Regnig onsdag

För några månader sen vet jag att jag skrev om "varannan dag väder". Ena dagen hur fint som helst och andra helt tvärtom. Så tycker jag att det har varit nu de senaste dagarna. Ena dagen bästa höstvädret någonsin och andra spöregn och tråkigt. Idag är det en dag med spöregn:/ Passar i och för sig bra för mig idag. Har ju känt mig lite konstig i luftrören sen i förrgår och imorse vaknade jag med feber och skit:( Fattar det inte och har inte tid! Imorgon har jag och min designgrupp redovisning. Tänker gå oavsett! Men tar en dag inomhus med vila och sakta mak, så hoppas jag på att jag blir bättre! På fredag händer roliga grejer också,så det får jag verkligen inte missa! Turbovila är det som gäller helt enkelt!
 
Fin nya lampetten :) Nu sitter den fint på väggen :) Passar ju perfekt nu när det blir mörkt tidigt!

Mys

 
Varje kväll nu tänder vi ljus! Dels för att det är så kallt i våran lägenhet nu när graderna sjunker ute och sen för att det är så mysigt och rogivande! :) Därför älskar jag hösten och vintern så mycket!♥
 

Sunny tuesday!

Äntligen har det underbara vädret kommit tillbaka! :) Gäller att ta vara på det medan det är här :)
 
Idag har jag fixat och trixat hemma. Ser både bättre ut hemma och med mig själv :) Allt är inte 100 än, men det blir det så småningom! Känns bättre i luftrören idag också. Känner att något fortfarande är lite knas, men det är ändå bättre än igår:)
 
Idag blir det att plugga, handla och städa lite till. Sen avslutar vi dagen på restaurang med kompisar! Bara längtar! Kommer bli supersmarrigt! Alfred har genom kollegor från i somras blivit tipsad om Vedugnens pizzeria på Norrstrand! Så det ska vi testa med några kompisar :) Finns massor mer än bara pizza där också, men får se vad jag är sugen på sen! Vattnas redan i munnen!
 
Alfred och Fanny ;) I mitten av nästa vecka får vi träffa alla i Skövde igen:)

En helt vanlig måndag - start på veckan.

Idag vaknade man upp med att det spöregnade utanför fönstret :( Dagen innan var det ju så fint! Hoppas på att det blir bättre imorgon! Älskar verkligen de dagarna då det är vackert höstväder och man bara njuter! Mer sånna tack!
 
Har pluggat en del idag, sen krånglade min dator, så då gav jag upp för dagen. Får bli ny tag imorgon. Annars har de verkligen varit en chill dag. Ser ut som hej kom och hjälp mig hemma. Även med mig. Ny tag med både mig och hem imorgon känner jag. Haha!
 
Har gått och dragit på mig något konstigt i luftrören tror jag! Började nu ikväll:( Hoppas på att det bara var något konstigt och att det går över imorgon. För detta är skrämmande. Kan inte riktigt andas ordentligt :/ Läskigt!
 
Idag lagade Alfred maten helt själv, utan mig. Var så hängig så orkade inte hjälpa:( Fy mig! Däremot orkade jag äta;) Hehe! Superdupermegagottigt var det! Namnam! Mums! You name it! Blev Köttfärslimpa fylld med mozzarella och soltorkade tomter med strips och tzatsiki + sallad! Fy sjutton vad gott! Tog mig till himlen och tillbaka. Mer sånna fullträffar till middagar tack :)
 
Mer sånna här dagar tack, när man kan ta fin höstbilder! :)

Promenad med fina lillkillen :)

 
Nu blir det ut i kylan på en nattpromenad med lillkillen! Minusgrader har det blivit här, men ingen snö än. Hört att andra delar i landet fått det lite smått. Mysigt :) Hänger inte med känner jag bara! När blev det slutet av Oktober liksom? Snart är det 2013! Sinnes!

