Kommer bli så bra! :)

Igår tvättade jag heela dagen medan Alfred jobbade! Kände att det var lika bra! :) Inte ett klädesplagg finns kvar! Skönt att kunna fokusera på annat! :)
 
Ser lite kaos ut här hemma. Vi har börjat slipa och spackla köksbordet :) Vi har ju haft i tankarna länge att måla om det i någon fin vit nyans och nu är vi äntligen igång! Det kommer ta tid men det får det göra också! Kommer kännas så kul efteråt sen när vi är färdiga :) Idag var vi iväg till en målarbutik också och pratade med dem om färger och sådär. Fick hem en broschyr att titta i. Får se vilken vi väljer till slut! Känns spännande att som sagt vara igång. Det som är mindre roligt är att allt som stod i fönstret i vardagsrummet och så nu är borttaget så länge. Hade vi inte gjort det hade vi ju haft slipdamm överallt. Så ska försöka få lite ordning här hemma medan Alfred är iväg och jobbar. Vika sista tvätten, diska och slänga i insamlingen. Finns att göra om man säger så!
 
Så här ser färgen på bordet ut nu. Tänk er den i vitt! Kommer bli så mycket bättre :) Stolarna har vi ställt ner i förrådet eftersom en av dem gick sönder :( De "nya" stolarna vi köpte kommer att bytas till ett par andra, eftersom vi inte var så nöjda med dem tyvärr :(
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0