Älsklingsnosis!

Idag har den här lilla killen opererats! Titthålsoperation i knät. Korsbandet var av och det var även en kraftig inflammation. Så nu får han ta det väldigt lugnt tills han ska opereras igen. Hade velat vara hos honom nu och krama honom. Pluttisen♥
 
De hade vägt honom hos veterinären, 60kg väger lillkillen! Stora lilla killen :)
 
Läppen har fastnat och tänderna syns, så söt är han när det blir så! :)

Sol

Idag var det riktigt fint väder ute. Hade så gärna velat strosa runt och njuta i solen, men istället var vi tvugna att vara inne och plugga. Hoppas det kommer fler sånna soliga dagar framöver! Längtar efter våren! Och det rejält!
 
Älskar våren och alla färger! Pasteller, färger i mängder. Det blir man så glad av! Underbart! :)

hektiska dagar

Fasen vad hektiska dagar det varit. Inte hinner man med privatliv, endast skola som gäller. Igår var det sanslöst. Tenta på morgonen, hann hem, gick med Gaj, åt lite lunch, med andan i halsen cyklade jag till skolan, sen var det föreläsning, efter det satt jag hemma och läste i en skolbok. Var helt jäkla slutkörd igår. Duschade 1.20 på natten för att jag inte hann det innan på dagen. Aldrig hänt förut. Kan meddela att jag sov väldigt gott inatt! Idag har det varit skolarbete med basgruppen! De kom hem till mig, jag bjöd på fika och så pluggade vi. Spelade in en film till examinationen nästa vecka. Jösses vad vi har skrattat. En riktigt rolig dag. De var hos mig från 10.30 - 17.30, det var mycket vi skrattade under den tiden! Nu är jag trött igen. Ska njuta i soffan med min älskling och titta på Once upon a time :) Weee :)
 

Positive thinking

Blä när saker blir fel, misstolkas. Onödigt sånt. Allt borde vara frid och fröjd jämt. Fast vet ju att det inte kan va så. Men tycker det är ojämt fördelat i världen, all misär och så. Tänker hela tiden att: what doesn´t kill you makes you stronger!! Fy fasen vad stark jag borde vara redan nu. Känns som jag varit med om det mesta. Förundras konstant över hur mycket en människa egentligen kan vara med om utan att gå under helt. Helt sjukt alltså. Tur att jag ändå verkar klara det, trots jävliga nedgångar. Tur att jag har världens bästa pojkvän♥ och andra världens bästa människor som stöttar och finns. Nu det senaste har jag verkligen märkt personer som verkligen bryr sig, tar sig tiden att finnas. Det betyder massvis. Försöker skriva tillbaka och säga fina ord tillbaka. Blir helt varm när jag tänker på det. Tack för alla fina jag har runt mig! Allt det jag får av er, vill jag också ge er, men även till de som behöver det. Sprida all kärlek och glädje! ♥
 
Vill ha en bild där jag ler. Påminnelse att man mår bra av det. Att tänka positivt! Utan det hade inget gått alls. Tack Hanna för att jag är jag och att jag lär mig nya saker och erfarenheter varje dag. Tack!

Tisdag igen

Alltid när man kommit hem från att ha varit borta några dagar så är man så trött. Tror både jag, Alfred och Gaj är det. Lite smått sega sådär. Somnade till och med mitt på dagen, det var länge sen det hände! Men har nog med nackspärren att göra! Känns lite bättre, så hoppas på att den är helt borta imorgon! Om jag ändå hade så tur! Haft lite otur det senaste, så vore verkligen glad om det vore så :)
 
Har pluggat flitigt idag tycker jag allt, så det tänkte jag fortsätta med nu. Har tenta imorgon så det är bara att nöta in det sista. Senare blir det Once upon a time och Farmen igen, följer båda, haha! Så har lite avsnitt att ta igen på Farmen och sen ska vi kolla på avsnitt av Once upon a time som inte sänts än, spännande :)
 
 
Haft den här datorn i många år nu och helt plötsligt lärde jag mig lite nya grejer man kunde ändra korten man har tagit med. Alltid ska man väl lära sig nått nytt, haha! Lite surt bara att jag inte kunnat det innan. Jag ser ju inte allt för vacker ut på bilden, men tyckte min älskling var så fin, så ville därför använda den, my true love♥

Allt sen sist.

