Hasselbackspotatis

 
 
 
Smör
Potatis
Salt
Ströbröd
 
  • Sätt ugnen på 200grader. Lägg ett bakplåtspapper på en ugnstålig plåt.
  • Skala potatisen och skär den i skivor men som inte går helt igenom. Skivorna ska hänga samman nedtill.
  • Lägg potatisen på bakplåtspappret. Pensla en del av smöret på potatisarna. Strö på salt och ströbröd.
  • Ställ formen mitt i ugnen. Stek potatisen cirka 45 minuter. Kontrollera med provnål om potatisen är färdig.
- Det är inte allt för ofta vi äter hasselbackspotatisar, men när man väl tar sig tid att göra det är det helt klart värt det. Den här gången hade vi hasselbackspotatis till kött, sallad och tzatziki. Mumsigt, javisst! :)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0