My last few days

Imorgon är det fredag och som alltid så längtar man efter helg. Till helgen blir det fest här hemma. Var ett bra tag sen, så det ska bli riktigt kul :) Blir en del olika personer! Bland annat Blom som är i Värmland några dagar :)
 
Haft en vecka full med plugg med basgruppen. Imorgon är det examination. Det ska vi nog klara oss igenom, precis som förra Fredagen. Ska bli skönt när det är gjort!
 
Var ute och gick med Alfred och Gaj i det härliga vädret förut :) 7°C och sol! Älskar det! Gav oss rikligt med energi vill jag lova. Nu hoppas vi det fortsätter på den vägen, för fler sånna promenader vill jag att det blir ! :)
 
Var på Sexparty igår med massa klasskompisar. Aldrig varit på sånt event förut. Var mycket bättre än jag trodde det skulle vara faktiskt! Riktigt kul och intressant! Det var inte bara prat om sex. Även andra saker som var bra för fötterna, vid mens och allt möjligt! Nu vore det roligt om man kunde fixa event för oriflame, mary kay, tupperware eller liknande! Har jag varit på sexparty, kan nog vad som helst passa! ;)
 
Lillkillen och jag har myst i soffan under gosiga filten båda två nu ikväll! Så härligt när han verkligen tyr sig och vill mysa! Riktiga guldstunder som man tar vara på! :)
 
Min älskling är så söt när man riktigt ser hur koncentrerad han ser ut :)

Blev en riktigt god middag vi avnjöt ikväll. Barbeque-smoke kryddat kött med hasselbackspotatis, sallad och tzatziki! Supergott :)

Citat

Everything will be okay in the end. If it´s not okay, it´s not the end. Det är ett citat som jag brukar bära med mig och även säga till andra när det känns motigt i livet. Tänker ibland på alla citat jag brukar bära med mig. Funderar ibland på att skriva en bok med massvis med sånna citat. Skulle nog fylla en eller till och med två böcker då. Älskar sånt! Häftigt det vore att få den möjligheten! Än så länge finns de bara nerklottrade i något block någonstans. Tur att drömmar finns i alla fall :)
 

Härlig helg

Solen har letat sig till Karlstad igen, mycket välkommet vill jag lova! Varit en underbar dag. Var ute och gick med Gaj i det fina vädret. Önskade Alfred kunde varit med, men han var flitig med att plugga istället. Hoppas det kommer fler dagar som denna. Det skulle vi nog alla må bättre av. Njuta av solen och bara ha det gött :)  Har många miniplaner i huvudet som jag vill göra när det blir varmare väder ute. :)
 
Har haft en skön dag och gjort lite allt möjligt. Bakade rågbullar förut och kokosdrömmar. Både frukostbröd och lite till fikat :) Tjuvsmakade på en kokosdröm förut, smarrigt goda vill jag lova! Vi ska snart äta en toscansk gryta snart också! :) Luktar så otroligt gott! Underbara söndag :) Varför kan inte alla dagar vara som den här?
 
Igår kväll var vi hemma hos Jasmine :) Moa och Johanna var där också. Vi åt mat och tittade på film, en riktigt lugn lördag. Vi åt en ny rätt som ingen förutom Moa hade testat förut. Raclette heter det. Man kan använda lite allt möjligt, vad man själv känner för. Men riktigt häftigt :) Kanske mer av en social ritual än en måltid. Alltid kul att prova nytt!
 

Gaj fick extra god mat nu ikväll. Sin egna mat blandat med lite kött från picnicbogen som vi gjorde gryta på. Så här glad blev han :)
 
 
 
 

lugnet

Skönt med en helg framför sig! Varit skola varje dag nu, så ska bli skönt med att bara göra som man själv känner. Blir lite bestämt, men ändå mycket utrymme för att ta det som det kommer också. Det gillar jag mycket.
 
Funderar på att slänga mig i sängen och läsa någon bok eller skriva dagbok. Det är något speciellt med det. Att i avslappnad miljö ägna sig åt en härlig bok eller skriva några rader i sin dagbok. Längtar tills det blir varmare. Sitta på något mysigt ställe, läsa böcker och smutta på rosé! Nu skulle det i så fall bli i en soffa, samtidigt som jag dricker te, vilket inte alls är fel det heller! Men nu får det inte bli något av det. Kanske imorgon eller så. Det är verkligen något jag längtar efter.
 
