Julpynta

 
 
 
Köpte den här blomman av Annie förra året! Hennes klass sålde sånna. Har beställt en av henne i år igen. Den står hos dem så länge. Hade gärna velat ha den nu men är ju så när man inte syns så ofta.
 
 
I helgen blir det att plocka upp julpyntet! Kommer bli jättemysigt här hemma. Älskar julpynt! Har sett att en del grannar redan har börjat! :) Ska se om jag hittar något mer pynt att köpa, tycker det är kul att addera något för varje år :)
 
 
 
 
 

Music

Sitter och tittar på Glee, blivit några avsnitt idag. Älskar den serien! :) Älskar personerna, musiken och hur den får mig att känna. Många bra motton i serien som är väl värda att tänka på!
 
Blivit mycket egentid det sista, tankartankartankar. Det är i de mest tysta stunderna jag verkligen hittar mig själv. Tänker, vrider och vänder. Det behövs sånna stunder i mellan åt.
 
 
 
 
 

Burr

Fortfarande ingen snö men väldigt kallt, både ute och inne. Gillar kylan ute men inte alls inne. Är inne på fjärde året i den här lägenheten men blir inget bättre med kylan inomhus på vintern:( År efter år hör vi av oss om det, det fixas hit och dit med element och tätningar av dörren, men inget hjälper. Får väl bli i år igen att vi använder oss av elementen vi köpt själva. Bättre än att kylan biter in i skelettet på oss!
 
Mys i soffan med Gajjen har det blivit en del idag! Tycker det är så mysigt när han tyr sig till en så :)
 
 
 

Helgen som var

Under helgen som var så var vi i Skövde. Som alltid var det väldigt intensivt men samtidigt kul! :) Vi hjälpte mormor med att göra iordning hennes hall. Skruvade ihop nya möbler och sådär. Blev verkligen jättefint! :) Hon blev jättenöjd också så det var kul! Hemma hos henne finns det alltid något att hjälpa till med! :)
 
Vi hann även besöka nya stora Hem och Hobby i Hjo. Min nya favoritaffär;) Där fanns massa roliga och fina saker. Vi köpte en del;) Men hade kunnat köpa massor mer. Får bli en sväng dit innan julafton! :) Fann några julklappar i alla fall! :) Alfred och jag har börjat köpa julklappar nu. Så det känns skönt! ;) Har massor kvar men känns bra att vara igång! :)
 

Vi hälsade på hemma hos Alfreds föräldrar också:) Där var Alfreds morbröder, kusiner och mormor på besök! :) Alltid kul att ses eftersom det blir så sällan!
 
Ville har blivit så mysig och go på sista tiden :) Men tiggandet är fortfarande kvar;) Inte så konstigt kanske när han får massa gottigt från höger och vänster ;)
 
Alfreds morbror Anders!
 
 
Alfreds kusin Elvira :)
 
Fanny blir alltid så glad när man kommer! Nästan helt tokig:) Så kul att se att man är så omtyckt :)
 
 
Linn har fått reda på att hon fått en lägenhet:) Blir inflytt 1/1-14! Superkul! :) Både jag, Alfred och mormor gav henne massa saker som vi inte behöver längre. Perfekt ju inför sitt egna hem. Att ärva är alltid bra först för att sen köpa på sig det man behöver och byta ut :)
 
När vi kommer till Skövde så blir Gaj så glad. Varje gång är det samma sak, man riktigt ser hur han lever upp på något sätt :)
 
Hann träffa mamma en sväng också :)
 
Sommarbild men ändå, min älskade mormor :)
 
 
 
 

:(

 
I Skövde har det tydligen kommit snö. Inte här:( Vill också ha snö ju!! Får hoppas det kommer snart :)

Trevlig kväll! :)

Igår kväll var vi bjudna hem till Henrik och Helena! :) Där bjöds det på väldigt god kycklinggryta med ris och naanbröd! :) Supergott och väldigt trevligt! I glasen hade vi rött vin :) Till efterrätt åt vi saffranssockerkaka som vi hade med oss och till det testade vi tre olika glöggar. Alla tre var helt olika, vilket var väldigt roligt! Det var en jättetrevlig kväll, som det alltid är med dem :) Nästa gång är det vi som bjuder tillbaka! :)
 
 

Ingen sovmorgon idag inte!