Ja, jag verkar ha en tendens att skriva mycket i perioder och sen inte alls i andra. Något som jag skulle vilja ändra på kort sagt. Trivs som sagt inte med att det blir uppehåll, blir tomt inom mig på något sätt. Kliar i fingrarna! Har hänt massor sen sist, som alltid, inget konstigt, livet rullar ju på liksom. Skolan har börjat, hunnit med ett grupparbete och nästa ska påbörjas i veckan, sålt gammal kurslitteratur och köpt nya för samma pengar. Haft nollning, men var inte med på hela. Åkte till Skövde istället. Hände lite grejer som gjorde att jag och Alfred ville vara våra kära allra närmst. Det var ett bra val, hade ångrat mig annars. Känns så bra att man finns där för varann och stöttar och så. Känner att jag kommit en del i familjen närmre nu också, vilket inte alls är fel, snarare tvärtom! Så jag verkligen vill att det ska vara♥ Nu rullar vardagen på som vanligt igen, kom hem igår kväll, så börjar smått komma in i vardagen här i Karlstad igen. Det enda tråkiga är att jag har nackspärr. Har försökt med det mesta och det går nog sakta framåt och blir bättre, men det är så segt att ha det. Brukar få det en gång per år kanske, så får hoppas att jag inte får det mer under 2013! Peppar peppar, ta i trä!! Är inställd på att tänka positivt, är övertygad att det hjälper en gnutta på vägen!
 
Nepp, nu måste jag avrunda här, ska möta upp en som går terminen över mig och köpa en bok av henne, himla snällt :) Ses säkert senare :)
 
Använt liknande bild förut, men det är ungefär så det känns just nu. Kaos fast ändå inte, ifall ni fattar.

Ukki :)

Idag fyller morfar 72år :) Grattis till honom :) Tidigare i veckan fyllde min ena moster år också:) Grattis Grattis :)

Leo

 
Idag ska den här killen åka till Jönköping med mamma och morfar. Han ska bli undersökt av en ortoped! Han har haft ont i ena benet nu ett tag så det krävs att en specialist kollar på det. Får verkligen hoppas att inget allvarligt är fel. Önskar honom all lycka! ♥
 
 

Mitten av veckan

Idag blir det att plugga med basgruppen, vi måste bli färdiga idag så det är bara att ge järnet! Vi ska förbereda en redovisning på 45 minuter, så vi måste komma på riktigt bra ideér så våra klasskamrater inte somnar, haha :)Efter skolan ska jag iväg och träffa Viktoria och även Jenny om hon ville hänga på :) Blir fika eller äta tror jag :) Ska bli supertrevligt! Har inte träffat någon av dom på ett tag nu, så det behövs! Vi ses ju på fredag också, men det kan va kul att även ses innan :) Hihi!
 
De här fina ljusstakarna fick jag och Alfred av pappa, Tina och syrrorna:) Så otroligt fina! Både jag och Alfred blev jätteglada! De passar perfekt nu i fönstret efter att all julpynt försvann;) Vi älskar ju att tända ljus, så de passade oss perfekt :)
 
 

:)

Blev en långis med Alfred och Gaj förut. Älskar verkligen vädret! Dessutom tända ljus när man kommit hem och klä sig i varma kläder. Massa mys helt enkelt :) Fixade iordning deg för bröd som ska ligga över natten och sen göras färdigt imorgon :) Ryskt rågbröd blir det :) Älskar att baka:) Får hoppas killarna gillar det:) Tre limpor tror jag det skulle bli, annars får vi väl mata fåglarna med det;)
 
Nu blir det lite läsande eller något och sen sova! Nybäddad säng också! Kommer sova såå skönt :)
 

Julklapp av älskling

Fick den här fina av Alfred i julklapp :) Kommer använda den på fester många gånger :)
 
Älskar rosetter:) Så den här blir ju perfekt!
 
 

Tisdag

Sov ut idag, skönt eftersom jag sov skit igår. Var i skolan rätt många timmar, hade PPU och arbetade på grupparbete. Sista gången Lina arbetade med oss:( Hon ska flytta ner till Lund. Roligt för henne, men tråkigt för oss! Älskar Lund som stad och skulle gärna själv vilja bo där :) Önskar henne alla lycka i den nya staden! Nu är vi bara fyra stycken kvar i våran basgrupp, från början var vi sju stycken. Blir bara färre och färre, fast på ett annat sätt blir vi närmre också! Gillar min grupp massvis:) Ska arbeta med dem imorgon också och jag ser fram emot det redan:) Hihi!
 
