Grekisk fiskgratäng

 
 
 
4 portioner
 
500g tinad vit fiskfilé
3/4 tsk salt
1 krm peppar
2 tsk oregano
1 dl svarta oliver
100g fetaost
4 dl Kelda pastasås tomat&créme fraiche
Några champinjoner
 
Sätt ugnen på 225°. Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form. Krydda med salt, peppar och oregano. Smula fetaosten över fisken. Dela oliverna och champinjonerna och strö även dem över fisken. Häll på såsen. Gratinera i mitten av ugnen i cirka 25 minuter. Servera med kokt ris :)
 
- En av de godaste fiskrätterna vi ätit. Ville bara ha mer, mer och mer. Så otroligt underbart god! Finns inte tillräckligt med ord för att beskriva den här rätten. Var väldigt avis på Alfred som fick ha detta som lunch till jobbet dagen efter vi åt det;)
 


Kommentarer
Carro

såg riktigt gott ut :)

Svar: Det lovar jag att det var :) Testa den, du kommer älska den!
butterflychick.blogg.se/hannasgodaste



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0