Helgen snart slut

Snart är helgen över. Tycker helgerna borde vara längre.Har varit en riktigt skön helg. Inga riktiga måsten, bara göra som jag och Alfred själva velat. Igår var det en dag med mjukiskläder på. Så skönt med sånna dagar ibland! Dessutom med Alfreds goa stora tröja! Älskar det :) Något speciellt det där med att låna sin killes kläder :) Har varit en helg full med städ och tvätt också. Alltid tråkigt att behöva gör sånna grejer när man hellre skulle spendera tiden på annat sätt. Men på något sätt har det varit bra ändå. Lyckats kombinera de sakerna med att ändå ha det härligt. Låter säkert knas när jag skriver nu, haha!
 
Idag kom Alfreds föräldrar och syster och hämtade Ville. Jösses så glad han blev när de kom. Lämnade inte deras sida någonting. Han kramade inte ens hejdå, han bara sprang till bilen. Han hade tydligen blivit jätteglad av att komma hem också! Stackarn, tänk om han fått men av att vara här! :P  Hoppas och tror jag inte, men ändå. Känns tomt utan honom här nu. Ingen som följer med en överallt, ingen som tigger mat vid matbordet, ingen som ser sådär söt och bedjande ut som bara han kan, ingen som har sån energi som han, ingen som väcker en på mornarna på de mest knäppa sätt, ingen som pruttar så illa som han. Jaa, det finns många grejer som bara Ville kan. Tur att vi alla är olika :) Blir så mycket mer roligare då :)
 
 
Lillkillen är alltid på sin vakt när det gäller Ville. Har nog varit lite jobbigt de här två veckorna som han varit hos oss. Nu får han verkligen ta det lugn och bara vara som han vill. De är ju väldigt olika och det märks så väl, liten konstig kombo men det går om man ger sig fanken påt :)
 
Känns som sagt redan tomt utan honom men vi åker ju mot Skövde i veckan som kommer, så då ses vi ju igen :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

butterflychick

Everyday is an opportunity to make a new happy ending! :)

RSS 2.0