Idag får vi besök :)

Idag kommer Alfreds mormor och familj på besök! Ska bli så kul! Det blir första gången som hans mormor hälsar på oss! Hon vill se hur Gaj bor :) Tycker det är så sött! Hon fyllde 89år nyligen så det är häftigt att hon orkar det :)
 
Ville ska med också :)
 
 
Får se vad Gaj tycker om att Ville kommer;) Brukar vara lite sådär!;) Däremot kommer han vara ännu gladare när han ser de andra som är med :)
 
 
 
 
 

My loved ones

 
Frida var här för några dagar sen! Hon stannade nästan en vecka! Vi båda hade nog velat att hon skulle ha stannat längre, för vi hade så kul, men hon skulle hem och tatuera sig, så såklart skulle hon göra det :) Vi var på stan och shoppade, bakade, snackade, grillade, festade lite smått och en del annat :) Hade som sagt superkul! Var riktigt tungt att säga hejdå till henne. Skulle vilja bo närmare mina nära och kära. Men tror att det i framtiden blir så :) Känns kul att veta att jag ska till Skövde imorgon och träffa både henne och andra igen:) Mormor, morfar, systrar, mamma, moster och kusiner:) Längtat massor! Däremot ska inte Alfred med tyvärr:( Han jobbar. Kommer kännas tomt utan honom, men bra att få längta efter varann ibland också! ♥

Smälter bort i värmen!

Jössenam vad det är varmt här! Kvavt och graderna bara stiger. Imorgon ska det tydligen vara ännu varmare. Jag säger då det.. Hur ska detta klaras igenom? Knappt så det går att sova i värmen. Tycker det borde komma ett riktigt oväder som laddar ur lite. Behöver komma regn också. Är så torrt ute nu så träden släpper många av löven! Än vill vi inte ha höst! Knappt så man är hungrig i värmen heller. Förstår varför människor i varmare länder äter senare på kvällen när det är svalare! Fläkten är konstant på här hemma! Man är riktigt klibbig just nu. Gött att duscha men minuterna efter är man lika svettig och go igen ändå! Phu! Men men, bara att stå ut!
 
 

Söndag

Känner mig lite segstartad idag. Skyller på vädret;) Fastnade i en bok jag läser nu. Sarahs nyckel heter den. Spännande men väldigt hemskt :/ Har drygt 100sidor kvar! Är ju verkligen "sitta inne och läsa väder", känner mig till och med sugen på te som jag nästan inte druckit alls nu när det varit så varmt! Innan jag sätter mig och läser boken igen får det nog bli en promenad med Gaj till affären. Ska skicka iväg några traderapaket! Har minst 10 liggandes som ska skickas iväg inom de närmsta dagarna. Skönt att bli av med dem så de inte tar plats i hallen!
 
Sötiskillen♥
 

Trist väder!

Vilken mulen söndag jag vaknade till idag! Värdet är ju helt tvärtemot vad det varit de senaste dagarna! Men det gör inte så mycket. Passar att renovera bordet då istället! Efter Alfred jobbat ska vi iväg till Ikea en sväng. Kom på igår att det är lika bra att jämföra färgproverna med de stolarna vi så småningom vill köpa därifrån! Tur var väl det att jag kom på det. Vill inte ens tänka på hur det hade kunnat bli annars! ;)
 
 
 
Projektet med att renovera bordet är i full gång! Är så spänd på att se det färdiga resultatet sen! Bilder på det så småningom färdiga bordet kommer givetvis att visas här på bloggen :)
 

Fina presenter!

