Pasta puttanesca





4 portioner

400g pasta
1/2 gullök finhackad
2 vitlöksklyftor, tunt skivade
4 msk olivolja
1 dl vitt vin
1 burk krossade tomater
1 msk timjan
3 msk grovhackad oliv och kapris tapenade.
Salt
Svartpeppar
125g mozzarella
2 msk bladpersilja, hackad

1. Fräs lök och vitlök mjuka i olivolja i en kastrull utan att de får färg. Tillsätt vin, tomater och timjan. Låt sjuda utan lock i 20 minuter.

2.
Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.

3. Rör i tapenaden i tomatsåsen. Smaksätt med salt och peppar.

4. Vänd ner såsen och restrerande ingredienser i dden nykokta pastan. Smaka av ytterligare en gång.

- Hur god som helst. Nästan så man vill slicka rent skålen för att det är så gott. Wonderful :)


Kommentarer
Kakamonstret

Ooh så gott det såg ut :D

2012-05-17 @ 01:51:20
URL: http://kakamonstret.blogspot.se/
Hanna

Ja visst gör det :) Kan lova att det var gott också! Var från den kokboken Alfred fick av er i present :)

2012-05-18 @ 00:36:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0