Jippi!!

Nu är Skövde resan bokad:)Åker dit på fredag:) Ska bli så roligt:) Ser verklligen fram emot det:) Kommer kännas väldigt konstigt att vara utan Alfred. Men vi får prata i telefon! Är ju inte många dagar jag kommer vara borta. Har inte bokat hemresa än, men det gör jag ikväll:) Nu ska jag ringa mormor och morfar och berätta den glada nyheten :)


Kommer få träffa den här sötisen♥


Och den här sötisen:) Även massor med andra sötnosar:)

Det har varit en lååång dag

Idag har det varit en heldag i skolan. Är helt slut i huvudet nu känner jag. Somnade till och med en timma när jag kom hem för att jag var så trött. Är inte riktigt van vid så långa dagar i skolan. Får hoppas man vänjer sig. Igår var det likadant och imorgon ser det ut att bli samma. Bara att härda ut antar jag.

Nu väntar jag på att mamma ska ringa. Har planerat att åka till Skövde i helgen:) Hann inte köpa biljetter igår, så tänkte jag skulle göra det sen när jag har pratat med mamma och dubbelkollat vad hon tycker om att jag i så fall kommer:)


Söt bild på Fanny och Gaj :)

Åker jag till Skövde ska jag träffa mamma, linn och Frida, samt mormor och morfar och alla hundarna. Skulle gärna hinna med att träffa Annie och Ellen också:) Hoppas hoppas hoppas jag hinner allt det:)

Sötnos:)


Alfred skickade den här bilden till mig på skype:) Prinsessan på ärten kallade han den:) Söt tycker jag:) Han hade burit upp Gajs bädd i sängen och lagt honom i den:) Fast han tyckte det var konstigt, så han hoppade ner efter ett tag.

På lördag kommer Ville till oss och ska stanna i lite mer än en vecka:) Ska bli roligt:)

En dag på stan med Viktoria:)






Var på stan med Viktoria igår:) Mycket trevligt måste jag säga, det får vi verkligen göra om:) Hon köpte lite kläder och en jättefin lykta som dessutom var på rea, kul:) Jag hittade fyra små söta ägg att ha som påskpynt, ett par strumpbyxor och en hur skön och fin tröja som helst:) Blev att fika på Melkers♥ också:) Mumma!

Har inte kort på grejerna jag köpte tyvärr, så därför lägger jag upp bilder på grejer jag köpte för några veckor sen:) Men bilder på de grejerna jag köpte igår, kommer nog upp så småning om också:)

Finns hur mycket roligt som helst på stan, så man får verkligen tänka efter så man inte köper allt för onödiga saker. Men är nöjd att jag lyckades köpa sånt som antingen var väldigt billiga eller väldigt fina:) Strumpbyxorna till exempel kostade bara 25kr:) Jag är bäst på att hitta billiga fynd:)






Underbart fina cup-cakes formar från Indiska:) Mössan är också från Indiska och burken är från Åhlens:)

Wiieeeehooo



Titta vad jag fick på posten häromdagen :) Hm, tänkte jag när det låg ett paket i brevlådan. Inte har jag väl köpt någonting från Tradera nu igen och glömt att jag köpt något. (Brukar nämligen vara så ibland). Men nej, var med i en tävling för Findus för ett antal veckor sen. Man skulle skicka ett sms och skriva varför man tycker om Findus produkter, så hade man chans att vinna de här. Kul att jag vann, brukar sällan vinna grejer, så detta var extra roligt:) Gratis är gott brukar man ju säga, ska ju inte äta dem, men ni fattar vad jag menar hoppas jag;) Kommer användas flitigt här hemma :D

Exemplariskt väder



Har varit hur bra väder som helst idag:) Nu är det mesta av snön borta. Börjar bli irriterande bara med allt grus som ligger kvar på gatorna. Men det dröjer väl ett tag tills det blir borttaget. Härligt hur man känner att sommaren sakta närmar sig:)

Nu tänkte jag plugga lite och sen titta på Melodifestival avsnittet som jag missade i lördags. Så ser resten av min kväll ut:)

Igår = händelserik

Vad mycket som kan hända på en dag egentligen. På en helg också för den delen. I fredags hade vi finsittning. Extremt god mat åt vi på Frost. Värt varje krona. Däremot var jag inte så imponerad över att sitta och äta där en fredagkväll, alldeles för mycket folk, hög ljudvolym och så varmt så man smälte bort. Däremot kommer jag nog ge stället en ny chans i framtiden, fast en annan dag, då det förhoppningsvis är mindre folk.

