Fyllda paprikor





3  paprikor med fyllning
(halverade, så det blir 6 delar)

1 gul lök
1 msk olja
1dl ris
3 tomater
2 dl vatten
500 g köttfärs
Salt och peppar
2msk hackad dill

1. Skala och hacka löken. Fräs i olja tills den blir mjuk. Tillsätt ris och hackade tomater. Späd med vatten och koka 20 minuter under lock.

2. Blanda ner färs och krydda med salt och peppar. Rör i hackad dill.

3. Skär paprikorna i två delar. Ta bort kärnorna. Fyll med färsen och ställ i en form. Baka i 175°, 30 minuter.

-Väldigt speciell rätt. Smakar inte så jättemycket, man får salta och peppra mer. Helt okej, men hade nog kryddat maten annorlunda nästa gång.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0