Något som jag får kraft av är att vara i en tyst miljö och bara supa in lugnet som kommer. Få kontakt med sig själv på ett sätt. Komma tillbaka till allt viktigt. En övning jag verkligen försöker ta mig tid till, speciellt om det är stressigt. Viktigt att göra det helt själv. Då blir det bäst. Kan vara i någon minut bara, behöve inte vara mycket. Eller några djupa andetag medan man blundar. Finns så många olika saker man skulle kunna göra. Gäller att komma på vad som är bäst för en själv.
 

Dreams

Blir nog att somna tidigt ikväll. Tidigt för mig det vill säga ;) Är ju nattuggla vanligtvis så det kan bli väldigt sena nätter ibland innan jag somnar. Har varit mycket ända sen jag vaknade, så känner att det vore skönt att lägga huvudet på kudden och sova snart. Haft examination i skolan, storhandlat, lagat mat och tittat på film. Min dag i väldigt stora drag. Har varit en bra dag! :)
 
Vi åt klassiska tacos till middag idag! Perfekt på en fredag! Min och Alfreds tacos är bäst! Suuupergott! Tacos funkar alltid, så är det bara! :) Vi tittade på filmen Rock of ages samtidigt. Så jäkla bra! Se den alltså! Både jag och Alfred tyckte det. Påminde mig och min innersta dröm. Så härligt att känna att en av ens drömmar fortfarande finns kvar hos en. Att trots att man nästan glömt den, finns kvar ändå. Viktigt att ha drömmar och att hålla fast vid dem. Något som gör att vi strävar framåt här i livet.
 

Gotta find a new one!

Köpte en jacka på Ellos i november. Använde den några gånger. Sen blev den kaputt. Gillade den svinmycket! Tråkigt som fasen att jag inte kunde använda den mer. Fick returnera den med pengarna tillbaka. Så nu är jag på jakt efter en ny. Har bara min tjock tjocka jackan för vargavintern. Så det lämpar sig snart inte riktigt när solen börjar titta fram mer och mer. MÅSTE.HITTA.NY.NU! Fast samtidigt vill man inte bara ta  vad som helst. Det ska ju kännas bra också. Annars kanske det blir likadant igen. Hoppas på att jag hittar någon. Att leta vinterjackor och så är inte det lättaste alltså. Nu ska jag ju mer ha en höstjacka typ, men ändå. Inte lätt det heller. Ja, jakten fortsätter..
 

Glad!

Var på sommarjobbsmässa förra veckan. Gick på några intervjuer. Den första var klockren. Igår fick jag ett samtal av hon som intervjuade mig. Skulle skicka efter papper från belastningsregistret och sen boka möta med henne när det kommit. Som det ser ut nu så är det ljust inför sommarjobb :)! Snacka om att jag är lycklig! Wiiieehoo! Då har både jag och Alfred fått isåfall :) Men vill ändå inte ropa hej än, för det är ändå inte helt 100. Sån är jag.  Måste ha saker svart på vitt för att förstå det. Innan är det overkligt liksom. Dessutom ser det ut som att många vänner ska vara i Karlstad och jobba över sommaren. Vilket är riktigt kul! Sommaren kommer nog bli riktigt bra alltså! :)
 
 
 

Another day in life

Haft ännu en dag med plugg med gruppen. Blev färdiga idag! Imorgon blir det at plugga igen fast med att granska en annan grupps arbete. Ska bli intressant! På kvällen blir det att äta på Ankan med gruppen också :) Längtar!
 
Har varit en dag med mycket att göra. Gillar när det är så! Men också att kunna slänga sig i soffan en stund när man kommit hem och bara vara! Man behöver en balans mellan allt det där. Eftersom dagen var full med måsten fick det bli en kväll  i lugnets anda. Tittade på en film som jag tyckte var bra! Röjar Ralf! Wreck it Ralf! Ibland känner man för att titta på en barnfilm, idag var en sån dag! Se den!
 
Jag gillar verkligen att jag är sån allätare när det gäller mycket grejer. Lyssnar på väldigt blandad musik, gillar olika filmer, olika typer av kläder, ja det mesta. Man kan inte säga att jag är en typiskt "sån" människa. Lite av allt är nog mitt motto just nu i alla fall! :) Öppen för det mesta.
 
Har ni sett Mia på Grötö förresten? Om inte. Kolla på det! Hon är så härlig! Har alltid gillat henne! Har ni sett Hissen med Filip och Fredrik? Om inte, se det också! Varje avsnitt hittills tycker jag har varit bra. Vet inte vad det är med båda programmen, man bara fastnar. Gött när det blir så!
 