Mellanfesten och utgången var sådär. Inte det roligaste jag gjort. Kunde varit mycket bättre. Kände nästan för att vara hemma istället. Hade kunnat göra minst lika god mat själv. Dessutom hade jag kunnat köpa gott vin och sitta och smutta på. Hm, njaa, hade faktiskt mer förväntningar på den där finsittningen. Min vän Jenny hade allt rätt. Hon tyckte inte sin finsittning var så rolig heller :( Alfred var snäll i alla fall som skjutsade och hämtade oss♥

På lördagen tog vi det lugnt ett tag, efter det blev det att städa (fast tycker redan det ser ut som ett bombnedslag). Senare på kvällen blev det Bunkern. Där åt vi, jag tog fish and chips, var helt okej. Men det tar jag inte igen. Efter att ha varit där ett tag följde Carro och Oskar med hem till oss. Blev att bara ta det lugnt och kika på lite film och sådär:) Var hur trevligt som helst :D Får vi göra om snart igen!:)

På natten följde vi dem hem. På vägen tillbaka när vi nästan precis kommit hem, ser vi några ungdomar stå vid en tjej som är medvetslös. Jag frågar direkt om jag och Alfred kan hjälpa till. Vi hjälper till att kolla puls och så vidare. Hon var helt okontaktbar. Alfred kollade hennes pupiller, de var väldigt stora. Så vi misstänkte att hon blivit drogad. Efter ett tag kom ambulans. Skönt att hon blev hämtad, så att sjukhuset får hjälpa henne. Däremot tråkigt att inte få veta hur det gick med henne. Både jag och Alfred blev grymt besvikna på ambulansförarnas bemötande. Så oprofessionellt, så det skriker om det:( Var riktigt dåligt. Inget bra bemötande över huvudtaget. Funderar starkt på att skriva och klaga till dem. Så ska det bannimej inte vara. Tjejens vänner var väldigt glada för att vi stannade och hjälpte till. Är stolt över oss som frågade om de behövde hjälp. Hatar människor som bara ignorerar sånt. Glad att kunna hjälpa till:)

När vi kommit hem är mitt adrenalin på max. Alfred sa att vi skulle sova, men jag kunde det verkligen inte. Efter bara några minuter hemma, ringer Blom. Hans bil krånglar och han står ute i Skattkärr och kan inte komma därifrån. Han hade tänkt vara snäll mot några av hans vänner och hämta dem från Kristinehamn, men han hann aldrig komma dit. Vi åker självklart dit. Väl där lyckades vi fixa det som behövdes. I alla fall en provisorisk lösning. Han kom hem med bilen, men färden hem var speciell. Alfred och jag körde bakom honom och hela vägen hem ser vi hur det skjuter ut rök ur bilen, något som inte han upptäckte. Vi försökte ringa honom och blinka med ljusen, för att han skulle fatta att han skulle köra in till vägkanten. Vi trodde att bilen skulle börja brinna när som. Han märkte inte riktigt det vi försökte med, så han körde fort som fasen hem ändå. Nästan väl framme, hade hans bil börjat låta som bara den, så det var tur att vi ens hann fram. Skönt att inget hände. Kan säga att adrenalinet var fortfarande på max. Hade väldigt svårt att somna. Har nog varit lite chockad sen allt det där hände. Tur att vi kunde hjälpa till, det känns bra:)

Finsittning ikväll:)

Klockan är snart tre. Känns som att jag inte gjort så mycket vettigt idag. Ätit frukost, varit ute med Gaj och målat naglarna. Nee, okej, lite mer har jag väl gjort. Men känns som att dagen varit riktigt seg. Me nu är det inte många timmar kvar innan finsittningen börjar, så det ska jag tagga för:) Hoppas det blir riktigt roligt:) Ska snart duscha och göra iordning mig, men innan det får det bli att plugga lite.

