Kikärtsallad med tomat och paprika





1 burk kikärter (ungefär 375 g)
2 msk persilja
Havssalt och nymalen svartpeppar
1 stor röd paprika
Olivolja till servering
5 halverade plommontomater

Smörj en ugnssäker form med lite olja och lägg i tomaterna och paprikan. Stek dem i ugnen på 190°  i 20 minuter.

Ta ut formen och häll tomaterna och paprikan i en skål. Tillsätt kikärterna och rör i persiljan. Krydda med salt och peppar och låt svalna. Stänk över lite olja strax före servering.




- Den här salladen var jättegod. Tror däremot den hade varit godare om man inte låtit den svalna, utan ätit den direkt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0