 
 

May you have faith in your worth and act in your wisdom

Jao, då har jag varit iväg och pluggat med gruppen! Alltid kul att träffa dem :) På torsdag ska vi ut och äta ihop, ska bli jättekul! Ser fram emot det mycket!!
 
Nu blir det lite chill och sen ska jag sätta igång med lite diverse grejer. Blir att plocka iordning, baka bröd och något gott till fikat :) Kliar i fingarna på mig, vill sätta igång med att baka nuuu! Så kul tycker jag! Kommer verkligen bli en bullmamma när jag får barn, haha!
 

Smink

Min syster Frida går 2 året på stylistprogrammet. När hon var här förra veckan så sminkade hon mig, blev verkligen hur fint som helst. Idag testade jag att göra likadant. Blev sådär. Hon gjorde helt klart bättre. Men hon hade självklart bättre penslar och så. Skulle vilja vara lika duktig som henne. Tycker ju inte jag är helt kass och man kan ju sig själv oftast bäst. Men var riktigt kul att bli sminkad av någon annan för omväxlings skull. Det har nog typ aldrig hänt förut, bara någon enstaka gång. Hon fär gärna göra det fler gånger! :)
 
Tyvärr går det inte att visa bilder då de blev så kassa. Helt fel färg blev det och så :/
 

monday again

Bra start på måndag morgon med att flyga upp ur sängen, INTE!  Vaknade en halvtimma senare än planerat, paaaniiiik var ordet minst sagt! Både jag och Alfred frågade oss själva hur vi kunde missa väckarklockan?! Vi fick inget bra svar på det. Vi var antagligen alldeles för långt in i drömmarnas värld för att ens registrera att den ringde! Kan ha varit att vi kom i säng allt för sent och att vi flummade som tusan innan vi somnade. Vilket i sin tur resulterade i att vi var svintrötta när vi väl skulle upp. Som tur var har jag världens bästa sambo som erbjuder sig köra mig de få metrarna till skolan. Tack och bug för det! Det hjälpte något otroligt! Hann slänga i mig en knäckis med smör, men pålägg hann jag inte med. Vad knäppa mornarna kan se ut ibland! Detta hade aldrig hänt om jag bott hos mormor. Hon hade minsann fått upp mig tidigare, haha!
 
Med andan i halsen kom jag ändå fram till lektionen. Alfred skjutsade mig så det var ju inte därifrån jag fick flåset. Det var upp för alla jädrans mardrömstrappor som finns i skolan och som jag var tvungen att springa upp för just idag. Inte roligare heller när halsen är full av slem, usch fy och blä! Det var tungt helt enkelt efter en segdragen förkylning som inte gett sig helt än! Går upp och ner för dag till dag tycker jag.
 
Var en mycket intressant lektion i skolan idag, föreläsare från Arvika kommun som pratade om biståndsbedömning! Efter skolan var det bara att traska hemåt i slasken. Vilket inte heller var det lättaste. Väl hemma åt jag godaste lunchmaten, rester från igår. Det gjorde magen väldigt glad, den kurrade rejält innan. Nu ska jag ta mig en kopp te och bara slappa ett tag! Det behöver jag efter mardrömsmorgonen!
 
 
Inte bästa bilden. Men använde min nya väska för första gången idag! Jättefin är den :) Skitbra skolväska, stor och bra! Köpte ju en till som var lila, men den fick jag tyvärr lämna tillbaka. Otroligt dålig kvalité på och gick sönder lite här och var. Bytte den till en mindre beige väska, kombinerad mobilväska och plånbok. Riktigt söt. Inte vad jag var ute efter från början, men helt okej ändå!
 
 
Tur jag har den här svarta väskan som är stor och bra! Hoppas på att den inte går sönder bara!
 
 

Söndag

Varit och skickat iväg några traderapaket till. Skönt att bli av med dem. I veckan har vi haft ungefär 11 paket liggandes i hallen. Jag trodde inte jag skulle sälja majoriteten av alla auktioner jag lade ut, men det gjorde jag visst ;) Men men, jag klagar inte! Resten skänkte jag! Inom snar framtid blir det nya traderauktioner och även på blocket. Ska sälja lite grejer vi har ståendes i förrådet som inte används. Lika bra att sälja av det och få utrymme för annat. Vi delar ju förråd också med grannen, så känns bra att ha så lite där som möjligt. Speciellt eftersom det flyttar folk ifrån den lägenheten och kommer till nya rätt ofta. Har ingen koll alls på  vem som bor där nu ens! Känns lite sådär faktiskt. Många nya på vår gång nu. Flest nya som flyttat in samtidigt tror jag. Vågar nästan med 100% säkerhet säga också att jag och Alfred är de som borr längst här i gången. Inget jag tänkt på föränn nu, haha! Trivs så bra i våran lägenhet :) Mitt och Alfreds första hem tillsammans! Men skulle samtidigt vilja ha en större. Men ingen brådska, det kommer :)
 

