, så blir perfekt med det om en stund.  Ska kicka igång dagen med det, ta en promenad med Alfred och Gaj och sen börja plugga. Så ser en del av dagen ut i alla fall:)


Fartfylld måndag

Till skillnad från söndagen som var så seg, så blev den här dagen bättre i alla fall:)

Igår kollade vi på hela 3 avsnitt av Band of brothers :) Älskar dem avsnitten fortfarande! Blir att se fler imorgon:) Blev  mys med både godis, chips och dricka till det:) Ibland får man slå på stort!;)

Idag lät älsklingen mig sova längre än vad jag egentligen ville sova. Har sovit alldeles för länge nu ett tag, men är väl flänget från när vi var i Skövde och så som håller i sig och som gjort att jag verkligen behövt sova mycket. Sen att vi dessutom fortfarande vänt lite på dygnet hör väl till också;)

Däremot väckte han mig sådär hemskt som jag bad honom väcka mig, för annars vaknar jag inte. Man kan inte komma och pluttinutta med mig och säga, "Hanna gumman, ska du gå upp snart", nee här måste man köra Kalle Anka style (ni vet sådär som han blir väckt på julafton). Så Alfred drog upp persiennerna, drog av täcket och tog bort kudden, vilket blev väldigt kallt. Sen tände han lampan med. Vad resulterade det i? Jo att jag satte mig upp i sängen direkt och studsade sedan upp:) Haha! Ovanligt glad var jag också, även att jag blev väckt på det sättet;) Effektivt var det i alla fall;)

När jag sen gick ut i köket hade älsklingen tagit ner alla julgrejer som jag tjötat över att vi skulle ha gjort för flera dagar sen och även bytt gardinerna som jag sa i förbifarten en gång. Roligt när han lägger märke till sånt:) Ännu roligare när han tar egna initiativ till det:) Inte nog med detta så hade han tvättat från 7-10. Jag har bästa sambon<3 Men det handlar ju såklart om att ge och ta:) Därför tog jag andra passet av dagen, med att vika tvätt, och diska monsterdisken som vi alltid lyckas få osv. :)

Skönt att ha ett förhållande där de inte skulle vara något tänkbart alls att inte dela på sysslor osv. Det är en självklarhet för oss. Har insett att vi har det mycket bättre än många andra par på det sättet. Sen att de går i perioder med vem som diskar mest med mera, gör ju inget, för den andra personen gör ju något annat då istället:)

Idag är första dagen sen vi kom tillbaka till Karlstad från Skövde som jag verkligen känner att vi fått iordning mer här hemma. Är så ernomt skönt! Blir så stressad av när det är för kaotiskt hemma. Kan inte förmå mig att plugga eller göra nästan någonting. Men sen när det är iordning, får man så mycket energi till annat:)

Idag har min fasters man varit här. Han ska sova här inatt. Han läser nämligen till gymnasielärare på distans här i Karlstad, så han är här och gör tentor lite då och då. Så ibland brukar han bo hos oss:) Idag blev det att äta mat och snacka massor, blir ju så när man inte träffats på ett tag. Efter det kollade vi på film, "The town". En rätt bra film, men lång som bara den, det var vi inte riktigt beredda på. Hann nästan somna flera gånger under filmen. Men var kul att se färdigt den:)

Efter filmen blev det promenad ute i den nyfallna snön. Så otroligt härligt:) Som jag och Alfred har väntat på det:) Var bara tvungna att gå en lite längre promenad och bara njuta av det. Man vet ju aldrig i dessa tider, hur länge snön stannar. Hoppas på att snön finns kvar imorgon när jag vaknar:)

Seg söndag

Boring sunday. I alla fall nu. Har läst i tjockaste boken ever. INTE ROLIGT! Okej, jag behöver ju inte läsa alla 600 sidorna, snarare bara 30 sidor, vilket jag redan gjort. Men så sega sidor, var länge sen jag läste alltså. Nu är jag färdig med den boken i alla fall. Får se om det ens går att använda sig något av det till arbetet jag ska skriva. Ååh, hoppas jag klarar detta. Jag bara måste få färdigt det!!