Kvällen ser ut så här:

Finsittning på Frost

"Mellanfest" på hästen (nära Nöjes)

Utgång




Kameran är med hela kvällen, så bilderna kommer upp i helgen:)







Så här fin var Alfred på sin finsittning:)♥

:)


A smile is the most prittiest thing you can wear♥


Solen skiner i Karlstad:)

Snart har ännu en dag gått. Har inte varit den bästa av dagar. Natten var hemsk. Vaknade mitt i natten av att jag var kallsvettig och hade världens hemskaste värk i magen. Olidligt ont gjorde det. Varför jag hade det vet jag inte.

Har varit en dag som inte gått i så många knop. Pluggat, men också hunnit med en långis med Alfred och Gaj i det underbara vädret:) Ett tag gick jag helt utan jacka. Helt knäppt kändes det, men otroligt härligt:) Nu vill jag att våren ska vara här på riktigt:)

Skulle ha gått med Viktoria på stan och sådär, men fick skjuta fram det till måndag istället. Men det gör inget, då har jag något att se fram emot:) Det är alltid bra att ha det:)

Nu håller Alfred på att koppla in boxen som kom idag:) Ska bli kul att se vad vi tycker om den när vi testat ett tag:)

För mig blir det att plugga lite till innan vi ska äta. Ha en bra kväll :D

Ännu en bra uppfinning:)




Har silverskedar som jag fick när jag var liten. Med åren har de blivit fula. Speciellt när de har varit nerpackade i lådor hela tiden.


Så när vi var på stan för ett tag sen köpte jag silverdip för smycken:) Gick ju jättebra att anväda till skedarna också:)

Se så rena de blev:)

Underbart fina blev dem:) Se så de skiiiner:)



Alfreds silverhalsband blev också mycket finare efter silverputsen:)

Boring wednesday

Imorse när klockan ringde, ville jag bara vända på mig och somna om. Värst är de dagar, då Alfred inte behöver gå upp och gå till skolan. Då ser han sådär mysig och söt ut. Man vill bara krypa ner vid honom igen och slumra om♥

Skolan gick rätt snabbt. Ingen vidare rolig föreläsning. Hade gärna kunnat vara hemma och sovit. Vädret gör det ju inte bättre. Känns som att det är varannan dag väder just nu. Känns som humöret speglar vädret lite också. Är trött och allmänt opepp de dagar när det regnar och är grått och trist. Men glad och energifylld de dagar då vädret är perfekt:)

Ska vila en stund, sen blir det att läsa kurslitteratur, det bästa jag vet, elllller inte! Kan inte någon bara ge mig en riktigt rolig nyhet, som gör en sådär extremt glad och ger en energi till tusen? Det skulle jag bannimej vilja och behöva!




Den här gör mig glad:) Det är ett örngott med söta ugglor på:) Alfred fick den i Alla♥Dag present:)

:)

Idag har varit en rolig dag:) Var lite stressigt till en början, med att städa, diska, baka och sådär. Men sen när det kom kompisar hit och fikade, var allt det andra värt det:) Det var jätteroligt när dem var här:) Bara umgås lite och fika:) Enkelt och bra:) Bakade hemmagjorda semlor. Är det den dagen så är det:) Däremot blev jag väldigt missnöjd med dem:(

Efteråt var jag jättetrött av allt sjå i början av dagen, så det passade bra att bara vara, så det blev att bara sitta i soffan och ta det lugnt lite. Sen när krafterna var tillbaka igen, började jag sortera bland alla mina smycken. Hujeda mig vad mycket jag har. Nu har jag lagt iordning alla i olika system. Ringar här, halsband där, armband och så vidare.. Har nog samlat på mig allt det där se jag var 13 eller något. Fyller 22 i år, så har haft tid på mig för att få ihop allt. Haha! Får se efter hand sen vad jag tycker om alla smycken. Blir nog att sälja/skänka en hel del. Men sånt har jag så svårt att göra direkt. Tycker det är bättre att använda dem och se hur det känns när man bär dem. Samma gäller kläder! Nu ska jag bara lägga in allt igen, så de inte förblir liggandes på golvet.