Den här fick Alfred av mig för ett tag sen! Färgen är så fin på honom! En enkel tröja från HM! :)
 
Glömt visa bilder på väskan Alfred fick av mig när han fyllde år. Den är hur fin som helst och har redan använts massor av gånger! Ett bra köp! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Pratade med min goding Frida förut :) Vi ska snart planera när hon ska komma till oss :) Ska bli jättekul! Har en del saker planerat som vi ska göra. Bland annat att fira henne med paket, god mat, efterrätt osv. Ser fram emot det mycket :)! ♥

Kommer bli så bra! :)

Igår tvättade jag heela dagen medan Alfred jobbade! Kände att det var lika bra! :) Inte ett klädesplagg finns kvar! Skönt att kunna fokusera på annat! :)
 
Ser lite kaos ut här hemma. Vi har börjat slipa och spackla köksbordet :) Vi har ju haft i tankarna länge att måla om det i någon fin vit nyans och nu är vi äntligen igång! Det kommer ta tid men det får det göra också! Kommer kännas så kul efteråt sen när vi är färdiga :) Idag var vi iväg till en målarbutik också och pratade med dem om färger och sådär. Fick hem en broschyr att titta i. Får se vilken vi väljer till slut! Känns spännande att som sagt vara igång. Det som är mindre roligt är att allt som stod i fönstret i vardagsrummet och så nu är borttaget så länge. Hade vi inte gjort det hade vi ju haft slipdamm överallt. Så ska försöka få lite ordning här hemma medan Alfred är iväg och jobbar. Vika sista tvätten, diska och slänga i insamlingen. Finns att göra om man säger så!
 
Så här ser färgen på bordet ut nu. Tänk er den i vitt! Kommer bli så mycket bättre :) Stolarna har vi ställt ner i förrådet eftersom en av dem gick sönder :( De "nya" stolarna vi köpte kommer att bytas till ett par andra, eftersom vi inte var så nöjda med dem tyvärr :(
 

En sväng på Ikea :)

Igår umgicks jag och Alfred med dessa två härliga individer :) Henrik och Helena :) Vi åkte först en sväng till Ikea, gick och kikade lite. Vi fann lite smått och gott. Några diskborstar, påsar och världens finaste orkidé :) Superfin verkligen! Så nu hoppas jag den överlever! Det har inte våra andra gjort :( Men nu ska den verkligen göra det, det ska vi ge oss fasen på! Så det så ;)!
 
 
 
Efteråt åkte vi till deras nya lägenhet på Frödingshöjd! Den är på 6:e våningen, jag kan säga att jag var inte lite rädd när jag gick ut på deras balkong. Hua mig alltså! Får jobba med det där med höjdskräcken tror jag! ;)
 
Lägenheten var superfin annars! Känner att jag skulle vilja flytta och förnya mig lite :) Även om jag är jättenöjd med den vi har nu så vet jag ju att vi måste flytta härifrån senast när vi slutat plugga, då detta är en studentlägenhet. Än så länge funkar den i alla fall, men deklart att man hade tyckt det var kul med något nytt och fräscht, ny start på något sätt :)
 
Blev bjudna på rabarberpaj av dem:) Fick även testa chailatte för första gången, kan säga att jag är kär;) Haha!

Sambotestet

 
Gjorde för skoj skull ett sambotest på Facebook. Tyckte resultatet var väldigt bra :) Precis så jag känner! Love you sweetie♥

Soliga dagar

Pappa, Tina och systrarna åkte hem till Timmersdala igår. Känns tomt utan dem. Saknade är vad de är! Dagen innan de åkte hem kom de hem till mig och Alfred på fika :) Tjejerna har pratat varje dag om att få komma hem till oss, så nu var det väldigt glada att äntligen få ha kommit till oss :) Alfred bakade godaste pajen och bjöd våra gäster på! Jordgubb/limepaj med marängtäcke! Smaaarrigt! Hemmagjord vaniljsås blev det till också :) Var inte alls dumt :)
 
Under timmarna de var hos oss hann jag, Annie och Ellen måla naglarna också :) Tjejerna tyckte det var så himla roligt :) Wow sa de när de såg alla mina nagellack :) Det har blivit några under åren.. haha! De räknade dem till och med och kom fram till att jag hade 30 stycken. Inte dåligt inte! ;) Gaj fick en klo målad också, det var väldigt tokigt tyckte de;)
 