Blev inget godis eller chips igår överhuvudtaget :( Därför ska jag bannimej belöna mig med något av det ikväll. Då ska jag unna mig det och en film. Blev att kika färdigt på alla Sunes jul avsnitt igår i alla fall. Man får så mycket nostalgi känslor när man tittar på dem;) Nu blir det nog att jag och Alfred börjar titta på Band of brothers igen. Alfred har sett alla de 10 avsnitten både en och två omgångar. Jag däremot tror bara att jag sett halva ungefär, vilket var ett antal år sedan. Så de ska vi börja kika på ikväll:) Ska bli kul, kommer ihåg att jag älskade dem avsnitten, så det hoppas vi på att jag gör nu med. Så 10 avsnitt framför mig och 10 timmar totalt. En om dagen kan man ju säkert se, så borde snart vara färdiga. Hoppas jag. Den här gången vill jag allt se alla. Hatar att börja se något som man sen glömmer bort att titta färdigt på. Vid sidan av Band of brothers har jag också Glee jag följer lite då och då. perfekt att se om man är musiksugen eller bara vill bli glad, för det blir man alltid av dem. Har sett 9 avsnitt av 22, så det är en del kvar:)

Hepp nu ska jag göra lite nytta här hemma, städa lite och sen om en stund äta mat:)

hungrig

Har varit en dag utan några som helst krav. Har bara tagit det lugnt. Låtit disken stå, gjort det som fallit oss in helt enkelt. Skönt sånna dagar :)

Gårdagen var jätterolig:) Var inte alls pepp över att åka hemifrån överhuvudtaget egentligen , men när vi väl kom fram och umgicks med alla goa människor hemma hos Carro, vände det helt:) Blev att vi följde med ut på krogen sen också:) Var en kväll jag verkligen behövde! Superroligt verkligen:) Kvällen slutade på BurgerKing där vi åt innan vi tog bussen hem. En kväll jag sent kommer glömma:) Hoppas det blir en liknande snart igen:)

Sitter här och är gööör hungrig. Vaknade sent, så dagen har blivit lite omstuvad när det gäller tiderna att äta på. Alfred sa att han skulle spela en match HON innan vi skulle äta, vilket jag tycker har tagit jääättelång tid. Är väl så när man är hungrig. Tog en banan nyss, vilket jag hoppas kan stoppa min hunger lite. Är så hungrig så jag snart börjar knapra på möblerna tror jag. Tur att det blir rester idag då, hade inte orkat laga någon mat så hungrig som jag är. Funderar på att gå och köpa lite godis eller chips sen också och bara slänga mig i soffan framför tvn. Kanske en film eller något? Hade varit grymt skönt! Får se hur det blir:)

Här kommer bilder från igår:)












<3


Körde roligt spel ,gissa vad det står på lappen, genom att ställa olika frågor.






<3











Blev lite goda drinkar på krogen:)


<3


<3


In i dimman^^




:)


<3


Bästa bilden;)

Hade som sagt en grymt rolig kväll igår:) Tack alla som var med:)

Bilder-minnen

Har tittat tillbaka på massor med gamla bilder och vad roligt det är:) Har massvis med olika mappar, nyss kollade jag på bilder för fem år sen. Hittade en bild med både mig, Alfred och Oskar i:) Lite roligt att vi var vänner redan då:) Tycker det är så roligt att ha bilder, för det är så mycket minnen med dem. Tänker fortsätta att ta massor med bilder, vet att dem kommer vara guld värda framåt i tiden:)

Gjorde ju ett bröllops album till pappa och Tina, vilket var jätteuppskattat:) Så det är verkligen en present att rekommendera:) Alfred sa en idé igår till mig, om vi skulle göra ett album till oss själva, med bilder från de 7 åren som gått:) Så under året nu funderar jag faktiskt på att göra det:) Fast beställa ett från Icafoto.se :) Där kan man göra massor med olika roliga saker och det är bra kvalitet och sådär:) Ska då göra ett riktigt stort album, med minst 100 bilder, fast helst mer. Har ju mer än 5000 bilder från min och Alfreds tid tillsammans;) Något annat roligt man kan göra hos icafoto också är att göra sitt egna recept album:) Det tror jag också är något för mig:) Hade varit riktigt roligt med egna recept och bilder i en liten bok:) Så de två grejerna kommer garanterat bli små presenter till mig och Alfred:) Kanske hinner med det till min och Alfreds 7 1/2 års dag i juli;) Haha! Gå in och kika där vettja, nu har ju jul och sådär varit, men alltid någon som fyller år och så som man kan göra det till:)