Godnatt alla fina, nu blir det snart att sova, har skola imorgon. KRAM

TV

Tänk vad man kan fastna för vissa program/serier med mera. Jag har några sånna som  är standard vid det här laget, som jag alltid kollar på. Den mest självklara är Melodifestivalen, måste vara både mamma och pappa som fått mig att börja se på det. Så tack mina föräldrar för det:) Det gillar jag:) En annan är Big brother, det har visserligen inte sänts lika ofta som Melodifestivalen, tur det kanske. Men de gånger det har gått, har jag sett det. I alla fall svenska versionen. Även om det är väldigt speciellt, med mycket olika personligheter med mera, så tycker jag det är hur beroendeframkallande som helst. Gillar att få "lära känna" personerna genom alla avsnitt. Få sina egna favoriter, se alla uppdrag dem får. Folk får tycka vad dem vill, precis som jag. Tycker det är grymt roligt att det är igång igen, äntligen något man kan följa på vardagarna på tv. Det mesta annat är på helgerna, som The voice och Melodifestivalen, det som är just nu i alla fall.

Alfred och jag har beställt Comhem box:) Blir lite extra kanaler och en inspelningsbar box:) Ska bli så härligt. Kunna i förväg trycka in vad man vill kunna spela in och sen se det sen när man kan/vill:) Gött att kunna spola förbi alla reklampauser också. Vi har funderat på det ett tag, så nu passade det bra:) Härligt att unna sig lite!:) Hoppas den kommer snart!:) Då kanske vi kommer använda tv:n mer än vad vi gör nu. Man kan ju testa och se hur det blir:)





Once you′ve found true love, it can never be replaced.

Alfred, you are my true love♥

Bilder från igår


:)


:)


Hos Jenny och Carro blev det att spela twister och andra spel:)


Kvällen slutade på Bunkern igår:)


Visst är den söt? Den är Jennys:) Man borde egentligen köpa lite olika tyger och knappar och sy sånna här sötingar:)

Everyday thought

Gårdagen slutade bättre än den började:) Var lite nere, hade "hemlängtan" till Skövde och var allmänt opepp på allt. Tvingade mig själv ändå att gå på Jenny och Carros inflyttningsfest och det var tur det. Då blev allt tvärtom, alltså jättekul:) Tänk hur det kan vända ibland! Är väl tur det:) Ett av mina favorit citat passar in på det:


♥:)

Mysväder

Gjorde en favorit i repris inatt. Sov 12 timmar. Har haft en vecka med mycket huvudvärk och konstig trötthet. Var väl det jag behövde, bara att sova. Tror det gjorde susen i alla fall:)

Vad hände med vädret från igår till idag?! Totalt omvänt nu ju. Var väl tur vi tog vara på vädret igår. Idag känner jag inte alls för att gå ut. Men har man hund, finns inget val. Bara att klä sig efter väder och bege sig ut. Får trösta sig med att det ändå är mysväder. Krypa upp i soffan med filtar, te och en bra bok:)


En kväll bäddade Alfred ner mig i våra mysiga filtar. Tror jag aldrig sovit så härligt♥

Indeed a happy day



Underbar promenad ute i det fina vädret:) Hela 2 timmar var vi ute och traskade:) En tunnare jacka hade jag på mig, så nu känns det som att våren är påväg:) Ska bli så härligt framåt när man kan börja grilla och så:)

Nu ska jag dricka vanilj/rabarber te och mysa under varma filtar:)

Oh happy day! :)



Som så många andra redan sagt idag, så känns det som att våren är påväg:) Solen skiner som aldrig förr. Snart blir det en långpromenad för oss alla tre här hemma. Funderar på att använda mina solglasögon, är perfekt väder för det. Men samtidigt vill jag det inte. Vill kunna känna att solstrålarna riktigt tränger sig in bakom ögonen på en. Tycker det är en speciell känsla:) Känner på mig att detta är en riktigt bra fredag, får se vad som händer. Inget speciellt bestämt, men det är bara skönt:)

Underbar uppfinning!







