falukorv i ugn!

 
 
Vardagsrätter är tacksamma då de inte brukar vara allt för avancerade och går relativt snabbt att laga. Falukorv i ugn är en sådan rätt. Bara att ta så mycket falukorv man vill ha och skära snitt längs hela, men inte ända ner. Sen är det bara att använda vilken fyllning man vill ha. Vi brukar variera, lite vad som finns hemma och som vi tror passar till. Riven ost är alltid givet på toppen. Någon gång har vi bland annat haft äppelklyftor i skårorna, andra gånger ketchup, senap, ajvar, bostongurka med mera. Oavsett vad man väljer att ha så brukar det bli succé! :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0