Full rulle

Vilken dag det varit! Full rulle från morgon till kväll. Men gött har det ändå varit. Antar att vi kommer sussa skönt här hemma.
 
Började med frukost, sen ett skönt pass på gymmet med Alfred. Kan meddela att jag har träningsverk from hell. Damn alltså! I helgen är vi påt igen;) Får hoppas vi kommer kunna röra oss tills dess;)
 
Efter det var jag på ett möte. Gick jättebra:) Skönt när man känner det går framåt:) Sen åkte vi till Bergvik. Hade tänkt ta stan, men det fick bli Ikea och lite andra affärer istället :) Var lika kul och bra det också :) Fann en del grejer som vanligt på Ikea när vi väl är där :) Har man fått presentkort också är det bara att utnyttja dem:) Fick bli en wokpanna, kruka, inslagningspapper, lådor och lite annat :) Vi åt på Ikea också. Var verkligen behövligt! Hungriga som djur var vi! Gott med mat i magen:) Annars hade vi nog slåtts jag och Alfred, haha ;)
 
På Bergvik hittade vi äntligen bra presenter till Alfreds pappa :) Skönt att ha det avklarat. Blir en tur till stan imorgon med Alfred också:) Får leta vidare till fler som har fyllt år. Har att köpa till Annie, pappa och Tina också :)! Inte riktigt färdig till dom än. Så får se vad vi hittar på!
 
Efter många timmar knatandes på Bergvik, var det skönt att komma hem och slänga sig i soffan. Lite soppa,bröd och mjölk fick det bli som kvällsmål. Underbart gott:) Säger det igen som jag sagt förut: Soppa är verkligen underskattat av många. Det är ju så gott!! :)
 
Imorgon  blir det att vakna tidigt. Jag och Alfred har blivit bjudna till HM på VIP-shopping 7.30-9.30. Rabatt såklart på hela sortimentet och sen får vi frukost :) Känns lite lyxigt sådär. Inte varje dag det händer. Har kikat in lite grejer som jag ska spana in lite extra imorgon:) Bland annat en jättefin tröja till Annie :)!
 
 
 
 
Planterat om tre kryddor i den här fina krukan :) Oregano, persilja och citronmeliss :)
 
Köpte diskunderlägg och nytt gott doftande diskmedel :)
Hoppas diskningen blir lite bättre och roligare med dessa :)
 
Alfreds pappas present :)
 
 
 
 
 

Allt och inget

Tiden sprang som vanligt snabbt iväg. Känns som jag hunnit med allt och inget. En del som inte var planerat och tvärtom också. Bäst var när älsklingen kom hem! Mys framför tv:n med dipp och grönsaker! :) Älskar att bara vara, ha varandra nära:) Njuta av varandras sällskap. Kvalitétstid på hög nivå känns det som :)
 
Imorgon är det en ny dag och nya tag. Massvis planerat, så det blir sängen snart. Är väldigt tröttis!
 

Pappas födelsedag :)!

Idag är det min pappas födelsedag :) Tänkte ringa och gratta honom senare sen. 48år fyller han. Snart 50! Inte långt kvar tills dess. Har köpt en present till honom, men vet inte riktigt vad jag ska köpa mer. Hm, svårt det där. Män tycker jag oftast är svårast att köpa till! Jag och Alfred ska gå på stan imorgon, så då får det bli inspirationsrunda i olika affärer. Är ju inte bara min pappa vi ska köpa till, utan hans pappa också. Gaah! Svårt alltså! Helt två olika personer med olika intressen och så. Det blir intressant och se vad vi kommer fram till i slutändan. Blir att fira dem båda nästa vecka skulle jag tro. En sväng till Skövde blir det nog. Var ett tag sen och jag längtar efter alla som tusan! Kände mig väldigt ledsen igår till och med för att saknaden är så stor! Därför skulle ett Skövdebesök sitta väldigt fint :) Träffa alla fina familjemedlemmar och släktingar! Pratade med mormor i 1 timma idag, min finaste mormor! Så snäll och rar! Blir roligt för Gaj också att träffa sina hundkompisar igen :) Har förresten sett en hund här i krokarna som ser väldigt lik ut som Leo. Skrämmande faktiskt! Skulle så gärna vilja fråga vad det är för ras och ta kort på krabaten, men är för feg. Får se om jag vågar ta mod till mig någon annan gång :)
 
Ska bli kul att få träffa den här sötnosen igen :) Har säkert växt sig större sen vi sågs sist :) Fina Marley:)
 
Nyfika Marley :)
 
Ska bli härligt att få träffa min äldsta lillsyrra Linn också :)
 
Gammal bild på Linn och Frida, men fin :)
Saknar dem båda! Kommer krama dem massvis när vi ses:)
 
Mysiga Leo och hans lilla gosedjur :)!
 
