Tonfiskpasta

 
 
4 portioner
 
300g pasta
1 gul lök
Smör
2 burkar tonfisk i vatten (185g i varje)
4 dl Kelda pastasås tomat&créme fraiche
1 paprika
 

Koka pastan. Skala löken och hacka den. Skär en paprika i mindre bitar. Fräs först löken  i smör i en kastrull. Lägg sedan i paprikan. Låt den bli mjuk. Häll av vattnet från tonfisken. Lägg den i kastrullen och häll på tomatsåsen. Låt såsen koka i några minuter. Servera tonfisksåsen med pastan.
 
- Jättegod rätt som går supersnabbt att göra! Keldas pastasås med smak av tomat och créme fraiche är underbar. Den har vi använt till många olika rätter! Mums vad gott detta var (men det säger jag om det mesta, haha!)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0