 
Sommarfina Ellen :)
 
Underbar promenad vid vattnet på Bomstadbadens camping :)
 

Underbara Mariebergsskogen:)

 
Var såklart tvungen att visa Mariebergsskogen för pappa, Tina, Annie och Ellen nu när de är på semester här i Karlstad :) Tur var det, för de gillade stället precis lika mycket som vi :)! Vi kikade på djuren, åt glass, promenerade runt i den fina naturen, va inne på naturum och kollade där. Fann lite saker i presentshopen där som jag ångrar att jag inte köpte. Attan! Får nog snart bli en vända dit igen ;)
 

Härliga sommardagar! :)

Har varit underbara härliga dagar nu när pappa, Tina och systrarna varit här! Två dagar har vi varit och hälsat på dem på Bomstadbadens camping där de har sin husvagn nu i några dagar. Gått runt i området och tittat på den fina omgivningen. Jösses vilken fin badstrand! Måste vara en av Sveriges finaste! Blivit att spela en del spel, pratat och haft det trevligt. Gaj har också varit med :) Idag träffade vi dem i stan. Visade dem runt lite och sen åkte vi båtbussen som vi hade förbokat. Var jättekul att åka den! 1 1/2 h tog det. Var en guidad tur runt Karlstad. Vi hade verkligen tur med vädret, finaste kvällen på länge! Perfekt att åka med båtbussen med andra ord! Vad fint Karlstad är! Så otroligt vackert! Superfina hus, områden osv. stolt att kunna säga att jag bor i den här staden. Skulle vara kul någon gång att flytta mer in mot stan :)
 
Pappa och de andra stannar tills Torsdag så vi hinner se dem mer :) Imorgon ska vi visa dem Mariebergsskogen och sen ska de komma hem till oss och fika på onsdag. På tisdag tror jag inte vi ses då jag jobbar. Ser fram emot att träffa dem imorgon igen, har verkligen varit lyckade dagar som sagt! :)
 
 
 
 
 
 

Besök :)

Idag kommer pappa, Tina och syrrorna hit till Karlstad :) Precis som förra året, så ska de bo på en camping i närheten några dagar! :) Ska bli jättekul att ses! Hoppas vädret blir bättre bara! Just nu är det mulet och tråkigt :/
 
Bilderna är från förra året när de var här i Karlstad :)
 
 
 
 
 
Hittade bara bilder på Ellen, men det är från när de var här förra året i alla fall :) Får ta nya nu när de är här :)
 
 

Fridas 18års dag :)

Idag fyller lillfisen 18år! Känns faktiskt helt konstigt, haha! Nu anses du inte som barn längre, utan vuxen, det du;) Vet att du väntat på den här dagen läänge! Nu är den här :) Synd att vi inte kan träffas idag. Men vet att du blir firad hemma med paket och så. Ni skulle ut och äta på Glädje också:) Inte alls avis, haha;) Önskar dig en superbra dag! Jag, Alfred och Gaj får fira dig när du kommer till Karlstad :) Älskar dig massvis sis, always have, always will :) ♥

8 1/2 år tillsammans :)

Igår var det 8 1/2 år som vi varit tillsammans! :) Vill tacka dig för de här åren och ser fram emot framtiden med dig! :) Finns ingen annan som jag skulle kunna tänka leva mitt liv med! Du är bäst♥
 
Älskar dig mestaste babie! Du förgyller varje dag för mig! :) ♥
 
Alltid du och jag!♥ Älskar dig mestaste min själsfrände, mitt allt, min bästa vän♥
 
Alfred sötnosen:) (Bild från förra sommaren när vi var i Rhododendrondalen) Igår jobbade vi båda två. Efter det städade vi lite här hemma och sen köpte vi oss färskt bröd, brieost och salami! Var underbart gott:) Speciellt med ett glas rosé till :) Ibland behöver man inte slå på stort när man vill fira speciella dagar. Det är ofta det lilla som gör det :)♥
 
 
 
 
 
 

Hurra hurra hurra!