Underbar uppfinning tycker jag! Köpte dessa på Claes Ohlsson. Överstrykningspennor som går att sudda:) Finns att köpa bläckpenna som går att sudda också. Den köper jag nog nästa gång:) Perfekt att använda när man pluggar! En succé enligt mig:)

Ordning i kaoset


Alfreds nystädade garderob:)

Tänkte bara visa er skillnaderna på min och Alfreds garderob. Borde egentligen ha tagit en före och efter bild på alfreds garderob. Den har varit överfylld med massor med kläder, huller om buller. Så förra veckan tog vi äntligen tag i att rensa den. Var välbehövligt. Nu ligger allt fint och allt har sin egna plats. Så nu är det äntligen ordning i kaoset. Skönt:) En del kläder fick åka till insamling, en del ska jag sälja och vissa kläder tog jag:) Älskar Alfreds gamla t-shirtar att sova i och så :D Nu är det ju bara det att jag borde göra samma sak.. Men det är alltid roligare att fixa och trixa med andras grejer. Ens egna är liksom inte lika roligt. Brukar alltid rensa bland mormors grejer och sådär, när jag är där. Fullkomligt älskar det. Så tror att jag tar ett ryck i min egna garderob någon gång när jag har sådär överfullt med energi. Borde egentligen göra iordning på alla mina smycken också. Har nog lika mycket smycken som 10 tjejer tillsammans har. Jag har sjukt mycket. Meeeen, sen är det ju så också att jag gillar ju sånt. En ring till och ett par örhängen till, det kan väl inte skada, eller?! Får nog se över dem med någon dag också. Organisera i kaoset. Ha örhängen på ett ställe och även ringar, armband osv. jaja, det får vi se när det blir :) Skulle jag sälja alla grejer jag har, skulle jag nog bli rik:) Det vore kanske något:)



Och min garderob som är motsatsen till Alfreds, här är det ingen ordning alls. Men konstigt nog hittar jag alltid allt jag behöver ändå. Har dessutom miljarder kläder i tvätten. Kanske tur det, tror inte jag hade fått plats med allt, blir liksom bara att knöka in. Men till skillnad från Alfreds garderob innan den gjordes iordning, så använder jag alla kläder jag har i min garderob, det gjorde inte han. Så skulle jag göra iornding i min garderob, skulle det bara vara att lägga allt i ordning.

Sister F<3



Finaste bilden på syster F:) Kanske man ska börja kalla henne, syster F, eller sis F. Frida heter hon och hon är min syster♥ Tipsade henne om ett sommarjobb idag och bollade ideér med henne om vad man kan skriva i sitt personliga brev. Brevet blev jättebra, så nu hoppas vi på att hon får sommarjobbet:) Den här bilden fick vara med:) Jättefin bild, jag snodde den till och med och sa att jag ska rama in den här hemma:) Måste bara skaffa ny färg till skrivaren först. Love my family♥, my mum, two sisters-sister F and L, and their dog Leo:)♥ (har fler personer som jag kallar min familj, men nu menar jag dem som bor under samma tak, hos mamma i Ryd) Love them soooo much:) Saknar dem väldigt mycket också. Måste, bara måste träffa dem snart!:) Frida ska ha praktik i vår, jag tipsade henne om att ha praktiken här i Karlstad. Så får hålla tummarna och se vad hennes skola tycker om den idén:) Vore roligt om det kunde gå an:) Nepp, tillbaka till pluggandet. Läser i en bok som heter "Essential theory for social work practice", ska läsa minst 20 sidor till idag, så det är bara att sätta igång.

