Kryddiga burgare



Ingredienser:


500 g blandfärs
2 lökar
2 vitöksklyftor
2 msk paprikapulver
1 msk olivolja
1/2 dl kolsyrat vatten
Salt och svartpeppar

Tillagning:


Riv löken och pressa vitlöksklyftorna. Blanda färsen med den fint hackade löken, vitlöksklyftorna, kryddorna och det kolsyrade vattnet. Forma smeten till hamburgare och grilla dem till de är genomstekta. Servera med grönsaker, hamburgerbröd, olika dressingar och klyftpotatisar

-Ett annorlunda recept som verkligen ger skäl för sitt namn. Godast att äta dem första dagen, tyckte de inte alls var lika goda dagen efter.
Roligt att testa annorlunda recept, men slår ändå ett slag för hederliga vanligt kryddade hamburgare :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0