Igår var det lillkillens födelsedag! 11 år fyllde han! Är så glad att vi fick ta över dig strax innan din husse gick bort! Känns fint att ha fått gett dig chansen att leva istället för att ha blivit avlivad som säkerligen hade skett om de inte hade hittat något hem till dig. Älskar dig Gaj!♥
 

Gammal bild på dig och mig. Tycker stunder som denna på bilden är guld värda!:)
 
 

Du är alltid med mig!

Nu är det 8 dagar sen du somnade in:( Tänker på dig varje dag, du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på när jag somnar. Livet utan dig är sig inte likt. Du lämnar ett stort tomrum. Älskar dig vännen så mycket! Djur gör en så glad och för mig var du mer än en hund! Du var min vän, en riktigt fin en♥ Vila i frid Leo♥
 
Jag har tänt en del ljus nu. Känns fint och ger ro på något vis♥
 

Life is a rollercoaster you just gotta ride it

Blivit några dagars uppehåll härifrån igen. I torsdags hände det som inte får hända! Fick ett samtal från min mamma sent på kvällen. Jag svarade glatt och tänkte att det var kul att hon ringde. Gillar allt som oftast att prata mer nära och kära. Hon frågade hur det var med mig och jag frågade tillbaka. Hon grät i telefonen och sa att Leo inte fanns mer. Efter det har jag nästan minnesluckor. Fått berättat för mig hur jag reagerade och agerade. Hade lagt ifrån mig mobilen och skrikit och gråtit och sprungit till sängen. Fick värsta ångestattacken jag någonsin varit med om. Jag fattade ingenting samtidigt som jag var helt på det klara med vad som hänt. En skum balansgång som inte går att förklara. Det jag var med om då vill jag aldrig vara med om igen. Usch vad dåligt jag mådde:( Hela kroppen bara la av nästan. Det enda jag riktigt kommer ihåg var att jag grät hysteriskt och skrek. Alfred försökte få ur mig vad det var. Stackaren måste undrat först vad det var som hade hänt. När han också visste så var han också ledsen. När allt hade lugnat sig ringde jag upp både mamma och Frida och pratade med dem. Vi pratade och grät om vartannat. Kunde inte riktigt sova den natten. Men runt 4 fick jag lite sömn i alla fall. Men runt 6.45 var vi båda tvugna att ringa till jobbet och säga att vi inte kunde komma och jobba den dagen. Som tur var sov vi lite till. den dagen var som att vara i en dimma. Allt gick sakta sakta..
 
Så tunga dagar som det varit sedan dess är svårt att förklara. Livet fortsätter trots att hemska saker sker. Alla har sina sätt att sörja på och just nu känns det som att livet går i slowmotion. Vi bestämde oss redan på natten att åka till Skövde när vi hade sovit och så. Vi var i Skövde på fredagkväll. Jag har känt mig helt slut på energi, speciellt när jag precis hade fått reda på det. Orkade och brydde mig inte om någonting förutom mina nära och kära. Var skönt att få vara nära dem som också känt vår underbara Leo, få prata med dem och dela minnen.
 
