Risplättar med falukorv


Älsklingen överraskade med den här på min tallrik när vi skulle äta:) Sött<3
4 portioner
5 dl kokt ris (2dl okokt)
1 dl grädde
2 msk vetemjöl
2 ägg
2 dl majskorn
1/2 dl torkad hackad koriander
2 msk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
600g faukorv
Vispa ihop grädde, mjöl och ägg. Blanda ner kokt ris, majs och koriander. Salta och peppra. Stek plättarna i smör i plättlägg eller stekpanna, cirka 2 minuter på varje sida. Stek falukorven på medelvärme cirka 2 minuter på varje sida. Servera med sallad.
-Jättegod och lätt rätt att göra. Man blev överraskad över hur gott det var. Med en sallad och ketchup eller rhode island blir det perfekt. Kommer garanterat att göras igen:)

Kommentarer
Trackback