Nu ska jag se på Farmen, haha! Blivigt lite nördig på det! (A)

Trött.

Yes, då var det måndag igen då. Har verkligen haft måndagshumör idag. Sådär seg som man brukar vara tycker jag. Sov skit inatt också. Ingen aning varför. Pallrade mig upp tills skolan, började 8.15 ändå, satt där som en zombie och försökte vara delaktig i det som sas framme vid tavlan. Var väldigt intressant måste jag säga, så läraren lyckades verkligen! Märkte att många av mina klasskamrater också hade sovit dåligt. Hm, kanske är något speciellt? Jobbigt som fasen dock. Inte orkat alls mycket idag. Pratat med mamma och mormor, pluggat, diskat och försökt ta det lugnt. Gjorde det mesta för att inte somna. Vill ju sova gott hela natten som kommer! Inget mer jäkla trams, usch, hatar när sömnen krånglar i perioder. Nått av det värsta jag vet. Man blir tokig! Bästa på dagen var promenad med Alfred och Gaj! Rensa huvudet, hålla min älskling i handen och njuta av den friska luften. Det andra bästa var när Alfred och Mikael hade gjort mat. Mumma vad gott det var. Åt som en varg! Medelhavsbiffar i god sås, pasta och stor sallad, to die for♥ De får gärna göra mat ihop resten av veckan, haha! Faaast, jag har ingen lust att diska hela veckan så det får nog bli så att någon av de andra två får diska imorgon och vi andra två gör mat :) Så man turas om lite :)
 
Nu ska jag dricka te och kanske äta en bulle :) Mikaels mamma skickade med en jädrans massa bullar, jag klagar absolut inte ;) Vaniljbullar dessutom, mmmmm :)
 
Me and my love♥

Söndag

Burr så kallt det blivit ute igen, men inget jag klagar på. Tycker det är mysigt :) Ikväll blir det soppa att äta också :) Känns passande! Dessutom är det perfekt söndagsmat också :) Ikväll kommer Mikael som ska bo hos oss tills fredag, då han tar examen :)
 
Nu ska jag iväg till Bergvik en sväng. Handla mat och kanske kolla i någon affär, får se vad som hinns med.
 

Fixande

Blev en riktig fixardag här hemma ändå och inte bara tv, haha ;) Diskade, plockade ner julgrejerna och tog fram våra andra grejer, dammade, dammsög och gjorde det fint här hemma. Alfred är allt bra han :) Vi är ett bra team vi två! När vi var färdiga satte vi oss med fötterna i blöt med fotsalt i. Var länge sen det gjordes! Filade lite. Fötterna var värda det kan jag lova! Efteråt gjorde jag inpackning på fötterna, lena som bara den :) Hur skönt som helst. Nu fattas det bara lite färg på tånaglarna :)
 
 

tv

Slötittar på tv medan jag samtidigt sitter vid datorn. Vad skönt det är att bara vara och göra det som faller en in. Inget plugg på några dagar att tänka på alls. Vad mycket olika serier det finns egentligen. Har inte ens koll på hälften känner jag. Är glad för att Once upon a time börjat igen :) Kollade ju inte i torsdags när seriestarten på andra säsongen var, men får se reprisen istället! Det går imorgon! Längtar! Hoppas den andra säsongen är lika bra som första, om inte bättre;)

Ajajaj

Skönt med två sovmornar två dagar i rad. Dessutom bara ta dagarna som de kommer. Inte tänka på att plugga eller så. Visst behövs det städas och lite sånt, men det tas under dagen när det känns för det.  Just nu blir det inte så många knop. Hade nämligen världens magonda igår och fortsatt även idag. Magen har varit stor som en ballong.  Jobbigt som bara den. Säkert många faktorer som spelar in. Hoppas på att det går över med vila och att äta a-fil och dricka proviva. Kör på det i första hand i alla fall. Så får vi se om det blir bättre.
 
