Vegetarisk lasange


4 portioner

450 g fryst bladspenat
2 förpackningar pastasås, cirka 400 g i varje
Salt, peppar
Keso 500 g
Cirka 10 lasagneplattor
Riven ost till toppen

Tina spenaten och krama ur vattnet. Sätt ugnen på 225°C. Blanda pastasåsen med spenaten och koka 2-3 minuter. Krydda med 2 tsk salt och 2 krm malen peppar. Ta från värmen och rör ner keso. Varva tomatröran med lasagneplattorna i en form. Börja och avsluta med ett lager med röran. Använd den rivna osten till topping överst på lasagnen. Servera med en sallad till!

-Vi gjorde en enkel sallad med olika bönor i, samt lite tomat, rödlök och paprika. Vi saltade och pepprade i salladen och hällde i balsamico. Passade jättebra till och smakerna gick verkligen ihop!

-Pastasåsen vi använde var en från Willys märke Garant, ett billigare märke som nu verkligen gjort finare designer på sina varor!:) Vi köpte en av deras tomatröra varianter som hade smak av rostad vitlök. Kan rekommendera den starkt! Lasagneplattorna vi använde var av spenat också, så det blev en riktigt grön rätt. Jättegott vegetariskt alternativ som kommer att göras fler gånger!:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0