Julpyntet fortfarande kvar

 
Eftersom vi varje år åker till Skövde runt jul, missar vi två veckor med vårt fina julpynt. Därför får det vara framme lite längre än man brukar ha det. Tycker det är mysigt och bringar ljus i mörkret. Men högst en vecka, sen känns det som att det är dags att ta bort allt helt, för att ta fram det i december nästa gång igen!
 
 
Var så roligt att komma hem till familj och släkt i Skövde och se deras julpynt. Alla har så olika stil, men ändå så personligt! Gillar att vi alla är så lika fast ändå olika på samma gång :)
 
Gillar också att man efter varje år har något nytt i sin samling. I år fick jag en jättefin julprydnad av mamma i julklapp. En tomte och tomtemor som sitter på en bänk och kramas. Otroligt fin och söt :) 
 
Amaryllisen slog ut precis innan vi åkte, så vi fick njuta av den i några dagar :) När vi kom hem var det många av våra blommor som behövde HLR. En fick vi slänga, annars har de andra repat sig bra tycker jag :) Tyvärr fick vi ta bort stjälkarna på Amaryllisen, men tog en av blommorna och la i en  skål med vatten. Så det blev en fin bordsdekoration av den istället :) Tur man kan göra så!
 
 
Nu ser den nästan ut som på den här bilden. Så såg den ut precis i början. Får hoppas det växer ut fler stjälkar. Tycker amaryllisar är så fina!
 
Alla blev glada av paketen de fick av mig och Alfred :) Tur då att vi blev precis lika glada av alla paket vi också fick. Vi har nog varit väldigt snälla i år, för vi fick massvis med klappar. Jösses!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0