thinking to much

Att tänka och fundera på saker och ting är jag bra på, nästan för bra på. Är till båda fördelar och nackdelar. Lite hatkärlek till det där. Det är något jag måste acceptera och inte störa mig på, för jag är ju jag och ingen annan. Men att skriva av sig lite av alla sina tankar och känslor gör nog gott. Få ur det ur systemet lite.
 
Det där med att acceptera sig själv är viktigt. Men säkert svårt många gånger. Är det inte det ena så är de det andra. Varför inte släppa alla de osäkra tankarna och bara sikta framåt? Lättare att skriva det än att göra det fullt ut. Men jobbar på det, det gör vi nog alla, vareviga dag. Det är bra att man är medveten om det så man kan tänka på det.
 

Mello :)

Yes, då var ännu en mellolördag avklarad. Jösses vad jag är en mellonörd alltså! Och vad paff man blev när man såg en bekant i publiken! "Määhmääh, det är ju han, Anton!". Haha! Smsade min vän Olivia direkt. Vi båda dog en smula ^^
 
Efter varje melloavsnitt nynnar jag på de låtarna som var bäst (enligt mig). Har en förmåga att lära mig låtarna jäkligt snabbt. Både för och nackdel ;) Längtar redan tills nästa lördag!
 
För övrigt har vi fått många saker gjorda här hemma. Städat och haft oss.Inte helt klara, men lite måste man ju ha att göra imorgon också;) Imorgon får vi gäster också :) Carro och hennes Jonas kommer på visit, det blir kul! Ett tag sen vi sågs, så det ser jag verkligen fram emot :) Även Emelie, Jenny och kanske Simon :) Blir fullt hus för någon timma :) Ska se vad jag kan knåpa ihop i fikaväg. Om det går helt åt fanders har jag kaffe, te och en Aladdinask att bjuda på ;) Det blir nog allt bra tror jag!
 

Sötiskillen :)

 
Lillkillen har fått både klorna klippta och blivit borstad idag. Imorgon ska han få duschas också. Inget som han kommer gilla, men han blir så fluffig och fin efteråt!
 
Han har blivit så duktig med kloklippandet nu. Vi har köpt en slags munkorg fast ändå inte. Den är i tyg och sitter väldigt bekvämt på honom. Han blir lugn av den och det funkar hur bra som helst! Det är något jag verkligen rekommenderar! Såå kul att jag och Alfred blivit så säkra i det också! :)
 
 

Frida♥

Igår åkte min kära Frida hem. Usch vad tomt det har känts här sedan dess. Tycker hon kunde ha vänt med bussen och kommit tillbaka! Saknar henne otroligt mycket! Hade jättekul när hon var här, kommer bära med mig det länge :) Längtar tills vi ses nästa gång, lovar att det inte kommer ta lång tid. Det klarar nog varken hon eller jag. Hon och Alfred är mina två absolut bästa vänner. Ja, Alfred är min pojkvän/sambo/fästman och ja, Frida är min syster, men för mig är de mer än så. De är två otroligt bra vänner också! Och vi alla tre trivs så väldigt bra ihop :) Hon är alltid välkommen tillbaka till oss, dörrarna står alltid öppna! Oavsett vart i världen hon är, har hon alltid ett hem hos oss. Till och med Gaj tyckte nog det blev tomt. Han hade nog velat ha henne här längre. Åå tänk att man kan sakna någon så mycket, gjorde riktigt ont i hjärtat på mig när hon åkte, som att busschauffören tog mitt barn ifrån mig. Frida du är verkligen en underbar människa, älskar dig så massa mycket! :) Glöm aldrig det! Love you sis, always have, always will ♥
 
 

Bra och dålig dag

Har varit både en bra och dålig dag idag. Drömde mardrömmar inatt. Varför vet jag ej. Inte kul var det :( Drömde att Alfred skulle lämna mig, jäkligt tråkigt att drömma något sånt på alla ♥dag. Sen följde morgonen med att jag var väldigt nervös och i och med det också lite vresig. Kände mig skitelak, hatar när man är sån. Anledningen till att jag var nervös var för att jag skulle iväg på intervjuer inför sommarjobb här i Karlstad! Jag tog mig i kragen och gick på det. Första intervjuen var verkligen klockren. Fick en riktigt bra kontakt med hon som intervjuade mig! Gick verkligen hur bra som helst, om man får skryta lite för en sekund. Hoppas verkligen på att få sommarjobb här i Karlstad i sommar. Hade varit riktigt guld! Hoppashoppashoppas!
 