Ville :)
 
Ska bli underbart att träffa Mamma också :) Bild tagen på mamma och Leo från förra hösten :)
 
Underbart härliga och fina yngsta syster Ellen :) En till som gillar fjärilar ser jag ;)
Bilden är så fin! Från i somras här i Karlstad :)
 
Bild på pappa från i somras :)
 
Fanny ska vi såklart få träffa också :) Många som kommer bli glada för det. Både hon och vi :)
 
Morfar/Ukki :)
 
Mormor/Mummu :)
 
Annie :)!
 
Alla vi ska träffa hittade jag inte bilder på, men det blir en del :) Ska bli så roligt :)!! Can´t wait! :)♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från finsittningen ht 2012 :)

Helena med sin snygga klänning :)
 
Fina Moa :)
 
Vackra Jasmine:)
 
Johanna :) Hon hade riktigt fin frisyr dagen till ära. Syns inte så mycket på bilden tyvärr.
 
Min frisyr på sittningen :) En donut bun och fjärilar runt :)
 
Det var jättefint dukat på Pitchers :) Tog andan ur en. hela rummet var perfekt. Bra kväll :)
 
Några spexare :)
 
Några spexare till :) Restrerande bilder kommer läggas upp på Facebook :)
 
 

En sväng på stan

Åkte ner på stan förut för att träffa min älskling där :)! Vi gick i lite affärer och kikade. Alltid lika mysigt när det bara är jag och han. På ett helt annat sätt än när man går med kompisar. Alfred hittade jättesnygga skor och jag köpte present till pappas fru som fyllt år. Lite inslagningspapper också, men inget mer. Vi hann inte gå så mycket som vi tänkt. Så vi får gå någon mer dag. Ingen fika blev det heller, men det tar vi samma dag som vi åker ner nästa gång :) Det dröjer nog inte så långt. Torsdag kanske:) Vi har beställt lite från Ellos också :) Någon present till min syster Annie , som också fyllt år och sen lite till oss själva:) Får hoppas vi gillar det :)! Det jag köpt de senaste gångerna har varit bra, så det kommer det säkert vara nu också, även om det är en chansning ibland.
 
Var ute med Gaj i 40 minuter förut. Hans kvällspromenad. Brukar inte gå så länge på kvällen, speciellt inte själv som jag var idag, men pratade med mamma samtidigt så då gick det av bara farten. Var så trevligt så :) Däremot måste jag verkligen gå ner med sommargrejer i förrådet och hämta upp höstgrejer. Jag behöver vantarna som finns där, för här uppe fanns inte ett enda par. Bara massa sjalar. Så man kan verkligen säga att jag frös om händerna! Burr!!
 
Alfred sötnosen somnade för någon timma sen. Han var väldigt trött idag. Skönt att han gjorde det, det behövde han! Ska snart krypa ner brevid honom och somna jag med tänkte jag! Börjar bli trött.
 
 
 
 
 

En oväntad vänskap - se den!!

Bion jag och vänner var på igår var såååå bra! Se den! :) Tycker alla yrkesverksamma personliga assistenter och liknande, samt andra som inte jobbar med det, ska se den! Oväntad, men jättebra! Intressant och ger så otroligt mycket! Ah, den var värd att se verkligen! Härligt när man känner så :) Kom hem rätt sent, så det var bara att lägga sig för att sova direkt. Gjorde inget, för somnade rätt så snabbt.
 
