Rosa bandet!

 
Varje år köper jag Rosa bandet! Tycker det är så kul att de ser olika ut för varje år! :) Tror jag började köpa dem för 8 år sen eller något sånt. Så jag har många i mina gömmor! Kommer att fortsätta med det:) Den på bilden är förra årets! Har köpt årets, men hade ingen bild på den tyvärr!
 

new glasses!

Beställde nya glasögon förra veckan också! Blev två par :) De hade erbjduande: två för en, så varför inte tänkte jag! Blev ett par svarta och ett par knall lila! :O Får hoppas jag inte ångrar att jag beställde de lila :P
 
 
Snart är dessa glasögon ett minne blott! Varje gång man måste köpa nya glasögon går man igenom en process som är så jobbig tycker jag! :P Man trivs så i de man har för att man är så van vid dem. Men de nya blir alltid bra i slutändan ändå! :) Hållar tummarna för att de nya kommer bli lika bra som mina tidigare tre par varit :)
 

Åka till Skövde:)

 
Nu i veckan blir det nog att vi åker till Skövde :) Ska bli jättekul! var ett tag sen vi såg alla:)
Hoppas på att få träffa så många som möjligt av ens nära och kära :)
 
 
 
 
 
 
 
Mamma och ängeln Leo♥
 
Mormor och morfar har fått fönsterna bytta, köket omgjort osv.
Ska bli riktigt kul att se hur det har blivit :)
 
 
 
 

Systrarna bus! :)

 
 
Nu i höst ska jag och Alfred vara Annie och Ellen vakt en hel helg:) Det har vi aldrig varit förut, men vet det kommer gå jättebra! :) Ser fram emot det :)
 

Tupperware party!

Ikväll kommer det vara Tupperware "plastparty" hemma hos mig:) Har bjudit in lite vänner och hoppas på att det kommer bli kul! :) Får se om jag fyndar något roligt också :)
 
 

Höst!

 
 
 
 
Hösten är verkligen här och jag älskar det! Det är verkligen min och Alfreds årstid och vintern också såklart. Vet inte varför, men vi båda tycker om när man kan krypa ner under filt och mysa! Tända ljus, dricka varma drycker och höst/vinter modet är så mycket snyggare än sommarens! Ja det finns många plus:) Idag gick vi ner med massa sommargrejer i källaren också och tog upp vintergrejerna. Inte alla men mycket av det. Nästa gång blir det väl att hämta julsakerna! :) Längtar! Fast hösten får gärna stanna ett tag innan vintern tågar in!
 

Love them!

 
Här är våra nya stolar! Är kär i dem :) Finns inga snyggare stolar! Dessutom de skönaste också skulle jag vilja påstå! :) ♥
 

Min och älsklingens helg :)

Vilken underbar helg det varit! Bara en Hanna-Alfred helg! Sånna ska vi ha oftare! :) I fredags var vi på stan och kikade. Köpte presenter till våra pappor som fyllt år. Efter det åkte vi till Mariebergsskogen där det var en "smaka på Värmland" mässa. Jättemysigt att strosa runt där och kika på vad som fanns. Köpte med oss närproducerat bröd, blomkål, mjöd och kalvdans! :) Brödet var helt gudomligt!! Ett trekorn bröd! Mums! Måste verkligen komma igång med att baka bröd igen. Saknar det! På kvällen hade vi ost och vinkväll:) Också jättemysigt, bara vi två :)
 
Igår var vi på Bergvik och tittade runt i affärer. Fann skor till mig:) Var tvungen att slänga ett par jag hade, så kände att det var dags att köpa nya! :) Supernöjd blev jag! Alfred fyndade också, blev ett par skitsnygga svarta jeans! Verkligen heta brallor alltså (om brallor kan vara det, haha). Lite kul med nytt:) Fann coolaste nagellacket också. Köpte ett top coat nagellack som man målar över vilket nagellack som helst och som gör det matt :) Blir riktigt snyggt :)  När vi kom hem den kvällen blev det att göra blomkålssoppa på blomkålen vi köpte på matmässan. Som jag brukar säga är soppa underskattat! Älskar det!
 
Idag har vi städat lägenheten så nu känns den snygg och fräsch igen! Blev en riktig söndags middag också med hel kyckling i ugn:) Tar tid att göra, men väl värt det!
 
Enda tråkiga i helgen var att jag fick migrän på lördagskvällen och var tvungen att lägga mig:(
 
 
 
 
 
Som sagt, åå vilken bra helg det varit! Riktigt känner hur energierna är påfyllda för ny vecka :)
 
 
 
 

Happy birthday Ville! :)

 
Den här godingen fyllde 7 år förra veckan! Tiden går så fort! Minns när Alfreds föräldrar precis hade köpt honom! Då var han strax under året. Han börjar bli gammal gubbe nu! Sötiskillen♥
 

Olyckan!

Oj vad mycket det kan hända bara på någon dag ibland! I lördags var jag ute med Gaj och när vi kom in skulle vi ta hissen upp. Han fastnade med en klo i framtassen mellan hissen och golvet. Såg bara något flyga. Tänkte inte mer på det. När vi skulle ut ur hissen var det massor med blod överallt. Då hade hela klon åkt av. Stackaren sa inget, utan va helt tyst. Fattade inget först. Sen fick jag ringa alfred som kom med papper. Fick torka upp blodet och Alfred bar hem honom. Det fortsatte att blöda massor. Jag fick panik och hamnade i chock tror jag. Vi fick stopp på blödningen och lindade in tassen i bandage +en strumpa över. Han har varit jätteduktig och låtit den vara.
 