Är så stolt över Alfred som redan har sommarjobb fixat :) Han mejlade chefen som han hade förra sommaren. Svaret tillbaka som han fick var "Hej Alfred, självklart får du jobb hos oss i sommar, hur mycket vill du jobba". Känns så otroligt kul för hans skull :) Inte bara jag som gillar honom, märker att många andra gör det också :)
 
Efter jag varit på intervjuerna mötte jag Alfred och Frida på stan för lunch. Blev varsina goda sallader på Söta grodan! Mumma vad goda! Vi gick och kikade på stan efter det. Vi alla tre hittade lite saker. Till sist åkte vi hem och åt och även tagit det lugnt.
 
Nu ska jag umgås med mina fina lite till innan vi ska sova!
 
 
Linn, Frida och Fanny :) ♥
 
Gaj kikar fram♥

Alla♥dag! :)

Haft några underbart härliga dagar med mina fina! Har ju haft min kära syster Frida här också :) Har varit så otroligt kul! Imorgon åker hon hemåt. INTE kul! Tycker hon kunde bo med oss. Går riktigt bra med mig, Alfred och henne :) Kunde blivit roomies vi tre, hehe :) Kanske i framtiden, who knows? Har gjort en del under tiden hon varit här, fast ändå inte. Det är det jag tycker är så bra med både henne och Alfred. Bara så härliga människor att ha runt sig. Inget krystat, man kan va hur man än är och göra vad som helst. Behöver inte vara massa saker bestämda hela tiden. De är mina två bästaste bästisar på jorden :) Love them! Därför känns det så bra också när jag har fått spendera just den här dagen med dem, Alla ♥ dag! En dag man ska påminna sina älsklingar lite extra hur mycket de betyder för en :) Båda två fick presenter av mig :) Har även skickat kort till några utvalda. Älskar ju sånt :) Hoppas och önskar att ni andra också haft det bra! Och för resten av året med för den delen. Vi är så himla bra på att fira sånna här specifika dagar, men många som skulle behöva komma ihåg att det är de vanliga dagarna som räknas också. Som är minst lika viktiga, om inte viktigare!
 
 
 
Ord kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar dig Alfred! Att för varje dag vakna upp med dig, att du orkar med mig trots att jag ibland kan vara riktigt jävlig, att du stöttar och finns där i mina nedgångar men också i de ljusa dagarna. Du är mitt allt! Älskar dig massa massa mestaste! Föralltid du och jag!♥
 

Mysiga dagar med mina killar

Resten av helgen har gått i seghetens anda, haha. Fast medvetet då. Varit så fullt upp nu det senaste så vi bestämde oss för att inte bestämma något. Så har gått runt i pyjamas nu i två dagar. Superskönt! Hihi! Det får man lov att göra ibland :) Igår hade vi myskväll med mat och annat gottigt. Blev att jag tittade på melodifestivalen och QX-galan också. Jättebra båda två! Skrattade och grät om vartannat! Så typiskt mig, att bli så känslomässig. Känslorna utanpå kroppen. Reagerar direkt om det blir sorgligt eller så i en film eller låt.
 
Idag har vi inte heller gjort så mycket. Slagit in traderapaket, förberett maten (blir tomatsoppa), klippt päls och klor på Gaj, städat m.m. Kanske var en del ändå, haha! Men det känns inte som så mycket. Kanske är för att det inte varit något krav, utan att man gör saker och ting i den mån man känner för det och hinner. Gör nog stor skillnad sånt!
 
Både jag och Alfred vaknade upp krassliga igår. Hosta och lite smått med feber. Vi brukar aldrig bli sjuka samtidigt, men det är nästan bäst när vi blir det, så är det över sen. Inte att ena blir det först och andra sen. Jag har varit sjuk en del nu det senaste:( Så tätt brukar jag inte vara det som jag varit nu. Men å andra sidan  har jag haft ett väldigt stressigt halvår bakom mig, så är helt övertygad om att det spelar in.
 