5.50 imorse vaknade jag. Alfred gav mig fil innan han tog bussen till praktiken. Gott med något i magen. Skulle sen försöka somna om, men det gick inte. Vred och vände mig. Till slut gick jag upp för att kolla på tv, men var helt död kändes det som. Fick sen i mig lite frukost. Somnade om en stund senare på förmiddagen. När jag vaknat en andra gång, känner jag mig piggare. Tänkte ta tag i dagen helt nu. Har redan börjat, så är väl bara att fortsätta. Kanske blir det en sväng på stan med Alfred. Har några affärer jag vill gå i och var så länge sen vi fikade på stan. Tror det var i somras någon gång, så det är verkligen på tiden känns det som ;) Borde äta något igen, men får se hur jag gör. Tänkte bara kika in här och skriva lite, alltid roligt :)
 
 
 
 
Gaj tröttis♥
 
Alfred tröttis♥
 
 
 
 

Bra helg :)

Det har verkligen varit en bra helg! I fredags var jag först på förfest hos Johanna med Helena, Moa och Jasmine :) Riktigt mysiga och trevliga tjejor:) Sen bar det av till finsittning på Pitchers :) Det var hur fint som helst! Tog andan ur en! Kändes som någon skulle gifta sig där :) Alla var så fint klädda också :) Var jättetrevligt :) God mat och fest med härligt folk från Spex :) För mig och Moa blev det en rätt tidig kväll, men det gjorde inget. Jag slocknade direkt när jag kom hem ändå. På lördagen hade Alfred praktik, så jag fixade och donade massor här hemma. På eftermiddag/kvällen handlade vi och hade myskväll hemma:) Gjorde god mat och kollade på film :) Men in black 3 blev det, jättebra film :)! Har ni sett de andra, ska ni självklart se den här också :)! Efter kvällen var slut, sov vi båda som klubbade sälar. Alltså som stockar hela natten lång. Skönt att sova ut också. Stackars Alfred som mestadels måste gå upp innan 5 när han har sina tidiga mornar på praktiken. För honom var det extra lyxigt med sovmorgon:) Idag åkte vi en sväng till Ilanda :) De har några ynka affärer där som vi kika in :) Blev nytt halsband och koppel till Gaj :) I brunt läder:) Kommer bli jättefint! Självklart fick han ett ben att mumsa på också:)
 
Alfred är nu iväg på stan med två kompisar och dricker öl och sådär, medan jag fördriver tiden innan jag ska på bio med massvis med fina kompisar :) Vi ska se " En oväntad vänskap", tror den kommer vara riktigt bra! :) Ser fram emot det! Bio var så himlans länge sen också, så det ska bli kul! 
 
Nu ska jag ut med Gaj en sväng innan jag kilar iväg till bussen ;)!
 

 
Jag och min sötnos :) Ville göra reklam för det här vinet, för det var så gott! :)
Synd bara att man inte ser vad det är för vin, haha!;)
 

Paus

Paus i läsandet lite. Knaprar på några Crunchos. Funderar på en sak. Är det bara jag som redan tänker på julklappar? Som vanligt när det blivit September varje år så börjar jag med listor på vad jag ska köpa till vem och sådär. Vissa år köper jag redan första julklapparna i den här månaden. Brukar vara samma med julkort. Jag gör dem långt innan jul och gör färdigt dem, för att sen skicka iväg dem i December. Haha! Känner att jag faktiskt är lite knas när det gäller det. Har en del släkt som fyller år innan jul också,så blir ju presenter som jag köper och så också. Vilken hysteri det är kring presenter och så egentligen, men det är ju så kul att göra någon glad :)! Ska försöka hålla mig ett tag till i år med både köpandet av julklappar och pysslandet med julkort. Men det blir svårt för det kliar redan i mina pysselfingrar! Attans!! Får hitta på något annat projekt att jobba på :)
 
Ett projekt jag hade en gång i tiden var den här söta saken! Sydde den i början av högstadiet någon gång. Haha! Har fortfarande kvar den, fast dock i förrådet. Vissa grejer har man tyvärr inte alltid plats för. Vill ändå inte slänga den, tycker den är så söt:)

Villes dag igår :)

Igår var det Villes födelsedag :) 6 år fyllde han! Börjar bli gammal nu! Tänk vad tiden går fort. I lite mer än 5 år har de haft honom. Så underbart fin hund och personlighet! Älskar när de flesta djur har egna personligheter. Speciellt hundar. Älskar hundar och vill alltid ha hund! Alfred har förälskat sig i dalmatiner som finns på blocket, som kommer från samma kenell som Ville gjorde från början! En riktigt bra sådan med fina stamtavlor och så :) Det roliga är att några av valparna det finns bild på liknar Ville så mycket att det är sjukt. Får väl se om det blir någon hund framöver. Man vet aldrig :) Skulle vara roligt för Gaj, samtidigt som han kan uppfostra den nya valpen isåfall :) Vilja skulle vi allt, speciellt Alfred. Han är inne och kollar på dem varje dag! :) En till hund kommer det säkerligen bli, när vet vi inte riktigt!
 
