6/11-11

Idag har jag och Alfred varit förlovade i 2 månader:)<3 Känns jättekonstigt, men så himla roligt:) Tänk vad länge vi pratade om det innan vi gjorde det. Flera år faktiskt. Nu sitter ringen där och aldrig ska den åka av:) Det är nog först nu som man verkligen vant sig vid den. Alfred sa till och med att när han inte har den på så känns det tomt. Det är ju så, dem har ju givna platser på våra ringfingrar nu:)

Idag har vi gjort lte bra att göra saker här hemma. Tvättat, skönt! Men tyvärr blir det en omgång till redan imorgon. Gäller att få bort det mesta direkt, så man slipper tvätta på ett tag igen sen! Så det är det första jag kommer att göra imorgon. yeey, eller inte:P Ser fram emot imorgon i alla fall, efter tvättandet. För då blir det Bergvik, för att kolla på Ikea och handla:) Tror faktiskt det blir sytemet också, men bara för att köpa Kiviks nya glöggsmaker:) Ska bli spännande!:)

Bakade vaniljmuffins idag:) Blev en söt ljusrosa glasyr på också:) Så söta så:) Hade däremot större förväntningar på dem, men men. Allt kan ju inte alltid bli gott. Smakade nästan bara socker alltihop. Som tur var var jag sugen på socker:P Men finns mycket godare saker man kunde bakat.

Nu blir det kvällspromenix med Gaj och Alfred och sedan äta macka, är hungrig!:P


Haha, rolig bild;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0