Ser fram emot en härlig promenad i den härliga luften för att sen krypa ner och sova gott! Nu är det så kallt så det blir det i lägenheten också:( Får snart hämta upp våra extra element som vi köpte förra året. Sov med sockar hela förra natten. Brukar nästan aldrig hända. Tycker det är obehagligt. Men inatt var det perfekt :)
 
 
 

En väldigt bra torsdag!

Värst vad det hoppar, ena veckan skriver jag här hela tiden, andra veckan nästan aldrig. Antar att det är så i det vanliga livet. Ser det nästan bara sunt också att man inte hela tiden sitter vid datorn;) Har de senaste dagarna varit mycket skola och plugg. Men ändå en härlig vecka! I helgen händer det mycket roligt :) Ser fram emot det! Imorgon ska jag spendera dagen med att städa lite och baka inför kvällen. Har lovat mina kära gäster att baka goda kakor till dem;) De är kända vid det här laget;) Haha! Men bara roligt det :)
 
Ikväll har Mikael varit här och hälsat på :) Vi alla tre var glada över det! Inte så mycket man träffats nu det senaste, så det var verkligen på tiden! Vi bjöd honom på mat :) Det tyckte vi han mer än väl var värd eftersom han hjälpte Alfred med att laga bilen för någon vecka sen. De kämpade som bara den! Så det var jättekul att kunna ge tillbaka genom en otroligt god middag:) Fläskytterfilé, potatiskaka, rosépepparsås och en stor sallad! Mums :) Vi alla var mätta och nöjda efteråt! Hoppas på att det blir en favorit i repris snart  igen :)
 
Otroligt fin höstbild tagen av mig :)

Saknar!

Nära och kära saknar man alltid. Men speciellt när man inte kan träffas så ofta som man gärna skulle vilja! Tittar på bilder tagna när vi var i Skövde sist! Längtar tills jag får träffa alla igen. Men nu är det inte så jättelångt dit. Redan i november bär det av dit igen :) Då är det främst Gåsamiddag hos Alfreds föräldrar som gäller :) En tradition som vi årligen aldrig missar!
 
Så otroligt fin bild på min syster Annie! Blir så glad av att se den här bilden :)
Längtar så tills jag får träffa mina busfrön igen :)♥
 
Fanny :)♥
 
Ute på promenad i Segerstorp med mormor, morfar, Alfred och hundarna :)
Underbart! Tre av människorna jag verkligen älskar något enormt här i världen♥
 
Pappa och lillasyster Ellen :)♥ ( Tröjan pappa har på sig fick han av mig i present, hihi)
 
Lilla söta Marley :)♥
 
Linn :)♥
 
 
Mamma och Leo :)
 
Mina fina systrar Frida och Linn :)
 
Bild från i somras :) Alfred, hans syster Linnéa, deras två kusiner och hundarna :)
Hoppas på att vi får träffa dom alla vid Gåsamiddagen i november :)
 
 
 

Snart slut på helgen

Vilken helg! Massa järn i elden. Var fest i fredags, men jag var så trött så för mig kändes det rätt segt. Skulle nog egentligen ha stannat hemma. Hade nog varit bäst för mig själv. Men, hur som haver var det rätt trevligt ändå:)
Restrerande av helgen har det städats, lagats mat och bakats bröd i timmar. Till och med så våra fötter värker här hemma. Gör så satans ont. Ändå hade jag innertofflor på mig!Så nu är det vila som gäller tills vi ska ut med lillkillen på promenix.
Vi rensade massvis också, alla sommargrejer ner i förrådet. Ser mycket bättre ut nu! Skönt också att ha fått det gjort. Mycket roligare att bara ha framme sånt man brukar använda just för den årstiden också. Tror däremot jag har någon slags låd-fetisch eller nått alltså. Har samlat på mig massvis med olika sorters lådor i förrådet. Bara för att jag en dag tror att jag ska få användning för dom. Haha! Ibland vet jag inte vad jag tänker med. Några fick slängas i insamligen! Tur det. Annars hade vi nog drunknat i lådor snart. Men en del fick vara kvar (A) !
 
