Alfons carbonara







4 portioner


300g spagetti
2 paket bacon
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1dl riven parmesanost
1dl grädde
2krm svartpeppar
4ägg, endast gulor
2msk hackad persilja

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen i lättsaltat vatten, häll av vattnet. Stek baconet i en torr stekpanna och låt rinna av på ett hushållspapper.

Blanda äggulor, grädde, parmesanost, olivolja och pressad vitlök i en skål. Vänd ihop smeten med pasta och bacon.

-Väldigt enkelt och otroligt gott. Ketchup är något man kan ha till om man vill och såklart en sallad:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0