Städar och fixar!

Igår var en dag fylld med lite diverse "bra att ha gjort saker". Tvättbärget var så stort att det tog över stora delar av toaletten (skojar inte), så kände att det var dags att tvätta innan den hade  bestämt sig för att ta över hela lägenheten;) Skönt som bara den är det ju när det väl är gjort! Innan är det väl sådär, då det är mycket spring upp och ner i tvättstugan hela tiden. Vi tvättade många timmar och hämtade det sista som hängde på tork runt 1 inatt. En dag i fixartagen igår resulterade i lång sovmorgon för oss här hemma idag. Vaknade inte föränn vid 12. Länge sen det hände kan jag lova!
 
Har varit en rätt lugn start på dagen. Åt frukost och kollade lite på tv. Alfred gjorde sen iordning sig för att åka till jobbet och jag gick ut och gick med Gaj. Är en otroligt varm dag idag, phu! Både jag och Gaj blev trötta av bara värmen i sig. Ska snart ta tag i alla tvättkassar, blev ju en del sen igår. Vika allt och lägga in i skåpen, wish me luck, haha! Det är inte alltid det lättaste! Senare hoppas jag hinna med att diska, damma, dammsuga och annat! Skönt att få så mycket gjort innan helgen så man kan göra något roligare då än att fixa och dona hemma!
 
 
Jag och lillkillen brukar så ofta vi kan mysa i soffan :)
 

Fyndat lite :)

 
 
Dessa köptes för ett tag sen! Tycker de är så fina! Texten är pricken över i! :)
De är köpta på Hemtext!
 
Sitter i detta nu och tittar på både Ellos.se och Hm.com. Funderar på lite grejer jag hittat, exempelvis baddräkt, kjol, skärp, badrumsmatta osv. Får se vad jag slår till på :)
 
Jag och Alfred har börjat titta i secondhand affärer mer och mer. Tycker det är roligt att leta fynd. Igår var vi på Solareturen här i Karlstad igen och hittade en pocketbok för 5kr! Inte dåligt inte :) Var på Åhléns igår också och fann en jättefin väska! Längtar tills jag kan använda den! En lite mindre väska som är mer lämplig vid finare tillfällen :)

Hit och dit

Nä fy tusan vad länge sen det var jag skrev. Till mitt försvar så är det så att jag haft massssor att göra och tyvärr fått lägga bloggen åt sidan så länge. Men har saknat den som attan! Här är lite summering sedan sist!
 
Vi åkte till Skövde och stannade en vecka. Superskönt att komma iväg lite och dessutom träffa alla nära och kära! Hade velat stanna längre men var tvungen att åka tillbaka då vi började jobba. Vi hann med en del under vistelsen i Skövde. Exempelvis, fira Linn som fyllde 19, vara med på Annie och Ellens skolavslutning, prata om renoveringar av mormor och morfars hus (de ska förhoppningsvis göra nytt kök, byta tak osv), lunchat på underbara Mama Mia med Alfreds mamma och syster och mycket mycket mer!
 
Var toknervig inför att börja jobba. När jag är sådär nervös så fungerar ingenting. Benen är som spagetti och minnet är knasigt osv. Inget roligt att vara med om! Har jobbat två dygnspass den senaste veckan och det har gått väldigt bra! Typiskt mig att jag alltid ska tänka att världen går under så fort det ska hända något nytt. Får hoppas att det går bra resten av sommaren också:) Tycker det är jättekul att ha fått chansen att arbeta som personlig assistent i sommar:) Otrolgit glad över det:)
 
Var helt slut efter första dygnspasset. Är ju sån omställning för mig. Dels vara borta 24h och inte få sova i sin egna säng, men också av att det är jobb under ett helt dygn. Men det är mycket positivt med det också. Slipper att pendla tidiga mornar och sena kvällar, vilket jag är enormt glad över:) Har märkt att jag är väldigt tacksam över att få komma hem när jag varit borta ett helt dygn! :)
 