 
 
 
Fina höstbilder på lillkillen :)!♥

Bilder från Johannas födelsedagsfest

 
 
 
 
 
Det var en trevlig kväll hos Johanna med mycket folk! Vi alla blev nog väldigt runda under fötterna, men så är det ibland. Kul som bara den hade vi :) Hoppas vi har lika kul fler gånger! Blev inte alls lika mycket kort som jag brukar ta, men tog  i alla fall några :)

Mini roadtrip

Idag blev det att ta sig till Forshagas bibliotek, endast för att jag behövde en bok som fanns där. Sagt och gjort var vi där. Skönt att kunna låna boken några veckor framåt! Gött att inte betala alla böcker man behöver i skolan heller! Så det kändes smidigt. Jag sålde en bok häromdagen också:) Även det är skönt, att få bort lite böcker och få lite cash för det också! Annars hade jag och alfred haft ett enda stort bibliotek här hemma snart!
 
Annars har det varit en rätt seg dag. Regnet gör det inte bättre heller. Hur mycket kan det regna i sträck egentligen? Snart ligger hela Värmland under vatten tror jag!
 
Resten av kvällen tänker jag spendera vid datorn och soffan. Jag tyar inte mer!
 
 
 
 
Bilder från när vi var i Skövde. Just den dagen var det en underbar höstdag! Perfekt var den! Alfred och Fanny lekte på åkern! Precis som jag hade önskat att det var nu! Meeeen regnet bara öser ner!

Jag ser och hör, även om ni inte tror det.

Idag har jag känt mig mer normal än igår! Tur det! Däremot en aningen irriterad kanske. På människor som tror att man inte märker vad de håller på med. Hallå!? Jag fattar snarare precis. Rätt tröttsamt faktiskt. Men men! Tur man har Alfred, mamma och andra som också förstår precis. Blir lite lättare att dela tankarna med dom. Annars hade jag känt mig smått galen. Får hoppas det blir bättre. Annars gör personerna bara bort sig ännu mer.
 
Var en kort dag i skolan idag. Film och lite diskussion. Inget märkvärdigt egentligen. Vi såg på tysk film, där äldre par hade sex i tid och otid. Japp, så kan man faktiskt sammanfatta den. Smått konstig känsla att titta på den. Men men, haha!
 
 
Vad har jag gjort mer idag?! Hm.. Handlat, lagat mat och lagt upp lite grejer på Tradera som jag tänkte sälja. Var en större sammanfattning av dagen i alla fall! Nu blir det att klippa klorna på Gaj! Han gillar det inte, men det måste göras. Får muta honom med lite hundgodis tror jag, brukar funka;)
 
Fin höstbild från Segerstorp. Tagen när vi hälsade på mormor och morfar när vi var i Skövde:)♥
 
 

Love my new shoes!

 
Köpte de här finisarna när jag var i Skövde:) Älskar dom! Precis vad jag behövde! Ursköna också!
Kommer nog bli riktiga favoriter hos mig nu i höst! Passar till allt! :) Perfekt helt enkelt!
 

Skum dag!

Idag har det varit en konstig dag. Började med att jag var väldigt trött när jag vaknade. När klockan var 11, trodde jag klockan var 6, helt sjukt trött! Kan ha att göra med att jag var ledsen innan jag somnade. Men tungt sov jag den natten i alla fall, lite för tungt till och med.
 
