Ser fram emot imorgon :)

Imorgon kommer Matilda och Moa till oss och äter middag! :) Ska bli trevligt! Vi tänkte göra tacopaj att bjuda på! Efter det blir det fest med fler gäster! Blir nog supertrevligt det :)
 
Vi tänkte göra lite olika drinkar och så imorgon. Får hoppas på att vi hittar någon ny favorit :)
 
Detta är visserligen ingen jello shot, men vi tänkte ge oss på det imorgon för första gången! :) Ska bli spännande!
 
 
 
 

Otur är bara förnamnet

Som rubriken säger så har jag haft väldig otur det senaste. Feber som hållt i sig längre än vanligt som gjort att jag inte kunnat vara på praktiken. Hade tänkt gått idag men så fick jag noll sömn inatt. Inget hjälpte. Alfred kunde inte heller sova. Var länge sen det var så för oss. Eftersom jag inte funkar utan sömn var det bara att höra av sig till min handledare och säga att jag inte kunde komma idag heller. Kändes jättetråkigt och jag gillade det inte alls, men samtidigt hade jag inte kunnat göra ett bra jobb. Så jag somnade om och vaknade 12.45. Det säger rätt mycket när jag sover så länge. Efter den hemska natten så fick jag ändå den sömn jag behövde till slut. Så det var skönt ändå.
 
Tur jag har dig, du muntrar alltid upp mig, älskar dig mestaste ♥
 

Mår bättre idag :)

Känner mig mycket bättre idag så imorgon blir det tillbaka till praktiken igen :) Hoppas på att det blir en riktigt bra dag! :) Ser fram emot helgen också med fest och sådär, blir nog jättebra det :)  Är lycklig över att jag inte behöver gå upp 5 imorgon som det annars vanligtvis är när jag ska till praktiken. Får sova en halvtimma längre. Min handledare är snäll och låter mig åka med henne, så ska bli skönt att slippa bussen :) Får se hur det blir hemåt sen! :) Har fixat iordning lunch till imorgon så snart är det bara dax att sova :)
 
 
 
 

Feber feber feber

Febern verkar inte ge sig, det gör mig smått galen. Brukar inte ha feber så här länge :( Får nog ringa och rådfråga snart om hur jag ska göra. Orkar inte alls mycket och ändå kliar det i kroppen efter att bli frisk! När jag kommer tillbaka till praktiken ska jag ge järnet verkligen! :) Känner mig så dum som är borta därifrån. Var inte så här jag hade tänkt början av min praktik precis.
 
Jag är väldigt feberkänslig också så för mig är det jobbigt bara temperaturen höjs lite. Har alltid varit så. Vet inte varför det är så. Det är inte ofta jag har det men när det väl är så, så blir det rejält! Det som känns bra ändå är att när jag väl blir frisk så tar det nog ett tag tills jag blir sjuk igen. Vissa är ju sjuka jämt men inte jag som tur är. Jag kan inte va på topp hela tiden, försöker intala mig själv att det är okej att vara sjuk ibland och inte kunna göra sitt bästa helat tiden. Hård sanning men en välbehävlig en!
 
 
 
Ibland skulle jag allt vilja vara hund. Så himla mycket lättare. Lillkillen här hemma är en riktig liten gosing♥
 

Grin och gnäll

Det enda jag gjort nu de senaste dagarna är att snörvla känns det som. Grinig och gnällig som tusan känner jag mig också. Men det är ett tydligt tecken på att jag är sjuk, brukar bli sån då :P Febern är fortfarande kvar, så har fått bli en lugn dag idag också. Tråkigt, men vad göra? Tänker inte gräva ner mig allt för mycket för det.
 
 
 
Det har varit jättemycket snö nu det senaste. Äntligen kom snön till slut :) Men igår blev det plusgrader och det börjar sakta smälta bort. Känns lite trist samtidigt som jag är sugen på sol och vår :)
 
 
 

Feber och förkylning är ingen hit! :(

Praktiken har börjat och hann inte vara där så länge innan jag blev sjuk. Det var inte bara jag som blev sjuk. Min handledare blev faktiskt sjuk innan mig. Kanske något som går på bygget! Har skuldkänslor över att behöva vara hemma, men vad ska man göra? Sjuka blir ju alla. Får jobba järnet sen när jag är frisk istället! Just nu är det bara att ladda energi som gäller och sträva mot att bli frisk. Känner rastlöshet i kroppen. Vill så gärna vara frisk och orka! Orka gå på promenader, vara med vänner, gå på stan, vara på praktiken och allt sånt där! Gaah, frustrerande. Planerar redan inför nästa helg! Då ska vi allt hitta på något kul! :)
 

Gaj är så söt och gosar med mig i soffan! :) Glad att jag har honom som piggar upp mig bland febertopparna! :) Alfred är guld värd också som får ta lite tyngre lass just nu med tvätt och allt vad det är. Mina finisar♥
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0