Italienska biffar i medelhavssås

 
 
 
 
4 portioner
 
400g köttfärs
1 1/2 msk potatismjöl
1dl mjölk
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk rivet citronskal
5 soltorkade tomater i olja
2 1/2 dl grädde
1/2 tsk torkad salvia
Salt och peppar
 

Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, peppar och citronskal. Forma 8 jämnstora biffar. Stek dem i smör i en stekpanna. Ungefär 3 minuter på varje sida.
 
Ta upp biffarna och gör rent pannan. Hacka tomaterna. Blanda grädde och tomater i stekpannan. Lägg i biffarna. Låt puttra någon minut. Smaka av med salvia, salt och peppar. Servera med pasta och sallad.
 
 
- Underbart god rätt! Väldigt speciella biffar, men helt klart en ny favorit när det gäller just biffar. Ger en fräsch touch med citronskal! En rätt ni verkligen måste testa! :) ( Vi dubblade receptet, därför ser det ut som mer sås på översta bilden) Enkelt att göra om man är många!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0