Det har varit en produktiv morgon minst sagt! Gick upp 8 prick. Var inte riktigt meningen att gå upp då, men det blev så och det är jag glad för nu! Har hunnit duscha, bädda, vika och lägga in tvätt, pratat med mormor, mamma och Linn i telefon, ätit och gett Gaj mat, kollat på tv, bokat biljetter för mig och Helena på Shrek och massa massa mer! :) Packade det mesta inför Skövde redan igår, så har inte så mycket mer att packa. Ska fixa mig iordning det sista, ta en promenad med lillkillen och sen blir det att diska för hela slanten (sparar det tråkigaste till sist).
 
Får se vilken tid vi rullar mot Skövde! Beror på när Alfred kommer hem från praktiken. Hans sista dag idag! Så glad för hans skull. Det har varit en bra praktikplats men i Årjäng, vilket är väldigt långt bort. Så nu är det slut med att gå upp klockan 5.
 
 
 
 
Pratade med Linn förut! :) Var så skönt för hon gav mig många peppande ord som jag behöver just nu! Tack för det fina du♥
 

S.K.Ö.V.D.E

Vad kul det ska bli att åka till Skövde imorgon, känner att jag behöver träffa vår underbara familj och släkt! Saknar ihjäl mig snart! Träffade Linn för inte så länge sen när hon var här, men önskar att jag kunde ha dem alla närmare! Ska krama alla massvis när vi ses och ta vara på helgen med dem! :)
 
Först ska vi åka till mormor, morfar och Fanny! :) Ska bli kul att få alla grejerna på plats som vi köpte åt henne igår :)
 
På lördag ska vi hem till Alfreds föräldrar. Dit kommer även andra släktingar, Alfreds mormor bland andra :)
 
 
 
Kommer även träffa mamma och systrarna såklart! Hade velat träffa fler men det hinns inte med tyvärr :( Det får bli så att man prioriterar dem som håller kontakten med oss:)
 
 
 
 

Tusen tankar

Idag är det strålande solsken ute, det gillas! Då blir man glad i både kropp och själ :)
 
Senare blir det att fixa lite grejer som jag lovat att köpa till mormor. Ska ju till Skövde i helgen, så ska hinna besöka både Rusta och Ikea innan dess. Mormor har renoverat köket och hallen så det behövs lite nytt till rummen. Perfekt när snälla barnbarnet fixar ;)
 
 
Börjar känna lite stress inför julafton nu. Bara köpt en julklapp, måste köpa masssssor mer. Hur ska jag hinna? Gaah! Hur ska jag hinna allt annat också för den delen? Ska försöka vara lugn så stressen inte tar överhanden. Föregående år brukar jag börja tidigare, men i år har jag inte haft samma längtan till jul som då. Vet inte varför. Kanske för att sommaren var så lång och hösten så varm? Är nog det! Men julstämning ska väl jag också hinna få hoppas jag! :)
 

Hundvakt:)


Lillkillen fick vara hos Alfreds klasskompis under helgen! :) Hade gått jättebra och han var enormt populär bland grannarna där:) Kändes bra att det hade gått så bra men var faktiskt jobbigt att låta honom vara hos någon annan en hel helg. Har inte reagerat så förut för annars har han ju varit hos familj eller släkt, men nu var det hos Alfreds klasskompis. Visst Alfred känner honom men det gör inte jag lika mycket, så det var lite jobbigare för mig. Det var jättekul att se honom när vi hämtade honom! :) Hade längtat ihjäl mig!! Gaj däremot verkade väldigt trött, var nog sån omställning för honom. Så den kvällen tyckte jag inte han var sig själv, men nu är han som normalt igen, så det känns bra :) Älskade lillkille! Du betyder mycket för mig♥

Kryssningen!

I helgen var vi på kryssning! Var jätteroligt. Något vi aldrig gjort förut på det sättet, så det var verkligen en upplevelse. Det var lite trubbel innan vi kom på båten.. Trafikstockningar, omdirigeringar och en jädra massa bilar på vägarna, så vi blev lite försenade. Jag fick ringa personalen som hade hand om våra biljetter från bilen. Vi fick ta alla våra grejer och springa så fort vi kunde, do or die typ. Det hjälpte inte för väl där inne så blev vi ombedda att springa till ett ställe men där kom vi inte förbi. Självklart hade vi fått fel direktioner. Så det var bara att pallra sig tillbaka till kassan med ledsna miner, för båten till Riga hann vi inte komma på. Däremot fick vi hjälp i kassan och blev ombokade till båten till Tallinn! :) Så kryssning blev det i alla fall som tur var! :) Adrenalinet däremot var i topp, så första kvällen kunde vi nog inte njuta så fullt ut av tyvärr.
 