Jag och Leo chillar i morgonsolen på mormors trappa :)
 
Vi firade Linns födelsedag i förskott:) Hon bakade en underbart god cheesecake :) Kul att vi alla var samlade :)
 
Annie och Ellen var så söta och fina på skolavslutningen i Bergs kyrka! :) Efteråt åt vi somrig tårta med maräng och jordgubbar :)
 
Spenderades mycket tid i mormor och morfars underbara trädgård! Både jag, Alfred och Gaj var väldigt glada över det :) Den enda plats på jorden jag verkligen kan slappna av och luften där känns renare på något sätt än någon annanstans!
 
 
 
 

Prinsessbröllop

Åå så vackert det var! Underbar klänning, fin sminkning och Chris som var så härlig som visade så genuina känslor! Jag är så blödig alltså! Så fort någon pratar om bröllop blir jag nästan tårögd, eller inte nästan, jag blir det!! Idag frågade jag Alfred som tusen gånger innan: "När ska vi gifta oss, ska du fråga mig, eller jag dig? Så jag vet, jag måste veta, jag kan vänta ett tag, men inte förevigt!". Han skrattade rätt gott när jag frågade honom. Men det är ju sant, jag vill gifta mig i framtiden. Självklart vill Alfred det också, men  det är nog bra att han hejdar mig ibland. Han påminner mig om att vi måste spara pengar. Vi vill ju ändå ha ett någorlunda bra bröllop, inte ett studentbröllop med olika nudlar som buffé, nää, någon måtta får det allt va. Men åååå vad jag längtar! Jag tittar på min förlovningsring varje dag och tänker att vi en dag ska gifta oss:)
 

Snart åker vi :)

 
Nu är det sista spurten med plugg och så innan vi åker ner till Skövde! :) Längtar så in i bomben och det har jag gjort läänge! Försöker prata med Gaj och få honom att förstå att han också kommer tycka det är så härligt när vi är där, hoppas han fattar vad jag säger, haha ;)
 
Som att  mysa med Linn till exempel :)
 
Eller med Citte :)
 
Eller träffa Ville, fast det är nog inte alls något som Gaj ser fram emot;) Bara jag och Alfred!
 

Ska bli jättekul att få träffa Frida också :) Ser fram emot det mycket!!:)
 
Leo ska få komma hem till mormors stora trädgård också :)
 
Kommer bli så braa :)
 
 
 
 
 
 

Thank you for listening♥

 
Tack Alfred att du alltid lyssnar när jag behöver prata. Du är verkligen guld värd! Många gånger är det skitsaker jag behöver få ur mig och prata om, men det gör så mycket när någon orkar lyssna på dem. Att du inte dömer, utan finns där på bästa sätt och stöttar. Vad hade jag gjort utan dig? Vem hade lyssnat? Det finns få som är som du, men det är också det som gör att jag vet att du är en riktig vän! För även att du är min sambo och fästman, så är du såklart även min vän. Love you honey♥
 
My true love♥

Leokillen :)

 
Den här killen har varit hos oss sen i tisdags :) Han ska vara hos oss i en vecka:) Jättemysigt har det varit. Han är vaktig och så men han är mycket lugnare här än vad han är i Skövde. Kanske är så för att jag, Alfred och Gaj är så lugna. Ingen aning, men kan ju va en teori. Inte så mycket spring ut och in i dörrar här heller. Åå, han är så mysig, stor som en människa när han ligger ner också. Älsklings kille♥ Har tre älsklings killar hemma nu:) Tycker bilden på Leo och Alfred är så fin också:)
 
Gaj har däremot inte varit så glad för att Leo varit hos oss. Han tycker nog att han mest är för stor och i vägen, samt att han tar hans platser att sova på;) Vi har gjort ställen för Leo att sova på, men ibland snor han Gajs ändå;) Han menar inget illa, men det är inte populärt från Gajs sida;)
 
