Franska fiskbiffar

 
 
 
4 portioner
 
500g fiskfilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 dl provencalska kryddor
2 msk potatismjöl
1 1/2 dl grädde
Smör
 
Dela fisken i bitar. Mixa fisk, salt, peppar, örtkryddor, mjöl och grädde till en färs. Forma färsen till minst 8 biffar. Stek dem i smör cirka 3 min på varje sida. Servera med potatismos blandat med spenat.
 
- Intressant rätt att göra. Alltid kul att testa nytt! Trodde det skulle vara godare. Ha någon form av sås till, det hade vi dagen efter och då blev det mycket godare. Vi använde lax till den här rätten. Går att göra på exempelvis torsk och sej också.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0