Tankar

Vilken bra dag det har varit:) Känts positivt i allmänhet:) Älskar när det är så:) Däremot fick jag lite funderingar nu på kvälls/natts kvisten. Har fått lära mig av min mamma att man inte ska umgås med personer som stjäl energi ifrån en eller ger en fel energier. Jag håller med henne om det. Man blir så trött psykiskt av det. Exempel är också om man går på stan när det är massvis med folk, då kan man bli trött av det, det blir jag i alla fall, för det blir för mycket energier på en gång. Jag har väldigt lätt att känna en persons energi så fort en person kommer in i samma rum som mig, inte alltid, men många gånger är det så. Vet inte om det är en för eller nackdel, både och kanske. Varför jag kom att tänka på detta var för att det hände en sak med mig och en "kompis" nu i veckan. Trodde personen ifråga var en bra vän, men visade sig motsatsen. Detta gjorde mig och Alfred dessutom, väldigt besvikna och ledsna. Har försökt få kontakt med den här personen igen nu under hösten som varit, eftersom vi glidit ifrån varandra. Men på ett sätt utan resultat. Personen säger att han/hon vill hålla kontakten och vill jobba på det. Men åtaliga gånger när jag försökt med både sms, mejl med mera och fått "nobben", började jag fundera på om det verkligen stämde. Frågade vad personen skulle göra på nyår och fick som svar "vet inte". När jag sedan ser en bild på Facebook där personen är med andra kompisar, gemensamma kompisar, blir jag otroligt ledsen. Tyckte det var otroligt dåligt gjort. Dessutom att lägga ut bilder och liksom "rub it in my face", gjorde ju inte saken bättre. Håller med Caroline som skrev i sin blogg att Facebook ibland inte är bra, ibland vill jag bara spy på vissa saker man ser där. Mår faktiskt praktiskt taget illa över hur personen betett sig. Så det här med dåliga energier som jag pratade om i början, det fick jag av den här personen. För när jag ifrågasatte detta, fick jag ett inte så trevligt svar tillbaka. Vilket då fick mig att känna, "tack för att du visade ditt sanna jag". Nu har jag bara lust att glömma sådana personer och verkligen fokusera på bra människor som finns i mitt liv. Ser verkligen fram emot imorgon när både jag och Alfred ska till Caroline för lite fest och träffa trevliga personer:) Tänker inte låta mig gräva ner mig över det i alla fall, orkar inte med sånt mer. Only positive things please:)

Musik<3







Tycker dem är så himla fina:) Köpte dem i Skövde när vi var där:) Bara längtar efter att få göra någon god paj eller något i dem:) När man använder porslin och så vidare som är finare än vanligt, blir det så mycket roligare att baka och laga mat:) Pricken över i helt enkelt:)

Sitter och kollar på The voice Sverige, tycker det är roligt att följa ett sånt program igen. Älskar ju program med musik:) Idol, Melodifestivalen, True talent och The voice:) Stora favoriten är ju Melodifestivalen, som också börjar snart. Blir så grymt taggad när man hör en person som har riktigt grym röst! Under min tid på Uni, kommer jag garanterat att söka till kören Söt likör. Att sjunga är något av det bästa jag vet, även om jag ofta gör det med dem jag känner allra närmast, Alfred mamma och syrrorna Linn och Frida. Att sjunga hemma när jag diskar, bakar och lagar mat, i duschen eller i bilen är inte ovanligt. Det bästa jag vet är när Alfred och jag sjunger tillsammans:) Det kanske man inte tror att han gör, men han har vågat mer och mer. Han har faktiskt en rätt bra röst :)

Hepp, nu ska jag slänga mig in i duschen, känner mig som en lortisgris. Har inte blivit av innan idag och kan absolut inte gå och lägga mig om jag inte känner mig ren. Kan behövas en varm dusch nu med, för i våran lägenhet huttrar man ju ihjäl;)

Cold day

Vi var ute på en långpromenad nyss i det extremt kalla vädret. Fick gå riktigt fort för att hålla sig varm. När vi kom in hade vi härliga "äppelkinder". Nu snart blir det att dricka te:) Älskar att ta en kopp med varmt gott te när man småfryser lite:) Kanske blir det någon pepparkaka också. Min söta mormor skickade självklart med oss det när vi skulle åka hem till Karlstad. En hel pepparkaksburk full med pepparkakor. Tur att dem inte blir gamla i första taget;)