 
 
 
Varit två mysiga chilldagar med mina två killar :)

Fredagskväll med fina vänner :)

Snart har ännu en helg gått. Har varit jättehärligt! I Fredags var vi över hos Emelie :) Hon och Daniel bjöd på mat! Vi spelade spel och pratade in på småtimmarna. Hur kul som helst! Nästa gång är det vi som bjuder dem :) Träffade hennes söta katt också :) Supergosig och fin! Var jättekul att få se hur hon bor också, var första gången vi var där. Jättefint hade hon det :)
 
Uppskattar verkligen bjudningar :) Att själv bli bjuden och även få bjuda andra :) Så otroligt trevligt :)
 
 
 
 
Bilderna är inte från i fredags, utan från Viktorias examensfest :)

Skola och fika :)

Examinationen gick bra! Skönt att det är över! Nu blir det långhelg, ska bli superskönt! Fast är ännu mer avis på mina fyra systrar som har sportlov som börjar i helgen, vill också ha mer än en vecka ledigt!!
 
Efter skolan gick jag hem till Johanna i snöstormen. Det är inte långt till henne då hon bor på Campus, men jösses, jag var helt nersnöad när jag kom fram. Tur att hon bjöd på te så jag blev varm igen :) Var jättetrevligt att få lite ensam tid med henne! Det vill jag verkligen att det ska bli fler gånger! Efter ett tag kom Moa förbi också :) Alltid trevligt att byta några ord med henne också :) Fick träffa hennes katt Pasta också! Superfin verkligen :) Blir bara mer och mer sugen på en katt, så det får det nog allt bli i framtiden :) Skulle ju så gärna vilja ha en hund också :) Så får suga på de karamellerna ett tag till, så ser vi sen :)
 
 
Sötnosen Marley :) Alltid när jag träffar någon som har katt så blir jag själv så sugen. Det ska vara en katt som gillar att mysa, för det gillar jag! :) En lugn en:)

Torsdag

Idag är det examination i skolan som gäller och efter det blir det fika med Johanna :) Sen ikväll får vi se vad det blir att göra! Lär inte behöva göra mat i alla fall. Laxen vi gjorde igår blev det sjukt mycket över av, så det kan vi äta idag också :)
 
Vi kollade på film igår igen, den här gången ett mycket bättre val. Source code hette den. Se den! Sjukt bra! Swisch så var filmen slut. Gick jättefort kändes det som.
 
Idag ska min syster Frida och hennes klass vara med i stylist SM! :) Önskar dem stort lycka till!! ♥
 

Food

Åt underbar lax och potatismos förut! Tog mig till himlen och tillbaka. Lite matkoma på det och en powernap! Efter det var jag fit for fight igen! :) Lagt upp några fler auktioner på Tradera nu också! Nu ska skiten bort;) Har ingen lust att ha de ståendes i kassar i sovrummet. Gött att jag tagit tag i det nu :)
 
 
Blivit ännu en lugn kväll med att göra vad man känner för. Behövs verkligen efter förra veckans ständiga kaos!
 
På bilden ser ni de fina ljusstakarna jag och Alfred fick av pappa med familj i julklapp! Superfina :) Ljusen är köpta på Ikea :) Lite åt det våriga hållet sådär :) Ser ni förresten min paprika på bilden också? :) Växt sig rätt stor och fin :)

Love

 
 
 
Varje dag tillsammans med er är lycka för mig! Uppskattar det så otroligt mycket! Ett liv utan allt det kan jag inte tänka mig! Love you♥
 

Tvätta!

Blev att tvätta ett pass till! Kommer alltså allt som allt ha tvättat 6 timmar idag. Inte dåligt det. Skönt att då bli av med så gott som all tvätt :) Endast några få plagg kvar att tvätta. Tur att jag och min älskling delar på allt som behövs göras :) Annars hade det varit tungt.
 
Snart ska vi äta lax :) Kommer bli riktigt gott! Mums :) Var ett tag sen vi åt det, så riktigt längtar efter det ! :)
 
 
 
 

Festbilder från olika fester!

Festen hos Hanna och Petra ! Jag och Lisa på bild :)
Viktoria får present på sin Examensdag :)
 
Viktorias examensfest :)
 
Oskar och Viktoria :)
 
Skål i dimman!
 
Remåker på Viktorias examensfest :)
 
Alfred och Jenny på Viktorias examensfest :)
 
Oskar och Viktoria på fest hemma hos Jenny :)
 
Me and my girls :)
 
Lära känna kvällen på nollningen!
 