 
 
 
 
 
 

Klassfest

 
Var klassfest igår hemma hos Hanna och Petra :) Hade hur kul som helst! Tur att dagen slutade bra i alla fall. Hade nämligen världens konstigaste dag innan. Haha! Började med att jag pluggade det sista på tentan jag skulle ha på eftermiddagen. Var supernervös inför den. Gick till skolan för att skriva den. Kändes helt okej efteråt. Skön känsla för en gångs skull! Men jag ropar inte hej än. Får se hur det gick när resultatet kommer. Efter det var jag trött som bara den! Jösses alltså. Inte hade jag tid att vila heller. Det var bara att sätta igång att äta. Alfred hade gjort pannkakor, mums! Efter det skulle jag göra iordning mig. Inget gick som jag ville. Letade febrilt efter min plattång. Hade nämligen inte packat upp allt sen vi kom hem från Skövde, så trodde att den låg i resväskan. Tji fick jag, för det gjorde den inte. Ringer till syrran som säger att den är hos dom. Happ, var bara att tjura ännu mer och försöka göra något åt mitt kaos till hår. Hade gått med håret uppslängt i en toffs hela dagen, så det var inte det lättaste att hitta på något med det. Var ett åskmoln hela jag.Ursäkta Alfred att du fick stå ut med mig. Till slut efter många om och men gick jag till festen. Var lite segstartat för mig, men oj så kul jag hade sen. Var där sist av alla med några andra. Kom hem 3.15 imorse. Vi lyssnade på låtar som jag säkert inte hade hört på 10 år eller mer. Riktig nostalgi alltså! Dansade och skrattade om vart annat. Tack alla ni som gjorde kvällen så rolig. Hoppas på fler sånna fester. Had a blast! Tack också Hanna och Petra för att vi kunde vara hos er. Tror att det är era fina inre som speglar av sig på att festen blev så bra! :)
 
 

Life is a rollercoaster you just gotta ride it!

 
 
Ibland händer saker som ändrar saker, som gör att man ser saken på ett helt annat sätt. Otippat och man blir chockad. Kanske blir det inte som det en gång var. Kanske blir det på ett helt nytt sätt. Bra? Dåligt? Det vet jag inte. Kanske är det jobbigt på vägen och det är tungt. Eller så tvärtom. Vad vet jag?
 
Ibland är allt tomt och ensamt. Inom mig  i alla fall. Det varar för någon sekund och det känns som att jag står någonstans helt ensam och att det inte finns en enda människa i närheten på flera mils avstånd. Fast att jag vet att det bara är i huvudet så är det läskigt. Tänk att en sak kan bli så stor? Att man helt plötsligt är centrum för något som man inte alls hade förutsett från början. Hur känslorna inom en vrider sig i magen, hur ont det gör. Hur allas ord lyder "Du är inte ensam", " Det var inte bara du", "Ta inte åt dig, det löser sig". Joo, jaa, men visst. Vi säger väl så. Hör orden jag säger tillbaka eka " Nej det gör jag inte". För det är så jag vill att det ska vara. Men ändå så ljuger jag. Både personen jag säger det till upp i ansiktet och även till mig själv. Det var inte meningen att säga så, det bara blev så. Timmarna efter mår jag sämre och sämre. Ensam med tankarna. Analyserar allt som vanligt. Vad kunde göras annorlunda? Skitröv också!
 
Nu är allt bra igen. Eller? Över ytan kanske, men under då? Det återstår att se. Det enda jag vet är att jag försöker tänka positivt och hoppas på att det hjälper.
 
Tack Alfred för att du finns där oavsett♥ Du är en sann ängel som alltid hjälper mig på livets kantiga väg.

Nagellack

 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar att göra iordning naglarna. Olika färger, glitter och allt möjligt. Bäst var när min snälla vän Sophia gjorde iordning mina naglar med tippar och allt :) Så fina naglar som jag hade då, det har jag bannimej aldrig haft! Får se vad det blir för färg på naglarna idag. Ska ta bort det lila jag gjorde för några dagar sen, inte bästa kvalitén på´t. Något får det bli i alla fall, för så här kan jag inte ha det;)
 
 

Burr

 
Fryser som jag vet inte vad. Har två par sockar på mig och även ett par fårskinnstofflor. Två par tröjor och en filt virad runt mig. Här näst funderar jag på att hämta vantar och mössa;) Graderna hemma är helt okej (jämfört med vad det varit förr). Men ändå fryser jag. Te har jag druckit också, men nää, har ska det frysas minsann. Får hoppas det går över, för detta var verkligen jobbigt. Men samtidigt är det jobbigt att vara för varm också, ska liksom vara sådär perfekt lagom. Haha, vilka problem jag har ^^

Terrible weather !!

