Mission skrapa/måla pågår!

Här är den bild på hur vårt bord har sett ut det senaste. Endast bordsskivan är målad. Tyvärr var färgen inte så bra. Blev fläckar lätt och så. Så vi bestämde oss för att skrapa bort all färg och börja om. Den här gången ska det göras bättre och hela bordet ska bli målat! :) Kommer bli awesome!
 
För närvarande ser det ut så här! Längtar tills det blir helt färdigt :) Kommer bli så snyggt!

Fynd!

Hittade den här sötnosen på Indiska! Självklart fick den bli min :) Jag bara älskar den :)! Passar perfekt nu hemma hos oss! :)

Hostan from hell

Idag är hostan värre än värst! Gör så jädrans ont alltså! Fy och blä :( Dricker te konstant. Kan nästan inte prata. Försöker va så tyst som möjligt, även om det är svårt ;) Känns som det blöder i halsen på mig. Jobbigt är det minsann!
 
Lillkillen är helt slut efter långpromenix med husse! Nu ligger han i sin bädd och snarkar gott! Han är för söt vår lilla kille! :)
 

Basilusker :(

Det var jätteskönt att ha helg efter förra veckan som var stressig. Men efter helgen blev jag sjuk, mindre roligt :( Åkte på det som Alfred haft nu, influensa och så. Han är mer snuvig än jag, tack och lov för att jag inte behöver snyta mig två gånger i minuten! Mellan febertopparna försöker jag pyssla om Gaj lite extra eller plocka lite här hemma. När febertopparna kommer ligger jag som en död säl och tycker synd om mig själv. Jag blir så gnällig när jag har feber. Är så otroligt känslig för feber. Knäppt alltså! Nu hoppas jag på att bli frisk. Är inte kul att va borta från praktiken och inte heller för att det är planerat att min syster och hennes kille kommer i helgen. Är jag sjuk så går ju inte det :( Hoppas hoppas hoppas på att basiluskerna försvinner snarast!
 
Linn och hennes kille kommer förhoppningsvis i helgen :)
 

Helg! :)

Mitt liv består just nu bara av praktik känns det som. Finns nästan ingen energi kvar till annat. Inte på veckorna i alla fall. Då består dagarna av praktik, pendla, laga mat och fixa lunchlådor osv. Det är påfrestande att pendla. inte det lättaste vill jag lova. Tror bannimej det är jag från hela klassen som pendlar längst :( 1 1/2 timma dit och hem. Får se hur det blir andra perioden. Är ju tänkt att jag ska byta ställe. Har snart gjort mina tio veckor där :) Trots pendlingen har jag varit supernöjd. Min handledare har varit den bästa man kan ha :) Känns trist att inte jobba tillsammans mer. Får se om vägarna korsas i framtiden :)
 
Nu är det helg och jag njuter för fullt. På ett sätt vill man göra allt på en gång. Men på ett annat sätt bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer! Det är viktigt tycker jag, att det är lite blandat :)
 
Fick brev av min lillasyster Ellen igår :) Vi träffas inte så ofta men jag tänker på både henne och Annie varje dag! Det värmer så mycket i storasysterhjärtat när man får så fina brev av sina småsytrar! ♥
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0