Han hade varit dålig i benen en tid. Blivit opererad för att ena hälsenan gått av och hade även artros i höftena. En ung kille med en del komplikationer. Operationen och läkningen gick hur bra som helst! Det är bara det att hälsenan på andra benet brukar ge sig inom ett år efter att den andra läkt (sägs det) och det var precis så det blev med honom. Mamma tog honom därför till veterinären i torsdags för att se om det var så det låg till. Hade ingen tanke på något annat än ett vanligt besök. Däremot ville hon att de skulle vara ärliga mot henne. De var det också och sa att hälsenan hade gått av på det andra och i och med att han hade artros också så skulle han  ha 10% chans att bli helt bra. Mamma hade pratat med veterinären en lång stund och bollat fram och tillbaka. Till slut bestämde hon sig att för hans eget bästa få somna in och inte behöva lida mer. Han fick somna in i mammas närhet. Han hade fått ha huvudet i hennes knä, hon hade klappat honom och sagt att hon älskade honom. Att hon valde att göra så, där och då var för att Leo var en så orolig hund som kände av varenda sinnesstämning. Hade hon tagit hem honom och att vi andra hade fått se honom en sista gång så hade det bara blivit värre för honom själv. Då hade han känt av att vi alla var så ledsna och det hade varit så otroligt mycket jobbigare att gå igenom det. I och med att ingen var förberedd blev det nog den största chocken jag någonsin varit med om. Först var jag väldigt väldigt ledsen, sen var jag arg och sen varvades det med att jag var ledsen.
 
Nu är han i himlen med Molly. Två underbart fina änglar som nu inte finns hos oss längre! Saknaden är enorm och jag gråter när jag skriver det här för att det är så tungt. Men vill ändå skriva ner allt detta. Molly saknar jag varje dag, men det har sjunkt in mer än vad det har med Leo. Molly fick ett långt liv och fick somna in för att hon var så gammal. Leo var så ung och full med energi, det enda var hans artros och hälsenorna som gått av. Därför var detta en otroligt stor chock för oss alla. Han var verkligen allas bästa vän. Han var inte svår att tycka om! Hans gosiga päls att mysa sig in i, så kärleksfull och härlig personlighet, han hade för sig saker som ingen annan hund gjorde, som att med sina 62kg komma och alltid ville sitta i knät, gnuggade sitt stora huvud mot ens ben när han tyckte det kliade, vara så nära det bara gick hela tiden, han var så gullig mot mina systrars katter och tvättade dem och tog hand om dem. Han är med mig trots att han inte finns längre♥ För mig stämmer det verkligen att hundar är människans bästa vän. De finns alltid där. Stöttar när man är ledsen, de bryr sig på sitt sätt, har man varit arg på dem så glömmer dem snabbt, för trots allt som sker så ser dem en ändå som en i flocken och som de älskar. Känns bra att mamma var den som var med honom in i det sista då han var helt tokig i mamma. Hon var hans absoluta favorit!
 
Känns tungt att säga att jag mist en av mina allra bästa vänner, han svek mig aldrig och fanns alltid vid ens sida när man sågs. Med honom kände man sig trygg och fick oändlig kärlek ifrån. Känns helt konstigt att han för någon vecka sen var här i karlstad med oss. En helt underbar vecka. Visst han hade ont, men vi försökte göra det så bra för honom som möjligt. Älskade älskade vän, Vila i frid! Lek med Molly och Jesper (mormors grannes hund som också gick bort nyligen, som var Leos vän). Ät äpplen som du och Molly älskade så och åk massor med bil, för det älskade ni också! Ta hand om varandra, så hoppas jag ni möter mig när det är min tur att bli en ängel. Kom gärna och hälsa på om ni vill, ni är så välkomna! Älskade älskade vänner, jag älskar er enormt och kommer aldrig sluta göra det. Ni har alltid plats i mitt hjärta♥ Jag hoppas ni vet det. Det är så många av oss som saknar er. Ni var speciella båda två! Kortet på mig och Leo när vi sitter på mormors trappa och har det gott i morgonsolen är så fin. Nog det finaste kortet jag har på honom. Det var ett så speciellt och härligt ögonblick som jag lyckades få bild på. Jag kommer ihåg att du var så lugn och fin och satt brevid mig där på trappan. Jag tyckte du var så duktig och jag sa till dig att jag älskade dig♥ Tack och lov att jag sa det där och då eftersom det inte bkev att jag fick säga hejdå till dig! Älskade älskade vän, R.I.P!♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kärleken till dig var enorm och det kommer fortsätta vara så♥
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0