Hanna-dagen:)

Idag blev jag väckt av att mamma och syrrorna ringde och grattade mig på namnsdagen:) Det hade jag helt glömt bort. Ingen speciell dag så, brukar bara bli grattad och sen är det bra med det, inget firande och så som andra ibland brukar ha. Är lite roligt så här i början av januari för den 3januari har Alfred namnsdag, sen den 4e är det min och Alfreds årsdag och slutligen den 5e är det min namnsdag, lite häftigt faktiskt. I framtiden vore det ju bra sen om man får barn den2e eller 6e januari, haha, skämt åsido, men ändå^^

Igår på våran dag gjorde vi inget speciellt. Jag är ju inte helt kry än, får febertoppar med frossa och sådär, så fick bli en dag hemma. Annars brukar vi gå ut och äta på våra årsdagar, men vi kom överrens om att vi skulle gå ut och äta på alla<3dag istället:) Blir prima det också:) 

I förrgår var jag, Alfred och Oskar en sväng på stan och på Bergvik. Fick ju en del presentkort i julklapp, så tänkte passa på att se om jag hittade något. På Indiska hittade jag ingenting tyvärr:/ Tycker den butiken här i Karlstad är väldigt tråkig jämfört med Skövdes. Men med Åhlens här i Karlstad är det tvärtom! Älskar affären här:) Hittade en väska, ett mini durkslag, muffinsformar, pajform, söt burk att ha te i och plastpåsar;) På Bergvik åkte vi till Ikea, där fikade vi, vilket var härligt den här gången, för det var inte alls lika mycket folk som det brukar vara. Vi gick snabbt igenom butiken för att kolla på en sak vi redan hade kikat ut innan. En billys bokhylla med glasdörrar:) Efter att ha kikat på massor med olika varianter, även andra varianter och vitrinskåp än Billys, bestämde vi oss ändå för att det fick bli den. Blev mycket billigare än väntat:) Behövde inte lägga till egna pengar, räckte med julklappspengar:) Så igår på våran dag monterade vi upp den:) Den är såå fin:) Blev mycket ljusare i hörnet där den står nu och gudars vad den sväljer mycket grejer. Perfekt:) Nu har vi faktiskt stuvat om en del här hemma, med alla våra grejer. en del grejer har fått flytta in i vitrinskåpet, andra ska ner i förrådet, maten har fått nya platser och nu känns allt mycket fräschare för ett tag i alla fall:)

Oskar köpte vår gamla hylla, vilket blev perfekt, då vi ville bli av med den snabbt:) Kul när det går att lösa det så:)



På Bergvik var vi även inne på Jack and Jones, killarna köpte varsina par byxor, riktigt fina båda två paren:) Sen blev det storhandling för både oss och Oskar:) Även om innebörden för mig och Alfred för storhandling kanske inte är den samma för Oskar;) När vi kom hem i måndags hade vi nästan ingenting hemma och eftersom vi kom hem så sent på kvällen när alla affärer var stängda fick vi knapra på knäckemackor med smör och lite korv som mormor skickat med oss:) Så svälta behövde vi inte i alla fall. Så var allt välbehövligt med en storhandling och fylla på i kylskåpet:)

Igår på min och älsklingens dag åt vi gott, både maten och efterrätten:) Sen kikade vi på film, Happy feet:) Riktigt bra film faktiskt:) Ser fram emot att se den andra filmen:)


Our day:)


Bild från julafton:)<3


:)<3

040105-Dagen då du och jag blev vi :) <3
060911-Dagen då vi förlovade oss :) <3
040112-Dagen då vi varit ihop i 7 år :) <3

Min och Alfreds dag<3


Alfred sötnos och förkylda jag:) Båda är vi tröttisar!