 
 

Kaka/höst/mys/kallt

Yes! Fika blev det igår sen istället! :) Både jag och min kära sambo hade cravings för det! Kladdkaka med choklad och hallonsmak och grädde till det! Det kokade Alfred ihop åt oss:) Himla lyxigt alltså! Få det serverat och allt! Bästa är ju att det finns till idag också:) Perfekt att ta en paus i pluggandet för lite kaka :) Härlig torsdag alltså! Dagen blir ju inte sämre i alla fall :) Vädret ser bra ut också. Temperaturen kryper sakta neråt. Redan igår när jag var på promenad kändes det som att jag hade behövt vantar. Så får snart börja med det tror jag. Har testat min nya höstjacka nu också:) Får fullpott! :) Får lägga ner lite grejer i förrådet, sommarskor och så och ta upp höst/vinterskorna. En del sommarskor går ju att använda men såklart inte sandaler och så. Behöver nog fylla på med något par nya höstskor tror jag. Har inte ens en bråkdel lika mycket som jag har sommarskor. Dessutom slänge jag något par efter förra säsongen. Så tror det ekar rätt tomt bland höstskor för min del. Får gå ner och inspektera helt enkelt. Kommer inte ens ihåg hur mina kära skor ser ut, haha! Illa det, eller så var det väldigt länge sen det var höst/vinter. Känns för mig som det var en evighet sen!
 
Min fina kökshandduk :)
 

Hm :/

Blev ingen fika :( Så nu har jag ännu mer cravings för det. Meeen det garanterar ju att jag lär göra det imorgon! Gör jag inte det blir jag sur på mig själv, hehe! Så det är ett måste. Snart blir det gå en promenix med Gaj. Känner att jag vill andas den otroligt friska luften ute. Öppnade dörren nyss och kände att det är höstkallt ute nu vilket betyder grymt härlig och frisk luft. Som jag verkligen älskar! Hösten/vintern är verkligen min och Alfreds årstid och har alltid varit. Vi älskar det! All myspys, lager på lager med kläder, den härliga luften. Vi båda gillar att frysa mer än att vara varma, så det passar ju de årstiderna snarare än våren/sommaren. Äh, fasen vad jag babblar. Blir som sagt snart promenad med Gaj och Alfred. Sen ska jag läsa lite mer också! Sov gottigt, natti natti!
 
En till av mormors vackra blommor♥
 
 
 

Wohoo :)

Är på bättringsvägen! Hihi :) Har fått tillbaka smak och luktsinne, febern är så gott som borta! Går verkligen åt rätt håll. Har fått tillbaka en del av energin också. Har verkligen tagit det så lugnt jag bara kunnat, för att jag vet att det är den  bästa medicinen. Verkar ha hjälpt :) Tänker köra på den vägen tills jag är helt kry. Planerar nämligen att bli frisk så jag kan va med på finsittningen på Pitchers på fredag. Kommer bli grymt och det vill man ju inte missa :)!
 
Har spenderat dagen i pyjamasbyxor. Inte ens gått utanför dörren. Alfred har varit ute med Gaj :) Även om jag vill och längtar ut, så har det varit bäst för mig att kurera mig inne. Har pluggat stor del av dagen i sängen under täcket. Funkat väldigt bra faktiskt! Med mikropauser går det. Men med en bok som är bra, går det undan. Snart redan läst 100sidor, så det är gött:) Ska läsa lite till innan jag går och lägger mig tänkte jag. Får se om det blir lite fika också. Skriker i fikatarmen känner jag, inte fikat på evigheter känns det som. Varit torrt på bakfronten tyvärr. Bakar inte så ofta för att vi då brukar få slänga en del :/ Ska bli bättre på det där, för baka är faktiskt kul och gott! Bakar bröd gör jag ju, men det går ju åt som smör i solsken. Menar alltså att jag inte bakar kakor och sånt så ofta. Får börja bjuda på fika oftare eller helt enkelt ge bort lite till folk! :) Japp så får det bli:)!
 
 
 
Mormors vackra blomma ♥

Typiskt!