Make love not war!



What a wonderful day♥


Igår när jag och Alfred var på stan, passade jag på att köpa två Alla♥dag presenter till honom. Inget märkvärdigt sådär, bara något sött :) Hoppas han blir glad, han ska få öppna dem sen:) Gillar att göra människor glada, oavsett vad det kan vara. Exempelvis komplimanger, presenter med mera:) Till nära och kära, som bor längre bort gjorde jag kort och skickade!:) Så kom ihåg, make love not war

Alla<3dag

Då har den bästa dagen på året kommit. I alla fall om man ska tänka att det är så mycket kärlek runt om i världen på den här dagen:) Vill påminna er alla om att ta vara på de personerna i just ditt liv, som betyder mycket, det är viktigt att tala om vad man känner för varandra, oavsett om det är en partner, förälder, husdjur eller vad det nu kan vara! Ord betyder mycket, de kan ge avtryck för resten av livet, kom därför ihåg att sprida bra ord, sånna som gör folk riktigt glada:)♥


A dear friend of mine





Den här ligger mig varmt om hjärtat. Min dagbok♥ Har funnits med mig sedan mars 2010. Idag skrev jag sista sidorna i den. Känns konstigt. Vet inte vilken i ordning den här dagboken är. Har skrivit dagbok sen jag lärde mig skriva. Har alltid hjälpt mig att samla mina tankar och ger mig ett lugn som inte går att beskriva.

När jag rensade här hemma förra veckan, fann jag en annan dagbok jag bara hade skrivit några enstaka sidor i. Så den ska jag börja skriva i :) Dessutom köpte jag en för inte så länge sen. Så nu har jag två stycken jag kan skriva i. Kan meddela att dem kommer att räcka i minst 4år framöver. Det här med att skriva dagbok kommer jag aldrig att sluta med. Det kommer följa mig till graven, så är det bara. Är det någon som skulle vilja lära känna mig på ett djupare sätt, ska ni få tag i mina dagböcker;)

Sorgligt



Både Alfred och jag har köpt massor med kurslitteratur nu. Jag hittade alla som tur var begagnade, förutom en. Alfred hittade också massor begagnade, men han har behövt köpa fler böcker än vad jag, så han fick beställa från Adlibris också. Vi gjorde vår beställning tillsammans och när vi väl fick hem böckerna, fick vi med den här kassen. Köper man för mer än 800kr, fick man med den på köpet. Jättesnällt, men tragiskt att man ska lägga massor pengar på kurslitteratur hela tiden. Vi har snart ingen plats för alla böcker vi har. Självklart är det ju en investering inför framtiden, man måste ju ha böcker för att plugga och klara allting, men ändå. Det är hutlösa summor egentligen som läggs på böcker. Vill inte ens tänka på hur mycket träd som behövs för att göra alla böcker. Jag försöker för det mesta, alltid kolla om det finns begagnat först. Why not liksom? Du får pengar över till annat. Oftast är begagnade väldigt mycket billigare också:)

Väldigt lyckat:)

Igår kväll gick vi över till Caroline och Jenny som nu mera bor på Frödingshöjd:) Där blev det lite chillfest Oskars födelsedag till ära:) Vi var inte så jättemånga, men det var hur trevligt som helst:) Riktigt lyckat:) Bakade kakor som jag tog med mig också, vilket verkade vara väldigt omtyckta:) Blev promenad hem sent in på natten, men frisk luft skadar aldrig, så det var bara skönt:) Det hade snöat massor också under tiden vi var hemma hos dem, så det blev att pulsera genom snön för att komma hem. Däremot var det bara pudersnö så det var inte svårt att ta sig igenom det. Väl hemma blev det lite nattamat. Alfred och jag somnade i soffan först, men sen någon timma efter, gick vi in till rummet och sov istället. Sov som en stock inatt också. Har sovit hur tungt som helst ett tag nu. Helt sjukt skönt. Hatar när det är tvärtom, att man inte kan sova, sånt kan driva en till vansinne.


