Snabb laxgryta




4 portioner
400g laxfilé
500g potatis
1l tomatsoppa
2tsk dillfrö
2dl frysta ärter
2krm svartpeppar
Gräddfil
Dill
Skal och skär potatisen i bitar. Häll soppan i en stor kastrull.
Tillsätt potatis och dillfrö. Koka på svag värme cirka 15 minuter.
Skär laxen i kuber. Lägg ner laxen och ärterna i grytan. Sjud några minuter. Smaksätt med peppar.
Servera grytan med gräddfil och dill.
-Tycker inte rätten var så snabb som den heter. Fick ha den längre på plattan för att potatisarna skulle bli bra. Till slut blev det bra och gott! Vi hade i champinjoner i, var god smaksättare. Vi hade även en pastasås med tomat och svampsmak istället för vanlig tomatsoppa. Var också gott. Vi hade ingen gräddfil till, tyckte inte det behövdes.

Kommentarer
Trackback