Mitt smak och luktsinne har försvunnit helt :( Har testat att äta choklad, dricka olika drycker, knäckebröd, aromat och till och med listerin, men ingenting känner jag! Hemskt! Då är man verkligen förkyld alltså! Hoppas det försvinner väldigt snart, för detta är inte roligt alls.
 
Tycker jag har tagit det lugnt tillräckligt nu, börjar känna mig lite rastlös. Finns inget bra på tv, Gaj är tråkig och sover och Alfred är inte hemma. Tror jag ska ta lite kort på grejer att sälja på Tradera. Då har jag något att göra i alla fall. Fast hittar inte min kamera. Fattar inte vart den tagit vägen, men får låna Alfreds istället! Tur att den finns i alla fall :)
 
 
 
 
 

Bloggens födelsedag :)

Nämen! Såg av en slump att den här bloggen fyller 1 år precis just idag! Det var som tusan! Grattis får vi säga då :) Tänkt att det redan är ett år sen. Känns konstigt. På ett sätt känns det som att det var igår jag skapade den och började skriva, men samtidigt känns det som att jag haft bloggen med mig hur länge som helst. Är väl kanske för att jag alltid har skirivit dagbok, gjort det sen jag var 7 år. Enda som skiljer åt är ju att jag här har bilder och så. Även att jag skriver mer personliga grejer i min vanliga dagbok. Hoppas att jag kommer att fortsätta med bloggen länge. Tycker det är kul att skriva och att ha massvis med minnen samlade :) Min matblogg har inte fyllt 1 år än. Det är i december. Även med den känner jag att jag vill fortsätta :) Tycker det är kul med allt som har med matlagning och bakning att göra och följer själv andras både vanliga bloggar och matbloggar! Är hur kul som helst :)
 
 

Värre idag

Alfreds förkylning med allt vad det fört med sig är så gott som borta. Imorse traskade han iväg till praktiken! Jag däremot är inte frisk. Snarare värre idag. Känns som jag haft feber hela natten,samt när jag vaknade. Får ta värktablett snart tror jag. Hela kroppen värker och orken är i bott. Tur att min kropp ens orkar gå ut med lillkillen. Vissa saker måste man ju trots att man är dålig. Inte ska lilla Gaj lida för det. Måste säga att det är motigt ändå och andfådd som bara den var jag. Resten av dagen blir väl som det varit nu i några dagar, bara vara. Skulle haft seminarium idag, men det kunde jag inte heller gå på, eftersom min röst är borta. Svårt att snacka då liksom. så får göra extrauppgift istället. Tråkigt, men så är det! Nu ska jag försöka få i mig något att äta. Magen kurrar, får se dock om jag känner någon smak. Märkte igår att den var halvt borta :/
 
 
 

Coola lillkillen :)

 
 
 
 
Alfred försökte vara lika cool som Gaj, men han var inte ens i närheten;)!
 
Fast bara lite cool kan han väl få va då;)
 
 
 

Förkylning.

Såg att det var tre dagar sen jag skrev sist, var då ungefär jag blev sjuk. Sen dess har jag inte gjort så mycket. Tagit det lugnt, knaprat värktabletter för att ens orka lite och mestadels sovit, kollat på tv eller datorn. Jo lite annat också, men det har inte alls gått i den takt det brukar i alla fall. Skulle ha gått på inflyttningsfest hos Moa igår, men det kunde vi inte:( Kropparna bara skrek nej, så fick bli en kväll framför soffan. Kollade på filmen Battleship, faktiskt bra :) Orkade med en grej igår som var väl värt det! Jag, Jenny och Viktoria kelade med små kattungar. Inte ens tre veckor gamla. Vi alla blev helt kära! Så otroligt fina :) Praktiskt också när det var så nära. Bor i samma hus! Perfekt :)
 
Idag har dagen inte alls blivit som jag tänkt. Jag planerade ju att bli frisk, men det gjorde tydligen inte förkylningen, snarare bara blivit värre. Så gissar på att jag får stå ut en dag till. Alfred har ju blivit lite piggare än jag i alla fall! Skönt det:) Ska orka göra mat snart, sen blir det bara att vara. Som vanligt nu de här dagarna. Känner mig smått rastlös ibland. Skulle vilja allt och inget men kroppen vill inte. Hemsk känsla det där. Vill va frisk nu! Punkt slut.
 

