Wonderful thursday!:)

Dagar när man känner att hela ens själ, psyke och kropp är på toppen humör och man har energi till tusen, sådana dagar är mer än guld värda för mig. En sådan dag har det varit idag. Har fått umgåtts med min underbar pojkvän alldeles själv idag! Ni kanske tänker att eftersom vi bor ihop så borde man ju tröttna på varandra någon gång. Men min och Alfreds relation är inte sån. Vi uppskattar varandras närvaro och vi kan vara 100% oss själva med varandra och det vet vi båda att det kan vi inte helt och hållet med någon annan. Har varit en dag med mycket skämt och skratt:) Mys på stan:) Ätandes på Subway:) Schoppat lite:) Ååh, underbart! Har egentligen inte gjort sådär jättekonstiga grejer, utan bara uppskattat att vara med varandra. För oss betyder det mycket bara om vi är i samma rum på kvällarna när han spelar på datorn och jag gör det jag vill göra brevid honom. Han är en sån människa som man vet vad man känner om varandra bara man ser varandra i ögonen eller hör hur den andra personen för sig. Om ni aldrig varit med om en sådan relation själva, så kan det säkert vara svårt att förstå. Men Alfred är en sån person för mig och jag vet att vi skulle passa ihop oavsett i vilket skede vi är i, i livet eller hur gamla vi än är. Känns som om jag hela tiden skriver kärleks förklaringar till/om honom här på bloggen. Men han är ju min käraste, mitt allt, så deklart att han får mycket utrymme här<3 När vi var ute och gick kvällspromenaden förut, så pratade vi om massor med varandra, massa tankar vi hade och vi fjantade oss lite sådär som bara vi kan. Och mitt i allt det så slog det mig, att honom ska jag leva med i resten av mitt liv. En häftig känsla det där! När jag såg honom där i skenet av lamporna i mörkret, så fick jag bara en bild i huvudet, hur vi skrattar och håller i varandras händer och går precis en likadan promenad, fast om 20, 30 eller 40 år. Såg en bild på hur vi ser ut då, gamla, men har ändå våra goa personligheter kvar. Jag kan inte fatta hur jag, Hanna, kan ha funnit en sån underbar pojkvän, själsfrände och bästa vän som du! Du finns alltid där, när andra väjer att ibland gå. Den resan vi gjort tillsammans är otrolig. Upp och nergångar har avlöst varandra. Ibland har man undrat om livet ens är till för en. I alla fall har jag tänkt det många gånger. Men du är den personen som aldrig har vikt min sida. Du har alltid trott på mig, uppmuntrat mig på ett sätt som bara du kan. Underbart:) Så vill jag att vi alltid ska ha det, ha varandra!



Efter alla måsten idag, så tog vi en tur till stan. Älskar att ibland bara få gå med dig. Strosa runt och göra det man känner för. Blev att äta på Subway som vi älskar så mycket. Mums:) (vet att jag skriver mums ofta, men det ordet passar så bra när något är så gott). Vi tog en tur till systemet (idag igen) och köpte lite vin och någon cider och öl. I helgen  tänkte vi nämligen ha lite mys bara jag och Alfred och göra en god middag och dricka lite gott. Härligt att få lyxa till en helg så ibland. Träffade Jenny på systemet också:) Henne träffar vi imorgon igen, när det är filmkväll hos Caroline, som är på schemat:) Trevligt!

På stan hittade vi äntligen två nya hundmatskålar äntligen till Gaj:) Har letat så otroligt länge efter några snygga, ända sedan vi fick honom tror jag. Men nu hittade vi två söta på Boulevard i stan och de va billiga också, Pluspoäng för det:) Blev så glad när vi kom hem och gjorde iordning dem och han fick "inviga" dem:) Känns så kul att kunna skämma bort vår lilla goding ibland:)



Blev skor för oss idag också:) Anledningen till att vi egentligen åkte iväg över huvudtaget var ju att Alfred fick ett sms av Din Sko. Vi är medlemmar där eller vad man ska säga och de brukar höra av sig när de har erbjudanden. Och idag och några dagar framöver hade dem stor rea på skor:) Till och med halva priset på reapriset:) Så vi chansade och åkte iväg dit. Tur var det! Vi hittade sjukt fina skor till sjukt billigt pris. Alfred köpte ett par ursnygga skinnskor för endast 275kr. Går ju inte ens att förstå! Inte alls ofta man kommer över ett sådant pangpris alltså! Jag köpte två par skor, ett par kängor och ett par finare skor med kilklack:) Urfina dem också:) Dem köpte jag för 375kr:) Så nu är vi verkligen rustade för vintern. Båda har var sin ny jacka och så har vi även vinterskor:) Känns bra!:) Man får ju passa på när sådana erbjudanden kommer!





Så otroligt fina:)


Även mina skor är i skinn:) Såå sköna:) Har redan premiär testat dem:)


Alfreds skinnskor:)

Nu ikväll har jag gjort iordning alla fotokalendrar, blev en till sedan. Så nu har jag knåpat ihop 5 stycken olika kalendrar till olika personer. Har även beställt dem nu, så väntar spänt på att få dem:) Ska bli så roligt:) Tihi:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0