När jag duschat för att vakna till, kände jag att jag hade väldigt hemsk huvudvärk, nästan påväg till migrän. Så jag fick en Bamyl koffeintablett. Huvudvärken försvann, men det kändes som att jag blev helt speedad istället. Nästan kände mig stressad, fick hjärtklappningar och allt möjligt. Tyckte det höll i sig länge. Flera timmar. Vet inte om det var den som just gjorde det, men kan ju vara en bidragande orsak i alla fall. Har även mått illa precis hela dagen också. Varit sjukt jobbigt. Aldrig känt så förut. Nu är det lite bättre i alla fall. Skönt det. Annars vet jag inte vad jag hade gjort alltså! Har därmed varit en väldigt konstig dag för mig. Inte som jag hade väntat och tänkt mig.
Har försökt ta det lugnt, men kroppen har typ haft myror springandes inom sig eller något, så har haft svårt för det. Velat göra allt på samma gång! Gaah, blev galen där ett tag! Nu när det lugnat sig lite, tänkte jag kika lite på tv. Får tvinga mig själv att bara vara tror jag. Säkert bästa medicinen just nu! Wish me luck;)
 
Min älskade lampa♥
 
Stortumme hjärta lilltumme♥
 
Lillskrutten :)♥

Ännu en helg har gått

Swisch sa det så var även denna helg snart slut. Hänt massor! I fredags var jag först och klippte mig. Nästan 20cm klippte jag bort från håret. Nu i slutet hade jag väldigt långt hår. Kan inte fatta själv att det blivit så långt. Hade en jättebra frisör. Tänker fortsättningsvis klippa mig hos henne! Så trevlig och så duktig! Klippte mig på Självfallets salong på Norrstrand :) Känns jättefräscht med min nya frisyr! Dock lite tomt. Men det vänjer jag mig säkert vid. Kul att jag vågade :)
 
 
Senare på kvällen var det dags för fest hos Johanna! Var hur roligt som helst. Verkligen lyckat! Jag bakade kolasnittar och blåbärskakor och hade med! Det var uppskattat av många:) Kul med sån respons!
 
Fredagskvällen slutade inte så värst roligt. Kom hem från stan på natten och skulle precis gå in till oss när vi ser en kille står och sparkar på en bil. Först trodde vi det var våran, så reaktionen blev att vi skrek på honom och frågade va fan han höll på med. Han blev rädd och sprang därifrån. Alfred sprang efter. Alfred konfronterade honom och frågade varför han gjorde som han gjorde. Killen var väldigt full och slog Alfred rakt över käkbenet så han föll till marken. Alfred slår aldrig första slaget på någon, men när någon gör så hamnar han självklart i försvar, så han slog tillbaka. Efter alla om och men  försökte jag hela tiden ringa Alfred och till slut svarar han. Jag känner honom så väl, så jag fattar direkt att något hänt. Jag lägger på och ringer polisen direkt. Berättar om bilen och om Alfred. Alfred går hemåt och ringer samtidigt en polis själv. Inom 5 minuter är de hos oss. Vi pekar ut bilen killen hade sparkat på, de tar kort på både den och på Alfreds ansikte. Ansiktet är svullet. Vi får sen sätta oss i polisbilen och göra en anmälan, de får våra namn och vi berättar allt vi vet om det som just hänt.
 
Känns bra att polisen kom och att de tog det på allvar och kom så snabbt. Har aldrig varit så full med adrenalin som då. Kändes som jag från att vara alkoholpåverkad och trött, helt plötsligt blev spiknykter och pigg som bara den. Aldrig roligt när sånt här händer. Men polisen sa att det är bra att vi har sånt civilkurage som säger till folk när de gör fel! Att den killen sen slog Alfred, det var otroligt tråkigt och olyckligt. Får bara hoppas på att killen mår jäkligt dåligt över det.
 