Igår var vi hos veterinären. De sa att han var jättefin för sin ålder, vilket var jättekul att höra:) De sövde honom och så kollade de på tassen. Hela klon hade försvunnit som tur var. Annars är det lätt att det blir inflammation ända in i skelettet. Han har fått två olika sorters mediciner nu i alla fall som han ska äta i en vecka. Så får hoppas det inte blir några mer komplikationer! Lillkillen var groggy hela dagen igår och såg rikigt full ut när han vinglade sig fram. Han fick sova ruset av sig och sen var han pigg och glad igen. Han har vart jätteduktig, så tratten har inte behövt användas alls! Han låter det vara! Ikväll ska vi ta bort förbandet som han fick hos veterinären. Han ska få gå utan någonting så det luftas när han är inne. Men när vi är ute får vi linda det igen för att inte riskera att smuts kommer in. Så när han är inne utan någonting tror jag vi får ha tratten på honom, så han inte slickar på det. Ska nog bli bra det här! Man märker hur mycket djur betyder för en när det händer något. Usch, jag var så rädd! Vill inte mista en underbar hund till:( Saknar Molly och Leo något otroligt fortfarande!
 
 
 
 

Nytt :)

Nu äntligen har den nya dammsugaren kommit! Däremot har jag inte testat den än, tänkte göra det idag eller imorgon. Supersnygg är den i alla fall, får hoppas den är lika bra som snygg;)
 
Vi har dessutom monterat de nya stolarna och de är såå snygga! Väl värda att lägga pengar på! Ska ta kort och visa framöver. När bordet är helt färdigmålat, kommer det vara precis så som vi vill ha det! :)
 
Att bero på nya saker så har jag bokat synundersökning nästa vecka och i och med det ska jag även beställa nya glasögon. Tror det blir två par den här gången. Ser fram emot det! Känner att de jag har nu är alldeles för gamla och slitna samt att styrkan i dem är helt fel. Det i sin tur kan resultera i trötta ögon och huvudvärk :(
 
Min cykel håller på att falla ihop också, så har varit och kikat på en ny. Tror jag ska slå till snart! Gillar den skarpt och känner att den verkligen är "mig" :) Mycket som förnyats hos oss nu och som kommer förnyas. Men så är det ju ibland:) Saker håller ju inte för evigt.
 
Så här såg bordet ut förut och stolarna vi hade då. Det ser inte alls ut så här längre, vilket är väldigt skönt! :)
 

Kaputt

Igår skulle jag städa efter festen vi hade i lördags. Precis när jag skulle börja dammsuga tappar jag ut alla popcornkärnor på golvet. Kul.. Näee inte det minsta. Men men tänkte jag, det fixar sig snabbt med dammsugaren. Var ju bara det att den gick sönder:( Gick inte att rädda dammsugaren med silvertejp heller. Så fick försöka borsta upp dem, vilket inte heller gick för sopborsten bråkade med mig. Så fick snällt plocka upp varje jäkla popcornkärna var för sig! Gaah! Om jag va sur? Väldigt!
 
Så nu måste vi alltså slänga vår ljusblåa gamla dammsugare. Den höll i 3 år! Resulterade i att vi beställde en ny dammsugare samma dag som den andra gick sönder, som jag vet kommer va 100 gånger bättre! Ser fram emot att få den! Det var inte en planerad utgift, men ibland är det så! Får hoppas den håller mer än tre år :) Electrolux Ultra one ZG8800 :) Har förhoppningar om att det kommer bli riktigt roligt att dammsuga! Har inte alls varit kul med den vi hade. Återkommer med vad jag tycker om den när vi fått den :)
 
 

Underbar helg :)

Har verkligen varit en jättebra helg:) Började med att jag och Alfred gick på bio. Vi såg Elysium :) Tyckte den va helt okej! Dock inte bästa biofilmen jag sett! Igår hade vi vänner över på lite fest. Som vanligt var det också jättekul! Bakade fantomenkaka och lyckades med den:)  Den var lika god som jag mindes den :) Och idag har vi bara haft en mysdag! Superbra helg helt enkelt :) Imorgon vankas ny vecka och har lite saker inplanerade. Ska sälja våra stolar vi köpte för ett tag sen. Är inte helt nöjda med dem så jag la ut dem på blocket förra veckan och ska alltså sälja dem nu. Blir att åka att köpa nya direkt efter vi fått dem sålda! Blir några från Ikea som vi kikat in väldigt länge :) Kommer bli superbra tror jag! :) Känns spännande!
 
Gaj var jätteglad över att vi hade folk hemma här igår :)
 
Myskillen :)
 
 
 

Söndagsmys :)

Nu börjar verkligen hösten titta in! Det regnar utanför sovrumsfönstret, ljus är tändna och jag har druckit te. Precis som det ska va! Alldeles nyss duschade jag i ett nersläckt badrum med massa tändna ljus överallt. Var verkligen supermysigt! Underbart! Något jag ska börja med oftare! Känns precis som det jag behövde! Senare väntar extra god mat (maten vi tänkte gjort på vår 2års förlovningsdag, men vi var sjuka då och kände ingen smak så vi väntade med det). Det blir rostbiff, potatiskaka, sallad och balsamicosås! Kommer bli mumma :)
 
Älsklingen skrev den här lappen för ett tag sen, fint minne:)♥
 
 
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0