Krämig lövbiffspanna med champinjoner och sockerärter




4 portioner
Ingredienser:
Champinjoner
Créme fraiche
Gurka
Lövbiff
Persilja
Purjolök
Råris
Grönsaksbuljong
Kinesisk soja
Olja
Vetemjöl
- Koka 4dl råris enligt anvisning på förpackningen.
- Skiva 1/2 ask champinjoner och 1/2 purjolök (lite av det vita och lite av det gröna). Strimla cirka 500g lövbiff.
- Fräs köttet i lite olja några minuter, gärna lite i taget och lägg sedan över på ett fat.
- Tillsätt lite olja i pannan och bryn champinjoner och purjolök. Strö över 1 msk vetemjöl och rör om.
- Rör ner 3 dl vatten, 1dl créme fraiche och 2 tsk kinesisk soja. Smula ner 1 tärning grönsaksbuljong. Låt koka ihop cirka 2 minuter.
- Strö över persilja över pannan och servera med råris och gurka.
- Detta var supergott! Krämig är den verkligen! Detta var en av rätterna i Linas matkasse! En av favoriterna faktiskt :)

Kommentarer
Trackback