Korvstroganoff med ris och sallad



4 portioner

500g falukorv
1 gullök
2 msk smör/margarin/olja
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk vetemjöl
4 msk tomatpuré
2 tsk senap
3 dl grädde

-Skär falukorven i strimlor. Skala och hacka löken. Låt den steka mjuk och få färg. Lägg sedan i falukorven. Krydda med salt och peppar och strö över mjölet. Rör om väl.

-Blanda i tomatpurén och senapen. Häll på grädde och sjud på svag värme 4 minuter.

-Servera med ris och sallad.

* Korvstroganoff är en riktig favorit här hemma som görs med jämna mellanrum:) Mumma:)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0