Långpromenad:)

Efter att Alfred slutade skolan gick vi en långpromenad. Mycket längre än våra vanliga långpromenixar.Blev hela två timmar som vi var ute och traskade. Fick för oss att gå till Lidl och tillbaka, gick på lite kringelikrok vägar och gick på många ställen vi inte varit på förut. Vi gick och kikade på alla hus som fanns längs vägen. Fanns massor med speciella hus och vad fint det är nu när det är julpyntat överallt:) Härligt:) Längtar tills man själv får hus någon gång. Alfred och jag har samma smak också, vilket är kul:) Längtar längtar längtar tills det är våran tur:)

Väl på Lidl köpte vi lite saker vi behövde. Inte för mycket dock. Är ju rätt svårt att konka på allt hemåt. Hem kom vi till slut, men usch vad mörkt det var på sina ställen. Det gillar inte jag som är så mörkrädd:( Väl hemma var både jag och Alfred helt mosiga. Röda äppelkinder hade vi båda två:) Gaj gick raka vägen och la sig i bädden. Han var väldigt pigg under promenaden, men behövde som vi allihopa, vila när vi kom hem.

Har nu hunnit prata med mamma<3 i telefonen och hunnit vila lite. Ska strax väcka Alfred som också vilade lite, tröttisälsklingen<3 Snart blir det något att äta, är hungrig!!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0