Sisters♥

Pratade med min syster Frida i Skype idag. Tycker det är guld värt som alltid. Prata och samtidigt se varandra! Känns som man umgås då :) Hon skickade lite bilder som hon och Linn tagit, jättefina! Om jag saknar dem ännu mer? Svar JA!♥ Så fina båda två :) Och söta Leo såklart :)!
 
 
 
 
 


 
 
 
I love them both♥

11 september

Idag har det varit 11 September. Alla vet vad det innebär. Tycker jag varje år har så obehagliga känslor just den här dagen. Minnen. Nästan så man vill förtränga det. Men det ska man inte göra. Ibland är det viktigt att minnas sånt som känns jobbigt. Att veta vad som är rätt och fel. Hoppas på att inte vara med om samma igen. R.I.P
 
Har för övrigt varit en upp och ner dag. Vädret har inte varit så peppande. ÄR höst nu kan jag lova! Inte negativt allt med höst, det är regnandet jag syftar på! Har spenderat dagen med att vara en del i skolan. Hade en tråkig föreläsare, tyvärr. Ska ha honom imorgon och på fredag också, tyvärr. Får hoppas det vänder. Han kanske är bättre de andra dagarna! Jag håller tummarna. Sen har vi handlat och bakat. Blev både pizzasnurror och rågbröd! :) Har bakat tre olika grejer på två dagar. Alla olika brödrecept. Jag älskar att baka bröd! Terapi till tusen! Längtar tills jag kan baka igen nästa gång! Måste ha lite mellanrum mellan gångerna, annars blir frysen allt för full och det får inte plats något. Inte vill vi att saker och ting ska gå till spillo heller!:) Hembakat är det bästa :)
 
Är trött som bara den! Ska lägga mig i sängen och läsa lite vardagspsykologi, om inte ögonen slocknar det vill säga;) Sen blir det promenix och sova! Japp jag är nattuggla, så mina dagar blir sena, men jag vaknar gärna senare också;)
 
 
My lovely pink shoes♥

Bilder :)

Har suttit och laddat upp massor med bilder från nollningen. Det blev en del;) Är inte ens färdig än, får fortsätta med det någon annan dag. Roligt med bilder i alla fall :) Minnen! :) Nu blir de att ta på sig tjocktröja igen och gå ut med Gaj en sväng. Sen blir det så småning om att sova! Har förresten beställt lite grejer från Ellos idag. Blev bland annat örngott, en tröja och jacka :)! Även fler saker, men mest nöjd är jag över jackan. Hoppas verkligen att den kommer vara som jag tänkt mig:) Billigt blev det också! Har fått massvis med erbjudanden hemskickade av Ellos den senaste tiden, har säkert minst 10 erbjudanden liggandes. Helt sjukt vad de bombarderar mig! Nu kom en av dem till använding i alla fall:)
 
 
 
Lite mörka bilder, men gardinerna längst ut med blommor på är köpta från Ellos :) Jättefina är dem. Trivs verkligen! Nu har jag beställt nya från samma ställe, så får vi se om vi byter eller ej.

Kalla söndag

Burr vad kallt det blivit. Var ute och gick i skogen med Alfred och Gaj förut. Märks att det blivit höst. Massa fallna löv på marken. Var påpälsad med tjocktröja och varma sockar med mera. Fast man blev ju varm när man knatade där i skogen:) Hittade massvis med nyponbuskar, så det plockade vi cirka 1 liter hem. Tänkte testa på att göra nyponsoppa någon dag, har aldrig gjort hemmagjord, så det tänkte vi kunde vara roligt :) Blir ett spännande projekt:) Hittade även lite fina löv, kottar och sådär som man kan ha som dekoration:) Så mitt fina lilla växthus får bli ett litet titthus nu i höst, där man kan titta på fina höstgrejer :) Jättefint blev det :)
 

Härlig lördag!

Har varit en riktig slappisdag idag. Suttit mestadels framför tvn. Såå skönt. Annars brukar jag nästan aldrig kolla på tv, blir rastlös och vill göra annat, men idag var det riktigt skönt med att bara kolla på massa avsnitt av olika program. Somnade en stund på dagen också, sovandes i soffan med min favoritfilt över mig. Märks att det börjar bli kallare ute nu. Just nu är det 6.8 grader ute och det sjunker. Har haft mina mystofflor på mig hela dagen! Tänt ljus har vi gjort också, mysigt:) Nu är hösten här, min och Alfreds tid. Vi älskar höstmodet, klä på oss lager på lager, tända ljus och massa mys! Inte länge kvar heller tills det är min födelsedag eller jul. Snart har vi väl snö också. Inte hänger jag med något, skulle behöva rusta upp med höstskor och jacka! Får se hur det blir med den biten, vore kul att hitta något!:)
 
Blev tacomys framför tvn förut. Vi kollade på filmen The Dark Knight. Hur bra som helst! Se den! Heath Ledgers insats i rollen som The Joker är helt underbart bra! Se den säger jag bara!
 