 
Usch fy och blä vilket väder det är ute. Dimmigt och jävligt. Snöblandat regn som gör att jag inte kan se något genom glasögonen. Ah yscha vad hemskt! Hann bli irriterad flera gånger medan jag var ute med Gaj. Däremot var det positiva att jag varit och sålt lite kurslitteratur till några tjejer som går terminen under mig. Så nu har jag pengar att köpa ny kurslitteratur, hehe! Ska sälja för ungefär 1000kr till, så 1500 har jag snart sålt för. Det är bannimej inte dåligt! Skönt att få bort gammalt men också att få plats för nya böcker. Annars hade jag snart haft ett helt bibliotek här. Får ju nästan inte plats med några vanliga böcker heller. Jaja, nu ska jag sätta igång och plugga igen. Tenta imorgon it is. Ser fram emot när den är över, för då är det tentafest med goa klassen :) Wiieehoo!! :)
 
 

Bilder från Skövde-Del 4

 
Söta Ellen :)
 
 
 
 
 
Vi åkte skridskor en sväng när vi hälsade på i Timmersdala :)
 
 
 
 
Tina :)
 
 
 
Annie :)
 
 
 
 
Alfred♥
 
Tina och syrrorna hade gjort finaste pepparkakshusen, en hel camping :) Sött och ambitiöst!
 

Till och med husvagnar gjorde dom :)
 
 
 
Pappa :)

Bilder från Skövde-del 3

Svärmor :)
 
Britta :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Maja agerade nisse och delade ut julklapparna :)
Både yngst som äldst fick julklappar :)
 
 
Här kan man va!
 
 
 
 
Marley vid Leos matskål!
 
Kusin Ida :) Klädde ut sig och lekte :)
 
Vi tittade på moonrise kingdom, trodde det skulle vara en helt annan typ av film. Väldigt skum var den! Men ändå kul att ha sett. Ida klädde ut sig efter killen som hade huvudrollen! ;)
 
Ida är en härlig prick :) Alltid full med energi!
 
 

Bilder från Skövde- del 2

Kusin Maja :)
 
 
Linn vid mummus fina gran :)
 
 
Nyfikna Marley :)
 
 
Mammas fina gran :)
 
Alfreds föräldrars pynt :)
 
Nu är det jul igen!
 
 
Lite julfika hos Alfreds föräldrar :)
 
Anki, Alfreds mamma :)
 
Alfreds söta mormor :)
 
Middag på julafton hos Alfreds föräldrar :)
 
Tycker man ser på mig att jag hade feber där:( Dassig i ögonen, allmänt hängig. Yscha :( Över 39graders feber också:( Ett under att jag ens orkade göra iordning mig!
 
Raketer må vara fina, men hemska för djur! Den här killen var jätterädd! Stackare:( Fick äta lugnande mediciner!
 
Marley var inte lika rädd, tur det :)
 
Citte, Linns pojkvän :)
 
Tittut!
 
Tittut igen!
 
 
 
 
 

Bilder från Skövde- del 1

Hade visst tagit kort på några saker jag fått :) Här är massor med nagelgrejer:) Fick även glitter till naglarna:) Tycker det är kul att fixa och dona med naglarna:) Fina naglar förhöjer allt!
 
 
 
 
Mammas gran :)
 
Linns pojkvän :)
 
Leo :)
 
Marley :)
 
 
 
Marley :)
 
 
 
 
 
Linnéa :)
 
 
 
Ville nerbäddad :)
 
Linn :)
 
Ukki :)
 
 
 

Gifts

 
 
Skulle vilja visa er allt fint jag och Alfred fick i julklapp, men det har jag inte tid med och det skulle bli väldigt många bilder. Gör en summering på det mesta jag kommer ihåg istället:
 
Kläder
Presentkort
Pengar
Nagellack
GreenGate saker
Spel
Julprydnad
Partyväska
Prydnad till hemmet
Alkohol
Kokbok
Ljusstakar
Armband
Muffinsformar
Kavel
Timer
Bunkar
Slickepott
Slev
Fotfil
Knivslip
Och en del mer :)
 
Fyndade även på rean! För en del av pengarna vi fick i julklapp köpte vi en Sodastream :) Verkligen värt att köpa en! Bättre för miljön och man slipper flaskor och pant. Alfred köpte även träningsskor och jag två väskor :) Ska lägga de sista pengarna på träningsskor. Var och testade en del igår, men affärerna hann stänga innan jag kände att jag var färdig, så det blidde inga tyvärr. Bättre lycka nästa gång!
 

