Hemmagjorda biffar med pepprig sås och pasta

 
Köttfärs är alltid bra att ha i frysen! Med köttfärs kan man göra massvis med olka rätter. Nu det senaste har vi gjort en del hemmagjorda biffar. För varje gång vi gör det så blir det olika kryddning på dem. Något som blivit favorit är att fylla dem med soltorkade tomater och fetaost. De blir väldigt saftiga och goda! Det hade vi inte den här gången men salt och peppar är alltid givet i biffarna. Det är bara att mixtra lite med kryddning. Man lär sig efter hand vad som funkar bäst och vilka kombinationer som är bra och så :) Med stekta champinjoner och pasta till blir det jättegott! :)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0