Festandet igår var roligt. Däremot blev förfesten rätt sen, så vi missade SvenskaBjörnstammen, men det gjorde inget. Har ju som sagt redan sett dem:) Känns skönt nu i alla fall att festandet är slut så kroppen kan vila. Har inte blivit sjuk än som många andra har av den här nollnignen. (Peppar, peppar, ta i trä)! Nästa gång det är fest blir nästa helg när Moa ska ha inflyttningsfest:) Ser fram emot det, men tills dess tänker jag inte ens titta på alkohol;)
 
 
Brevid mig i soffan sover världens bästa! Han ser så mysig ut. Blir nog att vi går och lägger oss snart. Känner för att bara krypa tätt intill och sniffa i hans hår och somna till känslan av att vara närmast den finaste personen på jorden♥
 
 
 
 

Nöjes ikväll:)

Sista dagen på nollningen är här. Känns skumt måste jag säga. Tomt. Vad ska hända nu liksom restrerande veckor framåt? Välkommen tillbaka till vardagen liksom. Haha! Aja, det blir bra det också:) Blir Nöjes ikväll på välkomstfesten för alla studenter. Kommer bli grymt. Dessutom får vi se Svenska Björnstammen igen:) Så det blir hur bra som helst:) Förfest med Spex kommer bli grymt också. Har man fina klasskompisar och andra härliga personer i Spex så har man, då blir allt bra:) Känner att jag är taggad och att humöret är på topp:) Snart blir det grillning innan kvällens bravader är igång. Även maten kommer bli grymt god! :)
 
Har skaffat Instagram nu me:) Heey, jag är en i gänget;) Tänkte det kunde vara roligt att testa och är redan fast efter bara några dagar ;) Hklaar heter jag där :)
 
Nepp, nu ska vi börja grilla och göra iordning oss! :) Höres!
 

Du och jag Alfred, du och jag :)♥

Idag är det ett år sedan jag och Alfred förlovade oss. Kommer ihåg känslan. Vi var så nervösa. Så söta. Nu har vi haft ringarna på oss varje dag i ett helt år. Känns konstigt. Som om det var igår. Som jag sagt så många gånger förr så springer verkligen tiden iväg. Känns som om jag haft Alfred med mig hela livet. Så självklar är han för mig. Utan honom finns det ingen mening med någonting. Han är min trygghet, mitt allt! Speciellt bästa vän och själsfrände :) Att dela så mycket med varandra är så fint. Inte någonsin behöva förklara någonting inför varandra, vi vet ändå. Vi känner varandra utan och innan. Det är så riktig kärlek ska vara och jag är så oerhört stolt över våran relation! Just för att den är så vacker. Har märkt det nu på nollningen hur mycket beröm vi får av andra. Att svara på en fråga om hur länge vi varit tillsammans, tar andan ur folk. De tycker att det är så häftigt, att vi är så fina tillsammans. Några av mina klasskompisar som jag kommit närmare nu (Moa, Helena, Johanna och Jasmine) , speciellt dem tycker att det är självklart att vi ska vara tillsammans, att de inte kan se oss utan varandra. Jag tycker det är så härligt att andra kan se samma kärlek som vi känner för varandra. Vi kanske utstrålar det på något sätt:) Önskar alla samma kärlek som vi har! Det är något som absolut inte kommer direkt, utan som successivt byggs på och som växer sig stark med mycket jobb, i ur och skur, våga blotta hela sig själv för den andre, våga ta sig till nya nivåer. Jag brukar skämta om att jag börjar känna mig gammal, eftersom vi varit tillsammans i 8 år i januari. Haha! För mig låter det så otroligt mycket. Jag är imponerad över att det är så länge som det faktiskt är. Måste också säga att jag är minst lika impad över de som varit tillsammans i 4 år och mer, som jag är över mig och Alfred :) Många tycker kanske också att det är konstigt att man vet allt om varandra och verkligen kan prata om allt med varandra. Men det är det som jag tycker är så härligt. Att vi genom ögonen, hörseln och beröring, kan förstå vad den andre har för sinnesstämning och sådär är guld värt. Jag behöver inte säga något, bara se på varandra, så förstår han också. Hjälper mycket när man är bland en del folk. Vi har fått så otroligt mycket beröm från människor nu det senaste att jag nästan inte kan ta emot alla komplimanger. Förstå mig rätt då. Det blir så överväldigande bara. Jag kan liksom inte sluta le och tycker det är så snällt av de som säger så fina saker så jag bara vill ge var och en stora kramar! För tänk vad lätt det är att genom att ge någon beröm, kan man få den andre att må så bra :)
 