Lillkillens dag :)

 
 
 
Den 4/1-13 var det inte bara min och Alfreds dag, utan Gaj fyllde 10 1/2 år då också :) Lillkillen börjar verkligen bli gammal! Hoppas han får vara med oss så länge till!♥
 

Me and my love :)

 
Den 4/1-13 firade jag och min älskling 8 år tillsammans! Japp, ni läste rätt. Kan inte förstå det. Det är riktigt häftigt tycker jag. Tiden går så fort. Jag kommer ihåg när vi precis började träffas, hur pirrigt allt var, hur vi inte kunde äta för vi var så kära, att den enda som fanns i mitt huvud var du. På den vägen är det och idag är vi självklara för varandra som blommorna behöver vatten, vi behöver varandra. Utan dig ingen mig och jag vet att du känner likadant! Att känna att man är som två pusselbitar som passar perfekt ihop, det är en skön känsla. Eller som två magneter som inte går att dra isär. För det kommer vara du och jag, föralltid! Du är mitt allt, min älskade Alfred! Ett liv utan dig vore inget liv. Bara tomma blad på livets väg. Jag önskar oss många många år framöver, fyllda med kärlek och liv. En framtid med det vi önskar oss. Tillsammans klarar vi allt, vi är starka! Att få vara din själsfrände, din bästa vän, ditt allt, det betyder allt för mig. Vackrare människa än dig finns inte för mig. Du får mig att le så otroligt ofta, att må bra ända in i själen. Att veta att de dagar jag själv ger upp, att du inte gör det och stöttar mig, det är en trygghet hos mig. Att veta att du tar hand om mig oavsett vad. Tar emot mig när jag faller och lyfter upp mig när jag behöver det. Inför dig kan jag vara jag, visa mitt innersta jag. Våga allt. För du ger mig så otroligt mycket, säkert mer än du själv vet. Nu är vi inne på vårt nionde år. NIONDE ÅR! Jösses! När jag var en liten flicka och drömde om min prins, hade jag aldrig kunnat tänka mig att det skulle hålla så här länge med min första riktiga pojkvän. Är så otroligt tacksam över det. När andra saker i livet ibland är ledsamma och tråkiga, blir du aldrig det. Du förblir alltid min ögonsten. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, antagligen mycket mer än många andra. Vi kommer från olika världar du och jag, men vi har lyckats fläta ihop dom så otroligt bra och lärt oss av varandras. Är tacksam över det. Att vi lärt oss så mycket tillsammans. Vi var bara 14 år när vi blev tillsammans. I år fyller vi 23. Vi har gått igenom den jobbiga tonårstiden tillsammans, högstadiet, gymnaiset och nu högskolan. Att vi är så stadiga tillsammans du och jag, det är något jag alltid önskat! Det ska vi förbli också! Andra berömmer oss, att vi varit tillsammans så länge, tycker vi är söta. Smickrande att höra, alltid roligt sånt :) En del andra frågar om råd. Hur har ni gjort för att det har hållt så länge. Vi bara kollar på varandra och ler. För det känns inte som det är något vi "jobbat" på. Det har bara blivit så. Vi är två ärliga människor, som pratar ut om alla saker man kan tänka sig, en del väldigt djupa saker. Vi vet allt om varandra och accepterat det också. Det handlar om att ta vara på varandra men också sig själv. Låta den andra älska dig för precis den du är och att du ska känna så över dig själv också. Det är svårt, en del saker får man jobba på med sig själv hela livet tror jag. Man har upp och nergångar, men man har alltid varandra. Att inte ge upp är viktigt också! Att man står vid varandras sida oavsett. Men också att man säger ifrån till varandra om man inte tycker likadant. Som sagt prata om saker och ting. Visst kan man tjafsa och diskutera, ingen fara med det. Bara man blir sams efter ett tag igen. Jag och Alfred har alltid pratat ut om saker som hänt bara någon timma efter vi tjafsat. Vi gillar varandra för mycket för att vara oense. Det är bra med oss, att vi kan erkänna om vi har fel, att vi är medvetna om såväl hur vi fungerar som andra. Vi är medvetna om allt. Att vi är så lika är otroligt egentligen. Vi kan bara titta på varandra och veta vad den andra tänker, fyller i varandras meningar, pratar med blickar och gester. Du är förbannat bra du Alfred, faktiskt bäst i mina ögon! Älskar dig min bästa vän, always have, always will! You are the love of my life, my only one! ♥ Föralltid vi två! :)
 
