Pasta puttanesca


4 portioner
400g pasta
1/2 gullök finhackad
2 vitlöksklyftor, tunt skivade
4 msk olivolja
1 dl vitt vin
1 burk krossade tomater
1 msk timjan
3 msk grovhackad oliv och kapris tapenade.
Salt
Svartpeppar
125g mozzarella
2 msk bladpersilja, hackad
1. Fräs lök och vitlök mjuka i olivolja i en kastrull utan att de får färg. Tillsätt vin, tomater och timjan. Låt sjuda utan lock i 20 minuter.
2. Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.
3. Rör i tapenaden i tomatsåsen. Smaksätt med salt och peppar.
4. Vänd ner såsen och restrerande ingredienser i dden nykokta pastan. Smaka av ytterligare en gång.
- Hur god som helst. Nästan så man vill slicka rent skålen för att det är så gott. Wonderful :)

Kommentarer
Kakamonstret
Ooh så gott det såg ut :D
Hanna
Ja visst gör det :) Kan lova att det var gott också! Var från den kokboken Alfred fick av er i present :)
Trackback