Dragonkyckling



4 portioner

2 stora kycklingfileér
Smör
2 dl lätt creme fraiche
1/2 dl vatten
2 1/2 tsk dragon
1 hönsbuljongtärning
1 dl riven ost

Skär kycklingfileérna i bitar. Bryn dem i smör i en stekpanna. Vispa ihop creme fraichen, vatten, dragon och smulad buljongtärning i en gryta. Lägg i kycklingen och låt den koka i cirka 5 minuter under lock. Strö över ost och dragon. Servera med ungsstekt potatis och sallad.

-Jättegod och krämig rätt. Vi saltade och pepprade även på allt när vi skulle äta. Lite min och Alfreds grej att göra så;) Detta räckte som middag och lunch. Fick koka till lite pasta till lunchen bara. Gick bra att äta den här rätten till både potatis och pasta:) Säkert gott med ris också:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0