 
Ditt leende får alltid mig att le inombords! Åå kära du, om du bara visste och om jag bara kunde skulle jag ge dig all kärlek som existerar! Älskar dig så :)
 
 
 

Nära och kära

Träffade många nära och kära :) Bland annat den här sötnosen:) Mysig som alltid! :) Värmer så i själen när man får träffa alla man tycker så mycket om! En del vänner hann vi inte med, men så är det ibland.
 
 
Så otroligt roligt att Alfreds mormor Britta var där :) Att hon orkade komma! Man får verkligen ta vara på de stunder man har tillsammans :) Jag och Alfred skjutsade hem henne till Småland i mellandagarna :) Alltid roligt att komma hem till henne, som att komma in i en helt annan tid.
 
Linnéa träffade vi också såklart:) Hade planerat utgång på juldagen med henne bland annat, men det fick vi hoppa tyvärr :/ Lite tråkigt! Men blir allt fler gånger :)
 
Rolig bild på Alfreds pappa! :) Något många fick av mig och Alfred i julklapp var kalendrar. Personliga med massa bilder i från 2012. Perfekt julklapp som alla alltid gillar och har användning av :)
 
Leoplutten träffade jag massvis! Tyvärr hade han ont i ena benet så det blev inte så långa promenader som det var tänkt, men desto mer mys tillsammans inne istället :)
 
Mamma, Marley och Leo träffade vi givetvis :) Tror bannimej Marley är den bästa katten någonsin! Den katten är jag aldrig rädd för, använder aldrig klorna till att rivas eller så. Perfekt katt för mig med andra ord :) Bara mysig :) Går superbra ihop med hundar också!:)
 
Linn :) Så otroligt fin bild på henne! Umgåtts med henne och hennes pojkvän. Roligt att få lära känna honom mer:) Jättetrevlig kille!
 
Sov över hos pappa och systrarna i mellandagarna! :) Var år och dar sen! Spelade spel och massor mer:) Fick hur mycket fint som helst av dom i julklapp!:) Innan vi åkte hem till Karlstad igen var vi hemma en sväng hos dom och fikade också :) Annie och Ellen hade bakat söta cupcakes helt själva:)
Alltid kul att träffa Annie och Ellen! Lika intensivt varje gång;) Helst skulle Ellen aldrig sova och bara göra massa saker hela tiden;) Vi åkte skridskor när vi var i Timmersdala:) Var ovant då det var några år sen sist, men var kul att prova:) Nu har jag köpt rosa skydd till skridskorna också, hihi :)
 
Fanny är lika söt som vanligt. Så otroligt roligt att se när både människorna och hundarna visar med hela sig att de blir så glada när vi kommer :) Klippte klorna på Fanny när vi var där också! Stort framsteg! Första gången som det gick riktigt bra! Kul :)
 
Bild från i höstas, men den får ändå vara med för att visa mummu och ukki :) Mina älskade morföräldrar! Älskar att vara hos dom!:)
 
Pappa :) Även om vi inte träffas så ofta så är det kul när vi väl gör det :)
Uppskattas!!
 
Träffade moster, mina två kusiner och deras kompis Ida (som är på bilden). Men hon är oftast med när de hälsar på, så hon känns som en kusin för mig också :) Jättekul att få umgås med dem:)
 
Herrejösses vilken gammal bild. Från 2010,precis när vi flyttat in. Inget ser ut som det gör nu, allt ändrat!
 
Oskar var med när vi körde ner till Skövde nu i jul. Vi skjutsade honom till Hjo! Det var en rejält packad bil vi åkte i. Inte en enda pinal till hade fått plats, det kan jag lova!
 