 
Resten av helgen har varit bra. Igår var jag först hemma med Alfred och tog det lugnt. Sen senare åkte Alfred iväg på tacksittning och jag träffade massvis med vänner och åt på Kebab House. 12 stycken va vi:) Trevligt! Kvällen slutade med att Alfred kom hem och vi kollade på film! Snow white and the huntsmen. Jättebra var den:)
 
Idag har vi spenderat söndagen med att ta en långpromenad. Det var inte bästa vädret, men ändå skönt med frisk luft. Har även fixat och donat hemma. Senare sen ska vi hem till Johanna för spelkväll :) Ska bli otroligt trevligt! Längtar! Lite vin tar vi nog med oss också:) Innan dess ska vi äta lite och göra iordning oss. Känner att jag behöver en varm dusch först och främst! Hoppas ni också har en bra Söndag :)
 
En del av  bilderna nedan är från Instagram. Ni som följer mig där, har redan sett dom :)
Hklaar heter jag där :)
 
 
En del av presenterna Tina fick av mig :)
 
Den fina lådan Tina fick :)
 
Alfred och Frida på utsiktsplatsen i Skövde :)♥
 
 
Leo sötnosen :)
 
 

Skövde♥

Nu har vi varit i Skövde sen i fredags. Blev att vi stannade en dag till. Fixande och trixande och bytandet och mekandet med bilen blev lite längre än vi tänkt. Men nu är allt färdigt, så det är skönt:) Tack Mikael som hjälpte Alfred med det :)  Bytte lampor, bromsbelägg och skivor, samt satte på vinterdäcken. Att vi stannade ångrade jag absolut inte. Att få lite extra tid med nära och kära är så otroligt guld värt ♥
 
Har varit hur roligt som helst! Var hos mamma och träffade henne och systrarna. Åt god mat och hade det mysigt. Bästa var att Gaj och deras katt Marley fann varandra. Vi hade nog aldrig trott att det skulle bli så, snarare tvärtom. Men de verkligen lekte konstant med varandra i flera timmar. Gick inte att få stopp på dom. Sötnosarna♥ Tror allt att de saknar varandra nu! Skönt att veta att det går så bra:)
 
Var även hos Alfreds föräldrar och träffade dom, Linnéa och Ville. Åt även god mat där och hade det mysigt. Pratade långt in på småtimmarna. Blev även att åka till Timmersdala och träffa pappa, Tina och småsyrrorna. Där blev det mat, fika, lekande och paketöppning. Tre av fyra hade ju fyllt år, så det blev en del. De alla tre blev otroligt glada för presenterna. Kul när det blir så :) Däremot hade Annie redan en sån jumper som jag köpt till henne. Lite tråkigt, men ändå kul att jag visste vad hon gillar:)
 
Har de senaste dagarna varit hos mormor och morfar. Älskar att vara hos dom. Blir så omhändertagen och samtidigt hjälper jag dom med allt de behöver hjälp med. Man sover som en prinsessa hos dom! Underbart :) Var mysigt att träffa Fanny också :) Blev en underbar promenad förut i det otroligt fina men kalla höstvädret. Tror det allt blir minusgrader snart! Burrr! Men jag gillart:)
 
Kändes tråkigt att åka hem, men samtidigt var det inga ledsna miner. Jag hann träffa alla jag ville träffa:) Fast hade gärna ha umgåtts med alla längre, men vi träffar dom snart alla igen. Redan i början av November ska vi ner till skövde igen :) Då vankas det Gåsamiddag med mera :) Längtar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder på en del av de jag träffat under dagarna i Skövde :)
 

Take every chance you get in life, because some things only happens once

Även idag var det dags för skola. Började lite senare idag, vilket var skönt så det blev lite sovmorgon. Var sista lektionen idag för den här terminen med föreläsningar av läraren jag tyckte va så bra! Attans! Känns lite ledsamt faktiskt :( Men men, ska nog gå detta ändå! :)
 
Sen när jag kom hem har jag gjort lite olika saker. skrivit in olika happenings i kalendern, läst i en bok, skrivit i min vanliga dagbok, pratat i telefon och bokat tid för hotstone massage :) Fick ju det av Alfred i present förra året :) Så tänkte det var på tiden att utnyttja det nu :) Så i början av November blir det :) Har aldrig varit på det, så det ska verkligen bli kul! Skönt också hoppas jag :) Lite lyxig egentid! Ska försöka se till att inte ha så mycket annat den dagen att göra, så jag bara kan ha en hel lugn och skön dag :) Längtar som en tok!
 

