Lite av varje

Det varma vädret håller verkligen i sig! Känns som att det gått från vinter till sommar direkt! Nu bara på någon dag har träden börjat blomma ut på riktigt och gräset har blivit grönt! :)
 
Igår tog vi en tur lite här och var. Hade slut på massor av förnödenheter hemma så vi tog en sväng till Edsvalla. Varför åka dit tänker ni? Jo ÖB finns nämligen där. Tänkte att det var lika bra att bunkra upp med tvättmedel, sköljmedel osv. Så det gjorde vi! Däremot konstaterade vi att vi aldrig åker dit mer igen! Hela Edsvalla var ju som en spökstad, kändes inte alls kul att åka igenom där. Sunkigt och hemskt. Likadant var det på ÖB de hade där!
:/
 
Efteråt åkte vi in till stan och åt på Maché! Tog varsin sallad! De har hur goda sallader som helst! Ett hett tips om man är inne i Karlstad centrum! Efter det blev det att kika in en loppis vi velat kolla in hur länge som helst. Var en besvikelse tyvärr! var inte större än en provhytt kändes det som. Så var bara att gå in och ut igen. Men nu vet vi det i alla fall! Får bli att kika in andra loppisar och så istället, för det finns det många av här i krokarna!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0