Chokladgojs:)







400g mörk och ljus choklad
200g vit chokald
Vårgårdaris efter tycke

Smält chokalden i vattenbad. Börja med den mörka och ljusa chokladen. Häll det sedan i en bunke och häll i vårgårdariset. Blanda ihop det och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper. Smält nu den vita chokladen och häll sedan det över allt det andra. Ställ in i kylskåp och låt stå tills det hårdnat till. Skär i bitar och lägg i en burk med lock.

-Självklart kan man ju smälta allt i samma om man vill det. Vi valde att göra för sig, då det blir mer kontraster de olika chokladen i mellan. Är hur som haver världens enklaste julgodiset jag vet, som dessutom är otroligt gott också.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hannasgodaste

Häng med mig och min sambo i köket när vi lagar mat och bakar :)

RSS 2.0