Krämig lövbiffspanna med champinjoner och sockerärter

 
 
 
 
 
 
4 portioner
 
Ingredienser:
 

Champinjoner
Créme fraiche
Gurka
Lövbiff
Persilja
Purjolök
Råris
Grönsaksbuljong
Kinesisk soja
Olja
Vetemjöl
 
  1. Koka 4dl råris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skiva 1/2 ask champinjoner och 1/2 purjolök (lite av det vita och lite av det gröna). Strimla cirka  500g lövbiff.
  3. Fräs köttet i lite olja några minuter, gärna lite i taget och lägg sedan över på ett fat.
  4. Tillsätt lite olja i pannan och bryn champinjoner och purjolök. Strö över 1 msk vetemjöl och rör om.
  5. Rör ner 3 dl vatten, 1dl créme fraiche och 2 tsk kinesisk soja. Smula ner 1 tärning grönsaksbuljong. Låt koka ihop cirka 2 minuter.
  6. Strö över persilja över pannan och servera med råris och gurka.
- Detta var supergott! Krämig är den verkligen! Detta var en av rätterna i Linas matkasse! En av favoriterna faktiskt :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0