Glad och lycklig

Blev att vakna tidigt idag för att pallra sig till skolan. Där hade vi föreläsning med den braiga läraren igen :) Såå otroligt inspirerande:)
 
Efter skolan tog jag det lite lugnt, för att sen efter ett tag ställa mig och baka bröd! 8 limpor blev det :) Perfekt att frysa in och sen tänkte jag göra några familjemedlemmar glada och överraska dem med bröd:) Sånt är alltid uppskattat! Att baka bröd är något av det bästa jag vet. Eller framför allt att skapa saker och ting. Det ger mig ro och lycka! :) Speciellt också att andra blir glada av det jag skapar.
 
Senare på eftermiddagen när Alfred kommit från praktiken åkte vi en snabb sväng till Bergvik. Där fann jag de sista presenterna jag ville hitta inför helgen:) Känns så skönt nu att veta det :) Inslagna och färdiga är de också! Nu ska jag bara vänta på att få träffa alla! Kan inte fatta att det snart är torsdag och efter det bara en dag tills vi åker mot Skövde. Som jag/vi längtat!
 
Nu ska jag ut med lillkillen, sent, men nattugglor är vi allihopa här hemma! ;)
 
 
 
 
 
 

Our home :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar mitt, Alfred och Gajs hem♥
 
 
 
 

Tisdag

Imorse var det tänkt att jag och Alfred skulle ha gått upp tidigt och gått ut och gått med Gaj. Men när vi tittade ut ur fönstret så bara öste regnet ner. Istället kröp vi ner och sov lite till. Fick bli promenad lite senare på förmiddagen istället. Då var det uppehåll, vilket var skönt. Blev en tur till skolan också för föreläsning. Vi har en riktigt bra lärare nu, allt är så intressant och jag bara suger åt mig allt! Så roligt när det är så :) Känner verkligen att jag valt rätt yrke! :)
 
Nu är jag hemma från skolan igen. Bara jag och Gaj hemma. Alfred har praktik nu, Han är inne på sista veckan på Öron, näsa, hals på CSK! Sen till helgen bär det av till Skövde :) Längtar något otroligt! :) Hihi!
 
Ska snart ställa mig och baka. Alfred behöver ha med sig fika imorgon. De ska nämligen ha seminarium eller liknande och alla ska ha med sig något bakat. Självklart ställer jag upp och bakar! :) Blir att baka bröd också! Även göra lite middag så Alfred har lunch imorgon. Blir att ställa sig i köket och stå där i några timmar;) Kanske ska sätta igång!
 
Så här fint ser det ut när jag brukar baka bröd och brödet ska jäsa :)
 
Min underbart fina kökshandduk :)

Tankar och känslor

Det är sjukt hur ens tankar och känslor kan ändras från det ena till det andra. Nu för tiden har det varit väldigt jämnt för mig och jag mår väldigt bra nu jämfört för en tid sen. Men är fortfarande väldigt känslig speciellt just för musik. det är så mycket känslor i musik. Jag kan bli stressad av en del låtar, glad av en del och ledsen av andra. Jag lyssnar därför mycket mindre på musik än vad jag gjorde förut. Kunde vara timtals. Sjungandes överallt. Jag saknar det. För jag  vet att jag kan sjunga. Men vågar inte. Hemma gör jag det. Har bara tappat det lite. Drömmer om körer och allt vad det är. Åå vore så kul! Ska samla på mig mod till att göra så att någon av mina drömmar går i uppfyllelse. En är att sjunga till Alfred när vi gifter oss. Det är något jag bara måste! ♥
 

:)

