Helgen som var

Under helgen som var så var vi i Skövde. Som alltid var det väldigt intensivt men samtidigt kul! :) Vi hjälpte mormor med att göra iordning hennes hall. Skruvade ihop nya möbler och sådär. Blev verkligen jättefint! :) Hon blev jättenöjd också så det var kul! Hemma hos henne finns det alltid något att hjälpa till med! :)
 
Vi hann även besöka nya stora Hem och Hobby i Hjo. Min nya favoritaffär;) Där fanns massa roliga och fina saker. Vi köpte en del;) Men hade kunnat köpa massor mer. Får bli en sväng dit innan julafton! :) Fann några julklappar i alla fall! :) Alfred och jag har börjat köpa julklappar nu. Så det känns skönt! ;) Har massor kvar men känns bra att vara igång! :)
 

Vi hälsade på hemma hos Alfreds föräldrar också:) Där var Alfreds morbröder, kusiner och mormor på besök! :) Alltid kul att ses eftersom det blir så sällan!
 
Ville har blivit så mysig och go på sista tiden :) Men tiggandet är fortfarande kvar;) Inte så konstigt kanske när han får massa gottigt från höger och vänster ;)
 
Alfreds morbror Anders!
 
 
Alfreds kusin Elvira :)
 
Fanny blir alltid så glad när man kommer! Nästan helt tokig:) Så kul att se att man är så omtyckt :)
 
 
Linn har fått reda på att hon fått en lägenhet:) Blir inflytt 1/1-14! Superkul! :) Både jag, Alfred och mormor gav henne massa saker som vi inte behöver längre. Perfekt ju inför sitt egna hem. Att ärva är alltid bra först för att sen köpa på sig det man behöver och byta ut :)
 
När vi kommer till Skövde så blir Gaj så glad. Varje gång är det samma sak, man riktigt ser hur han lever upp på något sätt :)
 
Hann träffa mamma en sväng också :)
 
Sommarbild men ändå, min älskade mormor :)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0