Idag är det hela 7år sen jag och Alfred bestämde oss för att bli ett par. Vi träffades genom gemensamma kompisar. Alfred fattade tycke för mig först, jag hade ögonen på en annan kille, men efter att ha umgåtts med Alfred ett tag, förstod jag att han var speciell. En kille som honom finns det få av. Hur vi blev ihop, gick till ungefär så här (via en konversation på msn) "Vill du bli ihop med mig?". Han svarade ja och på den vägen har det varit sedan dess. Kommer ihåg så otroligt många minnen med dig. Vi har varit med om så mycket tillsammans, som gjort att våra band har stärkts ännu mer. Släktingar som gått bort, vänner som inte längre kan kallas vänner, fått nya underbara vänner, varit tillsammans under sista delen av högstadiet och hela gymnasietiden, haft främst hans föräldrar som haft svårt för mig en stor del av början i vårat förhållande, men som nu är precis tvärtom, känner mig som en del av dem. I min släkt är du en av oss också, alla verkligen älskar dig och pratar alltid gott om dig, precis som i min släkt och många vänner, så tycker dem att du är en underbar kille, en kille som det inte alls finns många utav. Du är omtänksam, har stort hjärta, du har det finaste hjärtat jag känner till, du står alltid vid min sida oavsett hur jag mår eller vad jag än gör. Ringarna vi har på våra fingrar symboliserar det, att alltid stå vid varandras sida oavsett vad. Vi älskar varandra så mycket, faktiskt allra mest utav allt. När jag skriver om dig och det vi har, blir jag så varm i hela kroppen:) Är så otroligt lyckligt lottad som har dig. Önskar att alla skulle ha någon som dig:)<3 Tänker sträva efter att det ska vara vi ända in i graven!:) Vill dela min framtid med dig, skaffa familj, få barnbarn, bli pensionärer, jaa allt!:) Ingenting skulle vara tråkigt, inte när jag har dig vid min sida. Ingenting betyder så mycket som dig, utan dig verkligen ingen Hanna. När vi blev ihop var jag inne i en jobbig tonårsperiod, där bara mörker nästan fanns, men du var som en räddande ängel för mig, gjorde mig till den människan jag ska vara, bringade fram gott i mig, är otroligt tacksam över det. Tänker tillbaka ofta på det och får en klump i magen över hur det hade kunnat gå annars. Åter igen 2011 fick jag en period där bara mörker nästan fanns, det var jobbigt både för dig och mig, men vi klarade det alldeles själva tillsammans utan någon annan. Det är ingen annan än du som vet allt om hur jag känt, alla hemska tankar. Men både du och jag har märkt en skillnad på mig, att det går mot det bättre. Detta är inte föralltid, måendet går upp och ner, så är det ju genom hela livet för alla,det vet vi båda. Jag känner mig positiv över att det ska gå bra:) Har så mycket att se fram emot 2012! Hoppas att det kommer bli ett ljusare år, med mycket positiva inslag och färre av de negativa. Till exempel önskar jag att jag inte behöver gå på någon begravning mer på ett långt tag, det var otroligt jobbigt när Nisse gick bort:( Men känns skönt att vi nu tar hand om Gaj åt honom, om han ser ner från himlen, hoppas jag att han ser att vi älskar Gaj massor och gör vårt bästa för att han ska ha det bra hos oss<3

Alfred, finns så mycket jag vill skriva och säga till dig. Allt gott du gjort för mig, all lycka du fått mig att känna!:) Egentligen var det meningen att vi skulle förlova oss idag, på våran årsdag, men vi var så lyckliga och ivriga att vi ville göra det tidigare och det är jag glad för:) Det har hjälpt mig mycket, känns som jag kämpar mer när jag ser den på mitt finger varje dag, att inte ge upp. Så otroligt skön känsla också att veta att jag inte behöver vara ensam med allt jag känner inom mig, att jag kan berätta vad som helst till dig, oavsett om det är glatt eller inte. Du finns där och förstår. Och gånger då du kanske inte gör det lika mycket försöker du i alla fall förstå, det betyder också mycket, att du alltid finns där och lyssnar. Känns som jag alltid har ett stort leende på läpparna så fort jag tänker på dig!:D Du är min älskling, babie, snuttisgosis, lekpuma, sötisnöt, älskipälski, jaa alla de smeknamn vi kallat varandra under årens lopp. Jisses alltså, hela 7 år har vi varit tillsammans:) kan inte förstå det. En tredjedel av våra liv har vi spenderat tillsammans, det är bannimej häftigt med tanke på att vi är så unga:)

Haha, nu när jag sitter här och skriver säger du att du vill gå och lägga dig;) Om du bara visste att jag skriver om dig.

Alfred Johan Hjortsberg, min själsfrände, min allra bästaste vän som jag älskar mestaste av allt! Du är mitt allt, det bara är så:)<3 Alltid du och jag<3 Hanna<3Alfred


butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0