Om någon dag blir det att åka   iväg en sväng igen till stan. Eller kanske Bergvik. Inte riktigt bestämt vart än. Har någon present jag måste köpa till. Blir ju lite så när man inte hittar allt på samma gång. Då blir det lite flängande. Men vad gör det. Med trevligt sällskap är det kul :) Nästa  gång blir det Alfred igen! Tur man har bil också så kan man flänga mellan stan och Bergvik utan massa onödig tid på buss också, speciellt om man kanske ska handla kylvaror . Får se om vi hittar något eller inte :) Annars lär paniken komma! Vill ju verkligen ha paket att ge mina kära:)
 
 
Har köpt lite nya grejer/kläder nu som jag inte hunnit visa än. Köpte en fin poncho från Ellos för någon vecka sen, den jeansblåa jag har på bilden. Tycker den är jättefin och dessutom skön! Med ett band i midjan ser jag inte ut som ett tält. Den är väldigt vid annars. Den gråa mattan på bilden är också relativt ny. Två sånna i olika storlekar köpte vi :) Mycket finare i våran hall, än den vi hade innan :) Dessutom ser vi vår lilla uppgång som vi har i hallen, så man slipper snubbla;)
 
 
De här fina skorna köpte Alfred när vi va på stan sist! Jättefina:)
Han behövde några lite finare skor också!
Tyvärr hann inte jag riktigt kolla på skor,men skulle gärna nu i höst hitta några nya!
Får se helt enkelt hur det blir med det:)
 
Mitt fina nya mobilskal :) Köpt på Tradera:) Helt nytt!
Betalade ungefär 30kr med frakt! Kul med eget skal,
så jag inte behöver använda de som Alfred hade när han hade den här mobilen!
Jag är ju lite mer tjejig i min smak om man säger så;)

Rosa Bandet

Nu på hösten brukar ju Rosa Bandet dra igång med sina rosa kampanjer lite här och var! Jag brukar varje år köpa det nya bandet som kommer ut i butikerna :) Den får sitta fint på min höstjacka :) I år blev det också att vi köpte ett rosa mopp-set också. Alfred har tjatat om nya moppgrejer att städa med. Så nu var vi båda nöjda! Han fick välja märke och jag färg :) Såklart det blev den här fina :) Hihi :)
 
 
 
Himla fint tycker jag :)
 
 
 
 
 
 

The weekend

Vilken skön helg det varit! Förutom en sak, Alfred har haft praktik. Men nu är det slut med helgpraktik framöver. Det är både jag och han glada över :)
 
Tvättade på lördagen också, så 9 maskiner blev det allt som allt. Nu är precis allt tvättat, vilket är väldigt skönt. Nu hoppas jag på att inte behöva det på ett tag.
 
Igår träffade jag Viktoria på stan. Vi kikade i lite affärer. Båda hittade lite :) Sen blev det lunch på Olearys. Vi åt Ceasarsallad! Tror det var första gången jag åt just en sån sallad, så det var kul. Fräscht och gott  var det :) Alltid kul med trevligt sällskap på stan också :)
 
Alfred och jag var och tränade igår också! Vi kämpade på rejält. Skönt var det! :) Mindre kul var det att gå hem i regnet. Men duschen väl hemma sen var efterlängtad.
 
I helgen har vi gjort god mat också, som vanligt;) Men i lördags blev det extra god mat! Jag och Alfred var helt saliga! Helstekt kyckling i ugn, fylld med örter och citron. Till det potatis, sallad och hemmagjord gräddsås! Verkligen gott och lyxig lördagsmat! Namnam!
 
Har slagit in en del presenter i helgen också:)! Familjemedlemmar som fyllt år. Så när vi träffar dom nästa helg, ska de få sina paket:)
 
En del av papprena jag använde till inslagning :)
 
En av paketen Annie ska få :)
 
Lite pyssel mår man bra av :)
 
Älskar alla de olika papprena jag använt! En del är från Lagerhaus och andra faktiskt från Ikea :)
 
Paket till pappa :)
 
Vad det är i paketen får ni inte reda på. Blir överraskning för de som fyllt år :)
 
De andra paketen hade jag tagit kort på med mobilen, så tyvärr visas de inte nu.
 
 
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0