Nollningen :)
 
 
Fest hemma hos mig :)
 
Oskar :)
 
Jag och Linnéa på fest hos Hanna och Petra :)
 
Hanna, Petra och Pär :)
 
Alfred och Linnéa :)
 
Spelkväll :) Johanna och Jasmine ;)
 
 
 
 

Underbara naglar :)

Sophia i min klass gjorde de här på mig i december förra året! Blev såå himla fint! Har aldrig tidigare haft så fina naglar:)
 
Love them♥
 
De höll i ungefär två veckor.
 
Längtar tills nästa gång jag har så fina naglar :)
 
Funderar nästan på att själv köpa sånna grejer och lära mig hur man gör!
 
 
Min syster som går Stylist på gymnaiset ska förmodligen få lära sig hur man gör sånt här :) Inte lite avis;)
 
 
 

Fina fynd :)

Hittade dessa på rea på Lagerhaus för någon vecka sedan. Jättefina tycker jag! Lagerhaus rea brukar vara riktigt bra också! Åk dit och titta vettja, de har så otroligt "egna" saker. Älskar den affären! :)
 
 
Även det här fina ljuset hittade jag :) Luktar otroligt gott! Älskar ljus! I olika dofter, färger och storlekar :) Ljus kan man inte få för mycket av!
 
 
 
 
 
 

Sälja!

Har lagt upp saker att sälja på Tradera igen. Var ett tag sen! Men är så skönt att fått det gjort igen. Gillar inte att slänga helt dugliga grejer i soptunnan. Bättre att någon som vill ha dem köper av mig. Blir de inte sålda skänker jag dem till Röda korset eller liknande! Tycker fler borde göra samma!
 
Den här tillexempel kommer att komma upp på Tradera inom kort! En goding jag haft ett tag men som jag inte längre använder. Superfin verkligen! Underbar är den! Jättefin året om :)
 
 

Carnage

Det blev myskväll igår, precis som jag ville :) Däremot var filmen vi valde att titta på, väldigt skum alltså. Den hette Carnage. Länge sen jag såg en film som jag störde mig så på. Se den om ni har tålamod, haha! Den va inte dålig så. Men otroligt speciell. Aldrig sett en film förut som gjorts på det sättet.
 

Hunnit mycket!

Även denna dag väntade det plugg med basgruppen. Inte lika länge som de föregående dagarna dock. Som tur är! Vi är nu helt färdiga. Bara seminariet imorgon som väntar! Ska bli skönt när det är över och man kan bocka av en till grej på listan :)
 
Har redan hunnit plugga med gruppen, ätit lunch, varit ute och gått med mina killar, fikat och nu håller jag på och tvättar. Inte dåligt det inte. Vankas mer tvätt och sen blir det att göra iordning lite här hemma. Senare får vi se vad som händer. Älskar dagar som inte riktigt är planerade, utan att man tar dagarna lite som de kommer :) På det sättet tycker jag att jag slipper stress och så. Sen är det självklart kul att ha vissa saker planerade, men inte varje dag! Kan störa mig på en del människor som måste ha varje dag planerade ut i minsta detalj. Alla är vi olika, men dra inte med mig i det bara ;)
 

J.A.G. Ä.R D.Ö.D!

Helt död är vad jag känner mig just nu. Har suttit med min grupp till kl 18 två dagar i rad nu och matat in information och skrivit PM. Känner för en kväll i soffan kan jag lova. Dessutom med något gott att knapra på! Vad vet jag inte, innan blir det mat i alla fall! Det vankas falukorv, mumma :) Är så hungrig så jag börjar äta på datorn snart!!
 
.
Den här underbaringen har jag saknat hela dagen!! Bara krypa ner i hans famn och känna sig trygg :)
 
Sötnosen som helst vill göra roliga miner när man tar kort på honom ;)
 
 

Mys

Vet att jag skrev det förut, men har haft världens härligaste dag idag. Verkligen bara tagit den som den kommit. Precis som både jag och Alfred behövde. Det är lyx om något.
 
Vi tände massa ljus på kvällen, satt tätt intill varandra i soffan under mysiga filten och tittade på Once upon a time. Drömde oss bort i sagornas värld ett tag :) Har världens bästa pojkvän och sambo! Det kan man inte säga/skriva för få gånger! Älskar honom så otroligt mycket♥

Friends

 
Vår kära vän Oskar har nu också flyttat tillbaka till Skaraborg. Bara Jenny som är kvar av "the oldies". Önskar honom en riktigt ljus framtid i Hjo, att allt blir bättre för honom där :)
 
 
Dessa bilder tog i Mars förra året. Känns som igår. En underbar dag var det. Jag, Alfred, Oskar och Mikael gick ner till Alstern. Fikade och solade. Härligt minne!
 
