Härlig helg

Solen har letat sig till Karlstad igen, mycket välkommet vill jag lova! Varit en underbar dag. Var ute och gick med Gaj i det fina vädret. Önskade Alfred kunde varit med, men han var flitig med att plugga istället. Hoppas det kommer fler dagar som denna. Det skulle vi nog alla må bättre av. Njuta av solen och bara ha det gött :)  Har många miniplaner i huvudet som jag vill göra när det blir varmare väder ute. :)
 
Har haft en skön dag och gjort lite allt möjligt. Bakade rågbullar förut och kokosdrömmar. Både frukostbröd och lite till fikat :) Tjuvsmakade på en kokosdröm förut, smarrigt goda vill jag lova! Vi ska snart äta en toscansk gryta snart också! :) Luktar så otroligt gott! Underbara söndag :) Varför kan inte alla dagar vara som den här?
 
Igår kväll var vi hemma hos Jasmine :) Moa och Johanna var där också. Vi åt mat och tittade på film, en riktigt lugn lördag. Vi åt en ny rätt som ingen förutom Moa hade testat förut. Raclette heter det. Man kan använda lite allt möjligt, vad man själv känner för. Men riktigt häftigt :) Kanske mer av en social ritual än en måltid. Alltid kul att prova nytt!
 

Gaj fick extra god mat nu ikväll. Sin egna mat blandat med lite kött från picnicbogen som vi gjorde gryta på. Så här glad blev han :)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0