svamppasta


4 portioner
300g pasta
500g blandad svamp
2msk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl gräddde
1 msk senap
1/2 dl hackad gräslök
Koka pastan. Skär svampen i bitar och stek den i smör i en stekpanna cirka 5 minuter. Salta och peppra sedan. Tillsätt grädden och senap.
Låt koka ihop några minuter. Häll av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Häll över sås och gräslök och rör om.
-Erkänner att detta inte är det godaste jag ätit. Vet precis vart felet låg. Det skulle inte vara blandad svamp. Bättre med bara champinjoner eller kantareller. Nu var det en del sorter som inte var så goda. Och dessutom en pasta som är mindre, då hade det nog varit mer sås. Bra att man funderar på sånt som gör maten bättre, tror man utvecklas mer då :)

Kommentarer
Trackback