Kommer ihåg att både Oskar och Mikael hade på sig shorts ute. Tror det var första riktigt fina vårdagen. Solfrossa fick vi efteråt också.
 
Vi tog massa bilder. Killarna låtsades att de var huvudrolelrna i Titanic ;) Haha!
 
 
 
Sjöng gjorde de också ;) :P
 
Love between to guys ;)
 
 
 
Close up på Oskar! :)
 
Vi kommer sakna honom här i Karlstad, men hoppas att han liksom andra Skaraborgsbor kommer hit och hälsar på! :) Vi kommer självklart komma ner och hälsa på dem alla också :)
 
 
 
 

Färger

Jag vet att våren inte lär komma på minst en månad, men tjuvstarta i sinnet kan man ju allt. Som att typ klä sig i pasteller och sådär :) Fick en jättefin tröja i julklapp som passar perfekt till vårens alla pasteller:)
 
Så underbart fin! Den är från Kappahl! Ska finnas i två färger till :) Stora i storlekarna är dessa tröjor.
 
 
Har inte använt den än, men kan nästan garantera att den kommer bli en favorit! Måste försöka komma ihåg att ta en bild på mig när jag har den på mig, så fin :)

Bra helg :)

Haft en riktigt bra helg! :) I Fredags valde vi att gå på festen ändå :) Visade sig vara ett riktigt bra val! Förfesten var hemma hos Olivia :) Det var ett riktigt bra gäng som var där! 8 klasskompisar och jag och Alfred :) Vi hade hur kul som helst, livliga diskussioner, dans och mycket skratt! Glömde mitt läppglans ute i all hast, så typiskt att något sånt ska hända. Men vad gör det, jag har tusen fler ;) Blev att åka ner till stan och möta fler klasskompisar :) Spelade lite biljard på tables, åt lite och sen bar det hemåt! En riktigt bra kväll:) Jag sov väldigt gott den natten och väldigt länge också! Jösses! På Lördagen var det dags för att fira Jennie och Jessica från klassen. Blev att äta på Alfies, supergod mat där :) Andra gången någonsin jag ätit där. Kommer garanterat bli fler gånger :) Var massor med folk där, men hur mysig stämning som helst :) Är så glad över alla "nyfunna" vänner, gillar dem starkt allihopa. Blir så glad i hjärtat av att umgås med dem. Tur att det kommer bli massvis med fler gånger.
 
Idag har vi bara haft en Hanna och Alfred dag :) Otroligt behövligt! Bara ta hand om varann! Så mycket planerat det sista att man blivit tokig nästan. Bra att stanna upp då, lyssna på sina kroppar och bara vara. Blev en 2 1/2 h promenad ute i det underbara vädret. Har verkligen fyllt på med energi från solen:) Något jag verkligen längtat efter! Var så härlgit att se alla åka skridskor på Kroppkärssjön, så mysigt :) Även härligt att få gå med mina två älsklingar och bara rensa tankarna, prata om allt och inget. Efteråt var vi alla tre mosiga och bara mös hemma med fika :) Eller jag och Alfred då, Gaj han somnade direkt, som vanligt, haha! Vi har även tittat på massa avsnitt av Once upon a time, så många att vi nu bara har 6 avsnitt kvar! Spännande!! Blev att göra hemmagjord pizza idag också! Smarrigt god! Tog vad vi hade hemma, nästan då det blir bäst pizza :) Blev även att samtidigt baka två limpor bröd och några små kuvertbröd att ha till förrätt:) En riktig mysig dag har det varit! Bara jag och min Alfred, så underbart! ♥
 

Fira två fina vänner :)

Om en stund blir det att knata iväg till Jennie :) Ska fira henne och Jessica :) Ska bli jättekul! :) Blir fördrink och så först, för att sen åka ner till stan och äta på Alfies :) Sen får vi se vart kvällen slutar :)
Hannorna ska såklart vara där :)
 
 
 
Detta är tyvärr det enda kortet jag hittade på Jessica, haha! Och Jennie hittade jag ingen bild på! Kanske lyckas ta några nya ikväll? :)
 
 
 
 
 

Fest eller ej?

Har massa vänner som försöker övertala mig och Alfred att följa med på nystartsfesten ikväll. Hade inte tänkt det egentligen, men tycker alla är så bra på att övertala, så vi följer nog med, eller? Haha! Grymt härliga människor blir det att festa med i så fall :)
 
Klasskompisar :)
 
Får se om det blir att slå klackarna i taket eller inte ikväll;)
 
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0