Tallinn var underbart. Gammal stad med mycket historia. Souvenirshoppar överallt (det blev en del fynd). Secondhandbutiker fanns det överallt också. Helt amazing! Love that town alltså! Vill tillbaka dit någon gång i framtiden! :) Vi gick nog konstant i 7timmar. Blev en del att se på ;) Värken vi hade i benen efteråt var värd det! Det var en otroligt rolig och härlig helg som verkligen var välbehövd! :) Är såå glad över att den blev av!
 
Bilfärden mot Stockholm :)
 
Glada att det blev kryssning trots trubbel :)
 
Mycket sevärdheter i Tallinn! Gamla kyrkor överallt, stadsmur och kullerstensgator vart man än gick! :)
 
 
 
 

Woopwoop!

 
Woop woop! Om exakt en månad fyller jag år. Känns jättekonstigt! Redan november. Hm, näääe hänger inte med känner jag. Att fylla år tycker jag är roligt. En vardag fylld med det där lilla extra:) Jag är så tacksam för vad som så jag har inte så mycket krav på vad som ska hända och så! Ser fram emot dagen med spänning! Vi får se helt enkelt :) Kommer i alla fall se finalen av Idol. Har ju följt det och vad passar bättre än finalen på min födelsedag:)? Känns ju perfekt! Dessutom är det finlands självständighetsdag på min födelsedag, så det känns också kul eftersom jag är halvt finsk :) En annan nyhet jag fick reda på för några dagar sen är att mummu och Ukki ska gifta om sig på min födelsedag:) Känner mig hedrad att det blev det datumet :) Känns jättekul! :) Åå, mormor och morfar är bäst! ♥
 

Hemska drömmar

Drömde mardröm inatt. Har märkt att jag drömmer mycket mardrömmar i perioder när det är mycket runt omkring mig och när jag känner mig stressad, nere eller liknande. Det är ju inte roligt eftersom de många gånger är så verkliga, men det är så skönt när man vaknar och inser att de inte stämmer!
 
Hösten har varit väldigt fin i år! Bara nu de senaste två veckorna drygt som regnet kommit och gått. Annars har vi haft det väldigt varmt och soligt. Nu är det redan november och det känns inte alls så!
 

Brev i brevlådan :)

Att få vanliga hederliga brev i brevlådan är något jag verkligen uppskattar! :) Så sött också tycker jag! Annie och Ellen hade gjort var sitt kort till mig och Tina hade virkat ett mobilfodral:) Så duktiga dem är :) Förgyllde verkligen min dag♥
 

Happy halloween!

 
 
I lördags hade vi Halloweenfest här! Var superkul verkligen! :) Vi var inte för många och det va jätteskönt! Man hann umgås med alla liksom :) Dessutom är det ingen större hit att ha massvis med folk hos oss, vi bor ju så litet! Linn träffadde många av våra vänner för första gången och det gick hur bra som helst, så det var kul! :) Linn är inte bara duktig på naglar heller som ni såg i förra inlägget, utan även på sminkningar och så. Hon har sminkat oss alla tre :) Skithäftigt tycker jag! :)
 
 
 

Underbart fina naglar!

Linn är så otroligt duktig på att fixa med naglar osv. Dessa gjorde hon på mig när hon var här! De är inte mina egna;) Älskar dem och kollar på dem hela tiden:) Har fått massor med beröm för dem också så det är jättekul! De håller i två veckor ungefär! Sen när jag kommer till Skövde nästa gång blir det kanske att göra nya:) Looking forward to that :)
 
 
 

Smockfull vecka!

Har varit fullt upp de senaste dagarna! Inlämningar och intensiv plugg. Sen kom Linn och stannade från onsdag-söndag! Var jättekul att ha henne här och saknar henne massor! Blev väldigt tomt när hon åkte. Gillar att man skrattar mycket med henne! :) Saknar alla andra i Skövde också! Men om två helger ska vi ner och hälsa på en snabbis, det blir kul:) Kommer bli intensivt, men värt det :)
 
Alla vi tre, jag, Alfred och Linn delar intresset med mat och matlagning:) Så det var jättekul när Linn var här och vi diskuterade smaker osv. Ska jag öppna café eller liknande med några så är det dessa två helt klart:)
 
 
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0