Pizzakassler

 
 
500g benfri kassler
1-2 färska lökar
2 1/2 dl Kelda pastasås tomat&creme fraiche
2 tsk oregano
2dl riven ost
 
Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i skivor. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Skär löken i tunna skivor och lägg ovanpå kasslern. Ringla över såsen. Strö över oregano och ost. Stek i mitten av ugnen cirka 15 minuter. Servera med pasta.
 
- Blev inte riktigt som vi trott. Ett tips är att bryna kasslerbitarna i förväg lite i stekpannan, så de får fin stekyta.  Kan nog vara godare att äta det här till potatis också. Annars helt okej rätt :)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0