Frittata med paprika och olivsallad



4 portioner

Ugn 200°

Frittata:

225 g riven halloumi
6 ägg
1 1/2 dl vatten
1/2 tsk svartpeppar

Sallad:

2 dl hackad inlagd paprika
1/2 tsk svartpeppar
1/2 dl fryst basilika
15 svarta oliver delade

Vispa ihop samtliga ingredienser till frittatan och häll upp i en ugnsfast form.

Grädda cirka 15 minuter. Blanda alla ingredienser till salladen och servera till.

- Faktiskt gott. Smakade mycket salt, trots att vi inte la till något i rätten. Var nog halloumin som gjorde att det kändes så. Mättande och mastig rätt. Perfekt som lunch eller lättare kvällsmål.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0