ons-tors

Igår kom det massor med fina vänner hit:) Vi gick gemensamt till affären och köpte ingredienser till julbaket:) Vi hade några trevliga timmar tillsammans med bakande av massa olika slag:) Blev att vi bakade pepparkakor, knäck, lussebullar och sånna där goda julgodisar med choklad och vårgårda ris. Vet inte vad dem heter. Jättetrevligt var det i alla fall:) Hann inte vara med så jättemycket själv och göra pepparkakor och så, blir lätt så när man är hemma hos en själv. Blir mycket att man är som en assistent och plockar fram alla grejer och så som behövs. Men det gjorde inget. Har ju massor av tid att baka själv någon annan gång också:) På slutet blev det att vi fikade ihop:) Synd att inte alla hade möjlighet att vara kvar, var riktigt mysigt:) Däremot får det allt bli att vi alla hjälps åt att diska nästa gång, känns mer rätt så, än att jag och Alfred ska stå och diska allt.

Fick en jättefin present av dem också:D Älskar paket, hihi:) Fick ett jättefint smyckesträd:) Den kan man både använda till smycken, men också bara ha som prydnad:) Har inte riktigt funnit den ultimata platsen än för den, men det kommer nog sen:) Har redan hängt lite smycken i den i alla fall:)

Blev att vi la oss sent inatt. Jag satt och kikade på massor med klipp på en söt liten tjej på 8år som sjöng så otroligt bra! Och jisses vilken energi hon hade. Den energin smittade av sig på mig! Jag blev helt speedad och sjöng och dansade om vart annat, haha!

Sov som en stock inatt och vaknade av att det var Alfred den här gången som var speedad. Sprang runt och flummade, det gillar vi:) Jag och Alfred är allt lite knas båda två;)

Blev en grymt härlig promenad i det fina vädret:) En timma och en kvart var vi ute:) Hade så röda kinder efteråt, så det tog ett jädra tag innan dem försvann;) Tog fina bilder ute:) När vi kom in kalasade vi på några mackor och te:) Värmde gott i kropparna våra:)

Har hunnit med att plugga idag också. Ska fortsätta igen senare. Viktigt med pauser vet ni!:) Ska bli så skönt att snart bli klar med den här uppgiften för att kunna gå över till nästa:)


Sötnosis Gaj:)

Hans hemska tandsten har kommit tillbaka fullt igen:( När vi precis fick honom, var vi hos veterinären med honom och skrapade bort det mesta på tänderna. Blev att dem fick dra bort en tand på honom också. Veterinären sa att det är saliven som gör att vissa hundar får så mycket och andra inget alls. Så Gaj kommer alltid ha det. Däremot är det vi som nu ska börja bortsa tänderna på honom kontinuerligt, så hoppas vi på att vi får bukt på det lite i alla fall:) Sen i vår, när vi haft honom i ett år, blir det nog att beställa tid och skrapa tänderna igen. Kanske blir det även att dra ut någon mer tand. Tänk om våran gamling blir tannalös!:P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0