Älskar dig min Alfred mestaste mest! Du och jag föralltid! Det är så det ska vara helt enkelt! Alltid du och jag Alfred, alltid du och jag! ♥
 

Massage!

Jag är så glad :)! Alfred har börjat en ny kurs i skolan idag. Massage och hälsa heter den! Vet ni vad det betyder?:) Jo, att han kommer testa allt han lär sig på mig:) Jag älskar massage, speciellt nacke och rygg! Kommer bli så bra detta, hehe! Blir ju bra för både honom och mig. Mig kan han testa allt han lärt sig på. Jag blir avslappnad och dessutom kan han lära mig allt som han lärt sig, så kan jag sen massera honom:) Göör bra ju! Kom på nu också att jag har ett presentkort på SATS liggandes. En hotstone massage:) Får ta och boka tid tror jag så den blir gjord :) Skulle verkligen behövas!
 

Flottracet :)

Var en riktigt rolig dag igår :) Tusentals studenter vid älven, alla glada, härliga och festande. Alla hejdade på sina nollor som paddlade febrilt för att vinna flottracet. I år var det inte Spex tur, men det gör inget. Humöret var på topp ändå! Efter den trevliga stunden där blev det förfest :) Det blev aldrig tempel för min och Alfreds del, men det gjorde ingenting. Jag hade jätteroligt ändå och sen blev jag så trött så vi åt och sen åkte vi hem. Som alltid nu när vi festat, somnade jag bums. Räcker med att lägga huvudet på kudden så somnar jag! Sov gott hela natten och är inget bakis idag heller. Skönt det! :) Imorgon är det påt igen! Då är det Nöjes som gäller :)
 

Hej och hå :)

Vaknade tidigt idag. Flög upp av alarmet imorse. Hade en hemsk signal på den! Fy! Hatar att vakna så. Blev ju klarvaken direkt i alla fall. Gjorde iordning mig och cyklade till skolan. Där hade jag och min basgrupp PPU-Personlig och professionell utveckling. Var väldigt intressant och givande :) Våran handledare tyckte vi spred sån härlig energi, skönt att höra :) Så vi känner också:) Kul så när en grupp trivs så bra med varandra!
 
Har efter det haft håltimma i några timmar, så snart är det dags att pallra tillbaka sig till skolan igen. Då är det föreläsning som gäller. Om emotioner :) Ser fram emot det väldigt mycket! Efter skolan är det snabbt hem som gäller, byta om, äta något och sen åka ner till stan för flottrace, förfest och Tempel ikväll:) Vädret är på vår sida också så det kommer bli grejt :)
 
 
Alfred snyggingen i sin Ove och fadder tischa :)♥

Nollning Ht 2012 :)!

 
 Har varit borta härifrån alldeles för länge, jag vet! Vill inte det, men tyvärr är det så att jag fått sätta bloggen åt sidan för ett tag. Är nämligen mitt uppe i nollning. Är hur roligt som helst:) Stressigt allt som oftast. Ibland känns det som att man aldrig är hemma. Men det är ju så det är. Få umgås/festa och spexa med massor med goa människor! I love it :) Känns jättebra eftersom Alfred också är ute på nollning hela tiden:) Nu har det lugnat sig lite med fester och aktiviteter och så. Förra veckan var det hela tiden;) Nu är det främst imorgon och på fredag som det är fest som gäller :) Idag var det flottbygge :) Så imorgon är det flottrace som gäller. Sjäkvklart tar Spex hem det i år igen;)?! Vore extremt roligt om det blev så! Eftersom vi är regerande mästare sen förra året, är självförtroendet på topp:) Imorgon är det som sagt dags för racet! Spännande!
 
 
 
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0