Bild från i somras. Alla mina fyra systrar träffade jag:) + Alfreds syster, som känns som en syster för mig också :)
 
Har inte bilder på alla jag träffat, synd det. Men roligt som bara den har det varit att träffa alla! Hälsade på Caroline nu också! Första gången jag träffade henne sen hon flyttade till Skövde. Jättefin lägenhet och roligt att bara sitta och tjöta :) Hoppas det blir fler gånger!!:)
 

Promenad

Var ute nyss på promenad med Alfred och Gaj :) Härligt! Ett tag till kan gärna kylan vara kvar innan vi går mot ljusare tider! :)
 
 
Ser stor ut som ett tält i den jackan på bilden, men varm och skön var den allt :)
 
Så här mycket snö finns det inte nu tyvärr, det mesta är borta, men var lika skönt att vara ute och gå ändå :)
 
 
 
 

Julpyntet fortfarande kvar

 
Eftersom vi varje år åker till Skövde runt jul, missar vi två veckor med vårt fina julpynt. Därför får det vara framme lite längre än man brukar ha det. Tycker det är mysigt och bringar ljus i mörkret. Men högst en vecka, sen känns det som att det är dags att ta bort allt helt, för att ta fram det i december nästa gång igen!
 
 
Var så roligt att komma hem till familj och släkt i Skövde och se deras julpynt. Alla har så olika stil, men ändå så personligt! Gillar att vi alla är så lika fast ändå olika på samma gång :)
 
Gillar också att man efter varje år har något nytt i sin samling. I år fick jag en jättefin julprydnad av mamma i julklapp. En tomte och tomtemor som sitter på en bänk och kramas. Otroligt fin och söt :) 
 
Amaryllisen slog ut precis innan vi åkte, så vi fick njuta av den i några dagar :) När vi kom hem var det många av våra blommor som behövde HLR. En fick vi slänga, annars har de andra repat sig bra tycker jag :) Tyvärr fick vi ta bort stjälkarna på Amaryllisen, men tog en av blommorna och la i en  skål med vatten. Så det blev en fin bordsdekoration av den istället :) Tur man kan göra så!
 
 
Nu ser den nästan ut som på den här bilden. Så såg den ut precis i början. Får hoppas det växer ut fler stjälkar. Tycker amaryllisar är så fina!
 
Alla blev glada av paketen de fick av mig och Alfred :) Tur då att vi blev precis lika glada av alla paket vi också fick. Vi har nog varit väldigt snälla i år, för vi fick massvis med klappar. Jösses!
 
 

Jul

 
Det var som vanligt väldigt intensivt när vi var i Skövde. Träffa alla och hinna umgås och så :) Men som alltid är det värt det. Eftersom  man inte hinner det så mycket under resten av året. Blev mycket spelande, titta på film, fika och bara prata:) Ta igen saker sen sist helt enkelt! :)
 
 
Dagen efter vi kom till Skövde blev jag sjuk med hög feber, snuva och slemhosta. Blev lugnt julfirande för min del. När vi firade med mamma och syrrorna orkade jag inte göra iordning mig, så det fick bli pyjamas hela dagen. Hade en trevlig kväll med dem och fick jättefina julklappar :) Oturen i oturen var Alfreds pappa och syster också sjuka (förmodligen dom som smittat mig), så vi var tre stycken som hostade ikapp på självaste julafton. Det blev en dag fylld med traditioner, men mycket utöver det också eftersom vi inte var så krya den dagen. Egentligen skulle jag och Alfred firat halva dagen med pappa och systrarna men hoppade det, då jag inte villa smitta ner alla där. Fick träffa dom några dagar senare istället, vilket var jätteroligt :)

last few weeks

Yschabyscha. Alldeles för långt mellanrum igen. Fy på mig. Nästan haft ågren över att jag inte skrivit något. Inte har jag skrivit i min traditionella dagbok heller. Tror jag börjar bli knäpp snart. Haha! Massor har hänt sedan jag skrev sist. Julafton, mammas och mormors födelsedagar, nyår, min och Alfreds dag och mycket mycket mer :) Berättar mer efter hand! Bilder kommer också lite pö om pö :)
 
Gaj tyckte det var skönt med lite omväxling och komma hemifrån. Därför var det perfekt för honom att vistas i Skövde lite :) Lekte med de andra hundarna och även mammas och deras katt :) Ibland sov han över hos mormor och morfar utan att vi var med, det tyckte han var skönt, men oj så glad han blev när vi kom tillbaka igen :) Så söt vår lilla kille :) Nu är vi alla hemma igen och åter tillbaka till lugnet. Gaj strosar mest runt och njuter av livet. Kanske vi alla borde ta efter honom lite mer i våra liv :)

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0