Idag ska jag ägna mig åt att plugga, finns det någon tid över blir det att städa. Utöver det blir det självklart promenader med Alfred och Gaj och sen att laga mat, sånt som alltid behövs göras ändå. Är så otroligt fint väder, så ser verkligen fram emot att gå en sväng sen:)

Berättade ju igår om att vi skulle köpa pizza. Joo, blev ju precis tvärtom som vi trodde. Vi hade längtat hur länge som helst efter att äta pizza, så igår var vi äntligen sugna på det och orkade inte göra mat själva. Men när vi väl fick hem dem, så var de ingen hit alls alltså:( Nästan ingen fyllning alls och brända bottnar, torra som bara den. Bara såsen som var riktigt god. Har gillat Kronoparkens pizzeria förut, men nu har detta hänt två gånger, så nu blir det absolut inte att vi köper där på ett tag. Får bli något annat istället. Så himla tråkigt sånt där. Hade det inte varit så att jag var så hungrig hade jag faktiskt ringt och klagat. Jag brukar göra det när någor jag köper inte är bra. Sen jag flyttade hemifrån har jag ringt angående en pizza som det inte skulle vara jordnötter på, men som det ändå var det på när vi kom hem. Alfred är ju jätteallergisk mot det, så det blev jag riktigt arg över. Inte roligt om något skulle hända. Den gången fick vi en ny pizza direkt:) Har även ringt om mjölk som smakat pekka och även bacon som smakat jättekonstigt, båda de gångerna fick jag hem kompensation för att varorna vi köpt inte hållt måttet. Har även gått tillbaka med matvaror till affärerna som varit dåliga och fått nya. Så mitt tips till er är att våga göra det. För de kan aldrig säga nej till er. Kan garantera att ni får kompensation för det. Därför var jag väldigt sur på mig själv, att jag inte gjorde det igår. Men ibland kan hungern ta över och det enda man behöver är att äta. Fast hade kanske varit bra att ringa och klaga när man är som mest hungrig, de kanske hade behövt stå ut med min vrede;) Aja, nästa gång, då jäklar!!


DU gör mig så glad!:)



Blir så glad av att se den här bilden! En bild säger mer än 1000 ord brukar man säga och det tycker jag verkligen den gör:) Bara massor med positiva ord:)♥

Long time no see!

Long time no see! Hemskt vad länge sen. Har kommit av mig med bloggen lite. Men hoppas nu på att jag är igång som förut igen:) Man måste ju börja någonstans i alla fall:)

Sen vi sågs sist har jag haft massor för mig, nästan sådär jobbigt mycket så man inte hinner med så mycket mer än att sova och äta typ. Men vi gillart;)

Skolan har kommit igång, känns som mjukstart än så länge, men vi har redan haft redovisning och snart har vi seminarie på en bok, så det rullar sakta men säkert igång:) Än så länge känns det rätt!:)

Systrarna Linn och Frida var ju i Thailand i två veckor med sin pappa, men nu är de hemma igen:) Så skönt att höra deras röster och kunna prata mer med dem:) Inte det lättaste att försöka prata med varann i och med tidsskillnaderna och sådär. Frida hade köpt söta saker till mig:) Massor med fjärilgrejer! Hanna likes it a lot! :)
Hoppas jag snart får träffa alla i Skövde igen, saknar dem som bara den! Har ju inte sett dem sen allra början av januari:(



Idag har det varit en härlig dag:) Tog en långpromenad alla tre i det fina vädret! Gick lite nya vägar. Nästa gång ska vi utforska fler nya vägar, alltid kul det där tycker jag, se vart man hamnar lite;) När vi kom in blev det mys under filt för min del och en kopp te och kaka:) Snart ska vi äta pizza:) Känns jättekonstigt med köpmat. Var hur länge sen som helst känns det som. Köppizza åt vi senast förra året, så vi kommer verkligen mumsa i oss det!:) Namnam!


Ha en bra kväll:)



butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0