 

Superhärlig kväll :)

 
Igår fick det bli att åka ner till stan för att träffa dessa underbaringar:) Henrik och Helena:) Blev att äta på Agapi för att sedan gå vidare en sväng till Bishops :) Var inte så jättenöjd med Agapi faktiskt tyvärr, men ändå kul att testa på. Kändes som jag kunde gjort maten bättre själv. Servetrisen var hemsk också. Gud så jag klagar, men så var det faktiskt. Men var riktigt skönt att sitta ute och äta:) Underbart väder för det! Det var mycket bättre på Bishops sen:) Aldrig varit där heller förut, blev verkligen glatt överraskad :) Jättemysigt och de har verkligen bästa läget i Karlstad. Precis vid älven och kvällssolen ligger på länge:) Underbart vackert! Helena skulle upp och jobba idag tidigt så blev inte en så sen kväll som det kunde blivit;) Men det gjorde inget, får bli någon mer gång:) Jättetrevligt att gå ut och äta så :) Inte allt för ofta man gör det på lite finare ställen. När vi hade vinkat av dem på bussen så gick jag och Alfred en sväng. Förbi Sandgrundsudden och bortåt. Även där var det ju hur fint som helst! Blev kär i den fina omgivningen! Älskar Karlstad på det sättet! Många underbart fina ställen :)
 
På den här bilden ser man min nya frisyr :) Ser bättre ut när det är precis är stylat :)
 
 

Annie ringde förut :)

Var så kul förut för jag hörde att mobilen ringde och när jag kollade vem det var så var det Annie :) Hon ville bara berätta när skolavslutningen var, så att jag och Alfred visste det :) Så sött av henne! Ska bli så kul att vi ska åka och titta på deras skolavslutningar igen :) Tycker det är så mysigt! Blir i Bergs kyrka :) Är så fint där :)
 
(Gammal bild på Annie, måste ta nya bilder när vi träffar dem, har bara vinterbilder kvar på henne).
 
Pratade med Ellen och pappa också :) Alltid kul att prata med dem alla:) Ska bli så kul att vi ses nästa vecka! Dessutom att pappa och dem har bestämt att åka upp till oss i Karlstad i sommar:)
 
(Samma grej med Ellen, har nästan bara vinterbilder kvar på henne, MÅSTE ta nya!)
 

De senaste dagarna

Underbara dagar jag haft det senaste! I fredags lämnades B-uppsatsen in, halleluja!! Hoppas bara på att den blir godkänd, är inte så glad i den just nu. Skulle vara så gött att få bort den! Det som var mer positivt den dagen var att Linnéa kom till oss:) Hon stannade länge den här gången, hon åkte hem idag. Vi har hunnit med mycket under den tiden. Var på en grymt rolig fest i fredags - kom hem vid halv fem på morgonen, sett massa filmer och haft mysigt, åkte till Mariebergsskogen och gick - tittade på djuren där och åt glass. Vi har även ätit massor med god mat och skrattat oändligt mycket!  Varit underbart väder också, pricken över i!
 
Gillar Linnéa jättemycket:) Vi går så bra ihop jag, hon och Alfred :) Riktigt roligt har vi och mycket skratt. Ingen är elak mot någon och alla trivs med alla. Så det ska vara:) Saknar henne redan. Blev verkligen tomt när hon åkte. Tur att vi träffar henne snart igen. Åker ju till Skövde nästa vecka. Då ska det bli kul att ses igen:)
 
Bilden på mig är tagen för ett tag sen (nu har jag klippt mig, blev den korta frisyren jag tidigare pratat om).
 
Min älskade Alfred, blir så glad av honom :)
 
Jag och Linnéa :)♥  (Lite rolig bild, den skrattade vi åt länge jag och hon, ser ju ut som..ja ni ser själva, haha!)
 
 
 

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0